Fødselshistorie nummer 2

28.02.2013 @ 09:36 i Blogg 4 kommentarer

Jeg våknet klokken 5 på lørdags morgen 24 Oktober.
Jeg kjente at noe sansyneligvis var på gang, men jeg var ikke helt sikker. Å uansett så var det ikke sterke rier.
Så jeg gikk inn i stuen å satte meg alene å se om det ville ta seg opp.
Litt senere så våknet barnefaren, han skulle på jobb denne helgen. Han spurte om han skulle ringe jobben å si at han ikke kom den dagen, men jeg avfeide han å sa at han bare skulle dra på jobb.
Han startet klokken 8, og klokken ble ikke mere enn 9 før jeg måtte ringe han å be han komme hjem igjen.

Han kom å hentet meg slik at vi kunne dra til mine foreldre. Også denne gang skulle jeg ha med mammaen min på fødselen, å pappa skulle være barnevakt for min sønn.
Så da vi kom til mamma å pappa så var det bare å ta mamma med seg å dra til sykehuset for å sjekke åpningen, men ble fort sendt hjem igjen. 1 cm fant dem ut at jeg hadde.
Hjemme hos mamma å pappa så gikk mamma å "maste" om at jeg måtte prøve å gå rundt på gulvet, det skulle vist hjelpe for å få fortgang i riene som ikke kom veldig ofte.
Å rett hadde hun, for da jeg gikk rundt på gulvet så kom dem sterkere å sterkere.

Vi dro tilbake til sykehuset i 11-12 tiden, men ble sendt hjem igjen for jeg hadde bare 3 cm åpning. Huff tenkte jeg, hva om det kunne gått like fort som da jeg fikk min sønn? :P
Men denne jenta jeg hadde i magen hadde ikke planer om å forte seg (jeg viste denne gang kjønnet på barnet, det gjore jeg ikke første gang).
Så tilbake hjemme hos mamma å pappa så var det bare å gå rundt på gulvet igjen.
Da klokken var rundt 14:00 så dro vi atter en gang tilbake til sykehuset fordi at riene hadde tatt seg opp å kom mere hyppig nå, å vi tenkte det var greit med en sjekk pga. hvordan fødselen med min sønn var.
Jeg mener jeg hadde bare 3 cm enda, men jeg ble tilbudt en seng på fødestue denne gangen alikevel. Men dette takket jeg nei til, jeg ville hjem å få med meg middagen siden jeg var veldig sulten, og åpningen ikke var så stor enda alikevel.

Vi dro på butikken å kjøpte chips og pølser som vi skulle lage hos mamma å pappa. Vel hjemme igjen så startet dem med middagen og jeg fikk rier bare mere å mere hyppig, men middag måtte jeg ha alikevel :P Mamma å barnefaren spurte meg flere ganger om vi ikke bare sku dra tilbake til sykehuset, men jeg var sta. Middag SKULLE jeg ha hehe.
Stakkars alle rundt meg da vi satt med middagsbordet. Var redd dem skulle miste matlysten der jeg satt å vrei meg på stolen da riene ble bare mere å mere intense :P
Så etter middag dro vi tilbake på sykehuset. Jeg var i tvil å tenkte at det sikkert ikke var noe forandring siden sist, men mamma fikk overtalt meg.

Da vi kom tilbake på sykehuset så hadde jeg 5 cm åpning. Tror klokken var ca. 16:00? Men jeg fikk meg en seng. Jeg vred meg, smertene var så intense. Jeg viste jo at det skulle gjøre vondt, men dette var horribelt. Dem spurte om jeg ville ha epidural, men som første gangen så var jeg fast bestemt på at jeg ikke ville. Jeg fikk varme risposer som kunne lindre, men det hjalp sefølgelig ikke.
Jeg hylte ikke denne gangen slik jeg gjorde første gang jeg fødte. Men jeg gråt, tårene trillet å trillet. Det gikk ikke ann å holde tårene tilbake, jeg følte det som at jeg kom til å bli delt i 2 på midten.
Selv jordmoren kunne ikke skjønne at jeg skulle ha SÅ vondt. Vannet var fortsatt ikke gått, å åpningen sto stille på 5 cm, men riene var hyppig å smertene uutholdelig.

Da klokken ble 17:25(?) så fant dem ut at vannet enda ikke var gått å dem fant ut at dem skulle ta det for å se om det fikk fortgang i sakene. 17:30(?) hadde jeg full åpning å kunne begynne å presse.
Å klokken 17:35 var lille jenta mi født. Dem kunne forklare smertene mine med at lillemor hadde kommet ut med en hånd over hodet, å før jeg fikk full åpning så hadde hun ligget å stagget i symfysebeinet(?). Så jordmor var ikke overasket lengre over at jeg hadde hatt SÅ vondt som jeg hadde.

 Søte lille Henriette <3

Stolt storebror Inge-Aleksander og lille Henriette <3

4 kommentarer

Postet av: denmagiskemeg

så søt historie og søte bilder
Dato: 28.02.2013 Tid: 09:51 URL: http://www.denmagiskemeg.blogg.no

Postet av: Sara Ds

Så fint! Når jeg leser føde historier tenker jeg alltid at det høres så utrolig vondt ut, vet ikke helt hvorfor.. hehe
Dato: 28.02.2013 Tid: 16:04 URL: http://saraads.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

denmagiskemeg: takk :)
Dato: 28.02.2013 Tid: 17:47 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Malin Lauritsen

Sara Ds: det er vondt, å det er ment det skal være vondt :P Men man glemmer fort smertene når ungen er kommet opp på brystet :)
Dato: 28.02.2013 Tid: 17:50 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits