SMÅ JENTER OG BIKINI

02.05.2013 @ 11:53 i Blogg 17 kommentarer

Når jeg går i butikker å ser på nye klær som er kommet for sommeren, så kjenner jeg at jeg blir litt små irritert over å se bikinier for småjenter. Etter min mening så skal ikke små jenter helt ned i 1-2 års alderen bruke bikini. Jeg selv ville ikke engang brukt bikini på min 3 års gammle datter (Hun blir 4 i høst).


(bilde lånt fra google)

Dette er et eksempel. Når jeg ser slik som dette så blir jeg en anelse små kvalm. Jenten i seg selv er kjempesøt, men bikinien hun har på seg synes jeg ikke passer til henne. Når hun derimot kommer i ungdomsskole alder å faktisk begynner å få litt former til å ha i overdelen, så er det en ting. Men dette da?

Når jeg skal ha min datter med meg på stranden, så er det iallefald sikkert at hun kommer til å bruke badedrakt på seg. Jeg vil ikke at min datter skal valse rundt som et "sexsymbol" på stranden for mannfolk som sitter å ser etter slikt. For nå er det jo en gang slik at det finnes mange rare mennesker der ute. Å da ser ikke jeg for meg at min datter skal vise seg fra topp til tå på denne måten med bruk av bikini. Da synes jeg heller at mere hud skal skjules under en badedrakt.

Hva mener du om små jenter å bruk av bikini?
Er det helt ok i dine øyne at små jenter helt ned i baby alder "viser seg fram" på denne måten?

Del gjerne innlegget videre!

Xoxo huttetuu

17 kommentarer

Postet av: Malinshjerte

Er ganske enig i det du sier altså! Verden idag er om og gjøre blir fortest mulig voksen, dessverre..
Dato: 02.05.2013 Tid: 12:00 URL: http://malinshjerte.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

malinshjerte: Ja desverre. Synes det er trist. Da jeg var på den alderen så var det om å gjøre å se ut som en prinsesse med kjoler, og leke med dukker. Nå så skal jo jentene sminke seg å legge dukkene bak seg alt når dem er 6-7 år gammel. for å leke med dukker ol. i en alder av 8 er jo "flaut" :/ Å ikke minst dette med bikini, det synes jeg topper helt :(
Dato: 02.05.2013 Tid: 12:05 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: wenchepia

Synes ikke no om bikini på små jenter. De har jo ingenting å skjule bak overdelen... når vi var i Syden gikk datteren min i badetruse. Hel badedrakt ville hun ikke ha da hun synes den var så ekkel å ta av og på når den var våt.
Dato: 02.05.2013 Tid: 12:15 URL: http://wenchepia.blogg.no

Postet av: SiljeMerethe - TrebarnsMor, Oppdretter og med i Unge Mødre

jeg fant faktisk bare todelte sett når jeg skulle kjøpe badedrakt til datra mi :P
Dato: 02.05.2013 Tid: 12:39 URL: http://gullanmine.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

wenchepia: ja jeg synes for øvrig at bare badetruse er helt ok. Men bikini blir fort et slags "sexsymbol" i mine øyne, å passer ikke på små jenter
Dato: 02.05.2013 Tid: 12:47 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Malin Lauritsen

SiljeMerethe - TrebarnsMor, Oppdretter og med i Unge Mødre ♥: hmm enda verre :-/ Da ville jeg nok bestilt på nett hvis jeg ikke kunne finne hel drakt i butikk
Dato: 02.05.2013 Tid: 12:48 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: ejliiss

Synes ikke noe om bikinier på små jenter. ! såå veldig enig i det du skriver. :)
Dato: 02.05.2013 Tid: 13:21 URL: http://ejliiss.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

ejliiss: glad det ikke er bare meg som har denne meningen
Dato: 02.05.2013 Tid: 13:24 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: K.C

Vel, jeg har jo ingen datter og kan hende synet forandrer seg når man får unger selv. Det er en ting at man tenker at det finnes perverse mennesker der ute, men det er ikke mange foreldre som tenker så mye på det for det finnes en fin grense mellom å være en mor og overbeskyttende. Jeg ser små barn løpende i bare bikini trusa hele tidens både på stranden og i badeland. At man skal se på det som en u-ting mener eg er litt absurd for det har nå vært bikini for små barn nå i mange, mange år. Men se det også på den her måten, vi lar barna springe rundt i bare bleie, hva er galt med bikini da?

Jeg er ikke for det at små jenter skal bruke bikini, men mener det er opp til foreldrene selv hvordan valg de tar og opp til andre om de gidder å bry seg eller ikke :-)
Dato: 02.05.2013 Tid: 14:08 URL:

Postet av: studentfruen

Det blir opp til hver enkelt forelder å vurdere . Min datter på snart 11 har både badedrakt og bikini .. Ja det er mye rart der ute , men føler at man blir små sprø hvis man skal over analysere hele tiden.

Ha en nydelig dag :)
Dato: 02.05.2013 Tid: 15:39 URL: http://studentfruen.blogg.no

Postet av: corla

Ser ikke problemet med at Dattra mi går i bikini. Hva med di som går rundt i bleie eller naken? Dattra mi har hatt bikini ifra hun va 3-4 år. Ser ikke problemet. Har også badedragt men når hu fikk velge selv v d bekini.
Dato: 02.05.2013 Tid: 16:32 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

corla: problemet i mine øyne er at du gjør barna til et sex symbol med å kle dem i bikini. en overdel på kroppen formet for å ha pupper i dem, men det er ikke noe pupper å ha i dem. Jeg ville faktisk heller ha latt dattera mi gå i truse eller naken enn å kle henne opp med bikini som tenner gammle griser
Dato: 02.05.2013 Tid: 17:13 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: dragonqueen

Barn blir altfor fort voksne nå for tiden, så det forundrer meg ikke om at de vil ha bikini så tidlig også. Men jeg liker det ikke. Jeg liker heller ikke at barn skal ha bankkort. Liker ikke helt at barn skal ha mobil og bærbar pc for tidlig heller.

Men tilbake til bikini'en, at barna ser ut som sex symboler er jo en ting, men de ser jo så vessle voksne ut, det er det som irriterer meg mest. Gammle griser blir jo tent av det utroligste, så akkurat det skal du jo ikke tenke på.....
Dato: 02.05.2013 Tid: 17:25 URL: http://dragonqueen.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

dragonqueen: Hjelper jo ikke på hvis man stiller dem ut i bikini forran dem gammle grisene da. Å jeg er enig med deg, nå til dags gjør man barna alt for fort store. Hvor ble tiden med dukker av henne da?
Dato: 02.05.2013 Tid: 17:33 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: dragonqueen

Jeg mener nå det er bedre at de har på seg bikini enn at de er nakne i hvert fall, for det må da tenne disse gammle grisene mere enn når de har på seg bikini, for da kan de jo se alt, da trenger de ikke å fantasere hva som befinner seg bak bikinien.

Nei, jeg fatter ikke hvor tiden ble av som barn faktisk kunne være barn, tror min generasjon var den siste, desverre
Dato: 02.05.2013 Tid: 17:40 URL: http://dragonqueen.blogg.no

Postet av: Audhild :) Mamma til lille William <3

Er utrolig enig. Badedrakt i den alderen vil jeg si også.
Dato: 02.05.2013 Tid: 18:57 URL: http://www.anitres.blogg.no

Postet av:

Helt enig i det du skriver! Synes ikke småe barn skal kle seg som 15åringer å oppover.
Dato: 05.05.2013 Tid: 22:51 URL:

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits