GJØRE NARR AV ANDRE

15.05.2013 @ 02:11 i Blogg 7 kommentarer

Heia søtinger. Jeg blogget ikke i går slik som jeg tenkte at jeg skulle gjøre, men det er en grunn for det. Jeg fikk plutselig en melding på facebook hvor spørsmålet var om jeg har twitter. Som sant er så svarte jeg ja, å vedkommende ba meg logge inn på twitter å sjekke på hannes bruker. Sjekket å fant ut at folk har hatt det veldig morro med et eller flere av bildene jeg har lakt ut på twitter. Det hele startet med at jeg la ut en bildeserie på twitter, å den var jo bare for gøy, ikke for at det er realitet i det.

Dette var bildeserien som skulle få over 1100 delinger, og det er fortsatt folk som deler den. Jeg hadde ikke vert pålogget på twitter på sikkert 1 måned siden jeg bare hadde sikker 12 følgere eller noe slik, og det ble jo litt kjedelig da. Men da jeg nå logget inn i går så hadde jeg plutselig over 600 følgere, å nå er jeg oppe i nesten 1000 følgere der :O indeed bildet ble lakt ut på gøy, humor rett og slett. Å det er kjempegøy å se at så mange likte det. Men det noen hadde gjort var å kopiere bildet å legge det ut på egen bruker uten å linke til meg, å jeg vil jo veldig gjerne at folk skal vite hvem som har orginalen hvis bildet først skal brukes. Mulig jeg ber om for mye nå ja? men uansett... Dem redigerte også på bildet slik at dem kunne få bare et av bildene i bildeserien, å skrev diverse som "jeg hører du er en gamer hva?" ol. Altså rett å slett prøve å gjøre mest mulig narr av meg. Hærligheten har jo fortsatt i dag når jeg har sett meg rundt på twitter, for nå går det rundt som dette:

Så da skriver dem enkelt tekster over bildet som "skal jeg dusje i dag?", "gym?", "skal jeg få meg kjæreste?", "det er sent, skal jeg legge meg?"... ja dere skjønner, så kommer jo svaret fra bildet "nei, ikke i dag". Gøy? Ja det er jo litt gøy, spesielt siden jeg kan få så mange til å le med å bare være meg selv å prøve å ha det litt gøy. Det jeg derimot ikke liker er at det går rundt uten at jeg vet det, dem kunne da i det minste ha tagget meg i mitt egent bilde eller hva? Jeg fikk meg iallefald tilslutt til å lage noe nytt å legge ut.. 

Poenget mitt med bildeseriene mine var jo at folk skulle synes dem var gøy for slik dem var laget, ikke for å kopiere bildet å gjøre narr ut av det fordi at jeg er stygg. Så i går da jeg først oppfattet hva som har skjedd så fikk jeg helt ærlig en reaksjon på det. Hadde liksom ikke forventet noe slik. Men i dag så ler jeg bare av det, ikke fordi at det er gøy å bli mobbet, men fordi at dem ikke har bedre å ta seg til enn å rakke ned på folk. Så da er det like greit å le med dem istede for å reagere negativt.

Xoxo huttetuu

7 kommentarer

Postet av: idaoolsen

Folk er så slemme på twitter! Huff.. Er det mulig.. Du er ei kjempe fin jente :)
Dato: 15.05.2013 Tid: 02:49 URL: http://idaoolsen.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

idaoolsen: tusen takk <3 satte meg ikke ordentlig inn i Twitter før i går jeg, så har ikke mye erfaring med det. Men tar det ikke så tungt nå da, har bedre ting å bruke tiden min på enn å irritere meg over slikt :)
Dato: 15.05.2013 Tid: 02:57 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av:

Wow.... Det må jeg si. For en utrolig bra måte du takler det på, eller skal jeg si,velger å takle det på:-)

Fortsett sånn:-)
Dato: 15.05.2013 Tid: 06:15 URL:

Postet av: Malinshjerte

Herregud, folk bare må jo! Veldig irriterende, du er jo flott :) Ha en nydelig dag :)
Dato: 15.05.2013 Tid: 07:59 URL: http://Malinshjerte.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Anonym: Tusen takk <3
Dato: 15.05.2013 Tid: 08:38 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Malin Lauritsen

malinshjerte: Tusen takk <3 Ha en nydelig dag du også :)
Dato: 15.05.2013 Tid: 08:38 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: SiljeMerethe - TrebarnsMor, Oppdretter og med i Unge Mødre

bra du ikke tar deg nær av det :) det er jo bare idioti og ikke noe å bry seg med ;)
Dato: 15.05.2013 Tid: 11:25 URL: http://gullanmine.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits