TIL ALLE SOM ER NYSKJERRIG, OG DEM SOM LIKER Å HENGE UT FOLK

26.05.2013 @ 22:21 i Blogg 37 kommentarer

Hei alle sammen. Lang overskrift ja, men det måtte desverre bli slik!

Nå har jeg fått utallige spørsmål anngående min kjæreste og hannes rød/lilla kinn og røde øyne. Både igjennom bloggen, Twitter og IRL. Noen spør av nyskjerrighet, noe som er forståelig, å noen henger han rett og slett ut på grunn av det. Så nå skal jeg fortelle en gang for alle hva dette er. Så får dem som lurer vite det, å dem som bare MÅ henge ut kan få føle skam for å henge ut noen uten å vite hva dem henger ut for!

Først å fremst, NEI han røyker ikke hasj, og han bruker ikke annet slag av narkotika heller. Hannes røde øyne er et høyere "blodtrykk" i til øynene hannes. Det ligger i familien hannes, å han var altså også en av dem som fikk det. Å det er ikke noe det går ann å gjøre noe med. Hvis han stresser mye, eller sover lite ol. så blir det mere rødt. Hvis han tar ting mere med ro og passer på å få nok søvn så blir det mindre. Det er flere faktorer som slår inn på det. Så til alle dere som bare anntok at han røyker hasj, dere tok feil. Å istede for å spørre hva han har røyket så går det heller ann å spørre hvorfor han er rød på øynene sine. Enkelt ikke sant?

Anngående hannes kinn. Det kalles fødselsmerker. Så til dere som anntok at jeg banker kjæresten min rød å blå/lilla, eller dere som bare tullet med det. Dere tok feil, å dere kan gå å skamme dere selv. For det er ikke fint å henge ut noen på den måten for noe dem ikke kan noe for. Det er i grunnen veldig lett å se at dette er fødselsmerker, men til dere som ikke så det så vet dere nå hva det er. Noen ganger så bruker han en type dekkingskrem for å dekke over merkene sine, men jeg sa til han at det trenger han ikke, for ingen vil dømme han for noe slikt. Ja jeg skjønner jo at jeg var godtroende om folk der, for det har jo vist seg at mange dømmer uansett. Ja til og med når han faktisk dekker over det, så har jeg fått kommentarer på at "OMG han derre typen din, han bruker sminke hahahahaha".. Tenkte dere i det hele tatt på at det kanskje var en grunn for det da?

Nei ikke i dag bildet har jo gått rundt på Twitter, og det er noe jeg har skrevet om tidligere. All PR er god PR, så for all del fortsette med hets om dere vil, jeg bare ler av det nå for å være ærlig. Men jeg leste en artig ting på Twitter for en stund siden. "hvorfor har ikke jeg kjæreste når "ikke i dag" har det?". Svaret er enkelt... Kanskje er jeg stygg å se på om det er slik dere vil si det. Men jeg er en fantstisk person på innsiden, og det var det kjæresten min så hos meg å falt for. Å når man forelsker seg i en person så blir personen bare finere å finere for hver dag som går. Jeg lever enda etter ordtaket som jeg en gang hørte på ungdomskolen. det lød slik: "Vi elsker ikke mennesker fordi dem er vakker, vi synes dem er vakker fordi vi elsker dem". Å det er så utrolig sant..

Jeg er veldig lykkelig <3

Dimitris er lykkelig <3

Og sammen fyller vi hverandre med lykke. Vi elsker hverandre å har det veldig flott sammen. Ingen ting bryter oss ned, 

Håper folk har fått svar på det dem lurte på nå. Også håper jeg at folk som henger ut min kjære for ting som han er medfødt med kan tenke seg om to ganger før dem slenger hets om han. Dette er min blogg, og bildene som ligger på Twitter kommer fra min bruker der. Hvis dere absolutt MÅ henge ut noen så heng ut meg, å la nå familien min (dvs. mine barn, min kjæreste å resten av familien min) være i fred :)

Xoxo huttetuu

37 kommentarer

Postet av: Lene - 17år, mamma til 1åring.

Huffda. Folk er stygge.. Så godt dere er lykkelige sammen :) !
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:27 URL: http://www.gulljentami.blogg.no

Postet av: Alina

Jeg har arr på begge kinnene, altså hele kinnet .. å folk mobbet meg for det, men har en type som ikke bryr seg!
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:28 URL: http://ab321.blogg.no

Postet av: Inger-Lise J.

Du er fantastisk
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:30 URL:

Postet av: dragonqueen

Folk er bare onde innimellom og har rett og slett ikke et liv.

Synd at man skal ha et fødsels merke som ser sånn ut, men han er jo kjekk det må jeg bare si.

Men det er flott at du tar igjen på de onde dumme menneskene som har veldig lite å gjøre tydeligvis
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:33 URL: http://dragonqueen.blogg.no

Postet av: agnete

DU ER STERK !
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:36 URL:

Postet av: sylviasitt

Kan jeg spørre om det er noe ubehag? Altså har sånne røde øyner? Er bare nysgjerrig, og mener ikke noe galt altså. Men liker å lære litt sånne ting. Og en ser jo lett at det er fødselsmerker. Det har han heller ikke noe for. Virker som en utrolig herlig kjæreste du har:)
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:37 URL: http://sylviasitt.blogg.no

Postet av: SiljeMerethe - TrebarnsMor, Oppdretter og med i Unge Mødre

huff :/ kan ikke være gøy ..
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:43 URL: http://gullanmine.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Lene: <3
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:45 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Malin Lauritsen

Alina: Så bra at du har en type som ikke bryr seg. Håper det kommer for en dag at folk kan slutte å henge seg opp i ting som ikke er noen grunn til å henge seg opp i
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:46 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Malin Lauritsen

Inger: Tusen takk for det :)
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:46 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av:

Hei Malin! Jeg vet hvor sårende det er å bli hengt ut pga. fødselsmerke, ettersom jeg selv har et fødselsmerke og har blitt hengt ut og fått slengt til meg mange sårende men samtidig barnslige kommentarer. Men jeg lurer på hva den dekningskremen heter, og om den funker bra? Som sagt så har jeg et fødselsmerke, og vil gjerne prøve ut den kremen. Setter stoor pris på svar! :-)
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:47 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

dragonqueen: Takk, tenkte bare at det var greit å få det ut en gang for alle :) Så kanskje folk tenker seg om neste gang. For kjæresten min selv så bryr han seg ikke så mye om merkene egentlig. Men jeg liker ikke at folk mobber eller henger ut noen jeg er glad i uten grunn til det :)
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:47 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Malin Lauritsen

agnete: Takk for det :)
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:48 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Malin Lauritsen

sylviasitt: Han har ikke noe ubehag på grunn av dem røde øynene nei :) Er helt i orden at folk spør fordi at dem lurer på en positiv måte :) Eneste ubehang jeg kan tenke meg at han har, det må være at han blir dømt av alle når dem ser han. Både leger å arbeidsgivere her i Norge. Slik er han ikke vandt til i Hellas så vidt jeg vet
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:50 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: sylviasitt

Ja, folk er sånn! Dømmer før dem blir kjent med folk.. har merket mye det selv.. så forstår det gødt. Er jo ikke noe en har for, når ting er medfødt liksom..
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:52 URL: http://sylviasitt.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Anonym: Synd å høre at du har blitt utsatt for mobbing å stygge kommentarer. For kjæresten min funker den bra. Han har så klart en farge på den som ligner resten av huden hannes. Kremen han har er kjøpt i Hellas, å selv har jeg ikke hørt om den før (Men det er jo mye jeg ikke har hørt om før siden jeg selv ikke bruker mye sminke ol.).. Men på pakken står det "Couvrance" :)
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:57 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Malin Lauritsen

sylviasitt: Ja, tror nok folk bare må lære seg å bli kjent med folk :)
Dato: 26.05.2013 Tid: 22:59 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: sylviasitt

Jepp, så absolutt! Men er visst nok vanskelig det for andre..
Dato: 26.05.2013 Tid: 23:08 URL: http://sylviasitt.blogg.no

Postet av: Hanne

Hei!

Jeg blir stum, eier ikke disse folka folkeskikk?

Synes det er fint at du sier i fra på en slik klar og direkte måte.

Håper at det nå blir slutt med hetsen som dere blir utsatt for.
Dato: 26.05.2013 Tid: 23:13 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Hanne: Takk :)
Dato: 26.05.2013 Tid: 23:19 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Simen

Dette innlegget viser bare hvor god og snill du er! Du og Dimitris er så fine sammen, og du er et menneske jeg virkelig respekterer!
Dato: 26.05.2013 Tid: 23:50 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Simen: Å tusen takk <3
Dato: 26.05.2013 Tid: 23:53 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Marthe K. Halvorsen

Jeg blir så sint. Tenk at folk kan være så stygge og ekle.. Det første jeg tenkte her, er det virkelig mulig? Når jeg leste lenger ned så tenkte jeg igjen, ja det er visst det. Helt ærlig, jeg syntes du er så sterk! Et innlegg som dette viser hvilken person du er. Og jeg ønsker dere all lykke i fremtiden, dere er så fantastisk flotte sammen! Det må jeg bare få lov til å si. Ha en kjempefin mandag, og kos deg masse med den flotte gutten din :-)
Dato: 27.05.2013 Tid: 07:16 URL: http://gullivall.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Marthe K. Halvorsen: Tusen takk <3
Dato: 27.05.2013 Tid: 07:19 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: HotNurse

Ser jo ut som et klassisk tilfelle av Lupus!
Dato: 27.05.2013 Tid: 07:41 URL:

Postet av: Julianne

Syns det er frekt av folk å komme med sånne kommetarer. Er helt enig i at når man blir forelsket har alt å si på innsiden av personen å si. Man skal ikke dømme. Du e så sterk og flink. <3 PS: Synes han ser veldig kjekk ut og dere er veldig fine i lag.
Dato: 27.05.2013 Tid: 08:32 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Julianne: tusen takk <3
Dato: 27.05.2013 Tid: 08:50 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Malinshjerte

Folk er helt utrolige! Jeg blir satt ut rett å slett... Håper de lar dere være i fred!
Dato: 27.05.2013 Tid: 12:07 URL: http://Malinshjerte.blogg.no

Postet av: Ærlighet varer lengst =)

Av en eller annen grunn, så liker folk å skrive møkk bak tastaturet. Dette er gjerne disse svake som til daglig ikke tør å ÅPNE munnen sin, men som gjemmer seg bak datan sin. Som regel er disse mobbeofre selv og vil dermed prøve å få bedre selvfølelse, og da går det utover andre. Tragisk, men sant. Syns du skrev et kjempe flott og ærlig innlegg. Ikke noe er bedre enn det. Det spiller faktisk ingen rolle hva andre syns, så lenge han er fornøyd med seg selv, og altså, han ser ikke akkurat dårlig ut, hehe ;) Ønsker dere alt det beste :))
Dato: 27.05.2013 Tid: 12:46 URL:

Postet av: Bygdejenten

For noen flotte mennesker dere er! Dere er utrolig vakre sammen. Jeg står i stor respekt til deg, Malin!
Dato: 02.06.2013 Tid: 02:14 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Bygdejenten: Tusen takk :) Hyggelig åp høre slikt :D
Dato: 02.06.2013 Tid: 10:39 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av:

Syntes du er så skjønn og herlig jeg!
Dato: 06.06.2013 Tid: 20:34 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Anonym: Tusen takk <3
Dato: 06.06.2013 Tid: 20:45 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Martine

Dere er ett veldig fint par! Ønsker dere all god lykke i fremtiden, og jeg håper virkelig at folk sjerper seg. Det å henge ut folk over nettet, eller alle andre plasser for den slags skyd er ikke greit. Du har skrevet ett flott innlegg, og jeg håper at folk forstår deg!

Og jeg mener det, dere er ett nydelig par!
Dato: 06.06.2013 Tid: 21:40 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Martine: Tusen takk <3 Godt å høre :)
Dato: 06.06.2013 Tid: 21:47 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: :)

Dere er så vakre sammen! Det er så forferdelig når folk sier slike ting om andre mennesker. De må virkelig skaffe seg litt menneskeverd og tenke med hodet! Tenk hvis noen sa noe slikt til de? Stå på! Slike vanskeligheter kommer, spesielt med det idiotiske samfunnet vi lever i der folk skal slenge drit til folk de ikke engang kjenner, og det over nett. Synes dere er praktfulle begge to :-)
Dato: 09.06.2013 Tid: 00:58 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

:): tusen takk for gode ord <3
Dato: 09.06.2013 Tid: 10:18 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits