DAGEN I DAG (bilder)

28.05.2013 @ 21:02 i Blogg 2 kommentarer

Dagen i dag startet med at jeg forsov meg *HURRA*.. Bare eeeeelsker å stresse på morningen (not). Fikk iallefald ordnet skolemat å sendt guttungen på skolen i tide, gitt jenta mi mat, kjørt henne i barnehagen for så selv å komme meg på skolen. Var nok litt sen i dag, men slikt skjer når man forsover seg.

På ettermiddagen etter at alle var kommet hjem/hentet hjem, så fortalte min mamma at vi skulle grille ute i dag siden kjæresten til min søster har bursdag i dag (Gratulerer igjen Christer). 

Bursdags gutten Christer, min søster, og Dimitris i bakgrunnen.

Etter mat så var det sefølgelig mere jobbing som måtte til.. Dimitris har vert ivrig med spaden i dag. Planker har blitt løftet, og det er gjort klart for noe nytt på framsiden av huset også. Å mens mennene jobbet så tok jeg å mamma med oss barna mine og hundene på gå tur. 

Dimitris og god vennen (spaden)En veldig koselig dag, som alle andre i dette god været. Er jo nesten ikke inne lengre, men i morgen må jeg nok tilbringe litt tid inne til å få gjort noe husarbeid også. Fikk foresten bøkene mine i dag også for å starte reiseliv utdanningen min, og dere kan tro det er et stort pensum. Men jeg gleder meg veldig på å starte på det i morgen. Nå er jenta mi lakt seg, gutten min skal legge seg, jeg skal lage noe mat til meg å kjæresten, så skal jeg å kjæresten bare kose oss resten av kvelden før det blir leggetid for dem voksne også.

Xoxo huttetuu

2 kommentarer

Postet av: Catrine aka Cakki

koselig :)
Dato: 29.05.2013 Tid: 03:44 URL: http://cakki.blogg.no

Postet av: denmagiskemeg

koselig.
Dato: 29.05.2013 Tid: 09:23 URL: http://www.denmagiskemeg.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits