JEG DØR!!

29.05.2013 @ 13:05 i Blogg 10 kommentarer

Neida det var en god overdrivelse. Sefølgelig dør jeg ikke, men kunne nesten ønsket at jeg kunne legge meg å sove et par dager. Jeg har nemmelig fått den teite perioden i måneden. Den første dagen av perioden er som regel verst for meg. Jeg får så vondt i magen at det kjennes ut som jeg har rier (ja jeg vet hva rier er å hvordan det kjennes siden jeg har født 2 barn)., ondt i ryggen, og kvalme. 

 (bildet lånt fra google)

 

Hvorfor får noen kvinner ubehag og smerter ved menstruasjonen?

Man har ikke funnet en entydig forklaring på menstruasjonssmertene, men det er flere teorier :

  • Sammentrekninger av livmorveggen blir forårsaket av hormonet prostaglandin.
  • Smertene forårsakes av den utvidelse av livmorhalsen som skjer når blodet og vevsrestene renner ut av livmoren.
  • Smertene kan være forårsaket av en tidligere infeksjon (betennelse) av livmoren eller godartede knuter i livmorveggen.
  • Man vet at ubehaget i noen tilfeller er arvelig.

 

For meg som fikk perioden min i dag, så må jeg si at jeg ble mektig provosert av det innlegget som Rene (etternavn unevnt så jeg ikke får advokat på nakken LOL) skrev på sin blogg. Fra mitt synspungt så må det være noe alvårlig feil på mannen. Jeg skjønner jo at han er ute etter oppmerksomhet, men hvem med sine fulle fem ønsker å gå inn for å få haters? Å selv om jeg tror at han garantert bare skriver for å provosere uten å egentlig mene det han skriver, så blir jeg irritert. Han lykkesiallefald med å få meg mere kvalm av han.

Å for ikke å nevne det han sa om fødsel da. Jeg har gått igjennom 2 harde fødsler. Den ene endte med at jeg revnet så kraftig innvendig at jeg måtte på operasjonsbordet for å sy sammen igjen, for det var så stygt revnet at dem ikke ville gjøre det på føden. Å den andre fødselen var smertene så intense at jeg bare ville dø, for jenta mi lå å stagget i symfysebeinet mitt, hun kom også foresten ut med en hånd over hodet, så jeg fikk kjenne på det å presse ut et hode med en arm sammen med det. Jeg var plaget av smerter så ille at jeg knapt klarte å gå da jeg var gravid med jenta mi, å smertene skulle bli enda verre da jeg fødte (sorry hvis noe gravide leser dette å blir redd av det med tanke på fødsel, som regel skjer ikke slikt. Å jordmor skjønte ikke engang hvorfor jeg hadde hatt SÅ vondt før jenta mi var ute. Så ingen grunn til å få panikk av dette). Men det føltes som jeg skulle deles i 2 på midten. Jeg hylte ikke da jeg fikk jenta mi til tross for mine smerter, ikke tok jeg imot bedøvelse heller siden jeg ville klare det uten. Jeg lå der stakkarslig å gråt mine tappre tårer i stille gråt. 

Jeg kan faktisk ikke skjønne Rene hvor lite respekt du har for folk generelt. Først med innlegget ditt om gutter, og nå jenter... Hadde jeg vert din mamma så hadde jeg rett og slett vert flau av deg. Gå også inn i deg selv, du mangler ikke bare respekt for folk generelt rundt deg, men også for din kjære mor som satte deg til verden. Det er lov å bruke hodet litt eller? Jeg skjønner at du vil nå toppen på blogg.no, å selv om du er der nå, så er ikke dette rette måten å gjøre det på. Jeg ville faktisk ikke turt å gå ut husdøra hjemme engang hvis jeg var deg, for du kommer nok til å oppleve sinte folk rundt deg fra nå av!

Nå skal iallefald jeg legge meg ned å synes litt synn i meg selv, for magen min verker som pesten. Jeg er faktisk HJEMME fra skolen i dag fordi at smertene å kvalmen ble for ille. Jeg er generelt ikke noe sint menneske når jeg har perioden min, og typen merker ikke mere på meg at jeg har mensen annet enn at han ikke får seg noe i denne perioden (noe han har full forståelse for). . Til tross for hormoner som svirrer rundt i kroppen min, så vet jeg å holde humøret på plass å ta vare på dem rundt meg med et smil (kjære nærkrets, rett meg om jeg tar feil). Men kvinner er forskjellig å takkler hormonene forskjellig. Ha forståelse å respekt for dem for guds skyld, for det er faktisk ikke lett å gå 1 uke per måned med blødning å hormoner. Å det er overhode ikke lett å gå igjennom en fødsel! (det er faktisk sakt at et mannfolk sansyneligvis hadde dauet av smertene vi kvinner har under en fødsel om dem skulle gått igjennom det på samme viset som oss kvinnfolk). Så selv et spark i ballene kan ikke sammenlignes med en fødsel, en fødsel er fortsatt mye mere smertefult!

Håper foresten at folk klarer å holde seg unna bloggen til Rene fra nå av. Så lenge vi gir han oppmerksomhet så kommer han til å fortsette å finne provoserende ting å poste der. Han prøver å få følgere slik, la oss heller vise han at vi ikke vil lese det patetiske tullet hannes. La oss få han bort fra topplisten, og dermed få bort dumheten hannes også :)

Foresten, ha en fin dag alle sammen <3

Xoxo Huttetuu

 

10 kommentarer

Postet av: Sandra - Kommet for å bli

så pen du er!
Dato: 29.05.2013 Tid: 13:10 URL: http://www.saend.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Sandra: Å tusen takk <3
Dato: 29.05.2013 Tid: 13:13 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Annette Ekst

♥ ♥ ♥
Dato: 29.05.2013 Tid: 13:47 URL: http://aep.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Annette E.: <3
Dato: 29.05.2013 Tid: 13:59 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: SiljeMerethe - TrebarnsMor, Oppdretter og med i Unge Mødre

good luck ;)
Dato: 29.05.2013 Tid: 14:56 URL: http://gullanmine.blogg.no

Postet av: Eva L

Kunne ikke vært mer enig! Har han noen gang hatt mensen? Kommer han noen gang til å føde et barn? Nei. Det tviler jeg sterkt på. Jeg skjønner meg ikke på han, hvorfor tror han at det å være jente er lett og at vi sytrer for mye?
Dato: 29.05.2013 Tid: 15:45 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Eva L: tror han i hovedsak sier det for å provosere til at flere skal lese bloggen hannes. Men en ting er iallefald sikkert, han gjør seg selv kjent som en idiot, og ikke en person som folk kommer til å like. Å jeg er iallefald ikke en av dem som blir å besøke hannes blogg igjen!
Dato: 29.05.2013 Tid: 17:20 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: hippiesummer

Off, det er ikke alltid like greit å være jente.. :s Får håpe det går vekk med tiden! :)

Peace and Love ♥
Dato: 29.05.2013 Tid: 17:47 URL: http://hippiesummer.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

hippiesummer: <3
Dato: 29.05.2013 Tid: 17:51 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Eva L

Nei, ikke jeg heller. Jeg har aldri likt bloggen hans. Synes det er helt greit at du skrev om dette.
Dato: 29.05.2013 Tid: 18:08 URL:

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits