MITT NAVN ER RENE **********

29.05.2013 @ 18:34 i Blogg 19 kommentarer

Hei, mitt navn er Rene ********** og jeg er kul. Det er ingen som er så fantastisk som meg, og derfor må jeg gni det inn hos alle å en hver. 
Jeg hooker damer, og det eneste jeg bryr meg om er å få litt fitte. Jeg liker spesielt godt å rakke ned på alle mannfolkene som mister sine kjære fordi at damene vil ha meg istede når dem ser meg. Faktisk så trenger dem ikke å se meg engang for å ha lyst på meg, for jeg er jo på 1.plass på blogg.no, så alle vet jo hvem jeg er selv om dem aldri egentlig har sett meg.
Det verste jeg vet er jenter som syter over at dem har vondt når dem har mensen, for du skjønner... Jeg vet alt om hvordan det er å ha mensen, å det er aldeles ikke noe å syte over. For ikke å snakke om fødsler, HVA ER GALT MED DISSE KVINNEMENNESKENE? hyler å skriker som gale når dem skal presse ut lille beibien. Har dem ikke vett i hauet til å spare stakkars bebi ørene for slik rabalder da?

Tilbake til bloggen min som ligger på 1.plass.... Dere skjønner alle sammen. Jeg er så ufatterlig deilig at det er derfor folk liker meg. Jeg skriver morsome å saklige innlegg (husk, dem er ikke for å provosere noen altså), å det er derfor folk vil lese dem, å som dere har sett så er jeg elsket av alle i mitt kommentarfelt. Jeg er kongen å ingen er høyere enn meg skjønner dere, så dere kan like gjerne legge dere i taperhjørnet med en gang. Dere er bare misunnelige fordi at bloggen min kom så høyt opp, å fordi at jeg er så mye mere sexy å deilig enn dere.

Neida, dette er ikke noe Rene har skrevet, så jeg vet ikke om det er sannhet i det. Men jeg vet at det er slik jeg har oppfattet den klysa av en selvopptatt idiot. Alt ved mannen irritere vettet av meg, å jeg vet at det er så mange andre også som irriterer seg så mye over han.  

Hei Rene! Du er ikke kul. Å alle andre er mere fantastisk enn deg, for ingen liker slike selvopptatte idioter. Jeg blir faktisk utrolig imponert hvis du i det hele tatt kan finne deg ei dame i dette land som vil ha deg etter alt dette oppstyret du har skapt rundt deg. OM det noen gang har skjedd at en mann har mistet en dame for deg, så må det være engangstilfelle, det betyr ikke at ALLE damer vil ha deg skjønner du! Du er på 1.plass på blogg.no kun fordi at du er så patetisk at folk ler av deg. Det starter med at folk ler av deg på bloggen din, men vil fortsette med at dem snakker rundt utenom bloggen din uten å ta seg bryet med å sjekke om det er kommet noe nytt, for du provoserer så mye at du bare mister lesere på dette viset! Å det å snakke nedlatende om kvinnfolk på denne måten som du har gjort, DET skaffer deg iallefald ikke noe "fitte"... Du er ikke noe konge selv om du selv føler det slik nå. Å etterhvert når folk ikke lengre gidder å lese dritten din, så er det du som kommer til å sitte der missunnelig på andre rundt deg. For ikke å glemme angeren du kommer til å sitte med når du skjønner hvor mye piss som kommer til å gå bak ryggen din, å du kommer til å se folk flire av deg i gatene når dem ser deg. 

 

Gjør alle en tjeneste. Enten skjerp deg å oppfør deg som en mann, og oppfør deg som du er 25 og ikke 14. Skriv saklig å fortsatt holde på noen lesere, eller rett å slett bare trekk deg fra bloggverden før du dummer deg selv helt fulstendig ut. Tenk hvis du bare hadde hatt et hjerte å kunne vist folk det også. Tror nok du hadde kommet MYE lengre med slik godhet. all PR er god PR sies det, men jeg tror ikke lengre at jeg er enig i det. For aldri om jeg ville selv ønsket å blitt hatet av flere foldige tusen mennesker.

Til dere som lurer hvorfor jeg gidder å bruke tid på dette i det hele tatt. Rett å slett fordi at jeg trengte å "brøle" ut. For jeg har oppriktig blitt provosert av mannen enda han aldri har skrevet direkte til meg.

Over å ut huttetuu

19 kommentarer

Postet av: Remi M

Haha! (Y)
Dato: 29.05.2013 Tid: 18:38 URL: http://remimiguez.blogg.no

Postet av:

du trenger jo ikke å klikke deg inn på bloggen hans da? :P
Dato: 29.05.2013 Tid: 18:44 URL:

Postet av: s0th

you go girl, tell him ;)

Godt poeng.
Dato: 29.05.2013 Tid: 18:44 URL: http://S0Th.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Anonym: Veldig ferdig inne på bloggen hans.. Måtte bare få ut utblåsningen min. Jeg VAR leser av bloggen hannes, men han har iallefall mistet en leser nå!
Dato: 29.05.2013 Tid: 18:47 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Sylvia

Godt poeng:) har ikke sett bloggen hans engang jeg men.. Hehe
Dato: 29.05.2013 Tid: 18:48 URL:

Postet av: Silje

Da har han klart å gjøre det han ville da, nemlig provosere.
Dato: 29.05.2013 Tid: 18:49 URL:

Postet av: The Apocalyptic Doll

Tror de fleste er enige med deg der! Bra skrevet! :)

Syns det er forferdelig at slike primitive blogger skal ende på topplisten. Personlig føler jeg at han er en av de berømte "trolls" som dukker opp på internett. Han har skapt en negativ persona på bloggen sin og med det vesnet han fremstår som får han haugevis av views.

Det beste våpnet for slike trolls er å unngå og gi dem oppmerksomhet.
Dato: 29.05.2013 Tid: 18:51 URL: http://www.apocalypticporcelain.blogg.no

Postet av: Angelica

TUSEN TAKK! Dette trengte jeg å lese! fyf*en for en selvopptatt idiot. Han irriterer meg så sykt, har ikke ord! OMG at det går an.. HUFF.

*pjuuh*
Dato: 29.05.2013 Tid: 18:56 URL: http://angkiv.blogg.no

Postet av: Silje

Er dette sant? Vel..din oppfatning!

Var dette snilt skrevet?

Nei! Er dette nødvendig og på hvilken måte hjelper dette deg? Vet ikke om det hjelper deg, men dette er ikke nødvendig..

HUSK: Dette er mobbing på nett! Tenk før du legger ut ting på nett.

- Ha en fin dag!
Dato: 29.05.2013 Tid: 19:03 URL: http://siljebbjenta.blogg

Postet av: mona

herregud skjønner dere ingen ting han liker at dere skriver om han på bloggen sånn gjør han bare enda mer populære hadde dere sluttet og skrive om han på bloggen, skrive kommenter eller besøkt siden hans hadde han ikke synes det var så gøy lenger gutten\mannen gjør det for og få oppmerksomhet ikke noe annet
Dato: 29.05.2013 Tid: 19:10 URL:

Postet av: exploreme

hahaha han kommer ikke til å ligge lenge på topplisten. tror ikke en sjel i hele verden liker en gutt som er åpen om at han "bruker jenter for fitte"player med andre ord
Dato: 29.05.2013 Tid: 19:18 URL: http://idaslillehule.blogg.no

Postet av: Therese Nybu

Er det ikke bare en spøk hele bloggen? :) Det han skriver kan han jo ikke mene seriøst?
Dato: 29.05.2013 Tid: 19:24 URL: http://theresenybu.blogg.no

Postet av: Heidi

Det er jo helt klart at omtrent alt han skriver er kødd, selv om han skriver "ikke for å provosere". Skjønner ikke hvorfor så mange blir provosert egentlig. Det er jo åpenlyst at han egentlig ikke mener det han skriver.
Dato: 29.05.2013 Tid: 19:31 URL:

Postet av: Malinshjerte

Helt enig, jeg gidder heller ikke lese bloggen hans :)
Dato: 29.05.2013 Tid: 19:50 URL: http://malinshjerte.blogg.no

Postet av:

Du snakker om at frøkna på www.marionsta.blogg.no er falsk, se hva du skriver her.. går imot alt det du liksom står for.

Neste gang - skriv det ekte navnet ditt. Flaut å late som du er ei annen.

Natta, og takk for meg :3
Dato: 30.05.2013 Tid: 13:48 URL:

Postet av:

Hvorfor disser du han på denne måten? Du som selv følte deg mobbet på twitter henger ut noen sånn som du har gjort nå? Wow.
Dato: 30.05.2013 Tid: 17:05 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Anonym: han framstiller seg selv som han gjør. Det på twitter var noe helt annet, der folk tok et bilde av meg ut av sammenheng fordi at dem syntes jeg er stygg utseendemessig. I tillegg til at dem hang ut min kjære fordi at han har fødselsmerker
Dato: 30.05.2013 Tid: 18:14 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Elise

Bra idiotisk av deg å henge ut en fordi han er "teit" og deretter rettferdigjøre det med at han framstiller seg selv som han gjør. Hvis det er grunn nok i denne situasjonen, i så fall, så er det jo ok å mobbe feminine gutter, mannlige jenter osv osv osv, "fordi de framstiller seg sånn"? Det er faktisk samme greia. Forøvrig så er Rene faktisk en kjempegrei kar og han provoserer bare frem besøk fordi det booster musikkarrieren hans.

Herregud, Malin, alle andre er mere fantastisk enn deg, for ingen liker slike selvopptatte idioter som deg. Eneste grunnen til at du har mnage følgere på twitter er fordi du er patetisk og alle ler av deg.

Hvordan føles det for deg å få det slengt etter deg? For det jeg nettopp skrev er omtrent det samme som to av setningene du har skrevet. Du skrev 20 ganger verre om Rene, allikevel så hoier og skriker du på twitter over å bli mobbet og hengt ut, men du er faktisk verre selv. Du hadde ingen grense på bokstaver på blogginnlegget ditt sånn som dine haters har hatt.
Dato: 18.06.2013 Tid: 16:41 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Elise: Det er en forskjell på Rene å meg. Jeg lager bildetweets om meg selv, han skrev nedlatende om andre. Jeg skaffet ikke meg følgere fordi at dem ble sinte fordi at jeg gjorde narr av dem. Jeg har bare selvironi å skriver om meg selv på en "humoristisk" måte. Å hvis det får folk til å le så har jeg jo lykkes i det også sant?
Kall meg gjerne patetisk kjære deg :) Men du kan bare snakke for det du har sett meg "gjøre mot meg selv", ikke mot andre :)
Dato: 18.06.2013 Tid: 18:41 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits