OPPDATERINGER PÅ GODT OG VONDT

08.02.2014 @ 21:39 i Blogg 9 kommentarer

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Ja faktisk så lenge siden at folk sikkert tror at jeg har sluttet. Men jeg har rett å slett bare hatt en pause. Jeg kommer nok sikkert til å fortsette pausen i den forstand at jeg ikke blir å blogge hver eneste dag, men når jeg kjenner at jeg har overskudd til å sette meg ned å lage et blogginnlegg.

Jeg har jo begynt i jobb nå. 3 dager i uken er jeg i praksis på et Hotell her i Bodø. Grunnen til at jeg er på et hotell å jobber er fordi at jeg studerer reiseliv. Jeg stortrives veldig godt på jobben, men siden det er såpass lite som det er, så er jeg for det meste ilag med vaskeren å vasker hotellrom for tiden. Å det tar veldig på kroppen min siden jeg fra før av er veldig plaget med rygg, skuldre å nakke. Men jeg står på, så hånderer jeg de ekstra smerter jeg har når jeg kommer hjem.

Foresten, hvis dere skal til Bodø å ligge på hotell, så vil jeg annbefale City Hotell. Lite er det, men kjempekoselig. Også er det ikke så dyrt heller ;)Hver Mandag er jeg på turning med jenta mi. Hun stortrives veldig godt på turning. Å gutten min er på fotballtrening samme dagene. Så på mandager er det full rulle som dere skjønner. 

Med studiene mine går det desverre ikke så bra for tiden. Er rett å slett så gåen etter jobb, at den lille energien jeg har igjen bruker jeg på barna mine og avslapping. Å de 2 ukedagene jeg ikke jobber bruker jeg til å sove ut siden jeg sover dårlig om natten for tiden.Det tar jammen på å ikke få sove før 2-3-4 tiden om natta for så å stå opp igjen imellom 7 og 8 på morgenen.

Den 31. Januar fikk bestevenninna mi bebi. En helskjønn liten gutt med navnet William. Så jeg var å besøkte henne å bebien på sykehuset 2 ganger før de dro hjem. Jeg har desverre ikke fått dratt å besøkt de etter at de kom hjem, men det er fordi at jeg ikke har bil til å kjøre dit. Kjenner at lysten for å sette meg på en buss er veldig liten, men hvis jeg ikke får meg ny bil snart, så blir jeg nok å ta bussen allikevel for å besøke dem.
Foresten så hadde jeg mitt første SKIKKELIGE uhell da jeg skulle vaske klær. For Dimitris sin godgenser likte nemmelig IKKE vaskemaskinen, å sjokket ble veldig stort da den kom ut å vi så den. Jeg er flink sant? Ikke noe missfarging, men størrelsen var bare ikke rett lengre haha.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så nå har dere fått alle de gode oppdateringene. Så da skal jeg med tungt hjerte gå over til de veldig triste oppdateringene.

Jeg har ikke skrevet om det på bloggen tidligere, men pappaen til Dimitris har vert syk veldig lenge. For i fjor før vi dro til Hellas så fikk vi beskjeden om at kjære Vaggelis hadde fått lungekreft. Det var veldig dårlige nyheter da legene kunne fortelle at han hadde hatt lungekreft i ca. et helt år uten å vite om det. Men legene sto sefølgelig på å gjorde alt de kunne for at mannen skulle bli frisk igjen. Så de startet med cellegift da. De kunne ikke opperere siden svulsten var slik den var, å de kunne ikke gi strålebehandling heller ifølge legene. Så de skulle altså prøve å forminske svulsten med cellegift for så å operere etterpå. Da vi kom til Hellas i fjor sommer å ny rønken ble tatt av Vaggelis, så fant legene ut at svulsten ikke hadde krympet med behandlingen, tvert imot hadde den vokst seg ganske så mye større. 

Pappaen til Dimitris var veldig dårlig da vi var der i fjor sommer. Han klarte ikke å holde på mat, nesten alt kom i retur. Å han besvimte 2 ganger mens vi var der, noe som skremte meg veldig å satte meg ut. Jeg spurte Dimitris mange ganger før vi dro tilbake til Norge om han ville bli igjen der sammen med pappaen sin. Men Dimitris hadde bestemt seg for å dra tilbake til Norge sammen med meg. Ikke fordi at han ikke ville være sammen med faren, men fordi at han har oss her i Norge som også er familien hannes. Å faren var jo ikke dødende heller på dette tidspungtet.

Vi kom hjem å ble sefølgelig oppdatert jevnlig på hva som skjedde når det gjaldt Vaggelis. De skulle teste ut nye behandlinger. Legene kunne fortelle at ingen ting kunne gjøre Vaggelis frisk igjen, men de skulle prøve nye behandlinger for å stoppe svulsten i å vokse. Vi alle krysset å ba til høyere makter for alt det var verdt. For søsteren til Dimitris skulle nemmelig gifte seg i sommer, å kjære Vaggelis hadde sett veldig fram til dette bryllupet når han skulle følge sin kjære datter opp. 

Januar kom å beskjedene fra legene ble bare verre å verre. Kreften hadde spredt seg til flere plasser i kroppen. Så kommer vi til nå i februar. Legene kunne fortelle at de ikke trodde at Vaggelis kom til å overleve fram til påsken engang, men påsken var satt som max. Så søsteren til Dimitris ringte til Dimitris for 2 dager siden på morgenen for å fortelle at det var på tide for Dimitris å komme ned til Hellas. Dimmitris begynte å pakke med en gang for å gjøre seg klar, og søstera skulle få bestilt billetter til han. Å ca 2-3 timer etter at Dimitris hadde snakket med sin søster så sovnet vår høyt elskede Vaggelis inn. 

Så dette er en tøff tid for oss alle, men aller mest for Dimitris. Dimitris rakk aldri å komme seg til Hellas i tide for å høre faren sin stemme for siste gang. Noe som sefølgelig å forståelig har gått veldig inn på Dimitris. Men Dimitris er også glad for at faren døde mens han sov. Det skjedde på en veldig fredfylt måte, og uten smerter. Alt skjedde veldig plutselig å uventet. Vaggelis var stabil å alt da søsteren tok den første samtalen til Dimitris å ba han komme hjem. Å da de skulle sjekke til faren igjen bare 2-3 timer etterpå så var han borte.

Jeg har hatt det helt forferdelig siden torsdag rett å slett. Jeg har så mange tanker i hodet at hodet er på tur til å eksplodere. Jeg skulle så gjerne ønsket at jeg kunne være der for samboeren min i denne tøffe tiden, men det lar seg ikke gjøre pga økonomien vår. Å i tillegg til alt som fåregår der, det faktum at Dimitris ikke kommer hjem på en stund, og at barna snakker mye å savner Dimitris. Så har jeg en del å takkle i tillegg til mine egene følelser rundt alt dette.

Jeg regner med at det kommer til å være tøffest nå den første uken. Både for meg her i Norge, å for Dimitris nede i Hellas. Å sammen skal vi komme oss igjennom dette selv om vi ikke er på siden av hverandre. (takk gud for internett og telefon)

Så i dag allerede var begravelsen for Vaggelis. I Hellas har de begravelse bare 1-2 dager etter en person dør. Men de har også en sermoni 9 dager etter begravelsen, og 40 dager etter begravelsen. Etter 40 dager sies det at sjela finner fred å reiser (eller noe slik. Litt vanskelig for meg å forstå alt siden jeg ikke er ortodoks kristen).

Så hvil i fred kjære Vaggelis. Høyt elsket å dypt savnet. Du er i tankene mine hele tiden selv om jeg ikke er i Hellas å kan være en del av alt som skjer der.

Malin/Huttetuu 

9 kommentarer

Postet av: iselinilsen

wow bra skrevet
Dato: 08.02.2014 Tid: 21:47 URL: http://www.iselinilsen.blogg.no

Postet av: wenchepia

Kondolerer så masse med tapet av Dimitris sin pappa. Trist å lese at han ikke fikk sagt et siste farvel, men iallefall godt at han , på tross av deres økonomi , kunne reise nedover for å være sammen med de andre som sitter igjen med minnene... stor klem
Dato: 08.02.2014 Tid: 21:48 URL: http://wenchepia.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

wenchepia: Takk
Dato: 08.02.2014 Tid: 21:52 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: juliaamyklebust

Kondolerer..
Dato: 08.02.2014 Tid: 23:05 URL: http://juliaamyklebust.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

juliaamyklebust: takk
Dato: 08.02.2014 Tid: 23:07 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Mona

Har savnet deg veldig men tenkte nok jobben gjorde at du ville bruke mer tid på familie og slappe av enn å blogge :)

Utrolig trist å lese om Vaggelis ♡♡

Godt Dimitris kom seg ned og fikk være med i begravelsen.

Håper det går bra med deg tross savnet av Dimitris ♡ Og at ikke du også fikk vært med ned i begravelsen, det var trossalt din svigerfar ♡♡

Veeeldig kos å endelig lese et blogg innlegg fra deg igjen Malin ♡ Ta vare på deg selv.
Dato: 09.02.2014 Tid: 00:56 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Mona: Jobben tar sin del av kaka, så er nok mere sliten om dagene, men jeg lover å komme sterkere tilbake i bloggingen når jeg blir mere vandt med jobb tilværelsen :)

Går greit med meg selv om det er veldig tungt. Magen vrenger seg å tårekanalene er nok tomme, men det er nok sikkert verst den første uken vil jeg tro. Er iallefall glad for at Dimitris har familie og venner rundt seg :)
Dato: 09.02.2014 Tid: 01:50 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Siri Thomassen

Kondolerer så mye <3 <3
Dato: 09.02.2014 Tid: 05:45 URL: http://sirit.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Siri Thomassen: takk
Dato: 09.02.2014 Tid: 10:06 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits