HÆPPI MORSDAG!

09.02.2014 @ 22:44 i Blogg 0 kommentarer

I dag er den store dagen for alle mødre sies det, nemmelig morsdag. Men for meg har jeg ikke tenkt noe spesielt over at dette var en morsdag pga alt som foregår rundt meg for øyeblikket. 

Når sant skal sies så synes jeg helt egentlig at morsdag er noe tull i grunnen. Vi får jo fine tegninger av barna våre hele året, å kyss/klemmer får man aldri nok av hver eneste dag. Å noen ganger ellers iløpet av året så får jo mammaen seg en liten overaskelses frokost på sengen, eller en ekstra god middag servert.
Så hvorfor har vi da denne dagen som vi kaller for morsdag?

Hadde Dimitris vert hjemme i Norge sammen med oss nå, så hadde jeg nok fortalt han at det er morsdag i dag. Å jeg hadde nok også fortalt han hva barna bruker og gjøre for mammaen sin på en morsdag. Man kan sefølgelig lage seg egene tradisjoner på hva man gjør på akkurat denne dagen. Men da jeg var lita så handlet det om å lage en fin tegning til mamma på morgenen mens pappa stelte i stand frokost som vi skulle gi henne på sengen. Å dette synes jo vi barna var kjempestas. Så for barna sin del er det nok veldig fint med morsdagen. Men for oss mødre tror jeg egentlig denne dagen er akkurat like mye verdt som resten av dagene i året. Nettopp fordi at vi er sammen med barna våre hele tiden, og nyter hver dag like mye.

Men dette året ble jo som sagt veldig spesielt. Jeg å barna har ikke snakket noe om morsdagen i dag, det har bare vert en vanlig dag som alle andre normale dager. For barna er ikke store nok enda til å stå opp å lage mammaen frokost på sengen alene enda, å ikke hadde de noen til å hjelpe dem med det heller. Så denne dagen er en dag vi heller har brukt til å tenke på pappaen til Dimitris som forlot så brått for bare 3 dager siden. Også tenker vi masse på Dimitris som vi alle savner allerede. 

Å i går kveld satt min sønn sammen med meg å klippet i papir. Han klippet ut et hjerte fra det kritthvite arket sitt å gav det til meg. Så sa han at dette kunne jeg få å skrive noe fint til Dimitris på til han kommer hjem. Resten av arket som han holdt i hånden, som nå var som en hjerteramme sa han at han selv ville pynte på å gi til Dimitris når han kommer hjem. Så akkurat nå tenker vi alle 3 mere på hvor heldige vi er som har Dimitris i livet vårt, så kan morsdagen vente til neste år. Den store morsdagen altså, for selv føler jeg at jeg har morsdag hver dag siden jeg er så ufatterlig heldig med å få være mamma til mine 2 småsjarmører. Å klemmene og kyssene jeg får fra dem hver eneste dag betyr så utrolig mye mer enn en gave en spesiell dag i året!

Huttetuu

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits