KJÆRE ANNA RASMUSSEN

21.03.2016 @ 00:39 i Blogg 3 kommentarer

Først vil jeg bare si gratulerer så mye med graviditeten. Håper at plagene du sliter med vil ta av snart. Det er virkelig kjipt å ha et trøbblete svangerskap, det vet jeg så alt for godt.

Jeg vil også si at jeg synes du er tøff. Veldig tøff som snart har 3 barn i den alderen du er i. Tøff for at du klarer å "overleve" all hetsen som sendes din vei pga. bloggen din. Tøff som tør å ta sjanser i livet ditt. Å tøff som klarer å både være en blogger med alt arbeid i tillegg til de 2 (snart 3) barna du har. 
Etter du gikk ut med din graviditet nummer tre så synes jeg du har fått unødvendig mye hets. Ingen kan kalle deg en hore for at du har 3 barn med 3 forskjellige fedre. Jeg mener, skal du ha bare et barn resten av livet fordi at forholdet med første pappa ikke fungerte? Det er veldig uretferdig. Å jeg håper å tror at du klarer å se forbi slike ekkle kommentarer.

Jeg virkelig liker bloggen din, og den leser jeg med jevne mellomrom. Å det har jeg gjort de siste 3 årene. (Faktisk den eneste bloggen jeg er fast leser av også. Jeg leser andre blogger, men ikke så ofte som din).

Men til tross for at jeg digger deg, beundrer deg osv. så har jeg en ting jeg ønsker å sette fingeren på allikevel:

Du gikk ut i et innlegg å fortalte om at fedrene til barna dine ikke er der så mye som de bør, og at det er Jan som nå er PAPPA til barna dine. En ting er å misslike at de ikke er der for barna så mye som de bør. Men du har en stor blogg med så mange lesere. Så i hensyn til fedrene, men også familien til fedrene, så var kanskje ikke det serlig heldig skrevet? Både jenta å gutten din har sine fedre, og bør være de eneste barna får kalle for PAPPA. Jan er en utrolig god BONUSpappa. Det er jan som alltid er der, står opp med de , trøster når de slår seg osv. Men det er ikke han som er PAPPA. Noe annet vil være feil å skrive (med mindre Jan hadde adoptert barna da). Håper du skjønner hva jeg mener.

En annen ting. I dag skrev du innlegg om alle såkalte venner som ikke har gratulert deg med graviditeten. Videre forteller du også om hvordan mange av dem har trukket seg unna deg pga. bloggen din.
Når du er en så stor blogger så KAN det nok for mange være skummelt. Å det er vel kanskje egentlig ikke så rart? Du liker å være en veldig offentlig person, men det er ikke sikkert at de liker det samme. Å det med gratulasjoner. Har du ringt noen av de vennene dine for å fortelle om graviditeten? Eller fikk de vite nyheten samtidig som alle bloggleserne dine via bloggen? 
Hadde jeg hatt ei veninne, og hun hadde publisert en slik stor nyhet på bloggen før jeg hadde fått en telefon om det, så hadde sikkert ikke jeg heller gratulert. Jeg ville vert utrolig skuffet over å få vite det på en slik måte. Faktisk ville ikke jeg følt meg spesielt som en venn heller da, bare en helt vanlig hvem som helst slik som resten av bloggleserne (skjønner du hva jeg mener?)

Jeg har lest kommentarfeltet ditt på facebook, og jeg ser at det ikke er noen andre som har tenkt i de "baner". Å siden det ble mye å skrive, så valgte jeg å lage et eget innlegg til deg om mine synspunkter på det.

Ellers så vil jeg ønske deg all lykke videre i graviditeten og livet. Du ser ut til å være en helt fantastisk jente med bei i nesa. Stå på 

Huttetuu

3 kommentarer

Postet av: Helen

Hei :)

Regner med at du håper gravideplagene hennes vil avta -og ikke ta av :-) :-)

Enig med deg i at nære venner bør få vite nyheten personlig ja, feks pr tlf. Jeg hadde blitt litt fornærmet hvis jeg leste det på blogg o.l.

God mandag til deg :)
Dato: 21.03.2016 Tid: 08:50 URL:

Postet av: detreraringene

Sant det, venner går toveis, Kan ikke være lett å være på toppen!

Sjekk gjerne ut vår blogg også <3
Dato: 21.03.2016 Tid: 09:24 URL: http://detreraringene.blogg.no/

Postet av: Ida K

Så godt skrevet! Er helt enig :)
Dato: 21.03.2016 Tid: 09:43 URL:

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits