EI BOMBE TRAFF STUEN VÅR

22.03.2016 @ 00:40 i Blogg 4 kommentarer

I dag hadde jeg for en gangs skyld overflod av energi, å hva er vel bedre enn å bruke ekstra energi på husarbeid? #mammalivet

Så jeg ryddet tvbordet, stuebordet, sofaen, gulvet, kjøkkenet. Så støvsuget jeg stue (ekstra godt på gulvteppet) og kjøkken. Å som en siste finish så vasket jeg over gulvene også. Jeg dro selv fram sofaen med hybelkaniner fra i forige uke gjemt under. Alt var så fint og så flott.... ja altså helt til.... BARNA dukket opp.

 Jenta på 6 har det for vane å slenge pleddet på gulvet. Man skulle tro at hun ikke likte det siden det alltid slenger på gulvet, MEN hvis hun en dag ikke finner det pleddet så er det krise på jord. Hun er avhengi.

Å gutten på 10 har det for vane med å slenge gensere ifra seg over alt. Spesielt på sofakanten... HVIS jeg skulle være så "uheldig" å ikke rydde kåken på et par dager så finner jeg sansyneligvis 3-4 gensere bare fra guttungen rundt om i stua haha.

Et annet kjent fenomen i huset er glass over alt. Oppvaskmaskinen går 1-2 ganger i døgnet, og glassene har stor skyld i det. For hær i huset har både mann og barn for vane med å ta seg nytt glass hver gang de skal drikke (er jeg rar som mener at et glass kan brukes en hel dag før det vaskes??)

Nå skal jo ikke mann å barn få all skylden selvfølgelig. Mor i huset valgte å vente med å rydde kjøkkenet til kvelden (vel å merke etter middagstid, for i formiddag var det prikkfritt på kjøkkenet)

Med kåken atter en gang ryddet for dagen kan mor i huset ta kveld med god samvittighet. Så er det bare å lade opp batteriene til morgendagens bombe slippes (for det er ingen tvil om at det kommer til å skje haha)

Noen som kjenner seg igjen?

#hverdagsliv #småbarnsmor #hverdagsglede #elskermammalivet

*sidenote*

Hvis noen lurer på hvorfor det er babyleker i stuen vår så er det fordi at vi har overnattingsbesøk av denne kjekkasen her:*huttetuu

4 kommentarer

Postet av: Sjømannsfruen

Hahaha. Jeg kjenner meg SÅ godt igjen. :D Her og ligger det gensere over alt, og ungene tar et nytt glass hver gang de skal ha noe å drikke. Og så har jeg hundene da... Som stjeler sokker og truser, og legger de fra seg over alt. Spesielt i sofaen!
Dato: 22.03.2016 Tid: 01:18 URL: http://sjomannsfruen.blogg.no/

Postet av: Malin Lauritsen

Sjømannsfruen: Haha så godt det ikke er bare meg :P Har ingen hunder jeg, men jenta på 6 klarer den samme jobben :P Hun slenger om mulig mer klær enn broren gjør. For bare en uke siden sto jeg å klødde meg i hodet å lurte på hvor i all verden alle t-skjortene til jenta var (var bare 2 igjen i skapet). Var litt redd jeg måtte ut på shopping. Men bare en dag etter bestemte jeg meg for å gå igjennom ALT på rommet til ungene (de "rydder" vanligvis selv). Å i lekekassen til jenten fant jeg 6 t-skjorter. Som du sikkert skjønner er det er par kilomenter til badet vårt, så lekekassen er en enklere løsning når rommet skal ryddes :P
Dato: 22.03.2016 Tid: 01:23 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: detreraringene

Kjenner meg så igjen i dette. Her ligger plutselig alle putene i sofaen på gulvet. Det er det første jentene gjør når de finner sofaen for å se på tv, slappe av og spille ipad...........alle putene på gulvet? Også står de på hode i sofaen også:P
Dato: 22.03.2016 Tid: 08:59 URL: http://detreraringene.blogg.no/

Postet av: Malin Lauritsen

detreraringene: haha, en kommentar som går daglig her i huset til jenta er " ikke hopp i sofaen" :P
Dato: 22.03.2016 Tid: 10:52 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits