JEG HÅPER DERE GRAVIDE BLIR SMELLFEITE

01.04.2016 @ 17:25 i Blogg 5 kommentarer

Jeg har gått igjennom 2 svangerskap, å i begge mine svangerskap la jeg på meg alt for mye. Ikke har jeg klart å gått ned kiloene etter graviditetene heller. Jeg har prøvd uten hell da. Tror kiloene kom med lim i mitt tilfelle.
 Her er meg da jeg var 4-5 måneder på vei med datteren min. 4-5 måneder å såg ut som en hval allerede, så dere kan jo tenke dere hvordan jeg såg ut på slutten. Nå hadde jeg jo en baby inni meg som var over 4 kilo da hun kom til, så hun tok mye av æren for kulen, men det kom MYE fett også (som ikke vil dra igjen). 

Så sitter jeg her nå da, ser på bilder av jenter som er 4-5 måneder gravide å ser ut som streker. Så ja, jeg håper du blir smellfeit på slutten med masse strekkmerker og mere til.

Neida. Jeg ønsker selvfølgelig ikke det. Jeg synes faktisk det er bra at ikke alle er like uheldig med et dusin av kilo som nekter å ta av, og et verdenskart av strekkmerker som aldri forsvinner. Jeg skulle bare ønske at ALLE var like heldige med å slippe akkurat dette.
Jeg har selvfølgelig for lenge siden akseptert at verden er uretferdig, jeg har bare litt vanskelig for å akseptere akkurat alle de ekstra kiloene.

Kos dere alle dere som er gravide :) Å jeg skal selvfølgelig krysse fingre for at dere slipper masse ekstra kiloer og strekkmerker :)

Huttetuu

5 kommentarer

Postet av: BadBrunette

Ser den der :) men jeg har en tendens til holde vekta eller faktisk gå ned i svangerskapet men legge på meg etterpå... Så derfor er jeg 35kg tyngre nå enn da jeg fikk førstemann for 13 år siden. Men jeg jobber meg nedover *hehe*

Ha en god helg :)
Dato: 01.04.2016 Tid: 17:33 URL: http://BadBrunette.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

BadBrunette: Missforstå meg rett, men er litt godt å se at andre enn bare meg kjemper mot kiloene :) Jeg er sikker på at du vil nå målet ditt :)
Dato: 01.04.2016 Tid: 17:34 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Christina

Mener at folk skal Være stolt og fornøyd med mamma kroppen sin! Æ har også prøvd alt etter mine tre svangerskap med og komme tilbake under 70kg som æ da en gang var.. nu e æ snart 32. Ingen ting e forsent den e grei. Men du verden di merkene æ har på magen min viser at æ har vært tre nydelig barn. Kroppen min klarte det. Og du verden kor fint det e.

E mange dær ut som ikke kan bli gravid som sitt og e sjalu på oss som har en kropp som klarer det...

Så æ har slott mæ te ro, ta livet som det e kroppen som den e.

Vær stolt av mamma kroppen! Særlig når man har en mann som e like gla I dæ akkurat som du e. Og man har det godt med sæ sjøl ☺

Mvh Christina

(Corla)
Dato: 01.04.2016 Tid: 23:39 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Christina: Du må gjerne være stolt av mamma kroppen din :) Men æ e verken stolt av de ekstra kiloene eller verdenskartet på magen. Stoltheten ser æ i mine barn istedenfor på kroppen :)
Dato: 02.04.2016 Tid: 00:37 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Therese Kristensen

Du treng ikke akseptere di ekstra kiloan hvis du ikke vil 😅 Mulig du har prøvd mye, men etter min mening har du ikke prøvd nok! Misforstå mæ rett her altså. Alle kan kom i bedre form/gå ned i vekt. Husk at så mye som 70% og kanskje mer e kosthold. Det handla ikke om å gå fort ned i vekt, men om livstilsendring. Start med tura, sykle istedenfor å kjør bil. Man trenger ikke start med trening på Stamina ol, masse øvelsa som kan gjøres hjemme 😊

Har vært der sjøl så æ vet ka du snakka om.

Æ har mine spor etter 3 svangerskap. Æ bær mine merka med stolthet ❤

God helg 😊
Dato: 13.05.2016 Tid: 12:20 URL:

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 28, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits