HVIS JEG VIL TULLE OM GRAVIDITET SÅ GJØR JEG DET!!

02.04.2016 @ 00:52 i Blogg 2 kommentarer

Nå har jeg sett på facebook i hele dag om folk som må kommentere at andre tuller om graviditet. Andre ting også, men spesielt graviditet. "Tenker du ikke på de barnløse som aldri kan få barn" er det som går igjen. Å vet dere... Jeg tenker på de barnløse OFTE, rett og slett fordi at jeg er så heldig å være velsignet med 2 friske og sunne barn. En velsignelse, det er ingen selvfølge å få barn. Å desverre er det alt for mange som aldri får oppleve det å bli mamma og pappa.

Men sånn ærlig talt da dere. 1. April er en tulledag verden over. Alle vokser opp med denne tradisjonen, alle vet om den, og alle vet at man ikke skal ta ting seriøst på denne dagen. Dette er den ene dagen i året hvor det faktisk er lov å tulle om stortsett alt.
Nå har ikke jeg tullet om noen graviditet verken på facebook eller andre steder på nett i dag, men OM jeg hadde gjort det så ville jo ikke det være med stygge baktanker i spøken min.

Det er ingen som prøver å rakke ned på noen den 1. April. Man prøver rett og slett bare å se hvem som går 5 på å har glemt av hvilken dag det er. Og før dagen er omme så har man jo også delt med alle sammen at det var en April spøk da.

Jeg gjentar meg selv. Jeg tenker ofte på barnløse som virkelig ønsker seg barn, og jeg føler virkelig med dem selv om jeg ikke kan sette meg 100% inn i situasjonen deres. Så jeg ønsker dem med andre ord alt godt, og jeg krysser det som krysses kan om at ønsket deres skal gå i oppfyllelse.
Jeg skjønner at de kan få tanker rundt en spøk om graviditet på 1. April. Men jeg VET også med 100% sikkerhet at det er utrolig trist for barnløse å høre om venner å bekjente rundt som faktisk ER gravid også. Betyr det at man skal la vær å få barn i medlidenhet for barnløse? Eller skal man la vær å dele baby nyheten med de fordi at de kan bli veldig lei seg?

For all del så respekterer jeg at ikke alle har samme mening som meg. Så om du mener at det ikke er ok å spøke om graviditet så skal du få lov å ha den meningen. Men ikke kom å fortell meg at jeg er en ufølsom BITCH hvis jeg velger å spøke om det, for det er da mitt valg.

Ha en ellers flott 2. April dere. Nå er luredagen over for i år.


(mine 2 skatter fra tur i dag)

Lik gjerne innlegget om du er enig i at man skal ha lov å tulle om det meste 1. April

Huttetuu

2 kommentarer

Postet av: detreraringene

Passe teit å henge seg opp i spøker på 1. april ja! Det er forskjell på å lure noen til å tro du er gravid over en lengre periode og det å lure noen et par timer på 1. april! Herregud folk er så hårsåre!

Ha en fin Lørdag videre!

Sjekk gjerne ut den siste super sunne oppskriften på vår blogg! Du vil ikke angre <3
Dato: 02.04.2016 Tid: 11:22 URL: http://detreraringene.blogg.no/

Postet av:

Jaja, godt vi har forksjellige meninger da, men jeg mener hvertfall det er passe teit uansett hvordan man snur og vender på det. Foreldre og familie kan også bli himla skuffet og lei seg.. menmen, som sagt, din mening (Y)
Dato: 02.04.2016 Tid: 14:33 URL:

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits