DET SKAL MERE TIL ENN NOEN SVØMMERE FOR Å BLI PAPPA

03.04.2016 @ 13:08 i Blogg 5 kommentarer

Det er så alt for mange fedre i denne verden som regelrett driter i barna sine. Noen av dem kan ha perioder hvor de prøver å redde inntrykket sitt, men så går det rett vest igjen. Slike fedre som bare gir seg en god F... har jeg veldig lite til overs for, å de kan i mine øyne ikke kalles for pappa.

Meeen med det sagt så er det ikke slik at en annen mann bare kan komme inn å bli kalt pappa heller. 
Her hjemme for eksempel. Min sønn har overhode ingen kontakt med sin pappa, men det betyr ikke at han kaller Dimitris for pappa. Jeg ville ikke godtatt at han kalte Dimitris for pappa heller. Å gutten er klar selv på at Dimitris er stepappa, en stepappa som er bedre å viktigere for han enn det som skulle vært pappaen hannes.

Jenta mi er på faste pappatider hos sin pappa. Så hun har en pappa som elsker å forguder henne. Å også hun er klar på at Dimitris er stepappa. Men Dimitris er like "bra" og viktig for henne som hennes pappa. I alt hun gjør så er Dimitris inkludert, om det er å tegne tegning eller ha et show på cheerleadingen så vil hun ha Dimitris der, både Dimitris og pappa.

Man kan si at min sønn ikke har en pappa, men han har en ufatterlig god stepappa som tar farsrollen der pappaen feilet. Å jenta mi har begge deler, både en pappa og en stepappa. En stepappa vil aldri kunne bli pappa med mindre han adopterer barna, men han kan bli like bra som eller bedre enn pappa. Han vil være en farsfigur

 

Følg meg gjerne på Facebook HER

Huttetuu

5 kommentarer

Postet av: Sandra

Så enig med deg! Så utrolig dumt for ungene. .ihvertfall når de er frem og tilbake. De får enten være der eller ikke. Egentlig burde det være en selvfølge at pappaen stilte opp. Bra datteren din har en god pappa :) virker som du har en bra stepappa til de også!
Dato: 03.04.2016 Tid: 22:24 URL: http://sandrahaugesittliv.blogg.no

Postet av: jesus4areason

det burde være en selvfølge at pappaer stiller opp, flott innlegg! Ønsker deg en god natt fine deg <3 :-)

// Benedicte
Dato: 04.04.2016 Tid: 02:27 URL: http://jesus4areason.blogg.no

Postet av: Nina

Hei. Nå som ste pappaen er viktigere en han som er pappaen, så hvorfor adopterer han ikke barne barnet? Vil tru at den ekte pappaen ikke har noe i mot det, som du skrev selv at han ikke har kontakt med gutten.
Dato: 10.04.2016 Tid: 02:26 URL:

Postet av: lise

Når gutten din ikke har kontakt med pappaen sin over ikke.

Hvorfor adopterer ikke stepappaen han? Er kanskje best at gutten har en noen og kalde for pappa?
Dato: 16.04.2016 Tid: 17:40 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

lise: Hvis adopsjon noen gang skulle vært et spørsmål så skulle iallefall Dimitris å jeg være gift først, å det er vi ikke enda. Er ikke engang et år siden vi forlovet oss.

Sånn sett bort ifra det så tviler jeg for at sønnen min noen gang blir å kalle noen som helst for pappa. Min sønn er såpass gammel at da er det ikke bare bare å begynne å kalle noen for pappa.
Dato: 16.04.2016 Tid: 19:54 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits