HAN FIKK IKKE LOV Å FRI I NORWEGIAN FLYET

09.04.2016 @ 22:30 i Blogg 5 kommentarer

I fjor sommer var en av de største dagene i mitt liv. En dag jeg aldri kommer til å glemme, og en dag jeg hadde gledet meg å ventet på.
Jeg hadde sagt det til han, at når han skal fri så skal det være spesielt, men ikke type fri på en sene eller noe slik da. Bare noe spesielt som had trodde at JEG ville like å sette pris på.

Så dette hadde han planlagt lenge. Faktisk rundt 6 måneder før han skulle fri hadde han penger til ringen klar. Ringen skulle han da kjøpe i Hellas når vi var på ferie, og frieriet skulle skje i flyet når vi var på tur hjem. I ettertid har vi ikke snakket om hvorfor han ville fri i flyet, men jeg har fått vite at tanken hans var å fri før vi tok av ifra Hellas.

Den aktuelle dagen viste jeg så klart ingen ting om hva han hadde i tankene. Da vi gikk ombord i flyet så kom en dame å sa til typen at kapteinen i flyet ønsket å snakke med han "yeah right tenkte jeg, NÅ har han noe i tankene", for jeg kjenner typen min jeg. Jeg gikk å satte meg å undret på hva dette var, men typen kom setet sitt å satte seg ned. Mens vi var i luften reiste han seg plutselig å gikk for å snakke med en flyvertinne. Men han kom fort å satte seg igjen, så sovnet han, å resten av flyturen gikk som normalt.

Vi landet på gardemoen, hentet bagasjen å gikk ut for å ta oss en røyk (eller jeg da, for typen hadde sluttet å røyke). Å mens vi står ute begynner plutselig bestekompisen å filme, å typen frir til meg. På en søt å spesiell måte. Altså ikke typ gå ned på kne, men spesielt ble det uansett. Å svaret var så klart ja. Jeg kunne ikke tro det, det skjedde virkelig nå. Vi er forlovet å skal planlegge bryllupet vårt.

Men ja, det var ikke helt slik han hadde tenkt å fri da. Kapteinen ville snakke med han for å fortelle at han ikke kunne fri før take off, fordi at alle måtte sitte i setet sitt med beltet på. Det samme gjaldt selvfølgelig etter at vi hadde landet for å trille inn til flyplassen. Så typen var ikke helt fornøyd med at han ikke fikk gjøre det på den måten han hadde tenkt seg.

Litt kjipt av Norwegian da. Han hadde jo ikke tenkt å fri under take off, men før take off. Men jeg klager ikke, jeg fikk ringen på fingeren, på en søt å spesiell måte. Å jeg skal gifte meg med verdens beste mannHuttetuu

5 kommentarer

Postet av: Thea

Så nydelig ring a:-))
Dato: 09.04.2016 Tid: 22:38 URL: http://garasjefrue.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Thea: Takk, ja han vet hva han skal lete etter <3
Dato: 09.04.2016 Tid: 22:40 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Linn

Enig i at det var litt kjipt av flyselskapet, men det ble jo noe for seg selv alikevel! Kjempesøt ring var det også :)
Dato: 09.04.2016 Tid: 22:58 URL: http://nouw.com/Brontide/

Postet av: Malin Lauritsen

Linn: Takk takk. Ja var jo typen som var missfornøyd da (forståelig nok), jeg kunne derimot ikke slutte å smile ;)
Dato: 09.04.2016 Tid: 23:02 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Postet av: Maria Jansen

Det var kjipt han ikke fikk fri på flyet, men det ble jo veldig spesielt allikevel! Ringen var veldig fin! :)
Dato: 09.04.2016 Tid: 23:31 URL: http://www.mariajansen.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits