JEG ER IKKE EN SKISSE SOM DU KAN VISKE UT

26.04.2016 @ 20:35 i Blogg 2 kommentarer

Det var det han sa hver gang jeg stilte spørsmålet "er jeg pen?". "Ja, du er nå ikke den peneste jenta i verden"
Eller hvis jeg spurte han om han syntes jeg var for tykk... "Ja, du er nå ikke den tynneste jenta i verden".

Jeg tåler mye, å jeg har hørt mye som kunne fått meg til å knekke sammen uten at det har skjedd. Men når en kjæreste sier slike ting om jenta si, hvor lenge skal hun da høre på slik prat uten at det har negativ virkning på henne?
Jeg trodde oppriktig at jeg var stygg, at jeg var alt for feit, at jeg skulle være glad for at jeg hadde han siden jeg sansynligvis aldri kom til å finne noen andre som ville ha ei slik som meg.

Han var den som tok steget til å dumpe meg tilslutt, å i ettertid er jeg veldig glad for det selv om jeg var veldig trist å lei meg den gang da. Hadde jeg fortsatt vert i det forholdet så hadde jeg nok ikke hatt det greit i dag. Å nå i dag har jeg en fantastisk kjæreste som vet å sette pris på meg for den jeg er, ikke ønsker å forandre noe ved meg. Når jeg spør om jeg er pen så får jeg svaret at for han er jeg den peneste jenta i verden. Når jeg spør om han synes jeg er tykk så får jeg svaret at jeg er perfekt akkurat slik jeg er.

Jeg har en ordentlig mann som ikke ønsker å forandre noe ved meg, en mann som elsker meg akkurat slik jeg er. En mann som fikk selvtilliten min til å gå opp istedenfor å synke ned. Det er det ekte kjærlighet er. Så i ettertid etter det kjipe forholdet har jeg lært meg hva ekte kjærlighet er.

Hvis ikke kjæresten din elsker deg og setter pris på den du er, hvis han stadig vil forandre ting ved deg. Avslutt med en gang, for da er det ikke ekte kjærlighet. Man finner seg en soulmate, ikke en skisse som man hvisker ut å tegner på nytt!

Følg meg gjerne på facebook for opdateringer 

 

2 kommentarer

Postet av: Maria Jansen

Så trist å høre kommentarene som du fikk i det forrige forholdet! Det skal virkelig ikke være slik, man må like noen for dem som de er, visst ikke må man jobbe med seg selv og sin egen tankegang. Veldig vondt å lese! Er så glad for at du har funnet deg en mann som liker deg for akkurat den du er, det fortjener du virkelig! Har fulgt bloggen din en god stund og dere virker som et veldig flott og lykkelig par :)
Dato: 26.04.2016 Tid: 22:03 URL: http://www.mariajansen.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Maria Jansen: Tusen takk :D Så hyggelig å høre <3
Dato: 26.04.2016 Tid: 22:08 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 28, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits