VANNET DU DRIKKER ER SKITTENT

19.04.2016 @ 21:45 i Blogg 2 kommentarer

For en stund siden fikk jeg et tips på facebook som jeg helt ærlig ikke viste selv. Det ble delt i en lukket gruppe på facebook, så jeg tenkte å lage et innlegg som alle kan se. Vannet du drikker er muligens overfylt av ekkle bakterier og dritt. 
Det man rett og slett må gjøre er å skru av tappen på vannkranen for å rengjøre/koke den. Jeg har aldri i mitt liv hørt at dette bør gjøres, og for å være ærlig så har jeg bestandig levd i troen om at vannet jeg drikker er så rent som det kan bli siden jeg bor i Norge.
 

Vel i dag fikk jeg meg en skikkelig aha. Jeg har endelig fått tak i verktøy som passer på kranen min, så nå fikk jeg skrudd løs tuppen for å sjekke hvordan det sto til inni der. La meg si det slik, både lukten og synet fikk meg til å ha lyst til å kaste opp. Jeg gremmes over at jeg har gitt barna mine drikke fra denne kranen (æsj). Men nå er altså tuppen rengjort ordentlig pluss at jeg har kokt den. Så når den er kjølet ned igjen skal jeg skru den på plass.

Viste du at dette bør gjøres? Eller er jeg nesten alene om å ikke ha lært dette? (Jeg trodde faktisk at det bare var rørleggere som trengte å tukkle med kranen haha). 

Lik og del gjerne innlegget slik at flere blir obs på dette.

Huttetuu

2 kommentarer

Postet av: Signe Veronika

Off, har tidligere hørt om dette, og vasket den da, i en tidligere leilighet. Tror jeg må gjøre dette i morgen her å ;)
Dato: 19.04.2016 Tid: 22:03 URL: http://www.signevero.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Signe Veronika: Lurt :) Hadde jeg vist om dette tidligere så hadde jeg vasket for lenge siden :) Men nå blir det regelmessig vasking av krantupp her i huset :)
Dato: 19.04.2016 Tid: 22:08 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits