DAGENS INNKJØP

20.04.2016 @ 17:30 i Blogg 2 kommentarer

Jeg er vel ikke den som skriver mest om klær ol. I en hverdag som småbarnsmamma så er ikke jeg av typen som steller og duller så mye med meg selv. Til vanlig henter jeg fram den første og beste buksen i skapet (gjerne tights) og en helt enkel singlet. Ikke sminker jeg meg daglig heller (det har jeg faktisk aldri gjort). 

Men i går ringte mi mamma meg for å høre om jeg ville være med til byen siden cubus skulle ha supert salg. Å hva er vel bedre enn supert salg rett før bursdagen min? Så mamma ville ha meg med slik at jeg kunne få velge bursdagsgaven min, for det er lettest slik siden hun ikke vet hva hun skal kjøpe av klær til meg. 
Det var faktisk mamma som fant buksen som satt som et skudd på meg. Å siden jeg ble så himla fornøyd med buksen så måtte jeg bare kjøpe en ekstra også slik at jeg har (ikke ofte jeg finner bukser som passer til meg). Å da måtte jeg jo bare i samme slengen kjøpe meg genser som passet til buksen.

Etter vi var ferdig på cubus skulle mamma å finne en bukse til pappa også. Så da vi var ferdige med det passerte vi skobutikken. Mi søster skulle inn der å se etter nye sko til seg selv, men det var vist mamma å meg som fant oss fine sko til fine priser.

Så her sitter jeg da. Superfornøyd med mine nye klær og sko. Hva synes du?

huttetuu

2 kommentarer

Postet av: Maria Jansen

Veldig fint innkjøp! :)
Dato: 20.04.2016 Tid: 17:37 URL: http://www.mariajansen.blogg.no

Postet av: Malin Lauritsen

Maria Jansen: Tusen takk :)
Dato: 20.04.2016 Tid: 17:39 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits