KVINNERS KRAV TIL DERE MENN

21.04.2016 @ 12:16 i Blogg 3 kommentarer

Men sier hele tiden at vi jenter er så utrolige kravstore. Men helt ærlig kan jeg ikke skjønne det i det hele tatt.
Nå er kanskje ikke jeg som alle andre jenter, men jeg har tatt meg friheten til å lage en liste over ting jeg forventer av min mann!

 

1. Vis at du bryr deg

I mange tilfeller er menn så optatt av sitt eget at de ikke ser hvordan jenta si har det. Hvis en jente har en skikkelig dritt dag, så ønsker man selvfølgelig at mannen skal legge merke til det. Å det skal ikke nødvendigvis så mye til heller for å få jenta i bedre humør. En klem eller et kyss med et enkelt "jeg er glad i deg/jeg elsker deg" kan absolutt være nok til at jenta de smiler litt igjen.

2. Ta vare på etter deg, moren din plukker ikke opp lengre

Personlig har jeg ingen ting i mot å ta gulvvasken, sette ut av oppvaskmaskinen, vaske klær osv. Men jeg mener bestemt at jeg kan forvente at mannen ikke slenger ifra seg over alt. Skifter han klær så er det ikke så langt til badet for å slenge klærne til vask. Har han spist så er det ikke så vanskelig å sette fat ol. i oppvaskmaskinen/oppvasken. 

3. Ikke løpe ut døra under en krangel

Nå vet ikke jeg med andre, men noe av det verste jeg vet er hvis mannen løper ut døra under en krangel. Det er ikke det at jeg diskuterer til jeg får rett, men jeg mener man må ta seg tid til å avslutte en krangel før man gjør andre ting. Å er man uenig om noe så mener jeg at man må ta det mens samtaleemnet enda er "ferskt", å få det ut av verden like raskt som det dukket opp!

4. Gi komplimenter

Dette er kanskje en av de tingene guttene mener havner under "kravstor kjærring"?
Men vi alle trenger vel bekreftelser i blandt på at man ser bra ut, eller har laget god mat, eller at huset ser fantastisk ut etter at vi har ryddet? Å jeg kan ikke tenke meg at guttene sliter så mye med å si noe om disse tingene når skravla ellers går i ett om ting som interesserer dem. Jeg mener, de blir vel ikke akkurat slitne av å bruke munnen?

5. Overraske henne i blandt

Det er ingen som har sagt at det må være å kjøpe dyre smykker, ny sminke, nye klær el. Hun blir nok minst like overrasket av levende lys og en ryddig stue med en film klar på TV. Eller kanskje har du laget en god middag til hun kommer hjem fra jobb/veninnebesøk. En god massasje slår nok også veldig godt ann. Det skal ikke så mye til, bare litt kreativitet. 

 

Dette var 5 ting notert. Grunnen til at jeg ikke har notert mer er fordi at jeg ikke vet andre ting vi jentene egentlig "krever". For i bunn og grunn er vi vel egentlig ikke så kravstore allikevel?
Å disse 5 tingene er vel egentlig noe som er en selvfølge mer enn krav eller? Guttene må jo kunne bidra litt akkurat som oss jenter! 

3 kommentarer

Postet av: Maren

Enig med deg, syns ikke jenter er mere kravstore enn menn:). Ønsker deg en hyggelig dag videre:):)
Dato: 21.04.2016 Tid: 12:20 URL: http://Marenbl.blogg.no

Postet av: Days by Johanna

Bra lista, håller med dig på alla punkterna :)
Dato: 21.04.2016 Tid: 12:44 URL: http://daysbyjohanna.blogspot.se

Postet av: tanketromling

Synes ikke disse punktene var så kravstore. Enig med deg. Såpass må man kunne forvente!
Dato: 21.04.2016 Tid: 12:55 URL: http://tanketromling.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits