ENSOMHET

25.04.2016 @ 20:16 i Blogg 3 kommentarer

Fra Onsdag til lørdag var jeg faktisk helt barnefri, og på nettene var jeg også uten mann siden Dimitris jobbet. Man skulle tro at det var bare hærlig å vellstand med barnefri. Men sannheten er at jeg virkelig fikk kjenne hvordan det er å være ordentlig ensom. Med barna rundt seg så er det alltid liv og røre rundt om i huset, men med mann og barn ute av huset var det jo helt stille. På en måte litt for stille.

Jeg tenkte for meg selv på Onsdagen da mamma tilbydde seg å ha Inge-Aleksander hos seg at jeg nå kunne dra ut å gjøre hva jeg selv ønsket på kvelden. Jeg var plutselig ikke nødt til å sitte hjemme med sovende barn på kvelden. Denne kvelden skulle jeg virkelig nyte til det fulle siden jeg først var helt barnefri, for det er skjeldent at jeg er helt barnefri.

Så kom kvelden da å jeg satte meg ned for å tenke på hvem jeg kunne ringe for å finne på noe sammen med. Jeg prøvde Niko, men siden han skulle på jobb klokken 06.00 dagen etter så kunne ikke han finne på noe sammen med meg. Å der sa det stopp, verden sto stille en liten stund. Jeg begynte å tenke. Jeg har faktisk ikke venner å treffe når jeg en gang er barnefri. Uten barna er jeg ensom, helt ensom...

Fra Onsdag til Lørdag satt jeg helt alene i stuen min med strikketøyet mitt. I en helt stille leilighet, sånn sett bort fra musikken jeg spilte for å få litt selskap fra den. Hva skjedde med den tiden hvor telefonen min aldri var stille? Den tiden da jeg hadde folk rundt meg til alle døgnets tider. Den tiden da jeg ikke trengte å føle på ensomheten så ofte. Den tiden da jeg hadde masse venner. Hvor ble den tiden av?
Etter jeg fikk barn føles det som de har forsvunnet en etter en.

Heldigvis kom gutten min hjem på Lørdag, og jenta mi kom hjem i går. Da ble det liv i huset igjen, og jeg glemmer på en måte at jeg er ensom når barna er borte. Så jeg skal kose meg med mine småtroll helt til en annen gang jeg er ensom igjen. Missforstå meg rett, det er deilig å en gang i blandt kunne sove lenge å være alene, det er bare ikke like gøy å vite at man har nesten ingen lengre som man kan ringe til for å finne på ting om man skulle ønske det.

Jeg tenkte først at jeg skulle ha bursdagsselskap for meg selv i helgen da jeg var barnefri fra Fredag til Lørdag, men jeg ombestemte meg. Det var ingen av mine venner bortsett fra en person som dukket opp på festen jeg sist hadde, derimot Dimitris sine venner kom, så hva ville odsene vert for at noen jeg inviterte ville kommet? For å spare meg selv for skuffelsen med en bursdagsfest der ingen ville komme, så droppet jeg heller bursdagsfest.

Jeg har iallefall hatt en super dag i dag på selve dagen med familie som kom for å feire dagen sammen med meg. 

3 kommentarer

Postet av: mammatiljoakim2013

Godt at helgen endte til det positive og håper du hadde en fin bursdag til tross for dine tidligere erfaringer. kjenner meg godt igjen når det kommer til hvem som møter opp å ikke. Er dessverre som oftest etter man får barn (som er en av de større livs forandringene) man ser hvem som blir igjen ved din side. God kveld!
Dato: 25.04.2016 Tid: 21:59 URL: http://www.mammatiljoakim2013.blogg.no

Postet av:

Unnskyld meg, når du satt der og var telt ensom som du sier med strikketøyet. Hvorfor ringte du ikke bare og fikk sønnen din hjem? Da har du ikke vert så ensom lengre.

Og når jeg leser bloggen din flirer jeg nå litt. Tenkt og være så selvopptatt.. nesten som du klager at barna dine er dær og når di er borte klager di da å. På det ene blogger innlegget skriver du og være barnefri er noe som du ikke er ofte. Og andre så er di borte og div. Ja midt i uken også. For han som dro te dine foreldre.

Meg meg og litt merr meg har jeg intrykke av deg.

Men moro og lese da . Men den personen som klager så mye og tar seg nær av div grunner dær man egentlig ikke skulle ha tatt ting så nært så ja dær er du..

Så lurer på, skriver du med et håp at folk skal ha sympati over deg, eller har du det virkelig ikke bra med deg selv?
Dato: 27.04.2016 Tid: 08:18 URL:

Postet av: Malin Lauritsen

Anonym: Er jo ikke noe klageinnlegg over verken å ha barna her eller det å være barnefri. Handler jo mer om at jeg ikke har venner rundt meg slik jeg en gang hadde. Det å ikke ha venner rundt seg kan faktisk være ganske så ensomt skal jeg si deg.

Å selvfølgelig er det ikke for sympati, dette er min blogg, som en åpen dagbok. Så da må jeg vel kunne skrive det jeg ønsker her?
Dato: 27.04.2016 Tid: 09:19 URL: http://huttetuu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 28, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits