HUTTETUU OM SOPHIE ELISE (ER HUN EN DRITTUNGE?)

12.05.2016 @ 23:01 i Blogg 1 kommentarI kveld gjestet Sophie Elise City Nord i Bodø, og i flere dager har jeg tenkt på om jeg skulle dra å se henne live eller ikke. For egentlig liker jeg ikke Sophie Elise spesielt godt. For meg har hun alltid virket som en skikkelig bortskjemt drittunge. Helt ærlig, og jeg fikk vel litt feelingen etter noe som skjedde på Twitter for et par år siden. 

Men jeg valgte allikevel å dra for å se henne da, sammen med lillesøsteren min (lillesøsteren min har vel egentlig heller ikke vert spesielt fan av Sophie).
Så der sto vi da for å se denne bloggberta fra Harstad på en scene her i lille Bodø. 
Må bare få inn litt kritikk mot City Nord for veldig dårlig lyd i starten, tror nok det var mange som dro fordi at de verken kunne se eller høre Sophie.

Uansett. Der jeg sto å så på Sophie snakke så slo det meg hardt i hodet, at denne jenta er jo overhode ikke slik i virkeligheten som det jeg har sett henne i sammenhenger på sosiale medier. Denne jenta virker jo faktisk som en veldig voksen og fornuftig jente. Jeg vet jo at hun er fornuftig i alt arbeid hun gjør, men at hun faktisk behandlet all fans som sto der slik hun gjorde, det overrasket meg faktisk veldig mye. For jeg hadde helt ærlig ikke trodd det. Ikke etter inntrykket jeg har hatt av henne tidligere.Hun virket for meg som ei litt usikker jente når det kom til stykket, og hvis jeg hørte riktig så tror jeg faktisk at hun sa at hun var det også (beklager om jeg hørte feil, men lyden var som sagt ikke den beste). Jeg og flere kunne se en skjelvende hånd som fikklet veldig med håret mens hun satt og pratet, men hun hadde helt klar og tydelig stemme allikevel (iallefall det jeg kunne høre av lyden fra høytalerne haha). 

Jeg synes Spohie er veldig tøff som kommer slik for å snakke om sitt liv til så mange fans som møtte opp på City Nord i dag. Hun har tidligere fortalt på egen blogg om tidligere angstanfall, og da må jeg si at det står enda mer respekt av å stille opp slik som hun gjorde. Og hadde hun vært på scena lengre enn hun gjorde så hadde jeg ikke hatt imot å stått og hørt mer på henne.Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle lage et skryteinnlegg av Sophie, virkelig. Men etter å ha sett den jenten hun var på scenen i dag så synes jeg hun fortjener det. Jeg tror også at det garantert er mange som har et forvrengt inntrykk av henne pga. det imaget hun gir av seg selv. Jeg hadde iallfall det helt til i dag. Å nå kan jeg også si at mitt intrykk er ikke lengre at hun er en bortskjemt drittunge, men en fornuftig frøken, en jente som vet å sette pris på det hun har, og som også har noen helt vanlige drømmer som "alle andre" har.

All ære til deg Sophie Elise, og unnskyld fra meg til deg for all dritten jeg har trodd om deg tidligere. Du virker god å snill, så fortsett med det.

1 kommentar

Postet av: Anne

Hei! Ja, fremsnakking om folk liker vi! Både av Sophie og andre! Bra sagt! De som har overskudd til å si noe pent om andre, vil også merke at det slår positivt tilbake til dem selv. Baksnakking og styggsnakking om og til folk virker motsatt! Har vi ikke noe positivt å si, så dropper vi å si noe! Tenk om alle kunne snakke pent om (hver)andre!

Fortsett sånn :)

Ha en herlig helg og 17.mai :)

MVH Anne
Dato: 13.05.2016 Tid: 00:57 URL: http://acsalvorligetulleside.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 28, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits