LIV OG RØRE FRA MORGEN TIL KVELD

15.05.2016 @ 23:20 i Blogg 0 kommentarer

Dagen i dag startet som alle andre dager. Ila natten hadde ryggen stivnet til, så smertene ble selvfølgelig en del av frokosten min. Det går greit, jeg har blitt vant til slik start på dagen. Det var lillemor som vekket meg i dag, hun kom glad og lykkelig inn på rommet for å spørre meg om det var greit at hun spiste av potetgullet på bordet som har stått der siden i går. Jeg sto opp å fikk i jenta frokost før hun fikk lov å forsyne seg av potetgullet.

Til tross for en smertende og stiv rygg så var det bare å komme i gang med dagens gjøremål. Oppvaskmaskinen som ble satt på i går kveld skulle tømmes, og frokost oppvasken skulle inn. En maskin med klær skulle legges sammen og fint inn i skapet, og støvsuging måtte til. Og det tok ikke lang tid før jeg hadde en ekstra unge her, for lillemor fikk besøk også.

Utover dagen begynte også hodepinen å melde sin ankomst, men det fikk så være. For i dag hadde jeg planene klare. Tivoli er nemlig i byen nå i anledning 17. Mai, og siden lillemor er hos pappaen sin på 17. Mai så ville jeg ta henne med på tivoli i dag. I morgen kan vi ikke siden vi skal i bursdag til min mamma. Jeg fikk laget middag før vi skulle avgårde. Kjøttboller i brunsaus (barnas favoritt), men den hjemmelagde brunsausen min ble litt misslykket siden jeg klarte å ta feil glass krydder i. Så det ble sitronpepper istedenfor peppermix haha. Barna spiste det da allikevel, så det ble ikke så ille.

Etter middag var det bare å komme oss avgåre. Henriette storkoset seg på tivoli, hun elsker karuseller. Inge-A storkoste seg han også med pilkasting og popkorn, han liker ikke karuseller i det hele tatt han. Men kos ble det uansett.
(hvis du synes mannen ser missfornøyd ut så var han ikke det, han syntes bare det var veldig kaldt han... "grekere" haha)

Etter tivoli fikk vi kaffe besøk av Nikos å mammaen hans, her må vi bare møtes mens vi har mammaen til Nikos her, for de drar nemlig med flyet til Hellas begge to om Torsdagen. Flaks for miss Maria at hun får med seg Norsk 17. Mai før hun drar.

Å kvelden ble avsluttet med at Henriette fikk ha noen veninner på besøk for filmkveld. Inge-A syntes lite om å se film med 5 jenter, så han stakk inn på rommet med laptoppen for å spille å skype med klassekameratene sine han.Hvordan har din dag vert?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 28, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits