VASKE BABY MED SANDPAPIR

17.05.2016 @ 00:13 i Blogg 1 kommentar

I flere år har jeg hørt om hvordan man kan bruke våtservietter for barn til å vaske av sminke, men det var først i dag da jeg gikk tom for sminkefjerner at jeg bestemte meg for å teste ut disse våtserviettene. I flere år har jeg brukt våtservietter på mine barn. Ikke hele tiden siden jeg er mer fan av vaskeklut med vann på, men når man er ute så tyr man gjerne til den lette løsningen med våtservietter. Både på en babyrumpe full av besj, eller i ansiktet fult av matrester når barna har spist. Å selv nå etter at barna mine er blitt større har vi enda våtservietter i hus. Ikke fordi at de egentlig blir brukt, men bare fordi at det er kjekt å ha?!

Men så tilbake til dette med å fjerne sminken da. Der jeg sto å skulle fjerne sminken min gikk det opp for meg. Det kjentes faktisk ut som at jeg sto å vasket ansiktet mitt med sandpapir. Jeg tuller ikke, det var faktisk vondt å vaske vekk sminken med disse serviettene her. Så da begynte jeg å tenke på alle barn som vaskes daglig med disse serviettene.

Serviettene jeg brukte var pampers sensitive (sensitive hvor?!). Å nå har jeg bestemt meg for at iallfall jeg skal teste ut våtservietter på meg selv før jeg vasker barn med de igjen. Å disse pampers serviettene har jeg ikke noe lyst å vaske barnehud med! Så neste gang jeg bestemmer meg for å kjøpe våtservietter så tester jeg heller ut et annet merke.

Har du noen gang prøvd å vaske deg selv med serviettene som du vasker barn med? Å hva er din erfaring?

1 kommentar

Postet av: Bethina

Syns apotekets tørrkluter med rikshospitaletets badeolje på er de beste våtservietene ever😁😁

Ja prøvd de fleste serviettene på markedet i ungdomsåra som sminkefjerner å har som voksen utviklet parfyme allergi 😑Pampers er ikke kjente for værken å være sensetive eller milde desverre"/ Da har jeg bedre erfaring med rema 1000 eller libero sine:) Men ja våtservietter er ikke milde mange inneholder allergifremkallende stoffer også😑
Dato: 17.05.2016 Tid: 17:28 URL:

Skriv en ny kommentar

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 28, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits