FOR EN STRÅLENDE 17.MAI

18.05.2016 @ 21:42 i Blogg 0 kommentarer

I går morres var vi oppe ganske så tidlig. Jeg tror faktisk klokken var rundt halv 7 selv om vi ikke skulle levere ungene (min sønn og mi lillesøster) på skolen før 09.40. Men det er veldig kjekt med god tid på morran da.

Det første vi gjorde etter vi forlot huset var å slippe ungene av sammen med klassene sine, også lete etter parkering for å dra å se barnetoget. Siden vi var ute i god tid så fikk vi jammen sett barnehagetoget også. Mens vi sto å ventet på at barnetoget skulle komme kom det også haggl ned fra himmelen. Hva i alle dager?! haggl i midten av Mai!!

Jeg fikk sett begge barna mine i toget heldigvis, for både skolen til min sønn og min datter gikk samme ruten (datteren min hadde pappa 17.Mai). Etter barnetoget var det meningen at vi skulle på skolen til sønnen min på cafè mens min sønn fikk være med på konkurranser, men siden han insisterte på å dra dit sammen med en av bestekompisene sine så dro vi til mine foreldre. Også kom min sønn til oss når han var ferdig på skolen.

Hos mine foreldre var vi invitert til koltbord. Masse god mat med andre ord. Å jammen kom mine besteforeldre dit også, så vi ble noen stykker som besøkte mine foreldre. Å der ble vi på besøk nesten helt til vi skulle å se borgertoget. Til borgertoget fikk jeg datteren min hjem også siden pappaen hennes ikke skulle se borgertoget.

Min pysete greker valgte å være hjemme istedenfor å se borgertoget. Han hadde fått nok snø ila. en dag da vi så barnetoget. Å min sønn valgte av samme årsak å være hjemme. Så gutta boys koste seg hjemme i varmen mens vi tøffe jentene dro for å se borgertoget (nå skal det sies av vi dro fordi at jenta mi hadde veldig lyst på masse russekort. Og det fikk hun så klart også, så hun viste stolt fram til alle sammen hvor mange hun hadde fått).

Etter borgertoget måtte bare jenta mi å jeg dra å kjøpe oss softis. Hva er vel 17. Mai uten softis? haha... Det ble bare på oss også siden både min sønn og samboer ikke er noe glad i is generelt. 

Til sist fikk jeg også dratt en liten tur til ei veninne for å treffe et av mine gudmor barn, hannes lillebror og foreldrene demmes. Det var så hærlig å treffe de igjen nå når de er i byen, for de har flyttet, så jeg ser dem ikke så ofte da.Hva gjorde du på 17. Mai?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits