Kategori: Hellas ferie

DYREPARKEN I ATHEN!!

18.06.2014 @ 11:21 i Hellas ferie 4 kommentarer

Hei hei alle sammen. 

Da har jeg funnet litt tid for en oppdaterig. Å i går var vi i dyreparken med barna. Det ble en veldig dyr fornøyelse for å si det slik, en absolutt verdt det.

Været var absolutt på vår side, men kanskje ikke helt rett tidspungt for slikt solskinn. Vi var alle gjennomvåt av svette, for det er nemlig ikke bare bare å gå rundt i en dyrepark i mange timer med... over 30 grader å sol fra skyfri himmel. Men siden vi hadde rikelig med drikke så gikk det bare fint. Barna var godt smurt før vi dro, så de ble ikke brent heller. 


Første bildet i dyreparrken (Inge-A sa jeg skulle skrive det).. Barna er i godt humør å klar for dyreparken.


Denne kompisen ønsket oss velkommen da vi beveget oss fra inngangen til parken. Jeg prøvde et par ganger å si hei til den på gresk for å se om den kunne snakke, men det gjorde den vist ikke haha. jaja, kanskje neste gang....


Denne kompisen stoppet opp å så på oss. Jeg spurte Dimitris om han trodde løven ville komme nermere å posere for oss, men Dimitris trodde ikke det. Plutselig så....


Løven kom å la seg oppå bilen, så barna var så heldig å ha løven bare noen cm. unna seg.


Da vi gikk forbi giraffene å sebraene så begynte jeg å karro å spøke litt. Er sebra hvit med svarte striper eller svart med hvite striper?


Etter at vi hadde vert i Cafèen så ville Inge-A ha det litt gøy med denne tassen


Denne krokkofanten var en skikkelig luring. Da vi kom inn trodde vi at den ikke var ekte, for den så rett å slett ikke ekte ut. Men da vi kom nermere så vi at den pustet, så da var det ikke tvil lengre. Den lå bare å nøt solen rett å slett, uten å røre seg i det hele tatt.


Min lille familie <3 Tenk å være så heldig da.. Her var området med gorillaer, men det skjønte dere vel. Den ene gorillaen kom fram å skikkelig viste seg fram i noen sekunder, men jeg rakk desverre ikke å ta bilde av den da.


Her bukker geiten til Inge-A, det er iallefall slik det ser ut haha. Å nå har Inge-A gått i tanten sine fotspor, han vil nemlig ha en geit... Who knows, kanskje vi en dag i framtiden får plass til å få oss en geit. 


Her ser dere den glade tanten. Karoline har ønsket seg en geit utrolig lenge, å selv om hun ikke fikk en, så storkoset hun seg sammen med geitene. 


Her fikk vi se matingen av disse skjønne skapningene. Ser dere mammaen med en baby på ryggen?


Helt til sist var vi på delfin show. Dette var helt klart høydepungtet for min del, for jeg bare elsker delfiner <3 Mange har nok vert på delfinshow hvor man ser at de hopper gjennom ringer ol. men i denne parken gjorde delfinene helt enkle med gøye triks. Skal prøve å få lastet opp en av filmene jeg tok, men siden det tar en evighet å få lastet opp så kan dere følge med på min facebookside, for jeg kommer til å poste filmen der når den er ferdig opplasatet. For de som ikke vet det, så er min facebook side: Huttetuu/facebook

Huttetuu

LYN, TORDEN OG REGN.... KAN DET BLI BEDRE?

16.06.2014 @ 17:53 i Hellas ferie 2 kommentarer

I går var vi igjen på stranden, denne gangen med hele ungeflokken. Altså meg, Dimitris, Nikos, Henriette, Inge-A, Karoline, Fotini, Stefanos, Evita og lille Giannis. Vi dro til den samme stranden som vi var på den andre dagen. Det er en veldig fin strand, så ikke rart at man vil ta turen tilbake.

Da vi annkom stranden så var det sol fra skyfri himmel. Stranden var overfylt med folk som ville ha seg en dukkert i godværet. Det ingen av oss viste var at det kom til å regne bare 2,5 timer etter vi kom. Å som ikke regnet var nok, så kom det lyn og torden også. Så da var det bare å pakke sammen å komme seg hjem igjen. Det var jo sefølgelig flere enn oss som bestemte seg for å dra på dette pungtet. Stranden gikk fra å være overfull til tom på sikkert bare 15-20 minutter. Selv er jeg ikke så veldig glad i lynet når jeg ikke er hjemme. Så det var en litt nervøs Malin i bilen som så for seg at lynet kunne komme til å treffe bilen, men det skjedde sefølgelig ikke. Å før vi var kommet hjem igjen så var det sol/overskyet igjen. Men hjemturen ble lang siden alle dro samtidig, tror aldri jeg har sett så mye kø på veiene haha...


Lille Giannis storkoser seg ved vannet


Nikos leker med Henriette, Inge-A og Evita ute i havet. 


Inge-A vinker å viser hvor langt ut han har gått i havet

Huttetuu

MIN DATTER ER BAR DANSER

16.06.2014 @ 17:38 i Hellas ferie 0 kommentarer

Vi bestemte oss en dag for å dra til stranden. Denne stranden vi planla å dra til er den samme stranden som vi var masse på i fjor. Å jeg bare elsker denne plassen. Da vi kom fram så viste det seg til at Cafèen på stranden brant ned for 2 måneder siden (typisk vår flaks haha). Men vi slengte oss i bilen å kjørte til en strand som var bare 2-3 min unna. Å der fant vi åpen cafè.

Det første vi gjorde da vi kom var å finne bord (som vi alltid gjør). Men på denne stranden måtte man selv gå til baren å kjøpe drikke/mat, ikke slik som de andre hvor de har servitører som kommer til bordene for å ta bestillingen. Da Dimitris gikk for å kjøpe drikke så ville Henriette bli med. Ikke bare bli med, men bli løftet opp på bar disken slik at hun også kunne se noe. Å mens hun var oppå der så reiste hun seg å begynte å hoppe å danse haha. Dere kan tro at de som satt rundt å så henne fikk seg litt av en latter. Hun er virkelig sjarmerende denne jenta mi <3

Sånn bortett fra dansingen på bar disken så fikk vi badet å koset oss masse. Vi hadde en varm å solfylt dag, å sefølgelig var vannet også varm å fin temperatur på.

Huttetuu

NÅR CAFÈ TUR ER KJEDELIG FOR BARNA

16.06.2014 @ 17:18 i Hellas ferie 0 kommentarer

Hei alle dere som leser bloggen min. Nå er det litt vel mange dager siden jeg har blogget, å pga. det så har jeg fått etterlysning om nytt innlegg. Jeg har rett å slett hatt hendene rimelig fulle hele dagene, så det har ikke blitt så mye tid til blogging. Selv kveldene har rast ifra siden vi ikke legger Henriettemor før 10-11 tiden på kveldene (dette fordi at onkelbarnet til Dimitris bruker å bli passet hver dag av mammaen til Dimitris. Å hun drar ikke herifra før 10-11 tiden. Å jeg kan liksom ikke lenge Henriette i seng når det er et annet barn på hennes alder som løper rundt her). Å når jeg endelig får lagt Henriette så må jeg ligge sammen med henne til hun sover, for hun klarer ikke å finne roen til å sove alene. Å det tar om lag 1 time for henne å få til å sove når jeg er der inne, så da er det for sent til at jeg orker å finne fram dataen.

Men nå sitter barna å ser film. Vi leide frost filmen etter Henriette sitt ønske, så nå er det den filmen som opptar dem haha.

Så hva har skjedd her... Tenkte å oppdatere dere dere dag for dag som har gått. Så dere får et innlegg nå, også skal jeg skrive ned for de andre dagene å publisere det senere. Ja, hvis det er noen som vil lese? Har jo lagt merke til at det er ferre å ferre som leser bloggen min, så har en følelse av at mine bloggposter er kjedelig?

Dagen etter vi hadde vert å sett parlamentet så tok vi turen til Mythos cafè sammen med Nikos og Nikos. Litt seneree så kom også Fotini og Evita nedover. Henriette syntes sefølgelig at det vvar rimelig kjedelig å bare sitte ved borrdet, så hun kom løpende til meg om å om igjen for å få penger til å ta de "karusell" tingene som var rett ved der vi satt. Heldige maskiner tjente seg hele 8 euro fra Dimitris sin lommebok, og iallefall 4 euro fra Fotini sin lommebok haha. Å vi voksne koset oss med kaffe å prat. Vi dro nemmelig dit for at vi skulle treffe Nikos "nummer 2" der. Han er en av bestekompisene til Dimitris, å vi hadde ikke truffet han tidligere.

Etter den veldig koselige cafè turen så dro vi hjem igjen siden det var begynt å bli sent. Barna fikk kveldsmat før det var tid for sengen.

Huttetuu

PARLAMENTET I ATHEN

11.06.2014 @ 00:12 i Hellas ferie 4 kommentarer

Hei hei og god kveld alle sammen.

I dag tok vi barna med til sentrum av Athen. Vi hadde lyst til å vise barna parlamentet og "the royal garden" eller noe slik.

Først da vi kom utenfor parlamentet så syntes Inge-A at soldatene utenfor var litt småskummel. Tenke eg til at de bar våpen haha. Fortalte barna at vi kunne ta bilde sammen med de, men Inge-A sa tvert at det ville han ikke! Etterhvert da soldatene ble ferdig med rutinegåingen sin så ropte en mann at man nå kunne ta bilder sammen med soldatene en og en. Henriette var snar med å si at hun hadde lyst å bli tatt bilde av sammen med soldaten, å da Inge-A så at søsteren gjorde det så bestemte han seg for at han også ville allikevel. 

Etter vi hadde sett parlamentet så tok vi turen for å se denne "the royal garden", men før vi gikk inn så fikk barna øye på noen capser som de ville ha. Å siden de ikke kostet for mye så fikk de hver sin. Inge-A ville ha den som sto Athen å Greece på, å Henriette ville så klart ha barbie capsen. I "the royal garden" var det i grunnen ikke så mye å se på etter min mening, men vi fant en lekeplass som falt godt i smak hos begge barna. Å etter en stund på lekeplassen tok vi turen innom McDonalds for å spise litt. Endelig fikk barna sitte der å spise maten, for de andre gangene har vi bare kjøpt å bringet med oss maten hjem. Tiden i sentrum løp rimelig fort ifra oss, så etter mat var det dags for å dra hjem igjen. Ah for å ikke glemme... Vi fikk også med oss soldatbyttet før vi dro hjem, de har jo et fint rituale av soldatskifte.Både store å små har hatt en veldig fin dag. Å nå sover nesten alle søtt i sengene sine. Bare meg å Dimitris igjen som ikke har lagt oss, men det er vel på tide for oss også å finne sengen nå. 

Huttetuu

VI HAR VERT PÅ SHOPPING

10.06.2014 @ 10:26 i Hellas ferie 1 kommentar

Hei alle sammen. Fikk ikke oppdatert i går da vi kom hjem, for hodet mitt verket så kraftig at jeg bare måtte legge meg etter jeg hadde spist å sent snuppa til sengs. Så ddet var Dimitris å Karoline som fikk senddt Inge-A til sengs da tiden var inne.

Barna storkoset seg til max i går, forr i går var vi nemmelig på SHOPPING. Ikke bare var vi på shopping, men det lille lekelandet de har der inne også

Denne figuren utenfor Jumbo ble barna veldig begeistret for. Å Jumbo er sansynligvis yndlingsbutikken også haha.Tok ikke noe bilder inne i butikken da barna sprang tulling mellom alle rader av leker. De var rett å slett helt i ekstase begge to. Men fikk et bilde av de å alle posene etter shoppingen. Å som dere ser så er det ikke bare litt. Jeg må innrømme at jeg ble en smule småstresset før vi gikk til kassen, for jeg hadde mistet kontrollen over hvor mye penger det ble å koste. Barna har iallefall masse nye leker nå.

Barna likte lekeparken veldig godt. Vi hadde ikke tid til å la de få prøve alt der inne, men vi skal tilbake igjen en dag, så da får de vel prøvet litt til. Legger ut en film på facebook siden min av Henriette som hopper på trampolinen med strikk. Så da kan dere se filmen der Facebook/huttetuu

I dag har vi ikke egentlig noen planer så lanngt, men vi finner vel på noe. Å hvis vi ikke finner på noe i dag, så har iallefall ungene noe å henge fingrene i her hjemme. Altså alle lekene de kjøpte i går.

Huttetuu

BARNA HAR FÅTT SEG TATOO!!

08.06.2014 @ 22:56 i Hellas ferie 7 kommentarer

Hei alle fine. Nå kommer dagens oppdateringer!

I dag var vi tidlig oppe av sengen (klokken 9 haha). Fenia hadde bestemt seg for en spesiell strand vi skulle dra til.  Å denne stranden er veldig langt unna å ligger på en "øy" i nærheten av Athen. Så vi var vel pakket å klar til å dra rundt 11-12 tiden. Tok jo litt tid å komme oss avgårde siden alle skulle skifte til badetøy pluss at frokost skulle inntas.

Da vi omsider kom fram til denne stranden så viste det seg at barna ikke var så veldig begeistret for havet siden det var veldig masse bølger og steiner i havet. Men de vasset nå litt begge to, å Henriette synes det var greit å bli med ut i havet litt sammen med de voksne om de løftet henne i vannet haha.

Ellers så ble det mye strandleking på barna. Vannkrig ble det også mellom barna å Nikos. Ja å litt Karoline også da, ho tok sin revenge på Nikos etter at han helte vann over ryggen hennes. Også kom det en strandselger å lurte på om vi ville kjøpe tatoo av han. Inge-A ble rimelig giret å hadde veldig lyst på en tatoo, å siden Inge-A fikk så ville jo såklart Henriette også ha en. Til syvende å sist endte vi alle opp med hver sin tatoo (Dimitris, Karoline, Inge-a, Henriette og meg selv).

På hjemturen ble det en tur innom burgersjappa igjen (huff så usunne vi er). Vi kjøpte med oss mat hjem for å spise det her. Nå er Henriette lagt for kvelden, å Inge-A venter på at søsteren skal sovne slik at han også kan legge seg å sove. I morgen har vi nemmelig noe annet gøy vi skal gjøre med barna. Noen som vil gjette hva vi skal i morgen?


(Henriette og Dimitris ute i havet)

Huttetuu

BADING I REGNVÆR ER IKKE NOE PROBLEM

07.06.2014 @ 23:22 i Hellas ferie 0 kommentarer

Hei alle sammen.

Jeg har ikke oppdatert på et par dager nå. Enkelt å greit fordi at vi ikke har gjort så veldig mye de siste 2 dagene. Men det sier seg vel selv at vi ikke kan gjøre noe veldig gøy hver eneste dag når man skal være her i hele 1 måned. Man har jo alltids stranden som er gratis, men vi er midt i Athen å er på en måte noe avhengi av transport for å komme oss til stranden. Å så langt så har jeg ikke turt å kjøre her i Hellas selv om jeg har førerkortet. Trafikken her er rett å slett alt for crazy for min del. Men før eller siden må jeg vel møte frykten å prøve å kjøre litt. (kan ta bilder av veiene her slik at dere kan se hva jeg mener hvis dere vil?).

Så over til "the updates" haha.
For 2 dager siden gjorde vi noe så spennende som å besøke Nikos å familien hannes. Alle sammen er så utrolig begeistret for Henriette å Inge-Aleksander, så vi blir nesten beordret om å komme innom på besøk. Men barna setter meget pris på det da siden de blir veldig skjemt bort når de kommer på besøk dit. Slik som denne dagen, da dro broren til Nikos ut for å kjøpe kaker å godteri til barna. Inge-A fikk spille TV-spill å Henriette fikk leke med masse skjell, bamser ol. Men toppen for Henriette var da hun fikk lov å stå med oppvask (vaske kopper som alt var rene haha). Den jenta bare elsker å leke med vannet. I går var vi bare hjemme hele dagen. Barna var sefølgelig ikke helt fornøyd med dette, men de har forståellse for at pengene renner bort før vi drar hjem hvis vi skal ut å bruke penger hver eneste dag. Men de hadde uansett godt lekeselskap i Giannis og Evita. Ja, for ikke å glemme Nikos da som kom på besøk. På kvelden etter at barna var lagt for kvelden så bestemte vi voksne oss for at det var ok for oss å ta oss en tur ut alene uten barna. Søsteren å moren til Dimitris var jo hjemme for å se etter barna, å vi var ikke lengre borte enn rett bort i gata. Å for de som tidligere har skrevet at jeg dro søsteren min med som barnevakt, de skal nå få se den flinke barnevakten i action hahaI dag sov vi alle sammen veldig lenge i grunnen. Som dere sikkert har sskjønt så har det blitt veldig lange kvelder her nede for både store å små. Men er det ferie så er det ferie. Å der resulterer i at både voksne å barn sover lenge på morrakvisten (helt til i 9-10 tiden). Vi var hjemme å gjorde i grunnen ikke så mye på morran/formiddagen. Vi ventet nemmelig på at Nikos å Karoline skulle komme hjem fra stallen slik at vi kunne dra på stranden (Nikos jobber i en stall, å Karoline var med han dit i morres). Da de kom så dro vi ut for å kjøpe bikini til Karoline før vi gjorde alle sammen klar å dro til stranden. Sefølgelig begynte det å regne akkurat når vi skulle på stranden, men det ødela ikke badegleden for noen av oss. Dessuten så regnet det jo bare en stund før solen dukket fram igjen.

Vi måtte dra tidligere enn planlagt fra stranden fordi at karoline var å trødde på en kråkebolle eller noe slik. Så hun hadde fåt noe alla nåler i foten som vi måtte få ut igjen. Å siden vi ikke tenkte på å ta med oss pinsett på stranden så var det bare å dra hjem (hvem tenker vel på pinsett når man drar på stranden lol). Men barna fikk koset seg på stranden i et par timer før vi måtte dra da. I 9 tiden dro vi en tur hjem til Nikos (til barnas store glede haha). Der var vi nemmelig invitert på kjøttkaker å poteter. Alle sammen likte maten godt bortsett fra Inge-A, han foretrekker kjøttkakene til mammaen til Dimitris. Så han fikk pomfritt istene han (hjemmelaget så klart). Vi dro vel derifra i halv 11 tiden siden vi måtte få barna i seng. I morgen skal vi stå opp tidligere å dra på en strand som er lengre unna den vi var på i dag. Poster foresten film på facebook siden min fra stranden om noen vil se. Legger ingen filmer på bloggen, så da kan det være greit å følge fb siden min om dere vil se filmer også: Facebook/huttetuu


(Inge-A fikk prøve militær hatt hos Nikos, han ser klar ut for forsvaret ja?)

Lik gjerne innleggene mine hvis du liker updates fra vår Hellas ferie

Huttetuu

NÅR KARUSELLER SPYTTER PENGER TILBAKE

04.06.2014 @ 22:18 i Hellas ferie 4 kommentarer

I dag er en dag jeg sansyneligvis sent kommer til å glemme haha.

På dagen i dag var vi bare hjemme. Karoline hadde noe migrene å ryggvondt siden vi våknnet, så Dimitris å Nikos gikk for å få tak i noe smertestillende. Etter hun tok det ble ting en smule bedre for lillesøss. Barna herjet masse å lekte sammen med Nikos på dagen (tror Nikos absolutt er blitt en av favorittpersonene til barna haha). Men etter at middagen var inntatt så var det på tide å ta seg en tur ut. Å denne gangen ble det bestemt at vi skulle dra en plass som Inge-A garantert kom til å like veldig godt... Nettopp fotballbanen.

De har cafè rett ved fotballbanen, så det var jo midt i blinken. Spesielt siden det var en gutteflokk som hadde trening da vi kom, så Inge-A kunne ikke spille fotball med en gang. Å for lille Henriette ble jo ikke turen noe verre siden de også hadde lekeplass og noe karusell lignende greier.

Mammaen til Nikos hadde bestemt seg for at hun ville gi Inge-A en bursdagsgave på forskudd, nemmelig en fotball. For man kunne jo ikke spille fotball uten ball haha. Å siden Inge-A fikk gave så hadde hun kjøpt en til Henriette også (en ball for mindre barn). Mammaen til Nikos kom veien opp til fotballbanen for å gi gavene pluss at hun hadde lyst å være litt med barna hun også. Som mange andre så har hun falt pladask for de 2 skjønnhetene mine.Her er "karusellene" som oppholdt Henriette i timer haha. De fire tingene de hadde der kostet 1 euro per karusell for å prøve. Sefølgelig ble lillemor skjemt bort av Nikos å moren hannes, så hun fikk prøve hele 4 ganger. Plutselig kom snuppa løpende ned til bordet vi hadde å fortalte så stolt om de 4 euroene hun hadde funnet. Senere fant vi ut hvor hun hadde funnet dem, for karusellene var nemmelig ødelagt i betalings systemet, så karusellen begynte som den skulle, men pengene kom ut igjen haha.Dette var en av guttene som var heldige å fikk seg en gratis tur med karusellene. Henriette ville nemmelig at alle barna som var der skulle få eg en tur med karusellene. Så de barna som kom dit for å leke, men ikke hadde fått penger av foreldrene, de tok Henriette seg av. Både med å putte myntene sine inn for at karusellen skulle gå, pluss at hun underholdt dem godt med dansing osv. Ikke vanskelig å se at hun går godt overens med alle iallefall. Å pappaen til gutten på bildet over synes Henriette av så rørende søt at han ville ha bilde aav disse 2 barna sammen pluss at han filmet dem sammen på karusellen. Som mamma var sefølgelig jeg også veldig rørt over jenta mi, hvordan hun sprang fra ene til andre karusellen for å hjelpe barna til å få turer.


Her er lekeplassen som oppholdt barna før de kjørte karuseller og spilte fotball. Så de hadde virkelig noe for en hver smak på denne plassen, å for Henriette så falt vel egentlig alt i smak som allitd. Inge-A synes han var for stor til å styre i karusellene, men lekeplassen å fotball banen var gøy for hannes del da.Her er fotballbanen, ene av karusellene, og helt til høyre i bildet ser man bordet vi satt med. Så alt var rett ved bordet. Vi kunne både nyte en kaffe i godt selskap å leke med barna. Så dette er absolutt en plass jeg vil ta med barna til igjen.

Vi dro vel ikke fra denne plassen før ca. 21:00 (som dere skjønner, så har ikke barna noe spesiell leggetid nå mens vi er på ferie). På turen hjem bestemte vi oss for å dra innom Goodys med barna slik at de kunne få en god men usunn kveldsmat for en gangs skyld haha. Så da ble det burger å chips til kveldsmat i dag. Har ikke noen bilder fra Goodys, men regner med att spisebilder ikke er så spennende allikevel da.

Nå har Henriette lagt seg for kvelden, å Inge-a skal legge seg så snart Henriette sover (ja, hvis hun ikke bruker for lang tid på å sovne da haha)

Huttetuu

DE HAR LEKEDILLA I HELLAS OGSÅ

04.06.2014 @ 11:17 i Hellas ferie 0 kommentarer

I går bestemte vi oss for å ta med barna på "lekedilla". Vi skulle egentlig på stranden, men det regnet faktisk her i går (til min store overaskelse). Så siden det ikke var noe "vær ute vær" så tok vi med oss hele ungeflokken til lekedilla. (mine barn og onkelbarna til Dimitris). Dette var virkelig noe helt annet enn lekedilla hjemme. For det første så hadde de hele den klatretingen, ballhus osv. Men de hadde også airhockey, basketball kasting å en del annet småspill for barna. Å noe av det beste med lekedilla her nede var helt klart..... de har voksne som holder øye med å passer på barna. Missforstå meg rett, for sefølgelig ville jeg være inne å leke med barna nå. Å det gjorde jeg også, for foreldre har sefølgelig adgang sammen med barna. Men ideen er at voksne som har vert en dag på jobb å kanskje ønsker å slappe litt av, de kan ta med seg barna på dette stedet slik at barna kan leke med tilsyn mens foreldrene sitter ved bordene å nyter kaffe, mat eller hva det skulle være. Så foreldrene forlater ikke barna her som en barnehage, de sitter jo inne der.

Vi var vel på lekedilla i omlag 3 timer eller noe slik, å dere kan tro barna var slitne da vi skulle dra haha.. 

Litt senere sskal jeg legge ut en filmsnutt på bloggsiden min av barna på lekedilla. Hvis noen vil se så kan dere like min facebookside https://www.facebook.com/Huttetuubloggno . Bruker av å til å legge ut litt bilder eller filmer der som jeg ikke har ute på bloggen.

Huttetuu

BARN TRENGER IKKE SNAKKE SAMME SPRÅK FOR Å HA DET GØY

02.06.2014 @ 22:40 i Hellas ferie 3 kommentarer

I dag fikk Inge-A og Henriette treffe onkelbarna til Dimitris. Vi var veldig spent på hvordan dette skulle gå siden ungene ikke snakker samme språk, men de kommer veldig bra overens. Sefølgelig har vi hatt et par missforståelser imellom barna i dag pga språket, men for det meste har de skjønt hverandre med kropps språk.

Henriette å Evita har danset en hel del sammen i dag. er de ikke søte?

Nikos sa at han ville leke med barna. Dette har han gledet seg til i mange uker før vi kom, men jeg er ikke helt sikker på om det gikk som han forventet haha..

Etter lek å sprell hjemme, ja å tid til å bli kjent med hverandre. For ikke å glemme den fantastiske middagen som besto av hjemmelaget kjøttkaker å fritert potet... så gikk turen ut. Vi hadde med oss Inge-A, Henriette og Evita på en lekeplass slik at barna fikk leket å brukt energi (som om energien noen ende har haha)... Å etterpå dro vi til en Cafè siden Dimitris hadde avtalt å treffe en kompis der.

Henriette hadde også sitt lille danse show på cafeen, å alle sammen rundt fulgte med på det lille sjarmtrollet vårt. 

Etter vi var ferdig på cafeen dro vi en tur for å treffe foreldrene til Nikos, for de har gledet seg i 2 år til å treffe barna mine. De var veldig glade for at vi kom med barna, å barna "druknet" nesten i klemmer å kyss haha. 

Etter det hyggelige møtet så var det tid for å dra hjem igjen. Det var begynt å bli sent. Så da vi kom hjem var det tid for kveldsmat, tannpuss å sengen. Nå sover begge barna søtt etter en vellykket dag. Å vi voksne sitter å venter på noe mat som vi har bestilt hjem. Å så blir det nok ikke så lenge før at det blir kvelden på oss også.

Huttetuu

HELLAS HERE WE COME

02.06.2014 @ 12:06 i Hellas ferie 10 kommentarer

Dagen kom endelig for avreisse. Alle var spendte å gledet seg stort til turen, men Inge-Aleksander var litt nervøs for flyturen siden han aldri hadde tatt fly før.

Reisen gikk veldig bra. Inge-A synes opp og nedturen med fly er ekkelt, men ikke verre enn at han fint klarer det.Da vi kom til Oslo så var barna litt spente fordi at de viste at det var bare et fly igjen før vi kom til Hellas. Vi hentet bagasjen før vi dro for å få i oss litt mat. Men barna klarte ikke å spise stort siden magene vrengte seg litt av spenning for det ukjente forran dem.  Etter vi hadde spist så var det tid for taxfree, å der storkoset barna seg med å shoppe godter til den store gullmedaljen.

I 9 tiden i går kveld var vi endelig framme. Vi hadde en kjip tur på flyet til Hellas, spesieltt meg som hadde migrene. Men barna kjedet seg stort siden det tok 4 timer. Etterhvert var ikke nettbrett å telefonen så spennende legre. Da vi landet så fikk Henriette voldsomt ondt i ørene å gråt masse. Fikk henne til å drikke vann å det hjalp litt, men hun ville ikke sitte å drikke vann i 20 min mens flyet landet (forståelig). Så landingen ble veldig kjip for lillemor, men det gikk nå bra da vi kom ned da. 

Vi ble møtt på flyplassen av søsteren til Dimitris og mannen hennes, og Nikos. Barna var veldig glad for å treffe dem, å dere kan tro det ble utdelt masse klemmer å musser haha. Inge-A som hater klemmer å musser gav plenti av dem haha, søte gutten min.

Da vi kom hjem til mammaen til Dimitris så ble det enda flere klemmer å musser før det var tid for å få i seg litt mat. Barna var kjempesliten etter den lange reisen. Henriette spiste litt, men Inge-A var for sliten å trett til noe som helst. Så i 11 tiden slokknet begge barna å sov hele natten. Det var ikke så veldig mye senere at vi voksne også bestemte oss for å ta kvelden, for sefølgelig var vi også ganske så slitne etter en lang dag med reising.

Huttetuu

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 28, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits