Arkiv mned: januar 2016

BLOGGVERDEN LURER DEG. AV TOPPBLOGGER

19.01.2016 @ 00:37 i Blogg 9 kommentarer

Ja jeg er her enda, å nå måtte det bare komme et innlegg av meg.

Jeg leser enda blogger her å der selv om jeg så og si er sluttet selv å blogge. Å da kunne jeg ikke unngå å lese overskriften i et blogginnlegg av Anna Rasmussen "BLOGGVERDEN LURER DEG". Missforstå meg rett, jeg liker faktisk bloggen til Anna, men noen ganger stiller jeg meg selv spørsmålet om hva jenta egentlig driver på med.

For det første skriver hun så fint om denne blogglisten som hun nå er falt ut av fordi at hun sluttet å blogge på blogg.no . Etter å ha lest innlegget hennes, så fikk jeg nesten en følelse av at hun er meget missfornøyd med at hun ikke er på den listen lengre, men hvorfor? Hun vet jo selv hvem sine trofaste følgere er sant? Å de som enda ikke vet om henne, de får tidsnok vite siden jenta spammer ned både facebook, instagram og snapchat når hun legger ut et nytt innlegg. (anngående snapchat så ble jeg ærlig skuffet, for jeg trodde kanskje at snapp brukeren hennes skulle være litt utenom bloggen, ikke bare "spam" om når hun legger ut nye innlegg).

Veldig mange priset Anna opp i skyene for innlegget hennes. "endelig noen som tørr å fortelle hvordan det virkelig er"... Er det noen som stilte seg selv spørsmålet om hvordan Anna i utgangspungtet er kommet dit hvor hun er i dag? Det er jo selvklart pga. blogg.no. Det var blogg.no som lot henne lage seg en blogg gratis for å dele med verden. Så istede for å furte over å ikke være på listene som hun har toppet i noen år nå, så er det kanskje greit å heller takke for å ha fått den muligheten hun har fått av de listene tidligere (gjentar meg selv, hun har sine trofaste lesere. Hva er det? 50.000 ++ sant? )

Å den lille screenshoten Anna la ut ser jeg heller ingen ting galt i. Hun har selv gått inn på google for å google "Anna Rasmussen sluttet å blogge", å overskriftene ser sikkert så som så ut. Men er det noen som har lagt merke til hva som står under overskriftene? Anna sa vel tydelig klart ifra selv at hun skulle slutte å blogge for mammatilmichelle.blogg.no? Å jeg synes heller ikke hun skal sitte å skrive om hvordan media skriver sine overskrifter for å få klikk, hun har da selv skrevet innlegg tidligere om hvordan hun selv pønsker ut overskrifter som provoserer nok til at folk skal klikke seg inn på bloggen hennes?

Hun skriver også om vixen å hvordan det i mange tilfeller er juks for klikk å penger. Er hun en smule fortvilet for at ikke akkurat hun vant? Jeg har fått med meg en av vinnerne, å så vidt meg bekjent så har aldri denne bloggeren hatt så mange lesere som Anna Rasmussen. Anna ble invitert å dro på en slik prisutdeling som ingen tvang henne til å dra på. Så hvorfor dro hun hvis det er juks? Hun hadde vel et håp om å stikke av med en pris, å da hun ikke gjorde det så ville hun "henge de ut?" på den berømte bloggen sin.

Jeg gjentar meg selv nok en gang. Jeg liker å lese bloggen til Anna Rasmussen. Men noen ganger klør jeg meg selv i hodet å lurer på om det er henne eller leserne hennes som har et par skruer løs enkelte ganger. Å en av gangene var da jeg så akkurat dette innlegget, og enkelte av kommentarene på det innlegget.

Takk for meg. Huttetuu

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits