Arkiv mned: mars 2014

EGGLØSNINGSTEST= UNNGÅ FOR MYE SEX MED PARTNEREN?

24.03.2014 @ 13:13 i Blogg 13 kommentarer

Jeg har så mange ting jeg funderer på, å plutselig dukker det opp enda mere fra intet.

I går da jeg la meg for å sove begynte jeg å fundere på denne eggløsningstesten. Å jeg tenker for meg selv, HVA er vitsen? Altså jeg kan jo forstå de kvinnfolk som er avhengie av å vite når de har eggløsning pga noe medisinsk da. Men alle oss "normale" folk, hva skal vi med dem? Er det virkelig så forferdelig å ha sex med kjæresten/samboeren/mannen vår at vi må ha eggløsningstest for å slippe å ha sex hver dag fra en periode til den neste?

Hvis man vil ha barn så vil man vel ha barn med en man elsker? En man trives med å dele seng med? 
Nå er jo dette mitt hode å mine tanker rundt dette, å jeg vet at jeg ikke ville kastet bort penger på slike tester. Hvis jeg først skulle fått barn igjen så hadde jeg hoppet til køys for sengekos hver dag. Enten blir det baby ellers så blir det ikke. Å blir det ikke så har jeg iallefall fått nyte mannen min hver dag, også kommer det jo en ny periode igjen hvor man bare får henge i å prøve igjen. Enkelt å greit!

Hva mener du? Er vi virkelig så lite lysten på sex at vi må ha test for å vise hvilken 2 dager som er "verdt" å ha sex?

Huttetuu
 

NAKEN YOGA

21.03.2014 @ 22:10 i Blogg 12 kommentarer

Siste nytt fra New York. Naken yoga.... 

Er ikke dette fantastisk da dere? Å få joine en klasse hvor de gjør naken yoga, å det beste med det hele er at de mikser kvinnfolk å mannfolk. Er jo lett for kvinnemenneskene å skjule sine lyster (hvis der skulle dukke opp noen), men for en mann er det jo ikke like lett å skjule noe. 
Nei... Naken yoga hadde nok ikke vert noe for meg, å ikke ville jeg godtatt at typen hadde meldt seg på det heller. Men for de som faktisk driver med å liker dette, så må de jo for all del gjøre det for meg. 

 

Kilde: http://www.soltv.no/nyheter/2014/03/20/siste-nytt-fra-new-york-naken-yoga/THQgS6Y8ZunMNuRzitEKSw

Hva tenker du om dette? Ville du også ha kastet deg med på Naken yoga?

Huttetuu

JEG FIKK DEN BESTE OVERRASKELSEN

20.03.2014 @ 09:22 i Blogg 3 kommentarer

Hei alle sammen. I et par dager nå har jeg nesten ikke vert ved data i det hele tatt, så har ikke hatt tid til å oppdatere bloggen tidligere. Men nå er det på tide tenkte jeg

Etter retten var det ment at Dimitris skulle komme hjem i morgen (trodde jeg). Så for 2 dager siden bestemte jeg meg for å virkelig shine hele leiligheten slik at alt var perfekt for at Dimitris skulle komme hjem. Jeg hadde planlagt en del. For det første så bestilte jeg et fotolerret fra nfoto av pappaen til Dimitris som jeg skulle henge opp på veggen ved dataen til Dimitris. For det andre så bestilte jeg en liten bamse med et bilde av meg å Dimitris på som han skulle få. For det tredie så kjøpte jeg nytt sengetøy som jeg skulle ta på sengen når Dimitris kom hjem, og oppå sengen hadde jeg tenkt å lage et hjerte av roseblad. Jeg skulle tenne masse stearinlys rundt om i stuen å senke belysningen slik at det skulle være skikkelig romantisk når han kom inn døra. Også skulle jeg sefølgelig lage yndlingsmaten til Dimitris slik at han kunne få seg litt å spise etter den lange reisen.

Men etter 40 dager uten kjæresten min her hjemme, så sto han plutselig på døren her hjemme for 2 dager siden. Jeg trodde jeg skulle falle om av lykke. Helt utrolig at han har klart å holde dette skjult hele denne tiden, å dette var den beste overaskelsen jeg kunne fått. Jeg kastet meg om halsen på han å bare klemte å klemte <3 I tillegg til den fantastiske overaskelsen om at han kom tidligere, så hadde han med et utrolig fint smykke til meg som er fra han å familien hannes. 

I går da barna våknet å så han så ble dem også utrolig glad. Å sefølgelig fikk også Henriette og Inge-A seg gaver fra Dimitris. Henriette fikk seg en tiara, jukseøredobber, smykke, sminke, børste å speil. Alt ei lita prinsesse kan ønske seg? Å Inge-A fikk seg en ny fjernstyrt bil, noe han ble kjempeglad for siden den andre han hadde er ødelagt. Å denne nye bilen kan han kjøre ute nå selv om det er litt snø på veien.

Så som dere skjønner så har det ikke vert mye tid til bloggen de siste 2 dagene, for her har vi bare koset oss max med Dimitris <3

Huttetuu

BIFF OG BLOWJOB DAG

14.03.2014 @ 21:02 i Blogg 5 kommentarer

Ja dere. I dag er den store biff og blowjob dagen. Å hva gjør så jeg på denne dagen?

I dag har jeg vert ute å brukt penger jeg ikke har (ja, jeg er kjent for det). Hva jeg har kjøpt får foreløbig være hemmelig siden det er deler av overaskelsen til Dimitris når han kommer hjem. Så som dere skjønner er det ikke akkurat den store biff og blowjobdagen her i huset nei. Så til middag ble det subway baguett, og blowjobben er den herlige oppvasken som har stått siden i går. Gøy ikke sant?

Jeg viste først ikke at denne dagen hadde et navn, ikke før jeg traff dama til broderen da jeg var på shopping. Så det var hun som minnet meg på det. Så nå har jeg å Dimitris litt å ta igjen når han kommer hjem. Både valentinesdag å biff og blowjob dag. Regner med at Dimitris ikke har noe imot det da haha.

I dag er det akkurat en uke igjen til Dimitris endelig kommer hjem. Jeg har skikkelig sommerfuggler i magen, sånn nesten som da han kom til Norge den første gangen. Jeg har savnet Dimitris så voldsomt mye, å jeg har grått mange tårer av diverse grunner. Men snart kommer han endelig hjem å ting kan sakte men sikkert gå tilbake til Normalen igjen. Det er bare ingen som aner hvor høyt jeg elsker denne mannen, og hvor mye jeg har savnet han siden han dro til Hellas. Han er virkelig mannen i mitt liv <3

Så hva har du gjort på denne biff og blowjob dagen?

Huttetuu

SE SÅ FLINK HUN ER <3

14.03.2014 @ 19:47 i Blogg 4 kommentarer

Hei fine dere. Tenkte at jeg skulle lage et innlegg om min eldste lillesøster's talenter. Hun er flink til veldig masse, men noen av tingene er å tegne, perle, spille keyboard/guitar og synge. 


(Et bilde hun har tegnet av seg selv)


(My little ponny som hun perlet til lille Henriette)


(Ulven hun perlet til meg)

Her ser dere noen av tingene hun har perlet/tegnet. Hun liker nye utfordringer, så hun sa at hvis en av mine blogglesere ønsker, så kan hun tegne et bilde til han/henne. Det du da må gjøre er å sende en mail på huttetuu@hotmail.com med det bildet du ønsker at hun skal tegne. Hun ønsker helst et bilde uten tenner. Altså et smil uten at tennene vises hvis det er et smil, for hun synes ikke at hun er så flink til å tegne tenner. 

Ellers så vil jeg til slutt vise dere et par youtube filmer av henne hvor hun synger og spiller. Å siden jeg synes hun er flink å fortjener det, så oppfordrer jeg dere alle til å gå inn å like/subscribe disse filmene for å vise henne at dere også synes hun er flink. 

 

 

Huttetuu

TIDSFORDRIV

10.03.2014 @ 00:47 i Blogg 3 kommentarer

Hei igjen alle kjære lesere. Ble så glad å positivt overasket i dag da jeg logget meg inn på bloggen. Til tross for at jeg har en periode nå hvor jeg blogger lite, så har jeg allikevel mange trofaste lesere. Tusen takk til dere <3


Jeg tenkte å begynne dette innlegget med å vise dere atter et par bilder av de søte hundene til mamma og pappa. Chico å Dorina <3 De er så gode å kosete av seg. Har man en dårlig da å trenger oppmerksomhet så er det ikke fare for at man ikke skal få det fra disse to. På det første bildet ser dere Chico som prøver å slikke meg i øret... haha han kan være ekkel også ja. Å Dorina lå så fint i sofaen å bare tittet på meg med et blikk som sa "kooos meg meg?"

Broren min å madammen hannes har fått seg en liten kattepus. De tok den med hjem til oss for å vise fram, men siden hundene ville leke med katten å katten var livredd så kom katten ned på besøk til oss i kjelleren istede. Å etter besøket har jeg funnet ut at ikke vi skal få oss noen katt med det første. For barna er elleville å nesten krangler om hvem som skal leke/kose med katten haha. Å dere kan tro at Dimitris ble litt skremt da jeg først viste han katten på cam å sa at jeg hadde skaffet oss katt... "huh, hvorfor har vi fått katt?" "jammen, en katt nå?" osv. Så han ble bra lettet da jeg sa at det bare var besøk å at den skulle til sitt eget hjem hos broren min.

Ellers så har vi jo også hatt ganske godt vær her i Bodø den siste tiden (inntil fredag tror jeg det var). Så barna storkoset seg da de fikk joggesko på bena igjen å fikk lov å sykkle. Spesielt Henriette synes det var stas, for hun kan ikke sykkle like mye som broren siden hun ikke får lov å være alene ute enda. Ser at jeg er mere streng med Henriette enn jeg var med Inge-A på nårtid det er ok å få dra ut alene uten noen til å passe på. Men Henriette er mye mere vill enn Inge-A var da han var liten. Og Henriette er ikke like forsiktig av seg med tanke på biler etc. som Inge-A har vert siden han var ganske liten. Men nå blir jo jenta 5 år i år, så er kanskje på tide snart å la henne få lov å bevege seg litt i gaten uten mammaen hengende over henne? Vi får se, for fåreløbig kjenner jeg at det er best å ha øynene mine på henne når hun er ute.

Jeg har nevnt det sikkert tusen ganger på bloggen allerede, å hver gang feiler kroppen min meg. Men nå skal jeg atter en gang prøve meg på å begynne å trene. Så jeg har fått ordnet meg medlemskap på sky fitnes. Der har også min lillesøster ordnet seg medlemskap nå, så vi skal begynne å trene sammen der iallefall 2-3 dager i uken. Så håper jeg på at kroppen ikke motarbeider meg for mye denne gangen. 

Til sist går vi over til overskriften på dette innlegget. Jeg har funnet meg tidsfordriv, og det er noe jeg synes er veldig gøy å holde på med også. Nøkkelhank pynt og armbånd. Det er veldig gøy å lage, men hva skal jeg med alle disse da? haha. Så hvis noen der ute har lyst på et armbånd eller nøkkelhank pynt så kan dere sende meg adressen deres på huttetuu@hotmail.com. La med nøkklene mine på bildet også hvor jeg har puttet på den ene pyntetingen jeg laget slik at dere ser hvordan de er :)

Huttetuu

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits