Arkiv mned: mars 2016

HVA GJØR MAN NÅR MAN ER BARNEFRI?

24.03.2016 @ 23:32 i Blogg 3 kommentarer

Enkelt. Man feirer med høy musikk å sprit til de grader...Vi er helt normal med andre ord?

Men sånn alvårlig talt. Hva gjør man egentlig når man har barnefri? Sånn bortsett fra husarbeid og valse uten buksen dagen lang? 
Som dere skjønner så er jeg overhode ikke vant til å ha barnefri. Jeg mener, jenta mi er jo på fast pappa tider, men gutten min er bestandig hjemme, for han er en skikkelig hjemmegutt. Men akkurat nå i påsken bestemte han seg for å være med mormor og morfar på hytten sammen med tanten å søskenbarnet sitt. Så da har jeg å gubben huset helt for oss selv med andre ord. I hele TO dager (kanskje 3, alt etter som hvor lenge gjengen blir på hytta)

I morgen skal vi ha fest da. Første fest hjemme hos oss selv på mange år haha... Faktisk har aldri jeg å gubben hatt fest sammen før, bare vert på fest (noen få ganger). Så dette er helt nytt for oss. 
Men bortsett fra festen i morgen så har vi absolutt ingen planer i det hele tatt (utenom å sprade halvnaken hjemme haha).

Noen som kjenner seg igjen?

huttetuu

TIDLIG MORGEN = VAFLER

22.03.2016 @ 22:37 i Blogg 5 kommentarer

Natt til i dag hadde jeg et av mine tantegull på overnatting siden mi søster skulle over grensen sammen med mine foreldre i dag. Han er bare 10 måneder gammel, så det var vel ventet at dagen i dag skulle starte tidlig. Men så tidlig som klokken 06.00 hadde jeg vel egentlig ikke trodd haha. 
Trøtt som en zombie sto jeg opp av sengen for å hente gullet over i min seng for å se om jeg kanskje kunne få han til å blunde litt ekstra der, men til ingen nytte. Så klokken 06.15 var det bare å komme seg opp av sengen.

SONY DSC

Morgen fuglen var rett på gulvet for å leke, og jeg satt å døset på sofaen en stund. Men jeg fant straks ut at jeg måtte gjøre noe for å holde meg våken. Å hva er vel bedre enn å stille seg klokken 06.45 på morgenen for å steke vafler?

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Det var ingen tvil om at tantegullet synes dette var en super ide. For lille gutten spiste en hel vafelkake til frokost han. 
Jeg vekket mine egne barn ca. klokken 08.00. Ingen av dem var veldig happy for å stå opp tidlig nå som det er ferie, men til syvende å sist synes de ikke det var så verst heller siden de fikk fantastisk frokost.

SONY DSC

Til tross for god frokost, så er jenta mi veldig så trøtt haha. Heldigvis kvikknet de kjapt til da begge to. Å hvis noen skulle reagere på nugattien, det er påske bare en gang i året. 

Resten av dagen har jeg hatt barn springene inn og ut her. Jenta mi har mange venner her vi bor, så dørklokken er skjeldent stille om dagen.
Nå skal jeg se en episode av bloggerne, også blir det vel å legge seg på ladning etter det.

Hva har du gjort i dag?

huttetuu

BADET VÅRT ER CA. EN KILOMETER FRA SOVEROMMET TIL BARNA

22.03.2016 @ 17:58 i Blogg 0 kommentarer

Man skulle iallefall tro at badet er en utrolig langt fra rommet til barna.

Jeg kunne ikke skjønne hvor alle t-skjortene til jenta på 6 var blitt av. Jeg måtte til og med ta en telefon til pappaen hennes for å spørre om han hadde overflod av t-skjorter. Men det sa han at han ikke hadde. Jeg viste ikke om jeg helt skulle tro på det, for en plass måtte da skjortene være?
 

Så en dag bestemte jeg meg for å gå igjennom hele rommet til barna, som de for øvrig bruker å "rydde" selv. 2 fulle poser med ødelakte leker ble kastet (å det til tross for at det ikke er lenge siden jeg sist gikk igjennom rommet). Men så til disse t-skjortene da. Jeg fant ikke mindre enn 6 t-skjorter gjemt i lekekassen til jenta. Så jeg har konkludert med at det er for slitsomt å gå til badet som ligger en kilometer borte fra rommet. For jenta har tydeligvis valgt den enkle løsningen når hun "rydder" rommet, og heller slengt t-skjortene i lekekassen istedenfor skittentøys kurven på badet...Ei skikkelig lura dette som dere sikkert skjønner

Hutetuu

EI BOMBE TRAFF STUEN VÅR

22.03.2016 @ 00:40 i Blogg 4 kommentarer

I dag hadde jeg for en gangs skyld overflod av energi, å hva er vel bedre enn å bruke ekstra energi på husarbeid? #mammalivet

Så jeg ryddet tvbordet, stuebordet, sofaen, gulvet, kjøkkenet. Så støvsuget jeg stue (ekstra godt på gulvteppet) og kjøkken. Å som en siste finish så vasket jeg over gulvene også. Jeg dro selv fram sofaen med hybelkaniner fra i forige uke gjemt under. Alt var så fint og så flott.... ja altså helt til.... BARNA dukket opp.

 Jenta på 6 har det for vane å slenge pleddet på gulvet. Man skulle tro at hun ikke likte det siden det alltid slenger på gulvet, MEN hvis hun en dag ikke finner det pleddet så er det krise på jord. Hun er avhengi.

Å gutten på 10 har det for vane med å slenge gensere ifra seg over alt. Spesielt på sofakanten... HVIS jeg skulle være så "uheldig" å ikke rydde kåken på et par dager så finner jeg sansyneligvis 3-4 gensere bare fra guttungen rundt om i stua haha.

Et annet kjent fenomen i huset er glass over alt. Oppvaskmaskinen går 1-2 ganger i døgnet, og glassene har stor skyld i det. For hær i huset har både mann og barn for vane med å ta seg nytt glass hver gang de skal drikke (er jeg rar som mener at et glass kan brukes en hel dag før det vaskes??)

Nå skal jo ikke mann å barn få all skylden selvfølgelig. Mor i huset valgte å vente med å rydde kjøkkenet til kvelden (vel å merke etter middagstid, for i formiddag var det prikkfritt på kjøkkenet)

Med kåken atter en gang ryddet for dagen kan mor i huset ta kveld med god samvittighet. Så er det bare å lade opp batteriene til morgendagens bombe slippes (for det er ingen tvil om at det kommer til å skje haha)

Noen som kjenner seg igjen?

#hverdagsliv #småbarnsmor #hverdagsglede #elskermammalivet

*sidenote*

Hvis noen lurer på hvorfor det er babyleker i stuen vår så er det fordi at vi har overnattingsbesøk av denne kjekkasen her:*huttetuu

KJÆRE ANNA RASMUSSEN

21.03.2016 @ 00:39 i Blogg 3 kommentarer

Først vil jeg bare si gratulerer så mye med graviditeten. Håper at plagene du sliter med vil ta av snart. Det er virkelig kjipt å ha et trøbblete svangerskap, det vet jeg så alt for godt.

Jeg vil også si at jeg synes du er tøff. Veldig tøff som snart har 3 barn i den alderen du er i. Tøff for at du klarer å "overleve" all hetsen som sendes din vei pga. bloggen din. Tøff som tør å ta sjanser i livet ditt. Å tøff som klarer å både være en blogger med alt arbeid i tillegg til de 2 (snart 3) barna du har. 
Etter du gikk ut med din graviditet nummer tre så synes jeg du har fått unødvendig mye hets. Ingen kan kalle deg en hore for at du har 3 barn med 3 forskjellige fedre. Jeg mener, skal du ha bare et barn resten av livet fordi at forholdet med første pappa ikke fungerte? Det er veldig uretferdig. Å jeg håper å tror at du klarer å se forbi slike ekkle kommentarer.

Jeg virkelig liker bloggen din, og den leser jeg med jevne mellomrom. Å det har jeg gjort de siste 3 årene. (Faktisk den eneste bloggen jeg er fast leser av også. Jeg leser andre blogger, men ikke så ofte som din).

Men til tross for at jeg digger deg, beundrer deg osv. så har jeg en ting jeg ønsker å sette fingeren på allikevel:

Du gikk ut i et innlegg å fortalte om at fedrene til barna dine ikke er der så mye som de bør, og at det er Jan som nå er PAPPA til barna dine. En ting er å misslike at de ikke er der for barna så mye som de bør. Men du har en stor blogg med så mange lesere. Så i hensyn til fedrene, men også familien til fedrene, så var kanskje ikke det serlig heldig skrevet? Både jenta å gutten din har sine fedre, og bør være de eneste barna får kalle for PAPPA. Jan er en utrolig god BONUSpappa. Det er jan som alltid er der, står opp med de , trøster når de slår seg osv. Men det er ikke han som er PAPPA. Noe annet vil være feil å skrive (med mindre Jan hadde adoptert barna da). Håper du skjønner hva jeg mener.

En annen ting. I dag skrev du innlegg om alle såkalte venner som ikke har gratulert deg med graviditeten. Videre forteller du også om hvordan mange av dem har trukket seg unna deg pga. bloggen din.
Når du er en så stor blogger så KAN det nok for mange være skummelt. Å det er vel kanskje egentlig ikke så rart? Du liker å være en veldig offentlig person, men det er ikke sikkert at de liker det samme. Å det med gratulasjoner. Har du ringt noen av de vennene dine for å fortelle om graviditeten? Eller fikk de vite nyheten samtidig som alle bloggleserne dine via bloggen? 
Hadde jeg hatt ei veninne, og hun hadde publisert en slik stor nyhet på bloggen før jeg hadde fått en telefon om det, så hadde sikkert ikke jeg heller gratulert. Jeg ville vert utrolig skuffet over å få vite det på en slik måte. Faktisk ville ikke jeg følt meg spesielt som en venn heller da, bare en helt vanlig hvem som helst slik som resten av bloggleserne (skjønner du hva jeg mener?)

Jeg har lest kommentarfeltet ditt på facebook, og jeg ser at det ikke er noen andre som har tenkt i de "baner". Å siden det ble mye å skrive, så valgte jeg å lage et eget innlegg til deg om mine synspunkter på det.

Ellers så vil jeg ønske deg all lykke videre i graviditeten og livet. Du ser ut til å være en helt fantastisk jente med bei i nesa. Stå på 

Huttetuu

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 28, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits