Arkiv mned: april 2014

MAMMA, JEG VIL PYNTE MEG

17.04.2014 @ 16:23 i Blogg 2 kommentarer

Henriette ville få ordnet håret å pynte seg litt slik at tanten kunne ta noen bilder av henne. Så da må jo bare mammaen vise fram da

Huttetuu

ENDELIG EN HESTERYGG Å SITTE PÅ!

07.04.2014 @ 22:48 i Blogg 14 kommentarer

I dag har jeg vert på avsluttningsmøte på City Hotell siden praksisen min er over. Å jeg var så glad for alle gode tilbakemeldinger jeg fikk, å for ikke å glemme attesten jeg fikk derifra også. Det største plusset mitt er vel at jeg lærer rimelig fort vil jeg tro, men også generelt den jobben jeg gjør. Nå ser jeg fram til å begynne å søke etter fast jobb, å med den attesten jeg fikk fra City Hotell så vil jeg tro at jeg har et pluss når jeg skal søke jobb.

Etter møtet så dro jeg hjem for å gjøre klart til å dra på grilltur på bestemorenga. Vi var en del folk som dro sammen (familie å et par venner). 


Henriette griller pølse til mammaen sin


Inge-Aleksander og onkel Martin oppe på taket 


Mammaen min tenkte at hun skulle ake med plastpose. (reklame for Coop Prix?)

For lille/store Henriette så var det nok noe helt annet enn pølsene, sjokoladen å colaen som ble høydepunktet med turen vår. Det var et par snille jenter som kom med hester til bestemorenga i dag slik at Henriette endelig kunne få prøve å sitte på hesteryggen. Hun var helt i ekstase for å ha fått lov. Å ønsket om egen hest å daglig ridning er vel neppe noe mindre nå. I veldig lang tid nå så har jo Henriette knapt snakket om annet enn hest å at hun vil prøve å ri. Å hun snakker daglig om at hun skal kjøpe seg egen hest når hun blir stor, så dere kan tro dette var storstas for henne ja.

Nå sover barna godt etter en veldig vellykket ettermiddag ute i godværet. Jeg å kjæresten skal kose oss med pizza før vi også skal ta kvelden. Kjenner meg nokså trøtt nå jeg.

Huttetuu

 

SISTE DAG I PRAKSIS

03.04.2014 @ 21:34 i Blogg 0 kommentarer

I dag var min siste dag i praksis på City Hotell. Jeg har hatt det kjempefint i praksis der siden Januar, å jeg er kjempe takknemmelig for at jeg fikk lov å komme dit å lære alt jeg har lært der. Jeg tenkte faktisk at jeg ikke ville jobbe på et hotell før jeg var der i praksis. Da var det bare et ønske om å jobbe på en flyplass som sto i hodet på meg, eller flyplass og reisebyråd. Men nå etter å ha jobbet på et hotell så synes jeg at det er en kjempetrivelig jobb som jeg gjerne kunne tenkt meg.

I denne tiden mens jeg har vert i praksis så har jeg både fått stå i resepsjonen, og vert vasker av rom der. Hele livet nesten har jeg hørt snakk i det vide å breie rundt om kring om hvor "lav" man er hvis man ender opp som vasker. Men vasking er faktisk en kjempeviktig jobb det også. Å for meg som har vasket rom på hotell så ser å skjønner jeg enda mer om hvor viktig det er. For ingen ville vel bodd på rommene hvis de ikke var skikkelig rene :)

Resepsjonen er jo da den plassen jeg likte aller best på hotellet da. Sitte å ordne med bookinger, insjekk, utsjekk, frokost.... ja, det har iallefall vert gøy å være der. Å personalet på City Hotell er bare fantastiske. Hyggelig å smilende alle som en. Jeg nekter å tro at noen kan ha noe negativt å si om personalet der iallefall, for hvis de har en dårlig dag så er iallefall ikke det noe som gjestene der kommer til å se eller merke.

Nå skal jeg bruke tiden til å få fullført studiene mine, bestå eksamen for så å lete etter fast jobb. Å med øynene åpne for hoteller også så har jeg jo enda flere muligheter når jeg skal søke jobb. Håpet om jobb på en flyplass er der enda, men en jobb på hotell ville allikevel gledet meg enormt mye det også.

Å til sist så må jeg jo også nevne at Dimitris fikk seg litt jobb på maxmat igjen. Å litt er så utrolig mye bedre enn ingen ting. Så nå får vi spart opp enda litt mere penger til ferieturen vår... Nå er det jo bare 2 måneder igjen til vi å barna stikker på en måneds ferie til Hellas. Både store å små gleder seg stort til denne ferien

Huttetuu

HVA FOLK KAN FÅ SEG TIL Å SI!

02.04.2014 @ 08:12 i Blogg 14 kommentarer

De fleste i går skjønte jo at graviditet var en aprilspøk, men noen gikk jo på den også. Men det som overasket litt er enkelte av de kommentarene jeg fikk.

Siden økonomien min ble dratt inn i dette så tenkte jeg bare å si et par ord om det. Ja jeg er i et program via nav for øyeblikket. Det går ut på at jeg skal få den hjelpen jeg trenger for å komme meg ut i arbeid, og når jeg sier hjelp så kan det være flere ting. For øyeblikket har jeg fått hjelp til studier, så jeg studerer reiseliv igjennom NKI å skal ha eksamen dette året. I forbinnelse med studiene mine så fikk jeg praksisplass på et hotell i byen slik at jeg både kunne få litt arbeidserfaring på området pluss at jeg får referanser. Så som dere kan se, så har jeg ikke tenkt å leve på nav resten av mitt liv! 

Når det er sagt så synes jeg ikke at det er rett av folk å legge seg borti andre sin økonomi på den måten. Hva hvis jeg faktisk var gravid nå å fikk slike kommentarer sendt meg? Hvis jeg var gravid å valgte å puplisere det offentlig på bloggen så hadde jeg jo vert iallefall 12 uker på vei, som igjen betyr at jeg hadde valgt å beholde barnet, å er det da rett å starte å psyke ned en person som venter barn? Uhell kan skje vet dere!

Det ble også dratt inn at jeg enda bor i kjellerleiligheten til mine foreldre. Du har helt rett om at det ikke er plass til et til barn inne i denne leiligheten, men jeg er på utkikk etter ny leilighet. Ikke fordi at jeg skal ha flere barn nå, men det hadde allikevel ordnet seg hvis jeg faktisk hadde vert gravid nå.
Å sist men ikke minst så ble det nevnt noe om en tredie forsøkskanin.... Hva slags kommentar er det da? Faren til mitt første barn hadde jeg veldig gode grunner til å gå ifra, å faren til mitt andre barn gikk ifra meg. Betyr det så at jeg ikke har rett på å få et tredie barn pga mine tidligere forhold?

Så dere som alltid må slenge med leppa. Hvis dere ikke har noe fint å si så er det kanskje bedre å ikke si noe i det hele tatt.Å det er jo strengt tatt ingen vits i å slenge dritt til en situsjon som ikke har noe å si for deg uansett. Det går faktisk ann å glede seg på andres vegner.

Legger tilslutt med bilde av mine to skjønne hærligheter. De har ikke samme pappa, men mammaen elsker dem over alt på jord allikevel <3

Ha en fin dag alle sammen

Huttetuu
 

VI MÅ MALE BABYEN ROSA

01.04.2014 @ 19:36 i Blogg 8 kommentarer

Hei alle dere søtinger, å dere som ikke er fult så mye søtinger.

Etter 2 spotanaborter i fjor (en i april og en i oktober) så kan jeg endelig fortelle at jeg å Dimitris skal bli foreldre. Men viktig viktig ifølge den kommende storesøsteren så MÅ vi male babyen rosa hvis den ikke er det når den kommer. For hun sier nemmelig at hun ikke liker babyer med mindre de er rosa. Da jeg sa at det ikke kunne være en rosa baby hvis det ble en gutt, så sa hun at det fikk ikke hjelpe, for da var det jo bare å male den rosa!

Å den kommende storebroren er ikke helt fornøyd han heller, for han synes nemmelig at han har nok søsken som det er (3 småsøsken fra pappaen å ei søster så langt fra mammaen).... Men han skjønner jo så klart at vi ikke kan sende vekk den kommende babyen.

Ellers så har vi koset oss stort i dag med besøk av Mathea som jeg er gumor til. Jentene koset seg stort tidligere i kveld med å sminke seg slik at de kunne se ut som ordentlige prinsesser <3
Dessuten så har vi koset oss med taco til middag, for det er nemmelig favorittmaten til Mathea.

Huttetuu 

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits