Arkiv mned: april 2015

SIRKUS STYRET FRA ROSA BLOGGER!!

19.04.2015 @ 17:24 i Blogg 9 kommentarer

Hei kjære lesere som enda leser bloggen min. Jeg har ikke blogget på flere måneder fordi at jeg mistet all motivasjon til blogging. Men uansett, det er ikke det denne posten skal handle om. Men om dette sirkus oppstyret til denne rosabloggeren. For NÅ fikk jeg himmla lyst til å lage et innlegg om akkurat det!

 

Denne rosabloggeren har flere foldige tusener lesere daglig, så hun har overhode ingen problem med å få ut sine budskap. Ja, til å med nyhetssider som nettavisen osv skriver jo om henne å innleggene hennes. Hvorfor da gjøre det enda større?

Selv om du Sophie Elise ikke vil dra på Sirkus, selv om flere enn deg ikke vil dra på Sirkus... Betyr det da at alle må ha samme mening som deg? Hvorfor rive ned plakater som kanskje noen faktisk har LYST til å se? Du opplyser folk så godt igjennom bloggen din og nyheter at alle vet om dette nå, så kan ikke folk derretter få ta et valg om hvor vidt de ønsker å dra på sirkus eller ikke?

Nå er det en gang slik at sirkus ikke er forbudt i Norge, å ikke gjør sirkusene noe ulovelig heller, for da hadde de nemmlig ikke fått lov å være i Norge. Så selv om du er imot det de gjør så ikke tving ALLE til å måtte ha samme mening som deg.
Tenk det at et barn har gledet seg til sirkus skal komme til byen, men foreldrene får ikke med seg at det er sirkus i byen pga at du har oppfordret folk til å rive ned plakatene, så får barnet høre senere om sirkuset som var, men har dratt igjen.

Jeg blir rett å slett provosert slik du holder på. Jeg også har meninger om enkelte ting her å der, men jeg presser/tvinger ikke andre til å ha de samme meningene som meg. Men du Sophie Elise, du gir ikke folk et valg... Du tvinger meningene dine på folk enten de vil eller ikke.

Jeg sier ikke at jeg er verken for eller imot sirkus (har faktisk ikke vert på sirkus på mange år), men oppførselen din Sophie Elise... Den er jeg helt klart imot!!

 

Huttetuu
 

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits