Arkiv mned: april 2016

GRILLTUR

27.04.2016 @ 20:37 i Blogg 1 kommentar

I dag har vi vert på herlig tur sammen med klassen til Henriette. Å Henriette stakk selvfølgelig av med telefonen til mammaen sin for å ta bilder. Storebror ble skikkelig fornøyd med den ene bildet som lillesøster tok!I dag har hodet verket siden i tolv tiden. Det var så vondt at tårene trillet en liten time i dag, men jeg gråt ikke. Det var bare den kolossale smerten som fikk tårekanalene i gir. Til tross for veldig sterk hodepine så dro jeg allikevel med barna på grillturen. Jeg tror (å håper) at det ikke var noen der som såg på meg at jeg hadde hodepine. Jeg sentret litt ball med gutten min og et par andre gutter også da vi var på tur.

Så til tross sterk hodepine, så har det vert en hærlig dag. Og jammen fikk vi kjempegodt vær på grillturen også. Gleder meg allerede til neste grilltur. Kanskje med familien neste gang.

JEG ER IKKE EN SKISSE SOM DU KAN VISKE UT

26.04.2016 @ 20:35 i Blogg 2 kommentarer

Det var det han sa hver gang jeg stilte spørsmålet "er jeg pen?". "Ja, du er nå ikke den peneste jenta i verden"
Eller hvis jeg spurte han om han syntes jeg var for tykk... "Ja, du er nå ikke den tynneste jenta i verden".

Jeg tåler mye, å jeg har hørt mye som kunne fått meg til å knekke sammen uten at det har skjedd. Men når en kjæreste sier slike ting om jenta si, hvor lenge skal hun da høre på slik prat uten at det har negativ virkning på henne?
Jeg trodde oppriktig at jeg var stygg, at jeg var alt for feit, at jeg skulle være glad for at jeg hadde han siden jeg sansynligvis aldri kom til å finne noen andre som ville ha ei slik som meg.

Han var den som tok steget til å dumpe meg tilslutt, å i ettertid er jeg veldig glad for det selv om jeg var veldig trist å lei meg den gang da. Hadde jeg fortsatt vert i det forholdet så hadde jeg nok ikke hatt det greit i dag. Å nå i dag har jeg en fantastisk kjæreste som vet å sette pris på meg for den jeg er, ikke ønsker å forandre noe ved meg. Når jeg spør om jeg er pen så får jeg svaret at for han er jeg den peneste jenta i verden. Når jeg spør om han synes jeg er tykk så får jeg svaret at jeg er perfekt akkurat slik jeg er.

Jeg har en ordentlig mann som ikke ønsker å forandre noe ved meg, en mann som elsker meg akkurat slik jeg er. En mann som fikk selvtilliten min til å gå opp istedenfor å synke ned. Det er det ekte kjærlighet er. Så i ettertid etter det kjipe forholdet har jeg lært meg hva ekte kjærlighet er.

Hvis ikke kjæresten din elsker deg og setter pris på den du er, hvis han stadig vil forandre ting ved deg. Avslutt med en gang, for da er det ikke ekte kjærlighet. Man finner seg en soulmate, ikke en skisse som man hvisker ut å tegner på nytt!

Følg meg gjerne på facebook for opdateringer 

 

DET ER MER SLITSOMT Å VÆRE HJEMME ENN I JOBB

26.04.2016 @ 09:18 i Blogg 9 kommentarer

Det er så utrolig mange som er dømmende til mennesker som sitter hjemme og mottar penger fra staten. Men før dere dømmer, har dere tenkt på hvordan den hjemmeværende personen egentlig har det? Akkurat hvorfor sitter personen hjemme istedenfor å gå til en jobb hver dag? Lat sier du?

For en helt "normal" person er det ingen problem å reise seg opp av sengen hver morgen, man kan så klart alle være trøtte i blandt, men bortsett fra tretthet er det jo ikke noen stor jobb å komme seg ut av sengen.
For en person som sliter med helsa kan det å komme seg ut av sengen være dagens tyngste gjøremål. Hvordan ville du selv likt å bokstaveligtalt krype ut av sengen fordi at kroppen verker etter natten med søvn? Hvordan ville du likt å være helt utmattet fordi at søvnen nesten sliter mer på deg enn våken tilstand, fordi at muskler og ledd stivner til ila natten slik at søvnen ikke blir optimal?

Du kommer deg ut av sengen, går på badet for å stelle deg for dagen, går til kjøkkenet for å lage deg en god å sunn frokost. Nå er du fresh å klar for jobben din, mens en person som sliter med helsa fortsatt står på badet å steller seg mens han venter på at kroppen også skal våkne og gjøre litt mindre vondt. Å når du er kommet deg på jobben, klar til dagens gjøremål så sitter den syke hjemme å gråter sine stille tårer fordi at han ikke har energi til frokosten.

En frisk person har nesten ubegrenset med energi ila. en dag, og hver natt lades morgendagens energi opp. For en syk person er det begrenset med energi, og hver ting personen gjør ila en dag drar litt av den energien ut. Men en syk person trenger ikke engang å gjøre noenting som helst for å bli tappet for energi, for bare det å sove kan dra en god dose energi.

Så kjære du som er dømmende, du som kaller mennesker med kroniske sykdommer for navsnyltere og late. Prøv en dag av ditt liv å fungere optimalt i en jobb med ei nål godt plassert inn i korsryggen din, prøv en dag av ditt liv å jobbe optimalt med en liten gjenstand som dunker non stop i hodet ditt, prøv en dag av ditt liv å fungere optimalt hvis noen mørbanker deg på natten før dagen starter. Prøv en dag av livet til den du dømmer for å se om du kan fungere.

Så kjære du dømmende person. Det er mer slitsomt å være hjemme med kroniske smerter enn det er å være i en jobb. Å jeg tror jeg kan snakke for alle med en kronisk sykdom at de lett hadde byttet med deg som er frisk. For i tillegg til at de er syke å ikke kan jobbe, så må de kjempe en kamp mot dømmende nav ansatte for i det heletatt ha et levebrød. Å når de endelig blir trodd i systemet og får økonomisk bistand for å kunne leve, så er pengene så få at de ikke kan ha et liv utenom det som er aller mest nødvendig.

Det er ingen som vil velge å leve av uføretrygd, det er bare det at den personen ikke har noen valg. 

Følg meg gjerne på facebook HER

ENSOMHET

25.04.2016 @ 20:16 i Blogg 3 kommentarer

Fra Onsdag til lørdag var jeg faktisk helt barnefri, og på nettene var jeg også uten mann siden Dimitris jobbet. Man skulle tro at det var bare hærlig å vellstand med barnefri. Men sannheten er at jeg virkelig fikk kjenne hvordan det er å være ordentlig ensom. Med barna rundt seg så er det alltid liv og røre rundt om i huset, men med mann og barn ute av huset var det jo helt stille. På en måte litt for stille.

Jeg tenkte for meg selv på Onsdagen da mamma tilbydde seg å ha Inge-Aleksander hos seg at jeg nå kunne dra ut å gjøre hva jeg selv ønsket på kvelden. Jeg var plutselig ikke nødt til å sitte hjemme med sovende barn på kvelden. Denne kvelden skulle jeg virkelig nyte til det fulle siden jeg først var helt barnefri, for det er skjeldent at jeg er helt barnefri.

Så kom kvelden da å jeg satte meg ned for å tenke på hvem jeg kunne ringe for å finne på noe sammen med. Jeg prøvde Niko, men siden han skulle på jobb klokken 06.00 dagen etter så kunne ikke han finne på noe sammen med meg. Å der sa det stopp, verden sto stille en liten stund. Jeg begynte å tenke. Jeg har faktisk ikke venner å treffe når jeg en gang er barnefri. Uten barna er jeg ensom, helt ensom...

Fra Onsdag til Lørdag satt jeg helt alene i stuen min med strikketøyet mitt. I en helt stille leilighet, sånn sett bort fra musikken jeg spilte for å få litt selskap fra den. Hva skjedde med den tiden hvor telefonen min aldri var stille? Den tiden da jeg hadde folk rundt meg til alle døgnets tider. Den tiden da jeg ikke trengte å føle på ensomheten så ofte. Den tiden da jeg hadde masse venner. Hvor ble den tiden av?
Etter jeg fikk barn føles det som de har forsvunnet en etter en.

Heldigvis kom gutten min hjem på Lørdag, og jenta mi kom hjem i går. Da ble det liv i huset igjen, og jeg glemmer på en måte at jeg er ensom når barna er borte. Så jeg skal kose meg med mine småtroll helt til en annen gang jeg er ensom igjen. Missforstå meg rett, det er deilig å en gang i blandt kunne sove lenge å være alene, det er bare ikke like gøy å vite at man har nesten ingen lengre som man kan ringe til for å finne på ting om man skulle ønske det.

Jeg tenkte først at jeg skulle ha bursdagsselskap for meg selv i helgen da jeg var barnefri fra Fredag til Lørdag, men jeg ombestemte meg. Det var ingen av mine venner bortsett fra en person som dukket opp på festen jeg sist hadde, derimot Dimitris sine venner kom, så hva ville odsene vert for at noen jeg inviterte ville kommet? For å spare meg selv for skuffelsen med en bursdagsfest der ingen ville komme, så droppet jeg heller bursdagsfest.

Jeg har iallefall hatt en super dag i dag på selve dagen med familie som kom for å feire dagen sammen med meg. 

KVINNERS KRAV TIL DERE MENN

21.04.2016 @ 12:16 i Blogg 3 kommentarer

Men sier hele tiden at vi jenter er så utrolige kravstore. Men helt ærlig kan jeg ikke skjønne det i det hele tatt.
Nå er kanskje ikke jeg som alle andre jenter, men jeg har tatt meg friheten til å lage en liste over ting jeg forventer av min mann!

 

1. Vis at du bryr deg

I mange tilfeller er menn så optatt av sitt eget at de ikke ser hvordan jenta si har det. Hvis en jente har en skikkelig dritt dag, så ønsker man selvfølgelig at mannen skal legge merke til det. Å det skal ikke nødvendigvis så mye til heller for å få jenta i bedre humør. En klem eller et kyss med et enkelt "jeg er glad i deg/jeg elsker deg" kan absolutt være nok til at jenta de smiler litt igjen.

2. Ta vare på etter deg, moren din plukker ikke opp lengre

Personlig har jeg ingen ting i mot å ta gulvvasken, sette ut av oppvaskmaskinen, vaske klær osv. Men jeg mener bestemt at jeg kan forvente at mannen ikke slenger ifra seg over alt. Skifter han klær så er det ikke så langt til badet for å slenge klærne til vask. Har han spist så er det ikke så vanskelig å sette fat ol. i oppvaskmaskinen/oppvasken. 

3. Ikke løpe ut døra under en krangel

Nå vet ikke jeg med andre, men noe av det verste jeg vet er hvis mannen løper ut døra under en krangel. Det er ikke det at jeg diskuterer til jeg får rett, men jeg mener man må ta seg tid til å avslutte en krangel før man gjør andre ting. Å er man uenig om noe så mener jeg at man må ta det mens samtaleemnet enda er "ferskt", å få det ut av verden like raskt som det dukket opp!

4. Gi komplimenter

Dette er kanskje en av de tingene guttene mener havner under "kravstor kjærring"?
Men vi alle trenger vel bekreftelser i blandt på at man ser bra ut, eller har laget god mat, eller at huset ser fantastisk ut etter at vi har ryddet? Å jeg kan ikke tenke meg at guttene sliter så mye med å si noe om disse tingene når skravla ellers går i ett om ting som interesserer dem. Jeg mener, de blir vel ikke akkurat slitne av å bruke munnen?

5. Overraske henne i blandt

Det er ingen som har sagt at det må være å kjøpe dyre smykker, ny sminke, nye klær el. Hun blir nok minst like overrasket av levende lys og en ryddig stue med en film klar på TV. Eller kanskje har du laget en god middag til hun kommer hjem fra jobb/veninnebesøk. En god massasje slår nok også veldig godt ann. Det skal ikke så mye til, bare litt kreativitet. 

 

Dette var 5 ting notert. Grunnen til at jeg ikke har notert mer er fordi at jeg ikke vet andre ting vi jentene egentlig "krever". For i bunn og grunn er vi vel egentlig ikke så kravstore allikevel?
Å disse 5 tingene er vel egentlig noe som er en selvfølge mer enn krav eller? Guttene må jo kunne bidra litt akkurat som oss jenter! 

DAGENS INNKJØP

20.04.2016 @ 17:30 i Blogg 2 kommentarer

Jeg er vel ikke den som skriver mest om klær ol. I en hverdag som småbarnsmamma så er ikke jeg av typen som steller og duller så mye med meg selv. Til vanlig henter jeg fram den første og beste buksen i skapet (gjerne tights) og en helt enkel singlet. Ikke sminker jeg meg daglig heller (det har jeg faktisk aldri gjort). 

Men i går ringte mi mamma meg for å høre om jeg ville være med til byen siden cubus skulle ha supert salg. Å hva er vel bedre enn supert salg rett før bursdagen min? Så mamma ville ha meg med slik at jeg kunne få velge bursdagsgaven min, for det er lettest slik siden hun ikke vet hva hun skal kjøpe av klær til meg. 
Det var faktisk mamma som fant buksen som satt som et skudd på meg. Å siden jeg ble så himla fornøyd med buksen så måtte jeg bare kjøpe en ekstra også slik at jeg har (ikke ofte jeg finner bukser som passer til meg). Å da måtte jeg jo bare i samme slengen kjøpe meg genser som passet til buksen.

Etter vi var ferdig på cubus skulle mamma å finne en bukse til pappa også. Så da vi var ferdige med det passerte vi skobutikken. Mi søster skulle inn der å se etter nye sko til seg selv, men det var vist mamma å meg som fant oss fine sko til fine priser.

Så her sitter jeg da. Superfornøyd med mine nye klær og sko. Hva synes du?

huttetuu

VANNET DU DRIKKER ER SKITTENT

19.04.2016 @ 21:45 i Blogg 2 kommentarer

For en stund siden fikk jeg et tips på facebook som jeg helt ærlig ikke viste selv. Det ble delt i en lukket gruppe på facebook, så jeg tenkte å lage et innlegg som alle kan se. Vannet du drikker er muligens overfylt av ekkle bakterier og dritt. 
Det man rett og slett må gjøre er å skru av tappen på vannkranen for å rengjøre/koke den. Jeg har aldri i mitt liv hørt at dette bør gjøres, og for å være ærlig så har jeg bestandig levd i troen om at vannet jeg drikker er så rent som det kan bli siden jeg bor i Norge.
 

Vel i dag fikk jeg meg en skikkelig aha. Jeg har endelig fått tak i verktøy som passer på kranen min, så nå fikk jeg skrudd løs tuppen for å sjekke hvordan det sto til inni der. La meg si det slik, både lukten og synet fikk meg til å ha lyst til å kaste opp. Jeg gremmes over at jeg har gitt barna mine drikke fra denne kranen (æsj). Men nå er altså tuppen rengjort ordentlig pluss at jeg har kokt den. Så når den er kjølet ned igjen skal jeg skru den på plass.

Viste du at dette bør gjøres? Eller er jeg nesten alene om å ikke ha lært dette? (Jeg trodde faktisk at det bare var rørleggere som trengte å tukkle med kranen haha). 

Lik og del gjerne innlegget slik at flere blir obs på dette.

Huttetuu

NEI TIL KIRKELIG HOMOFILT EKTESKAP

15.04.2016 @ 18:41 i Blogg 9 kommentarer

Jeg vet med 100% sikkerhet nå at jeg kommer til å trå noen på tærne. Men dette er min mening, og jeg respekterer at du har din!

Siste nytt så fikk jeg høre at nå kan endelig homofile få gifte seg i kirken. Jeg mener det er vel å bra at samfunnet endelig har begynt å respektere homofile mer og mer. Homofile er akkurat like mye folk som det hetrofile er. Men er det noen som egentlig har tenkt over hva giftemål i kirken er?

Kirken er religion. I vår religion "kristendommen" og sansynligvis også ortodoks og katolsk kristendom så står det så fint at gud skapte mannen og kvinnen. Det var en baktanke ved det. Nettopp det at det må en mann og en kvinne til for å lage barn. Det står også om hvordan jesus kom til vår jord. Han var jo sendt av gud inn i Marias mage (dette er et annet tema som jeg ikke orker å starte på engang nå). Men jesus fikk altså en mamma og en pappa. For det er slik det står skrevet i bibelen, at man har en mamma og en pappa.
Nå kan jeg selvfølgelig ha glemt et og annet. Det er mange år siden jeg hørte bibelhistorier. 

Men for ikke å kobble av nå. Hvorfor skulle homofile ha LYST til å gifte seg i kirken når kirken handler bare om religion? Siden det ikke står en eneste plass i bibelen om mannen og mannen/kvinnen og kvinnen, men mannen og kvinnen? 
Jeg er helt og holdent for at homofile skal få gifte seg, men jeg synes bare ikke det skal skje innen kirken.

Tradisjon sier du? Men hvor mange homofile har du hørt om i historien som har giftet seg i kirken? Hvor mange ganger har du hørt om i bibelen at mann og mann/kvinne og kvinne kan være sammen på den måten? Hvis det står i bibelen så unskylder jeg meg og legger meg flat, men jeg er 99% sikker på at jeg aldri har hørt noe om det i all bibel historie som jeg har lært om opp igjennom.

Kirkene (iallfall her i Norge) har fornyet testamentet, men innholdet er mer eller mindre det samme. Det er fra veldig gammel av, den gang da mennesker trodde at det var en gud, at jesus ble sendt ned til jorden osv. Det var slik det startet, og menneskene den gang da skrev ned samt fortalte igjennom generasjoner om det som hendte. Uansett hvor mye de fornyer testamentet som er i dag, så kan de ikke endre på begynnelsen av kristendommen, historien om hva som faktisk skjedde.

En av mine beste kompiser er homofil. Han har vert min beste kompis i mange år nå, og han er til og med gudfar til min sønn. Så som dere skjønner har jeg absolutt ingenting imot homofile, men kirkelig bryllup for homofile har jeg min fulle rett til å være imot.Vær homofile, stå fram som det dere er, vær stolt av det, vis verden hva dere står for. Men hold religion utenfor siden dere i bunn og grunn ikke er en del av den allikevel. Vær pappa og pappa, eller mamma og mamma. Døp deres barn i kirken, eller dere selv for den saks skyld. Å begravelse skjer i kirken uansett. Det er rom for alle mennesker i himmelriket uavhengi av om dem er homofil eller ikke. Men et bånd (giftemål) mellom to menn eller to kvinner hører bare ikke til i kirken pga. det kirken står for.

Huttetuu

DORULLEN KAN HENGE HVILKEN SOM HELST VEI

10.04.2016 @ 10:02 i Blogg 1 kommentar

Jeg tror jeg har lest om denne dorullen i rundt to år på nettet nå. At ikke folk blir lei av å diskutere hvilken vei dorullen henger. Jeg mener, har man virkelig så utrolig lite å bekymre seg over at man må starte å bekymre seg over denne dorullen (som man for øvrig kun ser når man besøker toalettet)?. 

Det er noen som har sagt at den ikke kan henge innover fordi at da blir papiret dratt langs veggen å trekker til seg bakterier fra veggen, men den blir da dratt langs veggen uansett hvordan vei den henger eller hva? Så på den måten er det kanskje best å ikke ha dorullen hengende i det hele tatt?

Men nå skal jeg fortelle deg hemmligheten. Det er ikke nøye hvilken vei dorullen henger. Det som er mer viktig er hvordan du bretter papiret når du har dratt ut den mengden papir du vil ha. Det vil si, du må huske å brette den siden med alle "bakteriene" innover, slik at du tørker deg med den siden som ikke har blitt dratt langs veggen!!


Lik gjerne eller kommentere om du er enig med meg


Huttetuu

HAN FIKK IKKE LOV Å FRI I NORWEGIAN FLYET

09.04.2016 @ 22:30 i Blogg 5 kommentarer

I fjor sommer var en av de største dagene i mitt liv. En dag jeg aldri kommer til å glemme, og en dag jeg hadde gledet meg å ventet på.
Jeg hadde sagt det til han, at når han skal fri så skal det være spesielt, men ikke type fri på en sene eller noe slik da. Bare noe spesielt som had trodde at JEG ville like å sette pris på.

Så dette hadde han planlagt lenge. Faktisk rundt 6 måneder før han skulle fri hadde han penger til ringen klar. Ringen skulle han da kjøpe i Hellas når vi var på ferie, og frieriet skulle skje i flyet når vi var på tur hjem. I ettertid har vi ikke snakket om hvorfor han ville fri i flyet, men jeg har fått vite at tanken hans var å fri før vi tok av ifra Hellas.

Den aktuelle dagen viste jeg så klart ingen ting om hva han hadde i tankene. Da vi gikk ombord i flyet så kom en dame å sa til typen at kapteinen i flyet ønsket å snakke med han "yeah right tenkte jeg, NÅ har han noe i tankene", for jeg kjenner typen min jeg. Jeg gikk å satte meg å undret på hva dette var, men typen kom setet sitt å satte seg ned. Mens vi var i luften reiste han seg plutselig å gikk for å snakke med en flyvertinne. Men han kom fort å satte seg igjen, så sovnet han, å resten av flyturen gikk som normalt.

Vi landet på gardemoen, hentet bagasjen å gikk ut for å ta oss en røyk (eller jeg da, for typen hadde sluttet å røyke). Å mens vi står ute begynner plutselig bestekompisen å filme, å typen frir til meg. På en søt å spesiell måte. Altså ikke typ gå ned på kne, men spesielt ble det uansett. Å svaret var så klart ja. Jeg kunne ikke tro det, det skjedde virkelig nå. Vi er forlovet å skal planlegge bryllupet vårt.

Men ja, det var ikke helt slik han hadde tenkt å fri da. Kapteinen ville snakke med han for å fortelle at han ikke kunne fri før take off, fordi at alle måtte sitte i setet sitt med beltet på. Det samme gjaldt selvfølgelig etter at vi hadde landet for å trille inn til flyplassen. Så typen var ikke helt fornøyd med at han ikke fikk gjøre det på den måten han hadde tenkt seg.

Litt kjipt av Norwegian da. Han hadde jo ikke tenkt å fri under take off, men før take off. Men jeg klager ikke, jeg fikk ringen på fingeren, på en søt å spesiell måte. Å jeg skal gifte meg med verdens beste mannHuttetuu

DET SKAL MERE TIL ENN NOEN SVØMMERE FOR Å BLI PAPPA

03.04.2016 @ 13:08 i Blogg 5 kommentarer

Det er så alt for mange fedre i denne verden som regelrett driter i barna sine. Noen av dem kan ha perioder hvor de prøver å redde inntrykket sitt, men så går det rett vest igjen. Slike fedre som bare gir seg en god F... har jeg veldig lite til overs for, å de kan i mine øyne ikke kalles for pappa.

Meeen med det sagt så er det ikke slik at en annen mann bare kan komme inn å bli kalt pappa heller. 
Her hjemme for eksempel. Min sønn har overhode ingen kontakt med sin pappa, men det betyr ikke at han kaller Dimitris for pappa. Jeg ville ikke godtatt at han kalte Dimitris for pappa heller. Å gutten er klar selv på at Dimitris er stepappa, en stepappa som er bedre å viktigere for han enn det som skulle vært pappaen hannes.

Jenta mi er på faste pappatider hos sin pappa. Så hun har en pappa som elsker å forguder henne. Å også hun er klar på at Dimitris er stepappa. Men Dimitris er like "bra" og viktig for henne som hennes pappa. I alt hun gjør så er Dimitris inkludert, om det er å tegne tegning eller ha et show på cheerleadingen så vil hun ha Dimitris der, både Dimitris og pappa.

Man kan si at min sønn ikke har en pappa, men han har en ufatterlig god stepappa som tar farsrollen der pappaen feilet. Å jenta mi har begge deler, både en pappa og en stepappa. En stepappa vil aldri kunne bli pappa med mindre han adopterer barna, men han kan bli like bra som eller bedre enn pappa. Han vil være en farsfigur

 

Følg meg gjerne på Facebook HER

Huttetuu

HVIS JEG VIL TULLE OM GRAVIDITET SÅ GJØR JEG DET!!

02.04.2016 @ 00:52 i Blogg 2 kommentarer

Nå har jeg sett på facebook i hele dag om folk som må kommentere at andre tuller om graviditet. Andre ting også, men spesielt graviditet. "Tenker du ikke på de barnløse som aldri kan få barn" er det som går igjen. Å vet dere... Jeg tenker på de barnløse OFTE, rett og slett fordi at jeg er så heldig å være velsignet med 2 friske og sunne barn. En velsignelse, det er ingen selvfølge å få barn. Å desverre er det alt for mange som aldri får oppleve det å bli mamma og pappa.

Men sånn ærlig talt da dere. 1. April er en tulledag verden over. Alle vokser opp med denne tradisjonen, alle vet om den, og alle vet at man ikke skal ta ting seriøst på denne dagen. Dette er den ene dagen i året hvor det faktisk er lov å tulle om stortsett alt.
Nå har ikke jeg tullet om noen graviditet verken på facebook eller andre steder på nett i dag, men OM jeg hadde gjort det så ville jo ikke det være med stygge baktanker i spøken min.

Det er ingen som prøver å rakke ned på noen den 1. April. Man prøver rett og slett bare å se hvem som går 5 på å har glemt av hvilken dag det er. Og før dagen er omme så har man jo også delt med alle sammen at det var en April spøk da.

Jeg gjentar meg selv. Jeg tenker ofte på barnløse som virkelig ønsker seg barn, og jeg føler virkelig med dem selv om jeg ikke kan sette meg 100% inn i situasjonen deres. Så jeg ønsker dem med andre ord alt godt, og jeg krysser det som krysses kan om at ønsket deres skal gå i oppfyllelse.
Jeg skjønner at de kan få tanker rundt en spøk om graviditet på 1. April. Men jeg VET også med 100% sikkerhet at det er utrolig trist for barnløse å høre om venner å bekjente rundt som faktisk ER gravid også. Betyr det at man skal la vær å få barn i medlidenhet for barnløse? Eller skal man la vær å dele baby nyheten med de fordi at de kan bli veldig lei seg?

For all del så respekterer jeg at ikke alle har samme mening som meg. Så om du mener at det ikke er ok å spøke om graviditet så skal du få lov å ha den meningen. Men ikke kom å fortell meg at jeg er en ufølsom BITCH hvis jeg velger å spøke om det, for det er da mitt valg.

Ha en ellers flott 2. April dere. Nå er luredagen over for i år.


(mine 2 skatter fra tur i dag)

Lik gjerne innlegget om du er enig i at man skal ha lov å tulle om det meste 1. April

Huttetuu

JEG HÅPER DERE GRAVIDE BLIR SMELLFEITE

01.04.2016 @ 17:25 i Blogg 5 kommentarer

Jeg har gått igjennom 2 svangerskap, å i begge mine svangerskap la jeg på meg alt for mye. Ikke har jeg klart å gått ned kiloene etter graviditetene heller. Jeg har prøvd uten hell da. Tror kiloene kom med lim i mitt tilfelle.
 Her er meg da jeg var 4-5 måneder på vei med datteren min. 4-5 måneder å såg ut som en hval allerede, så dere kan jo tenke dere hvordan jeg såg ut på slutten. Nå hadde jeg jo en baby inni meg som var over 4 kilo da hun kom til, så hun tok mye av æren for kulen, men det kom MYE fett også (som ikke vil dra igjen). 

Så sitter jeg her nå da, ser på bilder av jenter som er 4-5 måneder gravide å ser ut som streker. Så ja, jeg håper du blir smellfeit på slutten med masse strekkmerker og mere til.

Neida. Jeg ønsker selvfølgelig ikke det. Jeg synes faktisk det er bra at ikke alle er like uheldig med et dusin av kilo som nekter å ta av, og et verdenskart av strekkmerker som aldri forsvinner. Jeg skulle bare ønske at ALLE var like heldige med å slippe akkurat dette.
Jeg har selvfølgelig for lenge siden akseptert at verden er uretferdig, jeg har bare litt vanskelig for å akseptere akkurat alle de ekstra kiloene.

Kos dere alle dere som er gravide :) Å jeg skal selvfølgelig krysse fingre for at dere slipper masse ekstra kiloer og strekkmerker :)

Huttetuu

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 28, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits