Arkiv mned: mai 2013

ALLE MAMMAER

31.05.2013 @ 02:18 i Blogg 8 kommentarer

Som sikkert mange andre også så gruer jeg en del til sommer, strand å bikini tid. Jeg har bært fram to fantastiske skatter, å det har satt sine spor på min kropp. Med strekkmerker og en "pølse" nederst på magen min. Lårene mine for ikke å glemme dem, så er også dem fylt av strekkmerker. 
Det hele startet i fjord på våren da jeg bestemte meg for at jeg skulle dra til Hellas for å besøke min kjære der. Å sefølgelig viste jeg at det kom til å bli noen turer på stranden. Jeg var å lette å lette i butikker her for å finne bikini/badedrakt (jeg hadde enda ikke bestemt meg for hva jeg ønsket å gå med, for jeg skjemmes veldig over den magen jeg har). Tilslutt endte det med at jeg bestemte meg for at jeg ville ha en bikini, enkelt å greit fordi at jeg ønsket å få farge overalt å ikke bare på armer, ben, og ansikt.
Jeg trenet også en del denne perioden før sommeren for å ta av litt vekt, for kanskje det kunne få meg til å se bedre ut. Å jeg strammet veldig inn på hvor mye jeg spiste. Jeg fikk til å gå ned 6 kilo før jeg reiste til Hellas, men dem kiloene jeg gikk ned vistes ikke stort på mitt største problem, nemmelig magen min.

Dette bildet ble tatt av meg på stranden i fjor da jeg var i Hellas, men det er ikke hele bildet. Jeg redigerte nemmelig på det med å klippe bort den parten av bildet som viser "pølsa" og bena mine. Hvorfor? Jo fordi at jeg ville gjerne kunne legge ut bilde av meg selv i bikini uten å være flau over det.

Dette bildet satt jeg veldig lenge å vurderte om jeg skulle tørre å legge ut i fjor, men bestemte meg tilslutt for at det ikke såg så aller verst ut. Rett å slett fordi at jeg lå på solsengen på rygg, og magen min trakk seg innover. Men med en gang jeg satt på en stol, så var jeg der med håndduken rundt meg slik at ingen skulle se, for jeg følte at jeg skjemtes. Å nå sitter jeg i samme situasjon igjen. Jeg skal gå igjennom dette en gang til dette året. Å siden det er bare 2 måneder til jeg skal på ferie, så kjenner jeg at panikken begynner å ta meg. Jeg veier tross alt 4 kilo mere nå enn det jeg gjorde i fjor da jeg var i Hellas (dem 4 kiloene som jeg gikk opp på teite "slankepiller")

Men så satt jeg her å tenkte for meg selv nå i kveld. Selv om jeg skulle ønske at jeg har den sexy bikinikroppen, så har jeg tross alt bært fram to barn. Det er jo faktisk en grunn til at jeg ser slik ut, for det gjorde jeg jo ikke før jeg fikk barn. Å av merkene mine kom det to fantastiske skatter som jeg ikke kunne vært foruten <3
Har jeg egentlig noen grunn til å skjemmes? For når jeg tenker over det, så har jeg jo ikke det. Jeg kan sefølgelig jobbe meg enda mere mot målet mitt om en finere kropp, men per dags dato så bør jeg vel bare regelrett drite i hvordan jeg ser ut og nyte ferien sant?

Grunnen til at vi som har noen ekstra kilo på kroppen, eller er fylt med strekkmerker all over, gruer oss til sommeren å bikiniseson er jo fordi at det er slik vi tenker at det bør være når vi ser bilder over alt av slanke kvinner med bikini. Vi ønsker å se ut som det fordi at vi føler vi ikke blir godtatt med det utseende vi har.
Så jeg vil oppfordre alle mammaer som ikke har kommet tilbake til "drømmekroppen" om å regelrett drite i det i sommer. La oss alle slutte å grue oss til denne tid, og heller glede oss til å nyte godt vær å stranden. Ikke være redd for å legge ut bilder av oss selv på stranden, å ikke gjøre som jeg gjorde i fjor med å redigere bort fordi at vi er redde for at vi ikke blir godtatt om vi viser hele bildet.

Vi er tross alt mammaer. Vi skal være stolt av dem 9 månedene vi går gravid for så å føde et barn. Merkene på kroppen er bare en liten del, for kroppen vår er fantastisk som faktisk kommer seg igjennom noe slik som en graviditet å fødsel, med bare disse "arrene" etter seg sant? Tenk å tygg litt på det :)

NYT sommeren alle mammaer, og sefølgelig også alle andre der ute. Jeg skal iallefald legge vekk tankene mine nå om å grue meg til sommeren. Selv om jeg ikke har den kroppen jeg skulle ønsket at jeg har til denne sommeren, så kan jeg altids jobbe mot det målet for neste år å heller nyte denne sommeren slik som jeg er. Vi lever ikke igjennom bare en sommer i vårt liv, så vi får mange sjanser til å forbedre noe til neste gang.

Del gjerne innlegget videre!

Xoxo huttetuu

 

MALING OG MERE JOBBING

29.05.2013 @ 21:33 i Blogg 5 kommentarer

Bare innom med en liten oppdatering :) 

Som dere vet allerede (hvis dere har lest bloggen min tidligere i dag), så fikk jeg perioden min i dag å har vert noe redusert pga. det. Men det ble bedre utover ettermiddagen. Som regel er det heldigvis bare første dagen som er verst, å noen ganger bare noen timer. 

Dro å hentet snuppa litt tidlig fra barnehagen i dag. Var nemmelig invitert på middag til mine kjære foreldre *LYKKE* (elsker mamma sin mat <3 ) Det var spagetti med kjøttdeig å saus som sto på menyen i dag. Etter at maten var inntatt så var det bare å komme seg ut i god været. Jeg å mamma sto for maling av noen planker, kjæresten flyttet noen steiner og gravde mere jord, mens pappa saget til planker som skal bli det nye gjerdet i hagen. Så jammen har man fått litt gjort i dag også. Kjæresten stakkars har fått en del vannblemmer inni hendene sine, men han står på å vil hjelpe med jobbingen alikevel.

Er det ikke typisk at håret flyr alle veier når man skal ta bilder? Hadde noe vind i dag, men det var heldigvis en rimelig varm vind da.

Mamma som maler (ja det er mamma å ikke søsteren min) :P

Perfekt timing på bildet av Chico som slikker seg rundt munnen. Tro hva det var han så for noe?

Barna har koset seg ute hele ettermiddagen. Er så deilig at barna kan leke ute hele dagen, borte ifra PC og TV spill. Nå er barna i seng, kjæresten sjekker siste nytt fra Hellas og jeg skriver innlegg på bloggen for å oppdatere :)

Hva har dere gjort i dag?

Xoxo huttetuu


 

MITT NAVN ER RENE **********

29.05.2013 @ 18:34 i Blogg 19 kommentarer

Hei, mitt navn er Rene ********** og jeg er kul. Det er ingen som er så fantastisk som meg, og derfor må jeg gni det inn hos alle å en hver. 
Jeg hooker damer, og det eneste jeg bryr meg om er å få litt fitte. Jeg liker spesielt godt å rakke ned på alle mannfolkene som mister sine kjære fordi at damene vil ha meg istede når dem ser meg. Faktisk så trenger dem ikke å se meg engang for å ha lyst på meg, for jeg er jo på 1.plass på blogg.no, så alle vet jo hvem jeg er selv om dem aldri egentlig har sett meg.
Det verste jeg vet er jenter som syter over at dem har vondt når dem har mensen, for du skjønner... Jeg vet alt om hvordan det er å ha mensen, å det er aldeles ikke noe å syte over. For ikke å snakke om fødsler, HVA ER GALT MED DISSE KVINNEMENNESKENE? hyler å skriker som gale når dem skal presse ut lille beibien. Har dem ikke vett i hauet til å spare stakkars bebi ørene for slik rabalder da?

Tilbake til bloggen min som ligger på 1.plass.... Dere skjønner alle sammen. Jeg er så ufatterlig deilig at det er derfor folk liker meg. Jeg skriver morsome å saklige innlegg (husk, dem er ikke for å provosere noen altså), å det er derfor folk vil lese dem, å som dere har sett så er jeg elsket av alle i mitt kommentarfelt. Jeg er kongen å ingen er høyere enn meg skjønner dere, så dere kan like gjerne legge dere i taperhjørnet med en gang. Dere er bare misunnelige fordi at bloggen min kom så høyt opp, å fordi at jeg er så mye mere sexy å deilig enn dere.

Neida, dette er ikke noe Rene har skrevet, så jeg vet ikke om det er sannhet i det. Men jeg vet at det er slik jeg har oppfattet den klysa av en selvopptatt idiot. Alt ved mannen irritere vettet av meg, å jeg vet at det er så mange andre også som irriterer seg så mye over han.  

Hei Rene! Du er ikke kul. Å alle andre er mere fantastisk enn deg, for ingen liker slike selvopptatte idioter. Jeg blir faktisk utrolig imponert hvis du i det hele tatt kan finne deg ei dame i dette land som vil ha deg etter alt dette oppstyret du har skapt rundt deg. OM det noen gang har skjedd at en mann har mistet en dame for deg, så må det være engangstilfelle, det betyr ikke at ALLE damer vil ha deg skjønner du! Du er på 1.plass på blogg.no kun fordi at du er så patetisk at folk ler av deg. Det starter med at folk ler av deg på bloggen din, men vil fortsette med at dem snakker rundt utenom bloggen din uten å ta seg bryet med å sjekke om det er kommet noe nytt, for du provoserer så mye at du bare mister lesere på dette viset! Å det å snakke nedlatende om kvinnfolk på denne måten som du har gjort, DET skaffer deg iallefald ikke noe "fitte"... Du er ikke noe konge selv om du selv føler det slik nå. Å etterhvert når folk ikke lengre gidder å lese dritten din, så er det du som kommer til å sitte der missunnelig på andre rundt deg. For ikke å glemme angeren du kommer til å sitte med når du skjønner hvor mye piss som kommer til å gå bak ryggen din, å du kommer til å se folk flire av deg i gatene når dem ser deg. 

 

Gjør alle en tjeneste. Enten skjerp deg å oppfør deg som en mann, og oppfør deg som du er 25 og ikke 14. Skriv saklig å fortsatt holde på noen lesere, eller rett å slett bare trekk deg fra bloggverden før du dummer deg selv helt fulstendig ut. Tenk hvis du bare hadde hatt et hjerte å kunne vist folk det også. Tror nok du hadde kommet MYE lengre med slik godhet. all PR er god PR sies det, men jeg tror ikke lengre at jeg er enig i det. For aldri om jeg ville selv ønsket å blitt hatet av flere foldige tusen mennesker.

Til dere som lurer hvorfor jeg gidder å bruke tid på dette i det hele tatt. Rett å slett fordi at jeg trengte å "brøle" ut. For jeg har oppriktig blitt provosert av mannen enda han aldri har skrevet direkte til meg.

Over å ut huttetuu

JEG DØR!!

29.05.2013 @ 13:05 i Blogg 10 kommentarer

Neida det var en god overdrivelse. Sefølgelig dør jeg ikke, men kunne nesten ønsket at jeg kunne legge meg å sove et par dager. Jeg har nemmelig fått den teite perioden i måneden. Den første dagen av perioden er som regel verst for meg. Jeg får så vondt i magen at det kjennes ut som jeg har rier (ja jeg vet hva rier er å hvordan det kjennes siden jeg har født 2 barn)., ondt i ryggen, og kvalme. 

 (bildet lånt fra google)

 

Hvorfor får noen kvinner ubehag og smerter ved menstruasjonen?

Man har ikke funnet en entydig forklaring på menstruasjonssmertene, men det er flere teorier :

  • Sammentrekninger av livmorveggen blir forårsaket av hormonet prostaglandin.
  • Smertene forårsakes av den utvidelse av livmorhalsen som skjer når blodet og vevsrestene renner ut av livmoren.
  • Smertene kan være forårsaket av en tidligere infeksjon (betennelse) av livmoren eller godartede knuter i livmorveggen.
  • Man vet at ubehaget i noen tilfeller er arvelig.

 

For meg som fikk perioden min i dag, så må jeg si at jeg ble mektig provosert av det innlegget som Rene (etternavn unevnt så jeg ikke får advokat på nakken LOL) skrev på sin blogg. Fra mitt synspungt så må det være noe alvårlig feil på mannen. Jeg skjønner jo at han er ute etter oppmerksomhet, men hvem med sine fulle fem ønsker å gå inn for å få haters? Å selv om jeg tror at han garantert bare skriver for å provosere uten å egentlig mene det han skriver, så blir jeg irritert. Han lykkesiallefald med å få meg mere kvalm av han.

Å for ikke å nevne det han sa om fødsel da. Jeg har gått igjennom 2 harde fødsler. Den ene endte med at jeg revnet så kraftig innvendig at jeg måtte på operasjonsbordet for å sy sammen igjen, for det var så stygt revnet at dem ikke ville gjøre det på føden. Å den andre fødselen var smertene så intense at jeg bare ville dø, for jenta mi lå å stagget i symfysebeinet mitt, hun kom også foresten ut med en hånd over hodet, så jeg fikk kjenne på det å presse ut et hode med en arm sammen med det. Jeg var plaget av smerter så ille at jeg knapt klarte å gå da jeg var gravid med jenta mi, å smertene skulle bli enda verre da jeg fødte (sorry hvis noe gravide leser dette å blir redd av det med tanke på fødsel, som regel skjer ikke slikt. Å jordmor skjønte ikke engang hvorfor jeg hadde hatt SÅ vondt før jenta mi var ute. Så ingen grunn til å få panikk av dette). Men det føltes som jeg skulle deles i 2 på midten. Jeg hylte ikke da jeg fikk jenta mi til tross for mine smerter, ikke tok jeg imot bedøvelse heller siden jeg ville klare det uten. Jeg lå der stakkarslig å gråt mine tappre tårer i stille gråt. 

Jeg kan faktisk ikke skjønne Rene hvor lite respekt du har for folk generelt. Først med innlegget ditt om gutter, og nå jenter... Hadde jeg vert din mamma så hadde jeg rett og slett vert flau av deg. Gå også inn i deg selv, du mangler ikke bare respekt for folk generelt rundt deg, men også for din kjære mor som satte deg til verden. Det er lov å bruke hodet litt eller? Jeg skjønner at du vil nå toppen på blogg.no, å selv om du er der nå, så er ikke dette rette måten å gjøre det på. Jeg ville faktisk ikke turt å gå ut husdøra hjemme engang hvis jeg var deg, for du kommer nok til å oppleve sinte folk rundt deg fra nå av!

Nå skal iallefald jeg legge meg ned å synes litt synn i meg selv, for magen min verker som pesten. Jeg er faktisk HJEMME fra skolen i dag fordi at smertene å kvalmen ble for ille. Jeg er generelt ikke noe sint menneske når jeg har perioden min, og typen merker ikke mere på meg at jeg har mensen annet enn at han ikke får seg noe i denne perioden (noe han har full forståelse for). . Til tross for hormoner som svirrer rundt i kroppen min, så vet jeg å holde humøret på plass å ta vare på dem rundt meg med et smil (kjære nærkrets, rett meg om jeg tar feil). Men kvinner er forskjellig å takkler hormonene forskjellig. Ha forståelse å respekt for dem for guds skyld, for det er faktisk ikke lett å gå 1 uke per måned med blødning å hormoner. Å det er overhode ikke lett å gå igjennom en fødsel! (det er faktisk sakt at et mannfolk sansyneligvis hadde dauet av smertene vi kvinner har under en fødsel om dem skulle gått igjennom det på samme viset som oss kvinnfolk). Så selv et spark i ballene kan ikke sammenlignes med en fødsel, en fødsel er fortsatt mye mere smertefult!

Håper foresten at folk klarer å holde seg unna bloggen til Rene fra nå av. Så lenge vi gir han oppmerksomhet så kommer han til å fortsette å finne provoserende ting å poste der. Han prøver å få følgere slik, la oss heller vise han at vi ikke vil lese det patetiske tullet hannes. La oss få han bort fra topplisten, og dermed få bort dumheten hannes også :)

Foresten, ha en fin dag alle sammen <3

Xoxo Huttetuu

 

DAGEN I DAG (bilder)

28.05.2013 @ 21:02 i Blogg 2 kommentarer

Dagen i dag startet med at jeg forsov meg *HURRA*.. Bare eeeeelsker å stresse på morningen (not). Fikk iallefald ordnet skolemat å sendt guttungen på skolen i tide, gitt jenta mi mat, kjørt henne i barnehagen for så selv å komme meg på skolen. Var nok litt sen i dag, men slikt skjer når man forsover seg.

På ettermiddagen etter at alle var kommet hjem/hentet hjem, så fortalte min mamma at vi skulle grille ute i dag siden kjæresten til min søster har bursdag i dag (Gratulerer igjen Christer). 

Bursdags gutten Christer, min søster, og Dimitris i bakgrunnen.

Etter mat så var det sefølgelig mere jobbing som måtte til.. Dimitris har vert ivrig med spaden i dag. Planker har blitt løftet, og det er gjort klart for noe nytt på framsiden av huset også. Å mens mennene jobbet så tok jeg å mamma med oss barna mine og hundene på gå tur. 

Dimitris og god vennen (spaden)En veldig koselig dag, som alle andre i dette god været. Er jo nesten ikke inne lengre, men i morgen må jeg nok tilbringe litt tid inne til å få gjort noe husarbeid også. Fikk foresten bøkene mine i dag også for å starte reiseliv utdanningen min, og dere kan tro det er et stort pensum. Men jeg gleder meg veldig på å starte på det i morgen. Nå er jenta mi lakt seg, gutten min skal legge seg, jeg skal lage noe mat til meg å kjæresten, så skal jeg å kjæresten bare kose oss resten av kvelden før det blir leggetid for dem voksne også.

Xoxo huttetuu

DU HAR IKKE RETT TIL Å KOMME LANGT...

28.05.2013 @ 20:28 i Blogg 9 kommentarer

Hei alle sammen. Tenkte jeg skulle ta opp et tema som går igjen og igjen.

Jeg får høre både her og der at folk bare MÅ påpeke mine skrivefeil. Ja jeg vet at jeg har en del skrivefeil når jeg skriver, kan ikke bruke tegn på riktig plass osv.  Men gjør det meg til en mindre verdig blogger? For jeg regner da med at alle skjønner hva jeg skriver eller hva? Å hvis noen ikke skjønner så er det vel ikke verre enn å spørre meg sant?
Det å ha skrivevansker er ingen enkel ting. Inni mitt hode ser skrivingen min riktig ut, mens for deg som er perfeksjonist ser feilene med en gang. Skriv en tekst til meg, og sansyneligvis kommer jeg ikke til å finne feilene om du lager noen. For så lenge jeg skjønner hva som er skrevet, så er det hovedgreia for min del. Ikke det å sitte å pirke på hver minste lille ting.

Da jeg gikk på ungdomskolen så husker jeg hvordan karakteren min i Norsk trakk ned hele tiden. Ikke fordi at jeg ikke har mine ord på riktig plass, for jeg skriver som jeg snakker. Settningene mine er hele å forståelige. Men alle skrivefeilene mine som var markert rødt. Mangler dobbel konsonant her å der, skrev "og" istedenfor "å", brukte komma på feil plass, og for ikke å glemme at jeg aldri har brukt tegnet ( ; ) noen plass.

Så pga. mine skrivevansker, betyr det at jeg skal legge ned bloggen å stoppe av den grunn? Fordi at dere skjønner hva jeg skriver, men irriterer dere for mye over mine skrivefeil? Dere kan i så tilfelle tro om igjen. Jeg elsker bloggen min, jeg elsker å skrive til tross for mine skrivevansker. Å stygge kommentarer om at jeg ikke bør komme noen vei med bloggen pga. mine skrivevansker, det knekker ikke meg. Jeg blogger for at det er gøy. Å dem som leser bloggen min, kommenterer eller liker, dem er fantastiske. 40 lesere eller 40.000 lesere, jeg er glad i alle å en hver, å alle betyr like mye for meg uansett hvor mange eller hvor få det er :)

I bunn å grunn så leser man vel ikke en blogg bare pga. hvordan folk skriver bloggen sin? Men hvordan personen er. Igjennom en blogg blir du jo faktisk "kjent" med et nytt menneske. Å hvis mennesket ikke interesserer deg så lar du bare vær å lese den, enkelt å greit :)

Slenger med et bilde av Chico og Dorina som fikk smake litt krone is i dag :)

Xoxo huttetuu

 

KJÆRE BLOGG.NO

28.05.2013 @ 13:17 i Blogg 37 kommentarer

Jeg har fulgt med på deres Facebook side, og på nettavisen i noen måneder nå. Å jeg må si meg sjokkert av hva dere velger å legge ut i rampelyset. 
Altså, har sefølgelig sett mye saklig der, men at TCMN har fått seg kjæreste? Eller at sisteplass har smurt seg med krem under armen? eller at Sophie Elise har vert i FHM?... eller at Sophie Elise og TCMN skal på ferie sammen i sommer?... Dette er bloggere som alt er på topplisten å får daglig oppmerksomhet. Jeg forventer ikke se min egen blogg der, og det er aldeles ikke derfor jeg skriver dette innlegget, men jeg har sett utallige blogger som virkelig kunne fortjent et oppslag på nettavisen, eller blitt omtalt på deres facebook side. Så hvorfor da velge usakligheter fra blogger som alt har uendelig med oppmerksomhet?

Jeg elsker å skrive blogg når jeg har noe å skrive om, å jeg elsker dem leserne jeg faktisk har. For meg så er selv 40 lesere masse, og jeg setter pris på hver eneste leser jeg har her inne. Men noen bør faktisk bli omtalt litt å komme høyere når dem har en blogg som virkelig er verdt å omtale. Så kunne jeg sefølgelig ikke unngå å se den "nye" førsteplassen som ligger på blogg.no i dag, hallo liksom. Var dette virkelig noe som var verdt å pubelisere? At han sitter der å rakker ned på andre å setter seg selv skyhøyt? Er dette virkelig noe som er så saklig at det trenger oppmerksomhet?

Jeg har sefølgelig sett at enkelte har fått oppmerksomhet som kanskje fortjener det, og det er bra. Å det er ikke noe galt i å omtale toppbloggerne når det er noe saklig å oppdatere om sefølgelig. Men siden TCMN har så mange lesere hver dag, så får nok alle alt svar på at hun har fått seg kjæreste, iallefald dem som interesserer seg for henne. Samme som at alle som interesserer seg for Sophie Elise har nok fått med seg ut fra hennes blogg at hun er i FHM blad.

Mvh Malin (huttetuu)
 

SOLEN KOM Å SOLEN GIKK

27.05.2013 @ 21:10 i Blogg 2 kommentarer

Hei igjen.

Som dere vet om dere leste innlegget mitt tidligere i dag så startet dagen min med kraftig hodepine *AU AU*. Men heldigvis så gikk det over før snuppa skulle hentes i barnehagen. Da vi kom hjem så var det å få laget middagen å spist den. Skulle nemmelig ut å hjelpe mamma å male det nye gjerdet demmes som dem satte opp i helgen. Utrolig fint ble det med slikt gjerde der. Vi var først litt i tvil om vi kunne male, for solen forsvant plutselig, og små regndråper var å kjenne. Men vi startet nå malingen alikevel siden det var så få regndråper å kjenne, å solen kom heldigvis tilbake etterhvert. Det var litt av et styr for å få barna til å forstå at dem måtte holde seg unna gjerde så dem ikke fikk maling på seg, men heldigvis gikk det bra da. Jeg derimot var rimelig full av maling på hendene mine. Skulle jo ta bilde av oss i sving, men det gikk ikke siden min kjære iphone ville blitt hvit hvis jeg gjorde det. Så slenger heller inn et par bilder av søte snuppa mi som jeg tok før vi begynte å male

Xoxo huttetuu

JOBB JOBB JOBB

26.05.2013 @ 22:42 i Blogg 3 kommentarer

Hei alle fine!

I går fikk jeg ikke blogget om dagen slik som jeg tenkte at jeg skulle gjøre. Var rett å slett så sliten da jeg kom inn at jeg sovnet tvert. Jeg har nemmelig hjulpet mine foreldre denne helgen med arbeid som måtte gjøres utenfor huset. Vi startet på fredags ettermiddag å har dereter holdt på hele helgen. Har rett å slett så mye gangsperre i hele kroppen at... jeg har funnet ut at jeg virkelig har muskler i kroppen so jeg tidligere ikke viste at jeg hadde.

Her skrur vi ned resten av platten som vi ikke fikk tatt på fredagen. Se min supre stilling der jeg står å skrur løs skruene ;P

Det som jeg ikke fikk til å ta etter at skrumaskinen gikk tom for strøm, det måtte min bror ta med brekk jernet!

Her er da grunnen til at jeg var helt kjørt i går kveld å sovnet fort. Denne steinen lå utover parkeringen å ned mot den gammle platten. Men den måtte fjernes siden den hadde seget en del, så den skal på plass igjen senere. Gruer meg allerede til å hjelpe å bære på disse igjen... Neida jeg bare tuller, er veldig god trening skal jeg si dere :)

Middagen i dag ble spist ute. Det var min kjære mamma som sto for å lage den. Å det var deilig kjøttsuppe som ble servert. Det var jo sefølgelig 2 av dem rundt bordet som ikke ville ha den deilige suppa, så dem fikk seg grandis pizza. Kan jo også fortelle at her vi sitter nå var det stein før, men den har vi altså fjernet :)

Kjæresten i jobbingen :) Her fjernes det stein under trappa også :)

God gutten min har også vert med å hjelpe oss å bære litt stein. Han liker godt å få være med å arbeide der han kan hjelpe. Flinke mamma sin. Lille snuppa mi har vert hos pappaen sin så hun har da ikke vert sammen med oss i helgen. Men var utrolig godt å få henne hjem igjen i dag. Det syntes storebroren også :)

Nå skal jeg la ryggen å resten av kroppen min få et par dager med hvile til å bli bra igjen. Å så må jeg vel finne på noe mere å gjøre for å holde musklene mine i gang slik at jeg ikke får så vondt i kroppen igjen neste gang :P

Hva har dere gjort i helgen?

Xoxo huttetuu

TIL ALLE SOM ER NYSKJERRIG, OG DEM SOM LIKER Å HENGE UT FOLK

26.05.2013 @ 22:21 i Blogg 37 kommentarer

Hei alle sammen. Lang overskrift ja, men det måtte desverre bli slik!

Nå har jeg fått utallige spørsmål anngående min kjæreste og hannes rød/lilla kinn og røde øyne. Både igjennom bloggen, Twitter og IRL. Noen spør av nyskjerrighet, noe som er forståelig, å noen henger han rett og slett ut på grunn av det. Så nå skal jeg fortelle en gang for alle hva dette er. Så får dem som lurer vite det, å dem som bare MÅ henge ut kan få føle skam for å henge ut noen uten å vite hva dem henger ut for!

Først å fremst, NEI han røyker ikke hasj, og han bruker ikke annet slag av narkotika heller. Hannes røde øyne er et høyere "blodtrykk" i til øynene hannes. Det ligger i familien hannes, å han var altså også en av dem som fikk det. Å det er ikke noe det går ann å gjøre noe med. Hvis han stresser mye, eller sover lite ol. så blir det mere rødt. Hvis han tar ting mere med ro og passer på å få nok søvn så blir det mindre. Det er flere faktorer som slår inn på det. Så til alle dere som bare anntok at han røyker hasj, dere tok feil. Å istede for å spørre hva han har røyket så går det heller ann å spørre hvorfor han er rød på øynene sine. Enkelt ikke sant?

Anngående hannes kinn. Det kalles fødselsmerker. Så til dere som anntok at jeg banker kjæresten min rød å blå/lilla, eller dere som bare tullet med det. Dere tok feil, å dere kan gå å skamme dere selv. For det er ikke fint å henge ut noen på den måten for noe dem ikke kan noe for. Det er i grunnen veldig lett å se at dette er fødselsmerker, men til dere som ikke så det så vet dere nå hva det er. Noen ganger så bruker han en type dekkingskrem for å dekke over merkene sine, men jeg sa til han at det trenger han ikke, for ingen vil dømme han for noe slikt. Ja jeg skjønner jo at jeg var godtroende om folk der, for det har jo vist seg at mange dømmer uansett. Ja til og med når han faktisk dekker over det, så har jeg fått kommentarer på at "OMG han derre typen din, han bruker sminke hahahahaha".. Tenkte dere i det hele tatt på at det kanskje var en grunn for det da?

Nei ikke i dag bildet har jo gått rundt på Twitter, og det er noe jeg har skrevet om tidligere. All PR er god PR, så for all del fortsette med hets om dere vil, jeg bare ler av det nå for å være ærlig. Men jeg leste en artig ting på Twitter for en stund siden. "hvorfor har ikke jeg kjæreste når "ikke i dag" har det?". Svaret er enkelt... Kanskje er jeg stygg å se på om det er slik dere vil si det. Men jeg er en fantstisk person på innsiden, og det var det kjæresten min så hos meg å falt for. Å når man forelsker seg i en person så blir personen bare finere å finere for hver dag som går. Jeg lever enda etter ordtaket som jeg en gang hørte på ungdomskolen. det lød slik: "Vi elsker ikke mennesker fordi dem er vakker, vi synes dem er vakker fordi vi elsker dem". Å det er så utrolig sant..

Jeg er veldig lykkelig <3

Dimitris er lykkelig <3

Og sammen fyller vi hverandre med lykke. Vi elsker hverandre å har det veldig flott sammen. Ingen ting bryter oss ned, 

Håper folk har fått svar på det dem lurte på nå. Også håper jeg at folk som henger ut min kjære for ting som han er medfødt med kan tenke seg om to ganger før dem slenger hets om han. Dette er min blogg, og bildene som ligger på Twitter kommer fra min bruker der. Hvis dere absolutt MÅ henge ut noen så heng ut meg, å la nå familien min (dvs. mine barn, min kjæreste å resten av familien min) være i fred :)

Xoxo huttetuu

SNAKKET FOR HØYT OM GODT VÆR

24.05.2013 @ 21:35 i Blogg 3 kommentarer

Jepp dere leste riktig. Natt til i dag så skrev jeg et blogg innlegg om det gode været vi har hatt i det siste. Å vet dere, i dag regner det *HURRA*... Siden det ikke er meldt noe godt vær for helgen så regner jeg med at lite blir gjort, men skal nå hjelpe mammaen å pappaen min litt med noe arbeid ute i hagen (det har jeg foresten gjort i dag også).

Fikk meg foresten ny laptop i dag. Er nok ikke den beste på markedet siden jeg ikke har penger til noe stort (skal ikke være lett økonomisk å være student), men jeg måtte ha meg en ny som jeg kan gjøre skolearbeid på, for den gammle er ødelakt. Var sefølgelig windows 8 på den nye, noe som jeg ikke er vandt til. Men det virker ikke til å være så vanskelig som jeg trodde, så tror nok at det skal gå bare greit å venne seg til den.

Nå skal jeg legge meg nedpå litt tenkte jeg. Guttungen sover, jenta er hos pappaen sin, typer en å spiller biliard, og selv sitter jeg i sofaen å synes synn i meg selv fordi at jeg har migrene :(

I går kveld var jeg foresten å gikk tur sammen med ei venninne, og vi fant SNØ!! Greit at det tar tid for snø i skauen å smelte, men etter en uke med godt vær å ganske høye temperaturer så trodde jeg jo at snøen var borte for denne gang...Hva har dere gjort i dag?
Har dere hatt godt vær?

Xoxo huttetuu 

GODT VÆR NÅ OM DAGEN

24.05.2013 @ 01:29 i Blogg 1 kommentar

Hei alle sammen!

Beklager at jeg har blogget lite i det siste, men det er rett å slett fordi at vi har hatt så nydelig vær i Bodø nå for tiden, å man MÅ nesten bare nyyyte solen mens man har den.

Først å fremst så har jeg vasket klær til den store gull medalje. Når det først er tørke ute så er det greit å benytte seg av det. Klærne blir jo så frisk å god når man kan henge dem ut til tørk. Å jammen så jeg bunnen i skittentøys kurven også tilslutt. 

Skyggebilde er gøy, ja det synes iallefald jeg. 

Soool :) Har fått litt forsmak på sommer vi, å barna har storkoset seg med å kunne gå ut uten jakke. Jenta mi har vert helt vill fordi at hun fikk lov til å være ute med kjole på seg. Er ikke sommeren hærlig da dere?

Missunnelig fordi at kjæresten har fått MYE mere farge enn meg enda han ikke har vert fult så mye ute i solen som meg, men hva skal man forvente da? Han er Greker å tar farge lettere til seg enn meg. Jeg bruker å tulle med han å si at han må ta på seg genser når han skal ut. Dekke så mye av huden som han kan slik at han ikke tar til seg farge, men han bare ler av meg da den sleipingen :P

Middag ble det også ute i god været. Usunn ja jeg vet, men av å til så er det lov å unne seg noe godt også sant?

Ellers så har jeg jo gått noe turer, grillet med familien (glemte å ta bilde av det, shame on me), skole... ja. Men nå er det meldt litt dårligere vær i noen dager, så da får jeg kanskje mere tid til blogging. 

Er det fint vær der du bor?

Xoxo huttetuu 

SPORTY JEG? JA IALLEFALD I GÅR

20.05.2013 @ 10:37 i Blogg 2 kommentarer

Hei alle fine, har dere det bra?

I går kveld bestemte jeg å en av bestevenninnene min oss for at vi skulle gå tur, så vi gikk opp til keiservarden som det heter. Det var en fantastisk tur i godt terreng. Jeg ble bra sliten på tur opp, eller ikke sliten, men jeg kjenner at kondisen min ikke jobber helt på lag med meg. Har DU sett min kondis så send den tilbake til meg takk.

Så glad er man når man når toppen. 

Fin utsikt over Bodø by.

Nydelig solnedgang <3

Jeg å venninna mi. Hun heter foresten Linda, også kaldt mitteminda.

Etter at keiservarden var besteget å vi var kommet oss ned igjen, så følte vi begge for at vi ville ha en ekstra tur. Vi hadde liksom ikke fått nok etter keiservarden. Vi var bare ikke så sliten som vi ønsket, og derfor bestemte vi oss for at vi ville ha en tur til. Denne gangen til lysløypa inne på mørkved. Vi gikk godt over 6km til, og da vi endelig kom til bilen så kjente vi begge at vi kanskje hadde tatt litt for hardt i. Kjente godt i bena at vi hadde gått tur da ja, men det var ikke det største problemet mitt. Mitt problem var en rygg som bestemte seg for å ta kveld å vel så det. Har enda veldig vondt i ryggen i dag, men heldigvis litt bedre enn i går :)

Starten i Breivad før vi kom opp til lysløypa. Se den fine himmelen da dere

Prøvde og få bilde av oss sammen med den fine bakgrunnen, men mobil kamera ville ikke la den komme helt fram siden den ville fokusere på oss istede

Å såååå glad var vi da vi endelig kom oss tilbake til bilen for å dra hjem å dusje å finne senga. Tror aldrig jeg noen gang har vert så glad for å se bilen til Linda som akkurat her.

I dag kommer barna mine hjem fra hyttetur. Det skal bli godt å se dem igjen. Vi har foresten også fortsatt veldig godt vær her, og det gledes. Ellers så har jeg ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre i dag, men finner vel på noe.

Hva skal dere i dag da?

Xoxo huttetuu

17.MAI

18.05.2013 @ 10:30 i Blogg 8 kommentarer

Hei igjen alle dere fine!

I går fikk jeg ikke tid til å blogge, for dagen gikk i ett. Vi våknet på morran å gjorde oss klare til å dra å se på barnetoget. Har en sønn som går i 2. klasse så han skulle gå i tog sammen med klassen sin. Kunne gått i tog sammen med barnehagen til jenta mi, men vi valgte heller å stå sammen med familien vår å se på toget som gikk. Vi sto nesten på slutten der toget går, så da min sønn sin klasse passerte så tok jeg han ut av toget slik at vi kunne dra direkte til skolen hannes for kaker, brus å leker for barna.

Snuppa i finstasen som hennes oldemor på farsiden har strikket. Synes den er kjempefin.

Snuppen i toget som vinker til kameraet. Å bestekompisen hannes går rett forran han. Søte guttene <3

Begge skattene mine <3 

Glemte å ta bilder på skolen av dem, men dem hadde det veldig koselig med å spise popcorn, kake å drikke brus. Litt leker for barna fikk dem også prøve hvor dem kunne vinne premier, så det var stas for dem. Etter skolen dro vi hjem til mine foreldre som laget i stand middag hos dem. Der ble servert hamburgere, nam nam.. Hele 10 stykker var vi rundt middagsbordet, manglet 2 da, min bror å hannes kjære, men dem skulle til Egon å spise sammen med hennes familie, så vi fikk bare treffe dem i en liten stund før dem måtte dra da. Etter middag så bestemte jeg meg for å ta barna med på tivoli før borgertoget skulle gå, men gutten min ville ikke bli med siden han var ute å lekte sammen med en kompis av seg. Så da ble det bare meg, snuppa å Dimitris som dro på tivoli. Jenta mi tok ormekarusellen, te-koppene å edderkoppen. Hun ville absolutt i edderkoppen så da gikk jeg med på det tilslutt da. Så jeg å Dimitris dro sammen med henne i den, å hun digget den å ville ta den igjen etterpå. Tøffe jenta mi <3

Vi var flere fra familien som møtte opp på vår faste plass for å se borgertoget. Har desverre ingen bilder ifra det siden bildene der ble tatt med min mamma sitt kamera. Men barna storkoset seg, å dere kan tro det var noen elle ville barn da russen kom forbi å kastet russekort. Til å med lille snuppa mi på 3 har fått sansen for disse kortene, så hun var der å sprang etter russekort hun også. Etter borgertoget var vi å kjøpte is/slush til barna før vi dro hjem. Måtte pakke å gjøre klart siden barna skulle få bli med mormor og morfar på hyttetur i helgen. Så mens vi pakket å gjorde klart, så fikk barna leke seg ute i hagen mens dem ventet

Etter barna dro sammen med mine foreldre så la jeg meg. Kjente at jeg var sliten, å det gikk ikke mere enn sikkert 2 minutter fra jeg la meg til jeg sov. Utingen med å legge seg tidlig er jo at man våkner igjen midt i natten. klokken 20:00 sov jeg, å klokken 04:00 våknet jeg hehe. Men men... 

Hadde dere en fin 17.mai? 
Hva gjorde dere på 17.mai?

Xoxo huttetuu 

MAMMAEN MIN HAR BURSDAG

16.05.2013 @ 21:53 i Blogg 4 kommentarer

I dag er mamma sin dag. Hele 42 år gammel blir hun, men ser ikke ut til å være mere enn 30.

Du betyr så ufattelig mye for meg mammaen min <3 Ingen mamma i hele verden kan være så god som du. Du stiller altid opp for dem rundt deg å passer på at alle har det bra. Selv når dem ikke fortjener all godheten din engang. I dag er din dag, å jeg håper du har hatt det fint i dag. Takk for kaker, jordbær og is i dag. Det smakte kjempegodt :)

Mamma å pappa <3 

Kos deg videre resten av dagen i dag, og jeg gleder meg til i morgen når vi skal feire 17. mai sammen. Klem fra meg :)

SKOLEAVSLUTTNING (VIDEO)

16.05.2013 @ 11:17 i Blogg 0 kommentarer

Hei alle dere søtinger!

I går så var vi på skoleavsluttning på skolen til min sønn. Hvaer år så lager skolen der en forestilling som dem framfører i kulturhuset. Det er en veldig populær tradisjon som Aspåsen skole har, å det er veldig mange som drar for å se på den iløpet av dem 2 dagene dem framfører det. Er litt morsomt å tenke på at en gang sto også jeg på den senen. Det begynner å bli noen år siden ja

Jeg fikk filmet litt innslag fra 2,3 og 4 trinn, men min mobil hadde så lite strøm at det ikke ble mere enn det desverre. Min sønn er på 2. trinn. 
Jeg har redigert bort noe av hver film slik at det ikke skulle bli kjedelig i lengden, men det var en veldig fin forestilling hele greia. Beklager foresten for kvaliteten, men som dere alt har skjønt så hadde jeg bare mobiltelefon for å filme med (noen som vil sponse meg med et videokamera?)

 

Her ser dere iallefald filmen som jeg har lakt ut på youtube. Håper dere liker den like godt som meg.

Dette er foresten min sønn. Han skulle forestille en rev.

Del gjerne innlegget videre!

Xoxo huttetuu

VIDEO REDIGERING (HJELP)

15.05.2013 @ 20:54 i Blogg 2 kommentarer

Tenkte å legge ut film for dere, men må nesten se igjennom den, klippe bort litt ol så den ikke blir for lang. SÅ da lurte jeg på om noen av dere vet om et bra redigerings program for video som er gratis å enkelt å bruke? (nei jeg liker ikke moviemaker, så må bli noe annet enn det). Håper jo også at det er noen gode gratis program hvor jeg kan gjøre litt av det, putte inn tekst, ta bort lyd, legge til lyd, lage smurfestemme om nødvendig, spille fort å sakte film etc. Å om dere vet om noen som koster penger så kan dere gjerne skrive dem også, men skriv i kommentaren at det koster penger da :) På forhånd takk <3Xoxo huttetuu

GJØRE NARR AV ANDRE

15.05.2013 @ 02:11 i Blogg 7 kommentarer

Heia søtinger. Jeg blogget ikke i går slik som jeg tenkte at jeg skulle gjøre, men det er en grunn for det. Jeg fikk plutselig en melding på facebook hvor spørsmålet var om jeg har twitter. Som sant er så svarte jeg ja, å vedkommende ba meg logge inn på twitter å sjekke på hannes bruker. Sjekket å fant ut at folk har hatt det veldig morro med et eller flere av bildene jeg har lakt ut på twitter. Det hele startet med at jeg la ut en bildeserie på twitter, å den var jo bare for gøy, ikke for at det er realitet i det.

Dette var bildeserien som skulle få over 1100 delinger, og det er fortsatt folk som deler den. Jeg hadde ikke vert pålogget på twitter på sikkert 1 måned siden jeg bare hadde sikker 12 følgere eller noe slik, og det ble jo litt kjedelig da. Men da jeg nå logget inn i går så hadde jeg plutselig over 600 følgere, å nå er jeg oppe i nesten 1000 følgere der :O indeed bildet ble lakt ut på gøy, humor rett og slett. Å det er kjempegøy å se at så mange likte det. Men det noen hadde gjort var å kopiere bildet å legge det ut på egen bruker uten å linke til meg, å jeg vil jo veldig gjerne at folk skal vite hvem som har orginalen hvis bildet først skal brukes. Mulig jeg ber om for mye nå ja? men uansett... Dem redigerte også på bildet slik at dem kunne få bare et av bildene i bildeserien, å skrev diverse som "jeg hører du er en gamer hva?" ol. Altså rett å slett prøve å gjøre mest mulig narr av meg. Hærligheten har jo fortsatt i dag når jeg har sett meg rundt på twitter, for nå går det rundt som dette:

Så da skriver dem enkelt tekster over bildet som "skal jeg dusje i dag?", "gym?", "skal jeg få meg kjæreste?", "det er sent, skal jeg legge meg?"... ja dere skjønner, så kommer jo svaret fra bildet "nei, ikke i dag". Gøy? Ja det er jo litt gøy, spesielt siden jeg kan få så mange til å le med å bare være meg selv å prøve å ha det litt gøy. Det jeg derimot ikke liker er at det går rundt uten at jeg vet det, dem kunne da i det minste ha tagget meg i mitt egent bilde eller hva? Jeg fikk meg iallefald tilslutt til å lage noe nytt å legge ut.. 

Poenget mitt med bildeseriene mine var jo at folk skulle synes dem var gøy for slik dem var laget, ikke for å kopiere bildet å gjøre narr ut av det fordi at jeg er stygg. Så i går da jeg først oppfattet hva som har skjedd så fikk jeg helt ærlig en reaksjon på det. Hadde liksom ikke forventet noe slik. Men i dag så ler jeg bare av det, ikke fordi at det er gøy å bli mobbet, men fordi at dem ikke har bedre å ta seg til enn å rakke ned på folk. Så da er det like greit å le med dem istede for å reagere negativt.

Xoxo huttetuu

SOMMEREN REDDET!

13.05.2013 @ 22:05 i Blogg 8 kommentarer

Er så utrolig glad at det er det ingen som aner. Jeg har 2 gode venninner som bestemte seg for å låne meg penger slik at jeg kunne få kjøpt billetter fra Oslo til Hellas før billettene stiger for mye. Så 28. Juli drar jeg å kjæresten nedover til Hellas å blir der i 3 uker. Så er vi tilbake 18. August. Skal bli godt å møte familien der nede igjen (ja jeg annser typen sin familie som min familie også til dere som lurte), også vennene våre også så klart. Er så godt å slippe å bekymre meg for at dem billettene skal bli skyhøy før jeg får bestilt dem, for nå HAR jeg dem :D 

Bilde av Athen i fjor da jeg satt i flyet. Gleder meg til å se den utsikten igjen, men blir nok litt annerledes i år da siden vi lander på dagen. Så da blir det nok nye flybilder.

Nå er det bare billetter Bodø-Oslo igjen, å det får vente til skattepengene kommer *ber til høyere makter om at jeg får skattepengene i Juni*, noen som vil be sammen med meg? Dem billettene ligger nå på 1500 sist jeg sjekket, nermere 2000 med bagasje å setereservasjon da. Så satser på at dem ikke stiger alt for mye, men om dem blir for dyre så får jeg heller bare i verste fald ta bilen å kjøre nedover, å håpe bilen ikke faller fra hverandre på turen (noen som vil sponse meg med ny bil? eller billetter med fly?)... neida jeg bare tuller, holder hodet høyt å tenker positivt. Nå er iallefald dem "største" billettene i boks.

Hva skal dere i sommer? Kanskje noen andre her også skal reise til Athen i Hellas 28. Juli med flyselskapet Norwegian? 

Xoxo huttetuu

SUNNERE IS

13.05.2013 @ 19:29 i Blogg 3 kommentarer

Hei alle dere fininger. Har dere savnet meg?

I går var en veldig stressfull dag. Jeg tenkte at jeg skulle skrive innlegg i går fra gårdagen da det ble kveld, men jeg var utslitt å hadde migrene. Da var det bare å finne sengen å legge meg å sove. Noe som igjen ikke var noe lurt, for det resulterte at jeg våknet klokken 3 natt til i dag. Jeg la meg sefølgelig til å sove igejn, å jammen klarte jeg å resten av folket å forsove oss i morres. Heldigvis forsov vi oss ikke verre enn at jeg klarte å få guttungen til skolen presis da det ringte inn.

Så hva gjorde jeg i går da siden dagen gikk i ett? Jeg sov lenge, å like etter at jeg våknet så kjørte jeg til min gode venninne Stine. Vi skulle nemmelig være sporty å gå tur i går. Tanken var at vi skulle sykkle litt også, så vi dro til en annen venninne av meg, Renate (Renate er søsteren til Stine). Vi skulle til Renate for å hente sykkler, også skulle Stine hjelpe Renate med hennes data først. Mens jentene styret med dataen så koset jeg med den lille kattungen til Renate som hun nyrlig har fått seg.

Etter vi hadde vert hos Renate så skulle vi til lageret til Renate for å hente sykklene å sette i gang. Men det gikk ikke helt etter planen siden vi ikke fikk av låsen på ene sykkelen. Tror vi hadde feil nøkkel, eventuelt at låsen var ødelakt. Så vi bestemte oss for å dra til 7-eleven for å kjøpe oss is. Vi tenkte nemmelig at det var ok på en dag som i går siden det var sol å godt vær. Også overbeviste Stine å Renate meg om at denne isen er sunnere enn annen is, så da kunne jeg spise den med god samvittighet.

Som dere ser så er det Yogurt is :) Å kun 1,4% fett, så litt bedre er den jo.

Etter isen var inntatt så dro endelig jeg å Stine ut på gå tur. Vi gikk igjen i lysløypa i Bodø. Tusen i går var på over 6 km. så vi sa oss veldig fornøyd med det siden vi faktisk gikk ruten på ca. en time. Å dette er tur terreng med masse bakker også (oppoverbakker som nedoverbakker).  Var ikke hjemme igjen før i 9 tiden i går kveld, å rundt 10 - halv 11 så sov jeg. 

Xoxo huttetuu

ROMANTISK

12.05.2013 @ 14:38 i Blogg 4 kommentarer

Hei alle dere søtinger, hvordan har dere det?

I går vare jeg ute på rugby kamp sammen med en venninne, å jeg skal si dere at det var kaldt å sitte på tribunen. Men laget fra Bodø vant med glans, så litt gøy var det jo. Det var Bodø mot Tromsø som spilte. 

Etter kampen så dro jeg sammen med en annen venninne for å gå tur i lysløypa i Bodø. Å gud så deilig det er å gå på tur ute i naturen. Jeg skjønte jo enda mere at kondisen min virkelig ikke jobber på lag med meg, men det skal gå bra siden jeg planlegger at jeg å kondisen skal være gift å dream team innen en måned. Da vi var å gikk tur så måtte jeg bare få meg et bilde av vanntårnet. Ikke den fineste byggningen vi har, men gøy å ha bilde av alikevel.

 

Mens jeg hadde vert ute å gått tur, så hadde kjæresten toppet nye høyder av å være romantisk. Leiligheten var strøken (altså han hadde ryddet å styret), og jeg ble møtt av levende lys da jeg kom inn døra. Vil dere se bilder? ja eller nei, jeg skal sefølgelig vise bilder alikevel. Laget taco da jeg kom hjem, så vi satte oss å så film ilag med god mat og levende lys rundt oss. 

 

I dag, nermere nå snart, så skal jeg dra ut på sykkel og gåtur med venninna mi. Veien mot å bli treningsnakoman går bra. Å det er helt sykt hvor dårlig samvittighet jeg har for meg selv når jeg ikke går tur/trener en dag. Også er jo været så godt i bodø i dag også med sol fra skyfri himmer, og det er varmt ute.

Ha en fin dag alle dere søtinger, det skal iallefald jeg ha.

Xoxo huttetuu

VIL IKKE HA SJOKOLADE

08.05.2013 @ 22:32 i Blogg 5 kommentarer

Jeg å venninna mi var på Rimi i dag, hun skulle nemmelig hente en pakke som var kommet. Kjenner meg småsjalu der hun for andre gang denne uka fikk pakke, for jeg vil også ha penger til å kunne bestille meg nye klær, sko og bagger. Neida jeg unner henne det, å når jeg får meg jobb så skal nok jeg også kunne bestille meg nye ting. Inne på Rimi så ble jeg fristet av tillbudet deres, kjøp en sjokolade å få en gratis! Dere tenker nå at jeg kjøpte det siden jeg var frista? Neida, jeg var sterk jeg.. Takk Rimi, men NEI takk :)

Etter å ha vert på "skolen" en stund så bestemte vi oss for å dra på stamina hot. Å der var det ikke vanskelig å forstå at kondisen min har tatt farvell med meg for lenge siden, men den skal komme tilbake ja. Jeg har bestemt det, å når jeg har bestemt så blir det slik. Telte jo sefølgelig en del kalorier, å etter 1,5 time der så skjønte jeg hvor glad jeg var for at jeg takket nei til Rimi sitt tillbud i dag. For det tar bare 5 minutter for meg å hive innpå med masse kalorier, men gud så lang tid det tar å trene vekk dem kaloriene igjen. Så det føltes godt å vite at det ikke var sjokolade jeg trenet bort i dag.


(Bilde fra tidligere en gang jeg var å trenet. Tok ingen bilder der i dag så)

Ellers så fikk jeg vite i dag at jeg får begynne å studere reiseliv via NKI. Er så glad nå at det er det ingen som aner. Kurset skal bestilles fortest mulig slik at jeg får kommet meg i gang, å jeg gleder meg så utrolig mye til det også. Har veldig store drømmer om å jobbe på flyplass. Er ikke videregående skole jeg skal studere, men det er et kurs som gir meg tittelen Reiselivskonsulent når jeg er ferdig. Det er jo mange muligheter innenfor dette tema. Å det skal bli deilig når jeg er ferdig å kan finne meg en jobb etterpå.

Nå sitter jeg bare å koser meg med litt musikk å dataen sefølgelig. Kjenner allerede at gangsperren begynner å komme, men det er bare godt det. Det viser bare at jeg har gjort en god innsats i dag :)

Hva har du gjort i dag?
Har du utdanning innenfor reiseliv så fortell gjerne litt om det i kommentarfeltet, hvordan det er ol.

Del gjerne innlegget videre!

Xoxo huttetuu 

LILLE PRINSESSE

08.05.2013 @ 09:03 i Blogg 11 kommentarer

Lille jenta mi ble lovet overaskelse i går fordi at hun har vert så flink dem siste dagene. Å siden jeg ikke har så mye penger så ble det bare en liten ting, men takknemmelig som jenta er, så strålte hun fra topp til tå da hun fikk seg en ny hårbøyle. Hun ville bruke den å en kjole slik at hun kunne være prinsesse.

Fikk klar beskjed om at jeg måtte ta bilde av prinsessa i barnehagen. Så skulle hun se bildet etter det var tatt. Hun strålte opp å sa "åååh mamma, så fin jeg er". Hun er så søt denne lille jenta mi <3

Foresten så måtte jeg jo ta et bilde av min kjære i dyp konsentrasjon da han satt å leste til Norsk prøven sin på mandag som var. Som sakt tidligere så var han ekstremt nervøs for å gjøre noe feil på den, men etter hva jeg forsto så fikk han alt rett. Han er blitt veldig flink i Norsk, han må bare bli tøffere å tørre å prøve å snakke det mere. Å stole på seg selv. Men jeg skjønner jo at det kan være skummelt i starten siden det var slik for meg å Engelsk før.

Tror nok at han vil finne seg jobb til høsten hvis han fortsetter med Norsk øvingen slik som nå. Også skal han jo begynne på del 2 av Norsk kurset til høsten også. Så dette går rette veien. Er så stolt av kjæresten min :)

Nå skal jeg dra på "skolen" å studere Engelsk, også blir det trening på stamina hot etter det. For jeg å en av mine beste venner har bestemt oss for at i dag er starten vår på et nytt å bedre liv. Vi har tenkt å bli trenings narkomaner. Begge har vi lyst å gjøre noe med helsa å også komme til den vekta vi ønsker. Så dette blir bra :)

Hva gjør du i dag?

Xoxo huttetuu

UMULIG Å FINNE EN FIN KJOLE

07.05.2013 @ 10:49 i Blogg 8 kommentarer

Ja slik er det. Jeg er ikke noe kjolemenneske, å jeg har ikke vert noe kjolemenneske dem siste årene. Men det er ikke fordi at jeg ikke ønsker å gå i kjole, det er heller fordi at jeg ikke kan finne en kjole som ser fin ut på meg. Jeg fant meg en kjole i fjor som jeg var fornøyd med, men det var vel en kjole som folk flest vil kalle for en strand kjole.

Det ligger noe i dette bildet. For uansett hvor jeg går (føler jeg) for å se etter kjole, så er dem alle i størrelse megatynn. Noen av oss har ikke den høye forbrenningen slik at vi ser ut som en strek. Men når man ser på klærne som selges, så ser det ut som produsentene av slike klær tror at alle ser ut som supermodeller. Det er rett å slett ikke rart at så mange sliter med spiseforstyrrelser. Jeg vet det, for jeg var en gang der selv. Jeg fikk høre i mange år på skolen om hvor feit jeg var. Ja det var til og med en gutt i klassen min som skrev "feita" på penalet mitt en gang da jeg ikke var i nærheten å så det. Jeg var jo også ganske aktiv på denne tiden, hadde nesten ikke ro i ræva til å sitte hjemme i det hele tatt, men kiloene avtok ikke. Så da var avgjørelsen grei, jeg måtte slutte å spise (tenkte jeg). En hel uke gikk hvor jeg bare levde på vann, å vet dere... 10 kilo gikk jeg ned i vekt på denne uken. Jeg gråt av glede der vekta lyste 60 til meg, og jeg var 173 høy. Men dette kunne sefølgelig ikke fortsette, og jeg innså problemet med det som var i ferd med å skje, så jeg begynte å spise igjen, men bare 1 gang om dagen (max 2). Å slik fortsatte det i flere år. Nå per dags dato så har jeg bært fram 2 nydelige barn, men kroppen min er ødelakt (føler jeg). Å følelsen min blir ikke bedre av å gå i butikker å lete etter nye klær uten å finne fine å flotte klær som passer meg å ser bra ut på meg.

Man føler et press. Å når man føler at ingen ting hjelper så tyr man til letteste å farligste utvei. Nemmelig å slutte å spise eller starte å spy opp maten. Å slike pproblemer kan i verste fall føre til død hvis man drar den for langt. Å man kan ganske enkelt dra den for langt uten å vite det selv også. Jeg selv var heldig å innså problemet med det jeg startet, og jeg tok til furnuft å gav kroppen næring slik at det iallefald ikke ble farlig for meg, selv om jeg skulle spist mere enn jeg gjorde.

Nå synes jeg det er på tide at folk lærer seg å respektere folk for slik dem ser ut. Selv om du ser noen som er overvektig så la dem vite at dem er flott slik dem er. For hvis dem er så overvektig at det er farlig for helsa, så er ikke det din jobb å fortelle dem det, det kan legen til vedkommende gjøre istede. Å produsenter av klær bør også virkelig åpne øyner litt mere for at det er folk som er større enn supermodeller. Vi som er større ønsker nemmelig også å kunne pynte oss å se litt fresh ut i blandt

Xoxo huttetuu

HUMØR I SVING

07.05.2013 @ 00:23 i Blogg 4 kommentarer

Ja slik er det altså. Hormonene mine er skikkelig i sving nå om dagen, skal jammen ikke være lett å være jente med periode en gang i måneden. Men jeg føler jeg ikke kan skylde på det heller siden perioden min endte i går, å humøret går alikevel opp å ned. Jaja slik er det altså!

I det ene øyeblikket er jeg i strålende humør, i det neste vil jeg bare legge meg ned å grine, for ikke å nevne at jeg i det neste er en sinnatagg haha. Men ja, det går nok fort over, bare jeg som er litt overfølsom i blandt. Å hvem er vel ikke det nå og da. Selv gutter har periode hvor dem er litt mere amper enn resten av tiden, dem blør bare ikke som oss jenter. Jaja, dagens lille utblåsning.

Ellers så har jo dagen vert koselig også da. Vi var igjen invitert til mine kjære foreldre på middag (å i dag inviterte jeg ikke meg selv dit, sånn hvis det var noen som tenkte det). Det ble servert deilig usunn middag med chips og bacon pølser. For ikke å glemme den nydelige svenske bernaise sausen da. Har desverre ikke bilde fra sammlingen i dag, tror ikke gjengen egentlig liker for mye bilder rundt middagsbordet? :P 
Ellers hadde kjæresten Norsk prøve på skolen i dag. Han hadde virkelig gruet seg veldig masse til det, ja så mye at han fikk hodepine stakkars. Han vil jo gjøre alt perfekt, så han var veldig redd å nervøs for at han kom til å gjøre noe feil. Men det var bare en liten prøve etter hva jeg forsto, å han hadde gjort alt rett. Så dette går rette veien. Tenkte bare oppdatere dere på det siden noen tidligere sa at dem ville ha oppdatering nå å da om hvordan det går med min kjære å Norsken :)

Hva har du gjort i dag?
Har du også perioder hvor du føler humøret er ute av kontroll, og blir frustrert over det?

Del gjerne innlegget videre!

Xoxo huttetuu 

TACO TIME

05.05.2013 @ 22:46 i Blogg 7 kommentarer

I dag inviterte mamma å pappa til taco. Så gjengen var sammlet igjen (uten ene søsteren min som ikke liker taco, min sønn som var hos pappaen sin, og kjæresten til søsteren min som var på jobb)

Måtte jo så klart ta bilde av det da. Mamma, min søster, min bror, dama til broren min, Henriette og også Dimitris så klart.

Og enda et bilde hvor pappa også var med :)

Er så koselig å bli invitert på middag hos mamma å pappa (vel, i dag inviterte jeg vel egentlig meg selv dit). Men dem bruker å invitere oss opp til dem, å maten hos mamma å pappa smaker altid 3 ganger bedre enn den jeg lager, selv om vi lager den på samme måte. Er vel noe med det å spise hjemme hos mamma å pappa. Ingen i verden lager vel så god mat som foreldrene våre eller?

Ellers så har lille snuppa mi fått være ute alene med noen venner hun har fått i gaten vi bor. Er bare et par hus bortenfor oss, men jeg var veldig skeptisk til å la henne leke ute alene uten meg der. Hun er jo enda bare 3 år (4 år i oktober). Men hun er veldig flink til å høre på mine regler da om å ikke gå lengre enn dit å dit. Hun har jo vert ute i hagen alene å lekt før, å det har gått bare fint. Å dere kan tro storjenta var stolt da hun fikk være ute alene. Å alt i alt så gikk det jo bare bra da.

Hva har dere gjort i dag mine kjære søte lesere?

Xoxo huttetuu

STRÅLENDE DAG (BILDEDRYSS)

04.05.2013 @ 21:13 i Blogg 15 kommentarer

Det har rett å slett vert en helt fantastisk dag i dag. Været var godt, å mine foreldre hadde foreslått grilltur i dag. Å slik ble det! Foreldrene mine, hundene, jeg å mine søsken, kjæresten min, kjæresten til broren min, min datter og en venninne av søsteren min dro sammen, så vi var ganske mange som var der. Bare synn at min sønn er hos pappaen sin, for da kunne ikke han bli med, å kjæresten til min søster jobbet så han kunne heller ikke.

Vi grillet pølser, drakk brus å spiste kjeks.. Vi lekte med hundene å barna, å rett å slett hadde det helt fantstisk. Blir så glad inni meg når været er godt, og familien kan dra på slike grillturer sammen. Jeg fikk ikke tatt så mye bilder siden kameraet ble glemt igjenn hjemme :( Men tok et par bilder med mobilen min da

Meg å kjæresten <3Hvis dere lurte, så var det litt snø igjen enkelte plasser. Å noen ble småvåt i skoen. Gjett hva som skjedde da? Noen smartinger ville tørke skoene ved bålet, å vi fikk et par sko med myk å alt for varm gummiMin søster. Hun var ikke helt i form i dag stakkars. Men det er kanskje ikke så rart etter all den kaffen hun drakk i går natt. Min kjære bror å dama hannes. Er ikke dem bare helskjønne ilag da?Lillestore jenta mi <3 Hun har virkelig storkost seg ute hele ettermiddagen i dag jaHundene. Dem var veldig sliten da vi kom hjem. Å jeg kan skjønne dem godt etter all løpingen dem har gjort ute i skogen i dag Minste søstera mi og venninna hennes

Skulle ha hatt bilde av mine foreldre også, men siden jeg tok så lite bilder så tenkte jeg ikke over det (FY Malin). Men mamma har nok masse mere bilder siden hun hadde med seg kamera, å der er det nok bilde av dem også. Så får vel kopiere fra henne senere. Da vi kom hjem så var enda ikke jenta mi klar til å gå inn for dagen. Så vi var ute i hagen en stund. Jeg fant fram dukkevognen til henne å sa at det ikke var noen dukke i den. Jenta hadde løsningen på det da, for hun mente at da kunne jo bare hun sette seg i vognen istedeLitt liten den ja? Men det syntes ikke jenta mi. Ei slita lita Dorina i hagen, som koste seg med å tygge på en ballChico stiller altid opp forran kameraet for å være med på bilder hanWHOP WHOP, bilde av dagens fotograf da. Så her ser dere hva mamma vanligvis har forran ansiktet når vi er noen plass. Hun er kjempeflink til å ta bilder over altHelt til sist så var lillemor veldig glad for å få lov til å sykkle til butikken da jeg fant ut at vi måtte en tur innom der. Å enda større ble lykken da vi kom hjem å snuppa fikk seg en kroneis å kose seg med. Nå har snuppa sovnet søtt i sengen sin, mannen dratt ut en tur, og jeg selv sitter bare hjemme å koser meg i sofakroken. Kan livet bli bedre da dere?

Hva har dere gjort i dag?

Xoxo huttetuu

NORSKE BILVEIER

03.05.2013 @ 09:15 i Blogg 5 kommentarer

Jeg blir oppgitt å frustrert over dem Norske veiene vi kjører på. Vi betaler hvert år masse av penger i veiavgift, og det er bom stasjoner rundt om kring. Men går noe av dem pengene til å faktisk vedlikeholde veiene våre som vi kjører på? For det ser jeg lite av, iallefald her i Bodø. Vi ser rett å slett grusome å hullete veier over alt, og bilene blir jo rett å slett ødelagt av det.

Man skal ikke lengre enn til Sverige for å finne fantastisk gode veier å kjøre på. Det sies av vi må regne med hullete å grusome veier pga vinter og frost som vi har nok av her nord i Europa, men hvorfor klarer ikke vi å vedlikeholde veiene når Sverige klarer det? Dem har da like mye vinter og frost som vi har, og dem har mindre penger enn oss. Å for ikke å snakke om alle bom stasjoner rundt om kring da, vi får inn masse mere penger til vei pga. bomstasjonene, men alikevel går ikke pengene til det som dem skulle gått til.
Liker faktisk veldig godt dette bildet som jeg fant på Facebook. For det ligger noe i det. Hvis jeg som bor Nord i Norge skulle tatt turen til sør, så hadde jeg valgt en rute igjennom Sverige. For da hadde jeg kunne kjørt på gode veier, og jeg hadde ikke trengt å betale bom penger en eneste plass, for slikt finner man ikke der. Du kan faktisk kjøre hele veien fra Nord i Sverige å ned til sør uten å se en eneste bomstasjon.

Nå er det på tide at staten tar seg sammen. Jeg er klar over at vi lever i et av verdens rikeste land. Vi lever langt bedre enn folk i andre land som knapt har penger til mat engang. Men det retferdig gjør ikke det faktum at vi betaler for å få det vi ønsker å tror pengene går til. Tenker at du ikke ville likt det hvis du betalte noe f.eks over internett, også fikk du noe annet søppel istede. Da er jeg rimelig sikker på at du hadde sendt varen tilbake å krevd pengene tilbake også siden du ikke fikk det som du bestilte å betalte for. Å når vi hvert år da betaler for veiavgift, så regner vi jo sterk med at pengene går til dette formål også, å vedlikeholde veiene vi kjører på!

Det er snart valg, bruk stemmen din godt å tenkt deg godt om før du stemmer :)

Del gjerne innlegget videre!

Xoxo huttetuu
 

SMÅ JENTER OG BIKINI

02.05.2013 @ 11:53 i Blogg 17 kommentarer

Når jeg går i butikker å ser på nye klær som er kommet for sommeren, så kjenner jeg at jeg blir litt små irritert over å se bikinier for småjenter. Etter min mening så skal ikke små jenter helt ned i 1-2 års alderen bruke bikini. Jeg selv ville ikke engang brukt bikini på min 3 års gammle datter (Hun blir 4 i høst).


(bilde lånt fra google)

Dette er et eksempel. Når jeg ser slik som dette så blir jeg en anelse små kvalm. Jenten i seg selv er kjempesøt, men bikinien hun har på seg synes jeg ikke passer til henne. Når hun derimot kommer i ungdomsskole alder å faktisk begynner å få litt former til å ha i overdelen, så er det en ting. Men dette da?

Når jeg skal ha min datter med meg på stranden, så er det iallefald sikkert at hun kommer til å bruke badedrakt på seg. Jeg vil ikke at min datter skal valse rundt som et "sexsymbol" på stranden for mannfolk som sitter å ser etter slikt. For nå er det jo en gang slik at det finnes mange rare mennesker der ute. Å da ser ikke jeg for meg at min datter skal vise seg fra topp til tå på denne måten med bruk av bikini. Da synes jeg heller at mere hud skal skjules under en badedrakt.

Hva mener du om små jenter å bruk av bikini?
Er det helt ok i dine øyne at små jenter helt ned i baby alder "viser seg fram" på denne måten?

Del gjerne innlegget videre!

Xoxo huttetuu

17. MAI DISKUSJON OM FLAGG

01.05.2013 @ 11:24 i Blogg 7 kommentarer

Vi hører den evige debatt om flagg på vår store dag, 17 Mai. Norges dag. Norskene vil ha bare Norske flagg ute i gatene på denne dag, mens folk fra andre land som befinner seg i Norge, vil bruke flagg fra sitt egent land.

Personlig synes jeg at det er Norke flagg som skal vises i gatene denne dag. Det er tross alt Norges dag, å vi har vårt egent flagg for vårt land.
Å gå med flagg fra andre land i gatene denne dag, det blir som at noen gir bursdagsgave til noen som ikke har bursdag når jeg selv har bursdag. Så da mener jeg at folk fra andre land kan heller være med å hedre vårt land på vår dag med å bære vårt flagg. Dem kan bære vårt flagg å vise takknemmelighet for mottagelsen dem har fått av vårt land, istede for å skal dra med seg deres lands flagg på Norges dag.

Jeg er på ingen måte rasist, heller tvert imot. Jeg har ingen ting imot noen uansett hvor dem kommer ifra. Jeg har heller ingen ting imot at dem har deres flagg her resten av året. Men på akkurat denne spesielle dag, så synes jeg at dem kan ha respekt for Norsk folk, og det Norske land.  
(Begge bildene er lånt fra google å eies ikke av meg) 

Hva mener du om dette tema?
Skal folk fra andre land få bære sitt egent flagg i gatene på vår dag?

Del gjerne innlegget videre!

Xoxo huttetuu

 

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits