Arkiv mned: juli 2013

FERIEN DAG 5

31.07.2013 @ 21:52 i Blogg 2 kommentarer

Hei søtinger. Jeg prøvde å skrive innlegg fra dataen, men den vil ikke laste opp bilder (typisk min flaks). Så det blir mobil blogg igjen.

I dag dro vi tidlig til stranden. Alle trengte nedkjøling pluss at jeg gjerne vil ha litt farge før vi drar ifra Hellas. Vi var der i noen timer før vi dro hjem igjen, og resten av dagen har vi bare tilbrakt hjemme. Men nå i kveld skal vi besøke baren hvor niko jobber siden han jobber i natt.

Huttetuu

FERIE DAG 3 OG 4

30.07.2013 @ 21:57 i Blogg 2 kommentarer

Hei søtinger.

Jeg har ikke glemt dere, har bare vert borte fra dataen pluss at det ble for sent i går. Men nå bestemte jeg meg for å ta det via mobilen slik at jeg kan oppdatere

I går var vi ute på en bar fra 6 på ettermiddagen til midt i natten. Vi skulle egentlig på stranden, men bestemte oss for å dra å møte venner av Dimitris på den baren istede. Som dere ser så var vi ganske mange der på det meste :-) en kjempekoselig kveld, og vi var ikke hjemme igjen før halv 5 på morgenen

I dag har vi bare vert hjemme hele dagen enkelt å greit. Når man skal være her i 3 uker, så har man ikke penger i svi av hver eneste dag. Men vi har hatt det koselig allikevel. Dimitris har 2 onkelbarn som er her hver dag siden mammaen til Dimitris passer dem mens moren og faren deres jobber. Å nå endelig etter 3 dager her, så har jeg klart å bryte isen med dem. De har vert veldig sjenerte å "redd" meg siden vi ikke snakker samme språk, men jeg viste dem at vi kan kose oss allikevel :-)
Vi har også hatt besøk av 2 venner av Dimitris. Koset oss med spill ol. Å nå i skrivende øyeblikk venter vi besøk av beste Nikos :-) vet ikke hva vi skal, men det blir garantert koselig.

Huttetuu

FERIE DAG 2

28.07.2013 @ 21:46 i Blogg 0 kommentarer

Er helt utslitt i dag etter reising, lite soving i natt og fult kjør hele dagen i dag etter vi kom fram. Ble sefølgelig fri for strøm også, så har bare bilde fra flyet nå. Men kommer sterkere tilbake i morgen :)

Huttetuu

Hvem er så denne Malin? (Gjesteinnlegg)

27.07.2013 @ 22:53 i Blogg 0 kommentarer

Jo det er akkurat det jeg skal fortelle dere.

Jeg har kjent Malin i en del år nå, å vi har vært igjennom litt, vi har hatt våre berg og dalbaner for å si det slik.
Vi har ikke alltid vært perlevenner å alt har vært vell, nei dette vennskapet har vært igjennom prøvelser som vi har klart oss utmerket fra.

Å det har styrket vårt vennskap, å det tror jeg er fordi Malin er ei jente som godtar at du er uenig, men selvsakt ikke uten diskusjon, hun vil gjerne høre på ditt synspunkt før hun sier seg uenig eller enig.
Hun har sterke meninger, å hun vet hva hun vil, så man må trå varsomt om man skal knekke drømmmene hennes, for dem holder hun sterkt om.

Men vist man ser bort fra staheten, som hun bruker mest der den burde brukes, så er hun ei utrolig god veninne for meg.
Hun stiller opp om hun har mulighet, å har hun ikke mulihet så kommer hun gjerne med forslag om hva man kan gjøre eller hvordan man kan legge ting til rette osv.
Å som regel er hun bare en tlf unna.


 

Så det var det jeg sir i denne omgang, kanskje man kan fortelle mer om noen lurer på noe?

 

 

* Hennes venninne Linda*

FERIEN DAG 1

27.07.2013 @ 22:33 i Blogg 2 kommentarer

Hei dere søtinger. I dag startet ferden fra Bodø. Vi dro avgårde med flyet allerede klokken 06:50 i morres, å var i Oslo klokken halv 9. Der ble vi møtt av min gode venninne Linda som kom dit for å hente oss. Først dro vi hjem til Linda for å spise frokost dder, før vi dro med T-banen inn til Oslo for oppdagelsesferden vår (Meg å Dimitris hadde ting å se i Oslo).

Slottet sto helt klart på førsteplass over plasser vi ville se, bare synn at de driver å jobber rundt der akkurat nå som vi var der. jaja, vi fikk iallefall sett slottet.  Operaen, Oslo city, regjeringskvartalet, vigerlandsparken, pluss mer fikk vi også sett. Det var helt klart en opplevelse, men vi var alle sammen enig om at vi var ferdig å veldig klare for middag i 4 tiden, så da dro vi tilbake til Bærum hvor Linda å dem bor. 

Her kommer litt billder fra dagen


Nå skal Linda snart kjøre oss tilbake til Gardemoen hvor vi skal tilbringe resten av natten før flyet går til Hellas i morgen tidlig klokken 06:00. Så neste gang jeg blogger blir ifra Hellas :) Gleder dere dere til å se oppdaterienger fra der?

Huttetuu

 

1 DAG IGJEN

26.07.2013 @ 10:59 i Blogg 2 kommentarer

Nå er det bare en dag igjen til vi setter kursen vekk fra Bodø. Morgendagen skal tilbringes sammen med mi gode venninne Linda. Da skal jeg få se hvordan hun har fått det i Bærum, hun flyttet dit nå i sommer. I morgen natt skal jeg å kjæresten henge rundt på Gardermoen siden flyet til Hellas går så tidlig på morgenen på søndag. Tenker at vi kommer til å være rimelig utslitte når vi endelig kommer til Hellas. Kofferten er nesten klar nå, ja den store. Den lille skal pakkes i kveld.

Blogges i morgen fra gardemoen :)

Huttetuu

HÅRET MITT!

23.07.2013 @ 18:58 i Blogg 7 kommentarer

Heia søte deg. I dag har min lillesøster (som for øvrig begynner å bli stor. Hele 17 år) hatt det gøy med å ordne på håret mitt.
Som kommende frisør så hadde hun veldig lyst til å gå amok med saksa i håret mitt, men det fikk hun ikke lov til siden jeg vil ha langt hår. Så istede ble det prøvelse på et par frisyrer.

Hva synes dere? Burde jeg få mi lillesøster til å ordne håret mitt oftere?

Huttetuu 

ER VI KLARE TIL Å DRA?

20.07.2013 @ 10:30 i Blogg 3 kommentarer

I dag drar lille jenta mi til pappaen sin. Hun skal til Oslo sammen med han i morgen og det gleder hun seg stort til. Det blir nemmelig hennes første gang i fly i morgen, å det synes hun er utrolig spennende. Jeg som mamma ergrer meg litt over at jeg ikke får vert med på aller første flyturen, men det skal nok gå bra. Satser på at pappaen tar litt bilder å deler med meg så jeg iallefall kan få se det. Henriette skal være hos pappaen sin i 4 uker nå, noe mammaen synes er utrolig lenge å være uten prinsessa si. Men jeg skal få ha henne sammen med meg dagen før jeg drar ifra Bodø iallefall så det hjelper litt på. Også skal jeg kjøpe med gaver fra Hellas til barna til jeg kommer hjem. Så det skal bli gøy å se barna når jeg kommer hjem fra Hellas <3

Denne kommende uken så blir det bare Inge-Aleksander som blir hjemme sammen med meg å Dimitris da. Vi skal sefølgelig prøve å finne på ting sammen med gullgutten før vi drar, men huset må også vaskes å gjøres fint fra topp til tå slik at vi kommer hjem til et strøkent å fint hus når vi kommer hjem fra Hellas. Må også få gjort unna litt skolearbeid før jeg drar, men regner med at skoleboka også må bli med meg til Hellas slik at jeg kan studere litt der også når jeg har tid til det. Vi blir jo tross alt der i 3 uker, så noe tid til studering blir det nok.

Ellers så har jeg ikke så mye oppdatering å komme med nå. Skal sefølgelig prøve å få blogget litt igjennom uken, men når jeg drar på ferie så tenkte jeg at jeg skal prøve å få blogget iallefall nesten hver dag. Så da får dere sett masse bilder fra Oslo og Hellas :) Håper dere vil like det.

Huttetuu

HÅRET FØR OG ETTER

19.07.2013 @ 14:33 i Blogg 5 kommentarer

Sånn i tilfelle noen har ventet på oppdatering anngående håret mitt og fargingen. Her er den!

Som dere ser så er det ikke så mye forskjell. Men istedenfor 3 forskjellige farger i håret så er det vel bare 2 nå (tror jeg). Hadde ikke bedre bilder å bruke enn disse, men de får funke.

Ser dere forskjell? Å hva synes dere?

Huttetuu 

FOTBALL I REGNVÆR

17.07.2013 @ 22:06 i Blogg 2 kommentarer

I dag ble det tur ut med barna for å spille fotball i regnværet. Begynner å bli bokstavelig talt dritt lei av drittvær. Men vi hadde det nå gøy på fotball banen allikevel

Huttetuu

FARGE HÅRET

15.07.2013 @ 21:21 i Blogg 1 kommentar

Siden jeg fant meg billig hårfarge på dollar$tore så blir det farging av håret mitt i dag. Er på tide siden jeg har 3 forskjellige farger i håret nå haha

Vil dere se bilde av det endelige resultat?

Huttetuu

FLERE BILDER FRA SVERIGE

15.07.2013 @ 08:46 i Blogg 5 kommentarer

Jeg skrev i går at jeg skulle legge ut flere bilder fra Sverige. Siden jeg sovnet av etter det innlegget mitt i går så kommer bildene nå

Likte dere bildene?

Huttetuu

SVERIGE!

14.07.2013 @ 22:43 i Blogg 0 kommentarer

Hei søte deg. Har du savnet meg? Håper iallefall det

I dag kom vi hjem fra en deilig helg i Sverige. Vi var jo også så heldige med å ha med oss mine foreldre og den minste lillesøstera mi, så det gjorde turen enda mere perfekt.
På fredag sto vi opp klokken 7 på morgenen for å gjøre oss klar til å dra. Vekket barna litt senere når jeg hadde fått gjort klart det meste, å det første lillemor sa var "jeg vil ikke til Sverige, jeg vil sove". Haha hun er nok litt ute av døgnrytme å ikke vandt til å stå opp så tidlig lengre. Men det gikk bra alikevel da jeg sa at hun skulle få kjøpe seg noe fint i Sverige. Guttungen derimot var snar opp fra senga, for denne turen hadde han virkelig gledet seg til.

Første stopp i Sverige, å storebror var nok noe småtrøtt, men han var fornøyd over å ha fått kjøpt litt allerede der vi stoppet (kan ikke skrive navnet siden jeg ikke vet hvordan man skriver det)

Gleden var stor både hos store å små da vi endelig kom fram til Arvidsjaur. Vi hadde sottet noen timer i bilen da, så vi var nok alle litt lei av den bilen. Heldige som vi var så fikk vi hytte vegg i vegg med mine foreldre å lillesøster, å samme inngang. Inge-Aleksander var ikke så veldig happy da han hørte at vi skulle kjøre ifra campingen bare en time eller noe slikt, etter at vi kom (måtte få i oss litt mat før vi dro igjen). Men skuffelsen ble fort til glede da vi kom til Dollar$tore å han fikk kjøpe seg masse godteri (tror den gutten har godter for et år nå med det han fikk sammen med pappaen sin + det han har kjøpt denne turen).Tilbake på campingen så fikk barna dra å låne sykkel så dem kunne ha det gøy med, å dette ble favoritten til Inge-Aleksander. 

Jeg å mamma syntes også de sykklene så gøy ut, så da barna hadde leid sykkel nummer 2, så fant jeg å mamma ut at vi også skulle prøve dem. Mamma den tullkjærringa syntes det gikk litt for fort da jeg sykklet, så hun satt klar med hånden på brekket for å bremse haha.

Ellers så var ikke været så verst på fredag. Solskinn var det ikke, men det var opphold å varmt da. Så vi satte ute helt til barna skulle legge seg siden dem hadde benker utenfor hyttene der vi var. Det eneste negative var at vi hadde selskap av masse mygg og knott. Å det liker vi faktisk ikke.

På lørdag sto vi atter en gang opp tidlig for å pakke i bilen, spise å vaske hyttene. Vi skulle jo dra inn til byen å gå litt i butikker før vi skulle dra tilbake til første byen som vi passerte dagen før. Nemmelig arjeplog. Ingen var veldig hypp på butikker egentlig, så vi gikk for det meste rundt for å se om vi fant fine ting å ta bilder av, å det gjorde vi jo også. Henriette likte godt elgene, men det gjorde ikke Chico ene hunden til mamma å pappa. Han var nemmelig livredd for elgene (Glemte å si tidligere at de 2 hundene Chico og Dorina også sefølgelig var med på turen)

Etter å ha gått litt rundt så fant vi oss en veldig fin plass å spise lunch. De hadde veldig god mat der så dit skal man absolutt tilbake en annen gang, men husker ikke navnet på den cafeen. Etter mat var det bare å hive seg i bilen å komme seg avgåre til Arjeplog. Skuffelsen ble stor da vi kom dit å det skulle vise seg at vi skulle slite med regn den dagen, men vi hadde det nå ganske greit alikevel. Inge-Aleksander fikk lånt seg sykkel der også, å billigere på denne campingen enn den første også. Ida lillesøstera mi fikk badet i bassenget der og Henriette fikk hoppet i hoppeslott som hun ville. Dette fikk vi desverre ikke tatt bilder av siden barna løp avgåre mens vi voksne pakket ut av bilen å inn i den nye hytten, å da vi var ferdig å på tur til å gå å ta bilder så kom barna tilbake. Men senere på kvelden så tok vi barna med for å spille mini golf i regnværet (folk som satt inne i regnet trodde sikkert at vi var gått helt fra forstanden som dro å spillet minigolf i skikkelig regnvær haha)

Alle sammen spillet. Til og med lille Henriette koset seg med egen kølle å ball som hun gikk rundt å styret med på banene (man ser henne så vidt i bildet ved raketten, ser dere ho?)
Tilbake på hytten etterpå var det bare å regne sammen etter minigolfen, å vinneren ble min kjære pappa. Resten av kvelden ble tilbrakt inne på hytten i varmen hvor det var tørt. Barna spillet yatzy, og Ida synes det var lite kult med nybegynnerflaxen til Henriette. Så dette måtte jeg jo bare ta bilde av! Litt feil regning da, men Henriette ble uansett en helt soleklar vinner.I dag sov vi i grunnen ganske lenge. Jeg var først våken i 6 tiden, så i 8 tiden. Å klokken halv 10 sto jeg opp å vekket mine foreldre. Barna måtte vi vekke klokken 10 da dem enda ikke hadde våknet. Da var det atter en gang bare å pakke i bilen, spise å få vasket ut av hytta (denne gangen delte vi en større hytte istede for å ha hver sine). Det var sol i dag så det var deilig, men det var allikevel ganske så kaldt med den sure vinden. Til tross for det kalde været så valgte vi å spise litt tidlig middag ute på en fin plass som vi fant oss å sitte. Så vi kjøpte burgere å dro dit etter å ha vert både innom konsum og ica. Turen hjem gikk egentlig veldig greit å fort, føles ikke så langt når man kjører hjem som når man kjører til. Å det eneste jeg misslikte sterkt med hele kjøreturen er veiarbeidet som pågår imellom arjeplog og grensen. Var et stykke vi måtte kjøre i så lav hastighet som 20-50 på dette:Vel hjemme så var det bare å ta vare på alt vi hadde kjøpt. Masse godter, mat og annet dill dall. Skal legge ut flere bilder fra turen i et eget innlegg. 

Jeg har brukt alt for masse penger denne helgen å pengboka mi skriker sårt, men barna har storkoset seg å også fått masse som de ville ha. Så til tross for den skrikende pengboka så er mammaen glad :)  Så vil dere se flere bilder nå? :P

Huttetuu 


 

GULLGUTTEN HJEMME IGJEN!

11.07.2013 @ 10:40 i Blogg 1 kommentar

Det var stor glede i huset i går da gullgutten kom hjem igjen. Spesielt var gleden stor for lillesøster som har savnet storebroren noe helt utroligt mye. Han hadde med seg veldig masse som han hadde kjøpt på ferie sammen med pappaen sin. Deriblandt masse godteri, noe som lillesøster ble veldig interessert i. Inge-Aleksander har bestandig vert veldig flink til å dele med alle sammen, så han har kommet til oss alle sammen å spurt om vi ville smake på godteriet som han hadde med seg, å lillesøster sier ikke nei for å si det slik.

Prinsen å prinsessa. Lillesøster var i hundre da hun fortalte at hun hadde fått krone hos storebror. Men storebror fortsatte å fortelle henne at det var IKKE en krone, men en tiara. Så di brukte store deler av gårdagen til å leke prins og prinsesse. Heldige lillesøster som fikk feriegave

I dag er alt tilbake til normalen, å man skulle ikke trodd at storebror har vert borte engang. Krangling å lek om hverandre er hverdags her. Nå gleder vi oss bare alle sammen til i morgen tidlig når vi suser avgåre til Sverige. Skal ikke så langt inn i Sverige, og vi blir bare i helgen. Men tenker nok at det blir en topp tur. 

Huttetuu

HAPPY BIRTHDAY <3

09.07.2013 @ 00:35 i Blogg 9 kommentarer

I dag har kjæresten min bursdag. Hele 33 år gammel blir han, men ser ikke ut som han er en dag over 27 haha.
Jeg har ikke noe o stor bursdagsgave å vise fram siden jeg ikke har kjøpt noe, men slik er det bare med min økonomi. Hellas tur blir det, så vi får si at det er gave nok.

Nå er det 1 år og 5 måneder siden jeg ble kjent med denne hærligheten. Å det var kjærlighet ved første blikk. En så utrolig mann som han skal man lete lenge etter. Han har forståelse, han passer på at vi rundt han har det bra, han er beskyttende, han tar seg godt av barna sammen med meg, han vasker å rydder hus osv. Kunne sikkert fortsatt LENGE, men han vet hva jeg tenker å føler om han. 

Vi har gått igjennom sterke krangler, vanskelige tider (var i realiteten det forholdet våres startet med, vanskelig tid). Folk har bedt meg dumpe han fordi at han ikke har jobb å inntekt, og også kommet med andre stygge kommentarer (folk jeg ikke kjenner vel å merke). Men vi har vert sterke å holdt sammen til tross for all negativitet. Når man elsker noen å har troen på at man gjør det rette, så må man bare stå i det å kjempe, å det er akkurat det jeg å vi har gjort. Å det er jeg utrolig glad for. Å uansett hva framtiden måtte bringe så kommer jeg aldri til å angre på mine besluttninger.

I dag er din dag kjære <3 I dag skal vi kose oss med hva enn du velger til middag. I dag velger du dagen.
Gratulere så utrolig masse med dagen. Masse kyss fra jenta di <3 

SUNN SPAGETTI SAUS

05.07.2013 @ 18:38 i Blogg 6 kommentarer

Du trenger:

1. Kjøttdeig (velg kjøttdeig med nøkkelhull merket om mulig. Kylling kjøttdeig funker det også)
2. løk
3. Hakket tomater på boks 
4. kanel
5. Spagetti (jeg velger vanlig, men hvis du vil ha sunn spagetti så gå for fullkorns spagetti)

Det er verdens letteste saus å lage. Du hakker enkelt opp løk (jeg foretrekker så hakket som mulig, men kjæresten bruker litt større biter av løk). Stek så kjøttdeig å løk sammen, og hakk kjøttdeigen så mye som mulig når den stekes. Er meningen at det skal være SMÅ biter av kjøttdeig.  Når kjøttdeigen er gjennomstekt så heller du over en boks med hakkede tomater og et stort glass med vann. Bland en liten teskje med kanel i blandingen å la det småkoke i ca. 20 minutter. Kok spagetti mens sausen koker.

Jeg liker å servere med litt feta ost på siden. Gir litt mere smak til retten. Kjempelett å billig er det. Å det smaker himmelsk <3

Huttetuu

MIDDNATTSOL I NORDNORGE

05.07.2013 @ 12:44 i Blogg 3 kommentarer

Ville bare dele dette fine bildet med dere. Middnattsol i Nordnorge er bare fantastisk nydelig <3
Var ute med ei venninne og kjæresten hennes i natt å så på hærligheten 

Huttetuu

HVORDAN FIKSE EGEN RINGETONE PÅ IPHONE

04.07.2013 @ 15:11 i Blogg 2 kommentarer

Først må du laste ned appen "Ringtones". Å når du åpner den kommer den til å se ut som på bilde 1 her.
Trykk på "create your own ringtones" og velg "songs in library" som du ser på bilde nummer 2.
Velg sangen du vil lage ringetone av som på bilde 3, og derreter er det bare å fikse hvilken part av sangen du vil bruke som ringetone, som du ser på bilde 4.


Nå har du kommet til hvor du skal bruke itunes for å få inn din nye ringetone. Å det var her jeg først hadde mest problemer. Er ingen hemmelighet at jeg virkelig ikke liker itunes, men nå har jeg begynt å forstå greia med det. Så....

1. først må du gå inn på Iphonen din å trykk der det står programmer. Derreter finner du din app som da er "Ringtones". Velg så sangen du har fikset som ringetone å dra den ut på skrivebordet.

2. Gå så "ut" av din Iphone på itunes med å trykke "ferdig", også velger du der det står toner på itunes. 

3. Når du har gjort dette så drar du sangen som du alt har lagt på skrivebordet å drar den inn i toner på itunes.

4. Gå nå tilbake på din Iphone på itunes. Der velger du "toner" som nå er på din telefon. Så synkroniserer du bare. 

Vips. Nå ligger dine nye ringetoner inne under ringetoner på telefonen. Egentlig veldig enkelt ikke sant? :) (du kan foresten gjøre akkurat det samme for å fikse nye meldingstoner)

Del gjerne innlegget videre hvis du synes dette var til hjelp. Kanskje noen andre også trenger hjelp til det samme.

Huttetuu

 

IKKE LENGE IGJEN NÅ

04.07.2013 @ 03:57 i Blogg 1 kommentar

Hei på deg.

Nå er det ikke lenge igjen til turen går til Hellas. Gleder meg som en liten unge på julaften. Skal bli så utrolig godt å treffe folkene der nede igjen. Både venner og familie. Tror nok min kjære gleder seg enda mere, for han savner nok virkelig familien sin han. Også savner han vel litt det å kunne være på en plass hvor dem snakker hannes språk også for en stund. Kan nok ikke være lett å flytte til et nytt land hvor nesten ingen forstår deg (få folk skjønner han selv om han snakker flytende engelsk), men norsken hannes er blitt såpass god at han skjønner jo en del når vi snakker norsk rundt han da. Bare ikke alt.

Sett bort ifra Hellas turen så har jeg jo en annen ting som jeg gleder meg minst like mye til. Skal jo over til Sverige en tur med barna, kjæresten, mine foreldre, ene lillesøsteren min og hundene til mamma å pappa. Blir jo bare en helgetur da siden økonomien ikke tillater mere enn det, men det er greit. Ungene blir nok å storkose seg på den helgen vi er der. Vi blir muligens en natt i arvidsjaur. Jeg bare må innom den byen slik at jeg kan dra på dollar store. Dessuten så husker jeg at jeg å min bror brukte å kose oss godt på campingen der da vi var små. Så det blir nok bra! Å hvis min mamma har rett anngående kanoer å sameplass i arjeplog så blir vi nok en natt der. Mamma har hørt at man kan låne kano å paddle ut til en sameleir eller noe slik for å se hvordan samene har det der. Å det blir nok kjempespennende da. 

Skal foresten prøve å få blogget hver dag når jeg er i Hellas. Men i sverige blir det bloggfri helg, skal heller ta oppdatering på det når jeg kommer hjem siden det er bare en helg. I Hellas blir jeg jo i hele 3 uker. Tenkte foresten å vise fram et par bilder fra da jeg var i Hellas i fjor. Enjoy :)

Huttetuu

MIGRENE IGJEN

03.07.2013 @ 23:08 i Blogg 1 kommentar

Hei søte dere.

Blir bare mobil blogg i dag siden jeg ikke orker så mye med denne migrena mi. I skrivende stund har det gått så langt at jeg føler meg kvalm :(

Et bilde av meg i går natt. Laget sideskille i håret siden jeg har fått spørsmål om å gjøre det. Ser det fint ut?

Pappaen til Henriette var å hentet fotograf bildene i dag. De som ble tatt i barnehagen. Synes det ble et kjempefint bilde av snuppa. Men hadde vert enda bedre hvis bildene kunne bli tatt ute. Problemet var at det regnet den dagen

Ellers er det ikke mye å oppdatere om for øyeblikket. Været er dårlig her nå, så vi er ikke mye ute. Venter veldig på at storebror skal komme hjem om en uke for da drar vi til Sverige etterpå. Det blir kos :)

Xoxo huttetuu

VINNERNE AV JUSTIN BIEBER BOK Å CD

01.07.2013 @ 19:06 i Blogg 2 kommentarer
2 Heldige vinnere er trukket ut av mange som hadde meldt seg på. Sjekk din mail å se om det ble deg :)
Jeg fant vinnere ved å nummerere alle som meldte seg på, også ba jeg kjæresten si to tall. Så telte jeg bare ned på listen hvem det var!
Enkelt å retferdig! 

Håper at premien faller i smak hos vinnerne. Selv har jeg verken sett i boken eller sjekket CDen, men regner med at det er bra alikevel :)
Likte dere konkuransen?
Å vil dere at jeg skal ha flere konkuranser?

Gratulere så masse til vinnerne. Har ikke navn på vinnerne, bare mail. Så derfor er det viktig at du sjekker din mail :)

Xoxo huttetuu 

KONKURANSE, VINNER TREKKES I DAG

01.07.2013 @ 12:07 i Blogg 10 kommentarer

Hei dere!

Klokken 18:00 i dag trekker jeg vinner av Justin Bieber bok å CD. Hvis du vil melde deg på konkuransen så må du Like min facebook side som du finner HER 
Også må du kommentere DETTE innlegget med din mail adresse slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Så da er det bare å si lykke til alle sammen :)Xoxo huttetuu

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits