Arkiv mned: august 2013

DORINA ER HJEMME SAMMEN MED "DADDA"

30.08.2013 @ 17:59 i Blogg 2 kommentarer

Lille Dorina er hjemme denne helgen sammen med meg mens Chico er med mine foreldre til Sverige. Grunnen til at mine foreldre ba meg passe henne er fordi at hun har løpetid (dere ser vel trusen hun har på seg ja?). Å Chico blir sefølgelig småtullete av å være i nærheten av henne siden han veldig gjerne vil parre seg med denne søte jenta. Så det er nok godt for både Dorina å Chico å være borte fra hverandre litt i denne perioden.

Ellers så er jeg blitt enda mere sikker på at jeg ikke ønsker hund riktig enda. Kjempekos å ha denne lille søtingen sammen med meg, men er nok ikke helt klar for å ha min egen hund enda. Er faktisk lettere å ha barn enn hund på mange måter. Spesielt i denne lille trange leiligheten jeg bor i nå, tror nok ikke det hadde vert en plass for en hund å vokse opp.

Ellers så har jeg ikke så mye å blogge om just nå. Henriette er sammen med pappaen sin, og Inge-Aleksander skal dra til sin pappa senere i dag. Så da blir det meg, Dimitris, Ida å hunden igjen hjemme resten av helga.

Hva skal du i helgen?

Huttetuu

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE, DEL 2

28.08.2013 @ 00:29 i Spørsmålsrunder/svar 3 kommentarer

1.City nord eller glasshuset, og hvorfor? :)

Svar:

Helt klart City Nord. Grunnen er fordi at det er gratis parkering der, handlevogner som man kan sette barna i å trille rundt hele City Nord med, mere utvalg av butikker. Og generelt er City Nord mere koselig enn glasshuset :)

2.Hvordan er sexlivet deres?

Svar:

Ifølge Twitter så har jeg jo ikke sex ;P "Nei, ikke i dag" 
3.Har barnene dine noe kontakt med fedrene sine?

Svar:

Jepp de har det. Lille snuppa mi er hos sin pappa annen hver uke fra Onsdag til Søndag. Å gutten min er hos sin pappa i helgene av og til (vi bruker å avtale etterhvert)

4.Hva liker dere best med hverandre?

Svar:

Malin: Det jeg liker best med Dimitris er at han er veldig åpen å ærlig. Han tar veldig godt vare på både meg å ungene å passer på at vi alle har det bra. Å sammen med han kan jeg være meg selv 100% fordi at han liker meg akkurat slik jeg er og ber meg aldri om å forandre meg. Jeg kunne nok sikkert skrevet flere A4 sider om han med ting jeg liker ved han, men det faktum at jeg elsker han å bor sammen med han sier vel egentlig det meste <3

Dimitris: Hennes forståelse, hennes vilje til å holde dette gående til tross for alle vanskelighetene, fordi det er ikke en tur i parken. Det kommer ikke til å bli enklere (tror ikke jeg iallefall). Det er ikke mange som ville kjempet for noe som dette, men hun gjorde det, og hun gjør det fortsatt, og jeg vet hun vil fortsette å gjøre det for så langt tid som det tar å få ting på plass. Og dette er det største beviset på hva hun føler om meg i sin helhet
Hva liker dere minst med hverandre?

Svar:

Malin: Det jeg liker minst med Dimitris er at han er treig når vi skal noen plass. Som regel starter han ikke å gjøre seg klar før 5 minutter før vi skal ut døren. Å da skal han skifte klær, fikse håret ol. haha... 

Dimitris: For å være ærlig så er det ingen ting jeg ikke liker ved henne, er en måte å si det på. For meg så er de slags øyeblikk en del av en persons sjarm, og siden ingen (ikke dere heller) er perfekt så må man enten godta det, eller så kommer det til deg før eller senere å du har ikke noe annet valg enn å møte det, uansett utfallet. Hvis jeg kunne si en av de søte irriterende "feil" ved henne så ville det være hennes høye varige følsomhet hvor akselereringen gjør øynene hennes våte, og på sin høyde så renner glomma over, og vannet renner ukontrollert. Fordi sammenlignet med alle andre, så er dette spesifikt hva som treffer mitt pungt, siden jeg ikke liker å se eller høre noen gråte. 

Hva liker dere og gjøre?

Svar: Veldig masse i grunnen. Se film og spise god mat, biliard, shopping, gå turer, reise, bade å sole oss på stranden, tilbringe tid sammen med familie, besøke venner osv. 

Hva synes Dimitris om landet Norge?

Svar:  Jeg kunne lett fylle alle 17 volum av leksikonet britanica for bare å få sjansen til å snakke om Norge for dette året å noen måneder jeg har vert her, kanskje for å få noen ting ut, kanskje for å brøle å aktivere Beerenberg (vulkan), eller kanskje til å med slippe løs mitt raseri å vekke Etna å snu alt til aske, kanskje kaste gift på de som behandlet meg på en lignende måte å lage en stor vegg av tekst som den store kinesiske mur...

Men uansett så fristende det er så vil jeg ikke gi opp dette å gå inn i troll raseri, Jeg vil gi kredit til den som ba skjønt, og se det hele som jeg har sett med mine egen øyne.

Idyllisk landskap, flott arkitektur. Jeg har aldri opplevd tap av sollys i seks måneder for så å ha alt for mye av det de neste seks månedene (det blir ikke mørkt om natten om sommeren her vi bor, og mørketid betyr mørke nesten hele dagen), og hvorfor Norske folk her blir så deprimert av det, og temperaturen som synker til -10 eller -30 grader. Siden jeg kommer fra den motsatte siden så begynner det å synke inn i meg. Jeg har bare vert her i litt over et år, og jeg sier fortsatt at den beste perioden i Norge er vinteren, og Malin stirrer på meg som et romvesen. 

Språk er utfordrende, jeg prøver å venne meg til de ekstra vokaler Æ,Ø,Å. Jeg føler jeg nesten sliter med å uttale ord som har for mange av dem, og jeg biter meg selv nesten i tungen i prosessen.

Regler overalt, hver dag oppdager jeg nye regler som jeg ikke hadde ventet å faktisk eksistere. 

Siste nytt er at arbeidstaker ikke kan servere mere alkohol til noen som er full nok, og få han ut av butikken. Og også at politiet kan ta med seg folk som er for full å sette dem i fyllearrest til personen blir edru. Og regelen om at det ikke er lov å drikke alkohol offentlig, som ute på en benk. Ikke at det påvirker meg, for jeg er ikke en som drikker, men jeg mener hva...? Du kan ikke drikke en øl for eksempel når du er ute?

Så regler, regler, regler.. Noen av dem kan jeg leve uten, noen liker jeg ikke. Men garantert noe å tilpasse seg å lære om. Sefølgelig gjemte jeg det beste til sist.. Du kan ikke slå noen, du må skyve han vekk å ringe politiet. Så du kan ikke forsvare deg selv? Du vil se en fyr forran deg med et knust glass eller verre, og du vil fortelle han at dere kan snakke om det å løse dette.. huh? Ikke at jeg støtter vold, men ikke alle ting er svart/hvitt hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg har hørt flere regler og for å være ærlig så er noen av dem gode å ha, men de nevnte er de første å siste jeg hørte.

 

Vennlige mennesker, eller i hvert fall de som jeg har møtt så langt. Og maten er fokusert mest på kjøtt og poteter som jeg har sett, men god mat.

Hva synes Dimitris Om Naturen?

Svar: Jeg liker naturen, de berømte fjordene i Norge og grønt landskap og fjell. Til tross for at jeg kommer fra en sement by som er full av støy, biler, natteliv og stress, så har jeg svart på dette spørsmålet om min mening om Norge.

Hvilken Norsk mat liker Dimitris best?

Svar: For å være ærlig har jeg ikke smakt ekte Norsk mat, som tradisjonell Norsk mat, enda jeg har vert her i over et år. Men om jeg hadde det ville jeg være i stand til å huske navnet, jeg gir egentlig ikke mye oppmerksomhet til mat generelt. Men jeg har smakt sei filet, så hvis det er en Norsk oppskrift så anntar jeg at jeg ble reddet på denne 

Hva like han ikke?

Svar: Lammekjøtt å alle typer retter som inneholder dette. Jeg har aldri klart å spise denne typen kjøtt

Prater dere norsk når dere er sammen?

Svar: Vi prøver jo på det, men jeg kunne nok ha vert mye flinkere til å snakke mere Norsk til han (skamme meg!!!). Jeg har veldig lett for å ty til Engelsk fordi at jeg har lite tålmodighet hvis folk ikke skjønner meg. Må nok legge av meg den uvanen!

Hva synes familien din om dimitris?

Svar: Min familie er veldig glad i Dimitris. Har så langt ikke hørt at noen har noe imot han :) Så lenge jeg er glad i han å mener han er rette mannen for meg, så er nok dem "fornøyd" med han :)

Og hans familie om deg?

Svar:

Det beste å bare det beste, hva annet kan de tenke? Hun er bedårende

Hvor mange lesere har du på bloggen din?

Svar:

Det varierer veldig. Noen dager har jeg 50 lesere og noen dager oppe i 300 lesere. Men i dag har jeg hatt nesten 700 lesere :) Å jeg er glad i alle å en hver av dere <3

 

Dette var siste del av spørsmålsrunden for denne gang. Lik foresten gjerne facebooksiden min HER

Huttetuu

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE, DEL 1

27.08.2013 @ 18:40 i Spørsmålsrunder/svar 2 kommentarer

hvordan møttes dere? skriv hele historien

Svar:

Jeg begynte å spille det berømte spillet World of Warcraft for noen år siden


Etter noen år med spilling endte jeg opp i et kjekt Guild med denne Guildmasteren:


Jeg å denne guildmasteren (som for øvrig er utrolig kjekk) begynte å snakke sammen veldig ofte, å vennskapet ble bare sterkere å sterkere. Etterhver begynte jeg å han å kalle oss for søster å bror (thats right, he is my brother from another mother). En dag da jeg å Nikos satt å snakket sammen på skype så ble Dimitris addet i samtalen av Nikos. Å slik ble vi introdusert. Samtalene med meg å Dimitris var i starten bare tull. Vi laget veddemål om hvem som var best i World of Warcraft. Å den som tapte konkuransene måtte gjøre slik å slik :P Men etter å ha tilbrakt timer og dager og uker på skype så gikk all tull over til å bli mere flørting. Så vi bestemte oss tilslutt for at vi ville møtes. Å da var det gjort, han kom til Norge å ble hele en måned her før han dro tilbake til Hellas. Da sommeren kom dro jeg til han, og kjærligheten blomstret bare mere å mere. Så det ble avgjort, enten måtte vi satse på forholdet å han flytte hit, eller bare avslutte med en gang. Men vi var begge forelsket å ønsket ikke å avslutte. Så etter sommeren kom han flyttende til meg (Høsten 2012). Så det var i grunnen historien om hvordan vi møttes.


I begynnelsen av bloggen skriver du om en hemmelighet, noe som skal skje, men som du ikke kan si hva er enda. Hva var det?

Svar:

Det var snakk om et intervju med NRK. Jeg har lagt ut et innlegg tidligere på bloggen om dette intervjuet å hvor skuffet jeg er av hva det ble til. Saken skulle i grunnen omhandle Dimitris, hvordan det har vert for han etter han kom til Norge, hvilken respons han har fått rundt når han har søkt jobb osv. Men mannen fra NRK laget det til et intervju om språk å bare det. Så det store ble ikke stort, men heller veldig skuffende!

Er du gravid???

Svar:


Jeg fikk spørsmål av flere anngående akkurat dette. Først å fremst så drakk jeg bare Cola i helgen som var fordi at det eneste jeg liker av alkohol er sprit, og jeg ønsket ikke å drikke sprit i helgen med barna mine løpende rundt. Hvis jeg hadde likt øl eller vin så hadde jeg sikkert drukket littegranne.
For de som kanskje synes jeg ser gravid ut (?) så har jeg nok bare mage etter tidligere graviditeter. Er nok ikke stort annet enn mat, fett å ekstra hud på magen min for nå. Men blir nok å få en liten bebi til i framtiden :) (Sorry for skuffelsen til de som håpet at jeg skulle ha bebi nå)

Går du på p piller?

Svar:

Nei jeg går ikke på P-piller. Jeg testet det ut i fjor, men boobsa mine gjorde så vondt da jeg gikk på dem at jeg knapt klarte å dusje fordi at det gjorde vondt da dusjstrålen kom på dem. Men takket være gynekologen jeg gikk til så ble jeg introdusert for P-ringen. Trør den bare opp i høna å lar den ligge der i 3 uker, så tar man den ut for en uke for å få tanterød på besøk før man setter inn ny. Å hvis man ikke vil ha tanterød så bytter man bare enkelt å greit til en ny ring etter 3 uker istede for å bare ta ut den man hadde. (fantastisk å slippe å huske pillen hver eneste dag)

Så dette var noen av spørsmålene, og siden det ble langt så kommer det en del 2 også. Vil dere ha del 2 også? :)

Huttetuu

 


SPØRSMÅLSRUNDE

26.08.2013 @ 11:59 i Spørsmålsrunder/svar 9 kommentarer

Tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde igjen siden det er en liten stund siden sist. Dimitris er også med på denne spørsmålsrunden, så dere kan også stille spørsmål til han om det er noe dere ønsker svar på. Så skal vi svare når vi har fått inn noen spørsmål.

Huttetuu

HYTTETUR

25.08.2013 @ 22:38 i Blogg 4 kommentarer

Hei fine dere. Denne helgen har jeg ikke blogget fordi at vi har vert på hyttetur, å nettet ble alt for treigt på mobilen min der til å kunne blogge.

Vi dro til ferieparadiset sandvik på sandhornøya. Min oldemor bor der å er også født å oppvokst der. Mamma å pappa har hytte der, sønnen til min oldemor bor også der. Å mine besteforeldre er sammen med min oldemor når dem er der. Jeg har ikke så veldig masse bilder å vise dere siden jeg tok noen bilder med min mamma sitt kamera, og mobilen min ble tom for strøm hele tiden (ære være iphone batteri). Uansett, på fredag da vi kom, kom vi litt sent. Så kvelden ble trilbrakt på hytten sammen med mine foreldre og søskenbarnet til mamma. Da spilte vi et par runder amerikaner (kortspil hvis dere lurte).

På lørdagen sto vi ganske tidlig opp siden planen var å komme oss ut i båten å fiske litt (mamma å pappa har båt, så vet dere det).Mammaen min å Dimitris. Måtte jo ha bilde av hvor fine de var i redningsvestene :)

Pappa, Henriette å hundene venter på at resten skal komme seg i båten

Selv hundene har redningsvest :)Pappaen min som kjører båten :)Meg å lillemor. Hvis dere lurte så ser jeg slik ut fordi at jeg er syk i tillegg til at jeg hadde voldsom hodepine. Men ut i båten måtte jeg bare uansett!Fine lillesøsteren min Ida (legg foresten merke til måsen på havet som også ville bli med på bildet) 

Litt fisk ble det nå på oss den dagen. Litt makrell, sei å 1 uer :) Etter fisking så ble det ordnet langbord for grilling imellom husene. Å der sammlet vi oss alle sammen

Grilling på gang. 

Min fine å gode Oldemor Åse. 87 år gammel er hun, men sprek som en 60 åring ;P 

Vi hanne en veldig trivelig å koselig ettermiddag/kveld med god mat å noe godt i glasset (Cola for min del hvis dere lurte). Tror klokken var rundt 11-12 før vi tok kvelden. Å i dag har vi fått ryddet å pakket sammen etter helgen. Spist deilig middag på hytten hos mine foreldre. Å gått tur på stranden (i sandvika har dem en skikkelig stor å fin strand, annbefales for de som kan komme seg dit)Vi kom hjem i kveld, å da var det bare å få badet ungene, ryddet leiligheten litt, spise kveldsmat å få ungene i seng. Å per akkurat nå har kjæresten sett første del av filmen alene som vi skulle se sammen, men jeg måtte jo blogge meg ferdig før jeg kunne se film slik at dere kunne være oppdatert på hva jeg har gjort. Så nå som jeg har oppdatert så skal jeg legge fra meg dataen å se resten av filmen med han før jeg skal sove. God natt alle dere kjære lesere <3

Huttetuu

NÅR TING GÅR GALT PÅ FLYET

22.08.2013 @ 15:14 i Blogg 2 kommentarer

I sommer da vi skulle reise til Hellas, jeg og kjæresten så fikk jeg en veldig ubehagelig opplevelse på flyet. Vi reiste tidlig om morgenen fra Bodø til Oslo, å dene turen gikk smertefritt. Dagen ble tibragt i oslo før vi så måtte tilbringe en hel natt på Gardemoen. Så tidlig neste dag sattes kursen videre til Athen. Jeg hadde sovet ekstremt lite på denne tiden, så da flyet kom opp i luften sovnet jeg på et blunk! Men det tok ikke mere enn kanskje 30 minutter før jeg våkner igjen. Det jeg våkner av er en av flyvertene som står å roper litt til damen som sitter på samme rad som meg å kjæresten. Vi vet ikke klart hva som skjedde, men jeg regner med at damen hadde svimt av siden flyverten småristet i damen samtidig som hun prøvde å vekke henne. Jeg var så redd i dette øyeblikket da jeg våknet at jeg knapt hviste hvor jeg skulle gjøre av meg, hva jeg skulle gjøre eller noe. Damen våkner til etter litt, men forteller at hun føler seg svimmel å har litt vanskelig for å puste. Flyvertene så ikke ut til å selv helt skjønne hva dem skulle gjøre, men dem var å fant fram oksygenflasken med maske som dem plasserte fint i ansiktet på damen. Damen prøver å fortelle flyvertene at dem må måle blodtrykket hennes, men det var det vist ingen av flyvertene som hviste hvordan man gjorde. Damen gjorde et forsøk eller to på å ta av oksygenmasken, men til ingen nytte, for flyvertene var der å tok den på igjen.

Etter litt kom det spørsmål over høytaleren om det fantes lege eller helsepersonell på flyet. Det var ingen lege der, men en dame som hvistnok hviste hvordan man måler blodtrykket. Første beskjed var at blodtrykket var 80/40 (eller hva man skriver først)... Jeg tenkte for meg selv at dette hørtes da merkelig lavt ut. Men valgte å ikke si noen ting. Damen som ble syk på flyet spurte etter noe salt å spise/drikke, men det mente andre at hun ikke skulle ha. Jeg mente å ha hørt noe om dette saltet tidligere, så jeg benyttet meg av det gratise nettet ombort til å google litt. Å sannelig sto det at salt var veldig bra å gi ved lavt blodtrykk. Da jeg fortalte denne beskjeden videre ble jeg totalt avvis som om jeg ikke viste noen ting (sorry du damen som tok blodtrykket, jeg leste et skriv fra en lege via google).. 

Blodtrykket ble målt sikkert 10 ganger ila 30. minutter, å hun som målte blodtrykket sa siste gangen at trykket lå på 110/80 (jeg tenkte mitt, kunne det stige så fort med bare vann som damen fikk, eller hva skjedde? Kanskje trykket var målt helt feil?...) Hun virket iallefall ikke sikker på hva hun gjorde hun damen som målte for å være ærlig. Men vi konkluderte flere med at flyvertene hadde satt oksygenmasken på alt for høyt (tror dem sa at det sto på 4), å det ble sotte ned, å damen så mere komfertabel ut også da oksygenmasken som hun ble tvinget til å bruke ble satt litt ned.

Jeg personlig liker å fly med Norwegian fordi at dem selger billigere billetter, og for meg som har lite penger så er dette bra. Men jeg ville ikke følt meg trygg på personalet hvis jeg hadde blitt syk. Hva hjelper det vel med utstyr hvis vertene ikke engang blir lært opp til å måle blodtrykket i det minste? Det er greit at vertene ikke skal ha doktorgrad for å jobbe i et fly, men de bør iallefall bli opplært til å bruke førstehjelpsutstyret på en ordentlig måte som er om bord i flyet.

Til syvende å sist gikk det bra med damen som ble syk, men hun skulle ta seg en tur til sin lege i Hellas (det var en gresk dame) for å få undersøkt om det var noe som feilet henne.  

Huttetuu

SISTE DAG I ATHEN + HJEMME IGJEN

22.08.2013 @ 11:11 i Blogg 1 kommentar

Hei dere. Jeg har hatt litt pause fra bloggen nå i noen dager. Det er nok en grunn til det, men det skal jeg komme tilbake til senere når det passer seg.

Uansett. Siste dag på ferie ble i grunnen bare tilbragt hjemme hos mammaen å pappaen til Dimitris. Først ble jeg vekket på morgenen i halv 10 tiden fordi at vi skulle si hade til søsteren til Dimitris. Hun skulle nemmelig på ferie med mann å barn, så de var bare innom en snartur for å si hade bra. Lille søte Giannis gråt å ropte MALII da vi sa hade, tror gutten er blitt skikkelig glad i meg :)
På ettermiddagen dro jeg, Dimitris, Fotini (andre søsteren til Dimitris) og mannen til Fotini, Stefanos på kafè for en siste kaffe i Athen for denne gang.

På det siste bildet ser dere plassen vi dro til hver eneste morgen for å få oss morgen kaffe (sjappa på hjørnet)...

Jeg har hatt det helt fantastisk flott i Hellas de 3 ukene vi var der, og tiden gikk så alt for fort. Så tusen takk til alle sammen der nede som gjorde ferien vår uforglemmelig <3

Hjemturen fra Hellas ble veldig lang, for jeg hadde nemmelig glemt bukser hjemme, så jeg måtte reise i shorts. Det ble en kald opplevelse på gardemoen for å si det slik, for utenfor der viste gradestokken hele 7 grader! Men det gikk nå greit allikevel. Vel hjemme igjen så var barna like glade for å se meg som jeg var for å se dem. Å dere kan tro det var liv i stuen da barna fikk feriegavene sine. Har ikke tatt noen bilder etter jeg kom hjem, så har nok ikke noe å vise dere, men kameraet skal nok bli flittig brukt igjen :) 

Tenkte foresten å vise dere bilde av gaven Inge-A fikk siden jeg ikke viste det tidligere. Slenger samtidig inn bilde igjen av gaven til Henriette slik at de som ikke har sett får se det.

Huttetuu
 

FERIEN DAG 19

15.08.2013 @ 22:37 i Blogg 2 kommentarer

I dag har jeg ikke stort å oppdatere om. Maria (Dimitris sin mamma) har navnedag i dag, og i dag er det rød dag i Hellas siden dem feirer jomfru Maria sin bursdag (eller noe slik). Så storesøsteren til Dimitris kom med mann å barn for middag. I 9 tiden kom tanten til Dimitris på besøk med mann å datter. For min del har det vert en litt kjedelig innedag, men navnedag her er like stort som bursdag (om ikke større), så da ble det slik i dag :)

Se denne søtsaken jeg fikk servert i kveld! Ser ikke den god ut eller hva?

Huttetuu

INNKJØP FRA HELLAS

15.08.2013 @ 12:20 i Blogg 7 kommentarer

Hei alle søte! Nå har jeg fått tatt bilde av tingene jeg kjøpte i går, så da tenkte jeg å vise fram for dere :) Siden jeg vet at lille Henriette ikke ser bloggen min så skal jeg også vise dere gavene jeg har kjøpt til henne, men gavene til Inge-Aleksander må dere nok få se senere siden det er en sjanse for at han å lillesøsteren min ser på bloggen min sammen.

Sminke for meg, endelig blir sminketasken min litt oppgradert. Er jo bare ca. MANGE måneder siden sist jeg kjøpte meg sminke, så det var deilig å kunne sjemme meg selv litt bort nå. En veldig god shampoo for meg + en balsam som som er noe større enn dem jeg kjøper i Norge :P

Hair gel for Dimitris. Så nå kan han stelle med håret sitt før man drar ut noen plass :)Ny slaskebukse for Dimitris (Jeg er sjalu, for den likte jeg godt) haha. De han har er så gammel å slitt, så han trengte seg virkelig en ny.Converse All Star sko for min lillesøster. Min mamma ba meg kjøpe det for dem til min lillesøster. Tipper hun blir glad nå, selv om dem ikke hadde hvite slik hun aller helst ville ha.Gaver til lille Henriette. Hun var klar på at hun ønsket prinsesseting og sminke fra Hellas. Så jeg kjøpte sminke, negellakk, klisterøredobber, hårstrikk og barbie bil med barbie :) Håper hun blir å like detGresk flagg med duft for bilen. Fancy ikke sant? Også Gresk flagg tatoo... 

Til sist, hengelås for min koffert (Glemte jo sefølgelig å fikse dette før jeg dro ifra Norge, men nå har jeg det. Også de spesielle pennene som Dimitris liker å skrive med (litt gammeldags sånnsett) :P 

Siden pengene ikke strakk til denne gang så ble det ikke noe nye klær på meg fra Hellas, men vi skal jo tilbake om under 1 år for bryllup. Så da blir det nok nye klær på meg.

Hva synes dere om innkjøpene mine? Vil dere at jeg skal legge ut bilde av Gaavene til Inge-Aleksander også når jeg kommer hjem og han har fått dem?

Huttetuu

FERIEN DAG 19

15.08.2013 @ 00:17 i Blogg 0 kommentarer

Hei dere, har ikke glemt dere. I dag har jeg vert på shopping og svidd av alt for masse penger, men det får så være. Er det salg så er det salg!

Da vi kom hjem fra shopping så hadde jeg sånn migrene at jeg hadde mest lyst å hoppe utenfor balkongen, men jeg klarte å styre meg (slipper ikke unna meg enda ;) Migrena har heldigvis gitt seg etter 1 migrene tablett, 2 ibux og 2 paracett (FY Malin! Men noen ganger blir man desperat). Nå sover alle så da får jeg dessverre ikke laget innlegg om innkjøpene mine, men lover at jeg skal få laget det i morgen når jeg våkner :)

Huttetuu

FERIEN DAG 18

14.08.2013 @ 12:29 i Blogg 1 kommentar

Hei dere. Som dere så på bloggen i går så skulle jeg egentlig på shopping, men det ble det ikke noe av allikevel. Vi valgte å heller dra på stranden siden Nikos hadde fri fra jobb i går

Men i dag blir det shopping, nyter bare morgenkaffen nå, så skal vi dra :-) Så følg med, senere i dag skal jeg lage innkjøp innlegg.

Huttetuu

FERIEN DAG 16-17

13.08.2013 @ 10:24 i Blogg 5 kommentarer

Hei dere, jeg har ikke glemt av bloggen. Men det har vert ganske full rulle her, så har ikke hatt så mye tid til bloggen de siste 2 dagene. Men nå har jeg tid som dere ser, Dimitris er ute å fikser noe papirer så da sitter jeg klistret forran laptoppen :)

For 2 dager siden var vi egentlig for det meste hjemme, men det skjedde ganske mye her hjemme som gjorde at jeg ikke tok fram laptoppen. Hva som egentlig skjedde er ikke noe jeg kan skrive om på bloggen siden det ikke handler om meg. Men på ettermiddagen dro jeg å Dimitris ut på Cafè sammen bare jeg å han. Vi hadde det veldig koselig sammen der inntil kompisen til Dimitris sa at han hadde tid til å møte oss, og da var det bare å løpe. Dette er da en bestekompis av Dimitris som har jobbet så mye etter vi kom til Hellas at han ikke har hatt tid til å treffe oss tidligere.

Så da vi dro for å treffe kompisen til Dimitris valgte vi å ta taxi (første gang siden vi kom hit), og vet dere... Taxi her er BILLIG i forhold til Norge :P Vi dro på en kjempekoselig plass hvor Dimitris å Nikos tok seg hver sin øl, mens jeg nøyde meg med en Cola :) Å praten gikk i ett sefølgelig siden kompisene hadde mye å snakke om.. Jeg skal si dere at det ikke er lett å være Norsk blandt folk her som bare snakker Gresk, men jeg skal skrive et innlegg om det senere :)

Vi avsluttet dagen med en burger etterpå å var ikke hjemme før i 1 tiden på natten. Da var søsteren til Dimitris kommet tilbake fra ferie, så hun hadde jo litt å fortelle om fra ferien sin. Men hun fikk ikke fortalt alt siden det alt var sent, å vi alle trengte å få oss litt søvn

I går satt vi hjemme på dagen å ventet på kjæresten til Fenia (søsteren til Dimitris). Fenia fortalte mere om ferien sin å viste meg masse fantastiske bilder, å jeg skulle få lov å kopiere noen av bildene hennes å vise dere herr på bloggen (hvis dere vil se bilder fra den fantastiske øya hun var på?). Etter feriesnakken fikset Fenia meg på håret å vi gjorde oss klare for mat også gå ut etterpå.

Fint ikke sant? Vi dro på cafè etter mat. Nok en søt kaffe på meg (Lover, jeg er sikker på at jeg har lagt på meg 10 kilo etter jeg kom av all maten dem serverer og all kaffen jeg har drukket. Er enda sikker på at Grekere ikke gjør annet hele dagen enn å spise:P ) "storebroren min" Nikos kom også for å hilse på mens vi var på Cafè. Vi satt ikke der så veldig lenge da, for Dimitris hadde avtalt med den andre Nikos at vi skulle komme på besøk til han (Man hører navnene Nikos, Dimitris, Kostas, Giannis osv. om å om igjen her nede).

-

Da vi kom til Nikos ble vi sefølgelig servert drikke (cola igjen for meg, la oss si at jeg er oppe 11 kilo ekstra nå). og Pizza ble bestilt. Mammaen og kjæresten til Nikos var også der. Jeg fikk et fint armbånd hos mammaen til Nikos (tusen takk søte deg). Praten gikk å det tok jammen ikke lang tid før dem begynte å snakke om mat igjen :P Men denne gangen måtte jeg rett å slett bare si nei (Sorry folkens, jeg kan ikke spise 5-6 gangen for dag)... I 12 tiden kjørte Nikos å damen hannes oss hjem igjen. Å jeg hoppet rett til køys, jeg var rett å slett SLITEN!

Se denne lille "skjønne" tingen som møtte oss i gangen på tur ut fra Nikos.... Æsj :P

Senere i dag skal jeg på shopping (tror jeg)... Vil dere at jeg skal lage innlegg om hva jeg shopper?

Huttetuu

FERIEN DAG 15 (BORTSKJEMT)

10.08.2013 @ 21:14 i Blogg 8 kommentarer

Heia dere som venter på oppdatering, ja og dere som bare tilfelldig er innom ;)

I dag sto vi opp ganske så tidlig. Vi skulle nemmelig til Athen's største kjøpesenter, å dere kan tro det var stort. Ja iallefall for meg uansett. Ser kanskje ikke så stort ut på bildet, men inne var det veldig stort.Det første vi gjorde da vi kom var sefølgelig å gå for morgen kaffen som vi enda ikke hadde drukket, og da måtte jeg sefølgelig ta søt bilde av meg å kjæresten.

Etter morgenkaffen så var det tid for å utforske litt. Å med utforsking mener jeg ikke shopping, for det skal jeg gjøre på mandag sammen med storesøsteren til Dimitris. Så vi dro sefølgelig til avdelingen hvor dem har spill og morro. Vi prøvde oss på en maskin hvor man kunne vinne noe alla ipad siden Inge-Aleksander ønsker seg så voldsomt en slik, men uten hell desverre. Jaja, de 8 euro ut av vinduet. Guttene fikk også prøve seg på air hockey, og vi spillet litt biliard + et par andre gøyale ting der

Også må jeg jo bare vise fram bilde av denne lille skjønnheten som fikk meg til å tenke på jenta mi tvert!

Da vi var ferdig med spill å gøy så dro vi for å spise litt siden klokken allerede var blitt masse. Vi hadde jo også mere å gjøre denne dagen. Det er nå vi kommer til bortskjemt parten i overskriften min. Kusinen til Dimitris jobber nemmelig med å fikse negler ol. Så vi avtalte tidligere i uken at hun skulle fikse mine idag. Å dette var jeg sett veldig fram til. Meningen var at bare neglene på hendene skulle fikses, men da vi kom dit så ble jeg spurt om jeg ville ha fikset på føttene også, å slik ble det. Jeg følte meg virkelig som den dronningen der jeg satt hehe...

Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet, å hvis noen er i Athen å skal fikse neglene sine, så annbefaler jeg absolutt denne jenta. Hun er utrolig flink, og ikke minst utrolig hyggelig <3 

Nå skal jeg ta med meg mine nye negler å finne sengen for å sove bort migrena som jeg har klart å få ila dagen. jaja, var såååå verdt migrene for denne hærlige dagen.

Huttetuu 

FERIEN DAG 14

09.08.2013 @ 23:23 i Blogg 1 kommentar

God kveld alle sammen! I dag skal jeg skrive om hva vi har klart her i huset nå. Dimitris har en bestemor som har vert sengeliggende iallefall i 2 år nå. Dagene hennes går ut på å ligge i sengen eller sitte i en stol vedsiden av sengen sin. Hun har tidligere hatt brudd i begge hoftebein (Ikke samtidig). Så etter operasjoner så ble hun skremt fra å gå, å rett å slett gav opp det kapittelet. Men vi brukte gårdagen å dagen i dag til å overbevise den over 80 år gammle dama at hun kan gå ved hjelp fra oss eller ved hjelp av andre hjelpemiddler. Så vi fikk dama til å gå til vinduet å tilbake slik at hun kunne se ut, og jeg har lovet henne at vi skal gjøre dette hver dag fram til meg å Dimitris drar tilbake til Norge :)

Ellers så har vi bare vert ute på cafè i dag sammen med en kompis av Dimitris. Nikos jobber og søsteren til Dimitris er på ferie, så ikke bare bare å komme seg til stranden da nei :P Å ja, vi har jo også vert å ordnet noe papirarbeid i dag. Dimitris foreslo at jeg bare kunne bli hjemme mens han sprang rundt til kontorene, men siden jeg ikke forstår noen i huset så valgte jeg å springe med han. I grunnen er det ikke så dumt heller siden jeg får LITT trening av det. Er sikker på at jeg har lakt på meg iallefall 10kg på 2 uker her. Tror seriøst ikke at Grekerne gjør mye annet enn å jobbe, spise og drikke :P Går helt klart i MASSE spising. Uansett, har ingen bilder fra i dag siden jeg ikke tror at innsiden av kontorene er så mye å se på, men jeg må helt klart skjerpe meg med disse bildene. Gammelt bilde, men helt klart favoritten min for tiden :P

Huttetuu

LITEN VIDEOBLOGG

09.08.2013 @ 09:02 i Blogg 9 kommentarer

Hei dere. I går skrev jeg at jeg hadde en liten video av min kjære som snakker litt Norsk. Det er ikke mye, men dere får hørt det litt. Å nå er den ferdig opplastet, så da tenkte jeg å dele den før jeg stikker ut. Enjoy :)

 

Som dere hører så vil han ikke bli med på noe slik igjen med mindre 150 folk ønsker det. Så hvis dere liker videoen å vil se mere, så lik å del innlegget for å vise han at dere liker det.

Vil også minne om min fb side hvis noen ønsker å følge oss: LINK TIL FB SIDE HER

Huttetuu

FERIEN DAG 12-13

09.08.2013 @ 00:45 i Blogg 0 kommentarer

Hei dere!

I går var en ganske lang dag. Siden Dimitris var på sykehuset sammen med noen i familien så tibrakte jeg dagen sammen med Nikos. Vi var innom en cafè for kaffe på morningen. Etter morgenkaffen så var vi på vandring innom litt forskjellige butikker, spiste på Everest, innom en bar slik at Nikos fikk den iskalde ølla som han lengtet sånn etter. Da klokken var rundt 14:50 så kom Dimitris hjem igjen, så jeg dro hjem til han igjen. Resten av dagen er egentlig ikke noe å snakke om for øyeblikket, og hvem som var på sykehuset er uviktig også, men det går bra akkurat nå.
Pga slik som dagen i går var så tok jeg ingen bilder (beklager det), men jeg følte meg bare rett å slett ikke så vell i går enkelt å greit.

I dag var vi å hentet passet til Dimitris, endelig har han fått passet sitt :D Så nå er det bare noen småting igjen å fikse før vi drar til Norge slik at han kan få registrert seg når vi kommer til Norge :)
Etter vi hadde vert å fått passet dro vi hjem igjen. Ventet hjemme hele dagen på at et par venner av Dimitris skulle ringe slik at vi kunne dra ut på cafè sammen, men telefonen kom aldri så tilslutt dro jeg å Dimitris alene på cafè. Vi hadde tross alt vert hjemme stortsett hele dagen sammen med onkelbarna hannes, så vi begge trengte i grunnen en pust i bakken :PSøte lille Evita, hun er jo bare helskjønn, men helt klart ei veldig bestemt lita frøken ;P

Må foresten bare vise dere middagen vi spiste i dag. Synn at jeg ikke tenkte på å ta bildet før etter jeg hadde spist meg ferdig, men dere skjønner nok tegningen når dere ser bildet uansett :P Å jeg var i grunnen veldig sjokkert over den serveringen da jeg kom til matbordet. Men det var jo spisende selv om det var alt for MYE bein i den maten :P

Så ellers. I kveld laget jeg å Dimitris en videoblogg av at Dimitris snakker litt Norsk. Jeg måtte overtale han, og han gikk med på en kort en med beskjed om at iallefall 150 folk måtte be om en lengre for at han skulle være med på en til på denne måten :P Videoen lastes opp i dette øyeblikk, men er sansyneligvis ikke klar før i morgen siden internettet her er så treigt som det er. Så jeg tenkte at jeg kunne dele videoen av Evita (Onkelbarnet til Dimitris) når hun teller til 10 på Norsk. Jeg er altså i full gang med å lære barna her litt Norsk :P Haha... 

Så, vil dere se videoen av Dimitris å meg fra nå i kveld også?

Huttetuu

DANSEVIDEO

07.08.2013 @ 07:03 i Blogg 4 kommentarer

Hei søtinger. Husker dere at jeg sa tidligere at jeg har en dansevideo av niesen til Dimitris? Her kommer den endelig

 

Huttetuu

FERIEN DAG 11 (BANKKORTET)

07.08.2013 @ 00:02 i Blogg 2 kommentarer

Hei dere fine. Regner med at dere venter oppdatering anngående bankkortet som ble tatt av minibanken? Så her kommer den historien:

I dag sto vi opp kjempetidlig. Vi skulle jo til banken for å prøve å få igjen bankkortet, og ikke viste vi hvor vanskelig det skulle bli! Da vi kom så ringte damen i banken til sine sjefer som sitter over henne, hvor hun så får beskjed om å ikke gi det tilbake. Dem sa foresten også at hun ikke skulle fortelle oss om at bankkortet mitt hadde en sperre på seg, bare si nei å ferdig med det. Selv om damen hadde fått beskjed om å bare si nei uten å gi grunn, så sa hun alikevel til oss at det var en sperre på det som var grunnen til at minibanken tok kortet. jeg ringte så til sparebanken i Norge å spurte hvorfor i alle dager det lå inne en sperre, og da fikk jeg beskjed om at det var fordi at jeg hadde vert minus på kortet. Men damen i sparebanken tok vekk blokkeringen med en gang mens hun hadde meg på telefonen siden jeg hadde fått inn penger å ikke var i minus lengre. 
Damen i banken i Hellas ringte så igjen til sine sjefer over seg, og fikk til svar at hun fortsatt ikke kunne gi meg kortet mitt fordi at dem ikke hviste om sperren var borte eller ikke, og sa så til henne at hun måtte gi meg beskjed om at jeg bare måtte bestille meg nytt kort når jeg kom til Norge. Dette var pungtet hvor jeg ikke hviste om jeg skulle grine eller le. Jeg var så sint på damen der hun bokstaveligtalt satt å veivet med bankkortet mitt rett forran øynene mine før hun la det ned i skuffen sin med lås på!
Jeg ringte så igjen til banken min i Norge å tryglet dem om å fikse opp i dette slik at jeg kunne få kortet igjen. Jeg var tross alt raka blakk uten kortet mitt, og har fortsatt nesten 2 uker igjen i Hellas! Banken i Norge fikk et telefon nr som dem kunne ringe, og dem sa at dem skulle ringe å få fikset dette, også skulle dem ringe meg tilbake. Jeg følte meg lettet.
I mens vi ventet så bestemte damen i Hellas seg for å ta oss opp et par etasjer for å snakke med bank sjefen selv. Der oppe satt jeg rett å slett bare å forbannet hele  Hellas, for jeg var så sint for problemene dem laget for meg. Jeg forklarte dem også at vi kunne gå ut i minibanken rett utenfor slik at dem kunne se at det ikke lengre var noe iveien med kortet mitt lengre. Sjefen bestemte seg for å la meg vise til at jeg snakket sant. Å riktig nok kom det penger ut. Sjefen gikk inn i banken igjen med meg på slep å begynte selv å banne ut over et teit system dem har haha.... Han fikk en mann til å fikse papirer slik at jeg kunne få kortet mitt igjen, og mens de fikset papirer så ringte Norge tilbake til meg med beskjeden om at det snart kom ordre til banken om å gi meg kortet tilbake :D Å 30 sek etter så fikk dem telefonen om å gi kortet tilbake, for da hadde selveste høyeste hold fått den beskjeden av Norge.

Så jeg fikk kortet mitt tilbake, å jeg var så glad at jeg ikke viste om jeg skulle le eller grine av lykke. Jeg forbanner meg fortsatt over høyeste hold i National bank i Hellas, jeg forbanner meg over damen som tok imot oss i banken som satt der å veivet med kortet forran trynet mitt (selv om Niko å Dimitris sa at hun ville hjelpe. Hun snakket bare Gresk så jeg forsto ingen ting). Den eneste som skulle hatt en rose i den Greske banken er mannen i noen etasjer over som gjorde den gode jobben han gjorde. Å ikke minst skulle damen fra Sparebanken i Norge hatt en rose for rask behandling å ordning i sakene. Så har du sparebanken å bankkortet ditt blir slukt av minibank i utlandet, så ikke frykt.... De ordner opp å hjelper deg :) Og sefølgelig en rose hver til Dimitris og Nikos som var utrolig god støtte <3 Etter greia med banken så dro vi på cafè for morgen kaffe. se så happy Nikos å kompisen er :P haha

Å etter cafè turen dro vi å spiste før vi dro hjem. Hjemme her har jeg leket MASSE med onkelbarna til Dimitris. De vi enkelt å greit ikke la meg få et øyeblikk for meg selv, moren til Dimitris snakker til og med om hvordan barna roper etter meg når vi ikke er her haha :P
I kveld har vi vert hos onkelen å tanten til Dimitris slik at han fikk se dem igjen, og jeg fikk treffe dem for første gang. Kjempetrivelig var det, å ingen kan fortelle at grekerne ikke tar godt vare på besøkende ;)
Skulle lastet opp flere bilder, men internettet er så treigt nå at det får jeg heller slite med i morgen :)

God natt alle fine <3

Huttetuu 

FERIEN DAG 10

05.08.2013 @ 21:58 i Blogg 6 kommentarer

Hei søtinger!

I dag har jeg i grunnen hatt en skikkelig shitt dag rett å slett. Dagen startet jo veldig bra med kaffe hos Nikos, før vi så tok turen til vår venn Giannis. Vi satt en stund hos Giannis før vi bestemte oss for å dra på cafè. Jeg, full av bekymringer som jeg altid har, så ville jeg egentlig ikke dra på cafè siden vi bokstaveligtalt var blakk. Men vi dro allikevel. Å mens vi satt på cafè så kom endelig pengene jeg ventet inn på konto. Jeg tok med meg Nikos for å finne en minibank å ta ut penger, å gjett hva som skjedde da? Minibanken tok bank kortet mitt! *cry* Jeg ble så sint, frustrert å lei meg at jeg nesten satt å gråt. Så i morgen må vi opp klokken 7 på morran for å dra til banken å prøve å få kortet tilbake. I aller verste fall gir dem ikke det tilbake, og forteller meg at jeg må be banken min om å sende et nytt! Å hvis det skjer så vet jeg ikke hva jeg er i stand til å gjøre med den stakkars bank personen som gir meg nyheten!

Anyways... jeg har ikke tatt bilder i dag, rett å slett fordi at humøret har vert dritt pga det som skjedde, men jeg tenkte å vise dere en gave jeg fikk hos søsteren til Dimitris for noen dager siden.Så, har dere også vert like "heldig" som meg med minibank på utenlandsferie?
Fikk dere isåfall kortet tilbake?

Huttetuu 

FERIEN DAG 8-9

04.08.2013 @ 21:53 i Blogg 4 kommentarer

Hei dere. Tid for oppdatering igjen.

I går var vi ute på kafé i flere timer med søsteren til Dimitris siden hun skulle dra på ferie i dag. Da vi kom tilbake hjem igjen så var hodet mitt på tur til å eksplodere av migrene. Hev innpå med smertestillende å sovnet av i sofaen (til andres glede. Dere skal få se bilde) Da jeg våknet så var kjæresten til søsteren også her. Han skulle klippe håret til mannfolkene i huset (han er herre frisør). Det var vel i grunn det som skjedde i går :-) har ikke mye bilder å vise siden jeg ikke tok mange pga migrena mi

I dag sto vi opp tidlig for å dra til stranden sammen med noen venner. Å hele dagen ble tilbrakt der. Jeg har fått deilig solbrent hud fra nakken å ned til leggene, så nå klarer jeg knapt å sitte eller bruke klær haha. Bilde av det får dere senere :) Da vi kom hjem var 2 av kusinene til Dimitris her. Kjempekoselig å treffe dem, å på lørdag skal hun ene fikse neglene mine :)

Likte dere bildene?
Vil dere se hvor deilig å solbrent jeg er?

Huttetuu

FERIEN DAG 7

02.08.2013 @ 22:58 i Blogg 0 kommentarer

Hei dere. Siden jeg i grunn ikke har noe å blogge om i dag, så får dere se hvordan jeg å Dimitris sover hver natt. Er det ikke fint? Det er på gulvet, men så mange lag med pledd og teppe at det faktisk er veldig behagelig :)

Grunnen til at jeg har lite å blogge om er fordi at jeg sov bort nesten hele dagen etter vi var ute i går natt. Vi var ikke hjemme før 9 i morres, så man kan si at jeg var trett. Våknet ikke før klokken var 3 i ettermiddag. Så bortsett fra en tur på cafe med Nikos, så har vi bare vert hjemme

Huttetuu

FERIEN DAG 6

01.08.2013 @ 19:02 i Blogg 4 kommentarer

Hei fininger. Både mine trofaste lesere å alle andre :)

I dag har vert en dag hjemme siden Dimitris hadde masse og ordne. Men jeg har koset meg sammen med onkelbarna til Dimitris. De er blitt så glad i meg at man hører dem rope MALI hele tiden :) Nå i ettermiddag har jeg å Dimitris vert ute på cafe bare oss. Godt med litt alenetid med mannen min også. Vi var også innom saint Thomas kirka her i Athen. Veldig fint inni, men viste ikke om det var lov å ta bilder, så bildene jeg tok i smug ble litt dårlige. Legger de ut allikevel. Har foresten en film av onkelbarnet til Dimitris når hun danser, men den må jeg legge ut senere når laptoppen bestemmer seg for å samarbeide.

Huttetuu

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits