Arkiv mned: november 2013

Æ E FERDIG!!

29.11.2013 @ 16:01 i Blogg 0 kommentarer

Tenke seg så godt det er å være ferdig hos tannlegen. Fra nå av skal jeg til tannlegen jevnlig på kontroll slik at det ikke hoper seg opp slik som det hadde gjort nå. Har blitt noen rotfyllinger, vanlige fyllinger, og 2 kroner. Tannlegeskrekken min vil nok for alltid være der, men det går mye bedre nå enn det gjorde før. Så til folk i Bodø som har tannlegeskrekk, dra til Silje på sandgata tannklinikk. Hun er bare fantastisk flink, og jeg kjenner at jeg aldri vil bytte tannlege igjen.

Visdomstannen ble ikke fjernet da. Røttene var på en måte sånn kroket å for nært nerven. Så ble en fylling i den nå, å hvis jeg får vondt ¨slik at tannen må trekkes, så blir jeg henvist til en kirurg for å få tatt akkurat den tanna. Er både lykkelig å trist for at jeg ikke ble kvitt den tanna i dag en gang for alle. Hadde gruet så mye for akkurat denne trekkingen så lettelsen var stor for at jeg slapp, men samtidig vet jeg at jeg sikkert en gang i framtiden må ha den ut. Å da blir det en ny runde med å grue seg haha.

Søte tannlegen sa at det nesten kom til å bli litt trist å ikke se meg komme igjen på en stund nå. Jeg på den andre siden synes nok ikke det er så veldig trist haha.

Foresten så har jeg fått meg ny vaskemaskin i dag. Den gammle som holdte i over 8 år tok kveld i forige uke. Så nå er jeg overlykkelig over å ha vaskemaskin i hus igjen slik at jeg kan få vasket klær igjen.

Huttetuu

STORM, TANNLEGE OG BILEN FUNGERE IGJEN

28.11.2013 @ 20:30 i Blogg 1 kommentar

Hei alle fine. Nå er det vel på tide med en liten update.

I går var det en storm å herjet i byen her, så da ble det innedag å filmkos. Ungene bestemte at det var Reisen til julestjernen og jul i blåfjell de ville se. Også fikk de sitte litt sammen med dataen før middag også. Det passet meg perfekt med storm i går siden jeg hadde voldsom hodepine i går, så da fikk jeg slappe av på sofaen mens barna koset seg med film.


(søsken kjærlighet. de kan være verdens beste venner, men også verdens verste fiender)

I dag har jeg hatt min nest siste tannlegetime på en stund, å i morgen skal jeg ha den siste på en god stund. Kjenner at jeg gruer litt til i morgen siden jeg da skal trekke den siste visdomstanna mi. Rotfylling, vanlig borring, trekking av tenner er ok, men akkurat de visdomstennene mine.. huff. Uansett, i dag da jeg gikk hjem fra tannlegen måtte jeg bare ta bilde av hvor fint det er i sentrum nå, men det juletreet de har der nede nå synes jeg ikke er stort å skryte av. Det vanlige treet som brukte å stå på torget før var MYE finere...

Nå går jeg bare å gleder meg til Søndagen. Da er det første søndag i advent og første Desember. Skal bli kos å se hvor glad barna blir når de våkner på søndagsmorran å ser at "nissen" har vert her med adventskalender og pyntet med litt juleting. Kjenner jeg begynner å få litt julefølelse allerede, å førjulstiden i Desember med barna mine å min kjære skal bli hærlig. Julegavene er også kjøpt, bare 2 igjen. Så det betyr at vi kan slappe av å nyte Desember til det fulle

Har du begynt å få julefølelse?
Er du ferdig med julegavene? 

Foresten så FUNGERE BILEN IGJEN!!! Etter en natt på laderen så startet han endelig igjen. Men er nok ikke batteriet som er problemet, det hadde bare blitt tappet helt etter all prøving med å få start. Så siden han starter igjen nå så må jeg vel få kjørt til et verksted å høre med de om de vet hva som kan være problemet.

Huttetuu

RASISME

26.11.2013 @ 19:37 i Blogg 8 kommentarer

Fra nesten alle kanter kan man høre folk snakke om "pakkjævlene" eller "de jævla utlendingene", men er det egentlig rart at folk lett dømmer? Spesielt her i landet.

Jeg minnes tilbake til den gangen jeg gikk på sosialkontoret for å søke om å få dekket en husleie. Forran meg i køen sto det en dame med utenlandsk bakgrunn, faktisk så kunne hun enda ikke snakke Norsk så samtalen mellom henne å dama på sosialen var på engelsk. Dama spurte om hun kunne få dekket en telefon slik at hun kunne ringe til familien sin i hjemlandet, og damen på sosialen svarte tilbake at det kunne hun sikkert, men hun måtte levere inn en søknad

Jeg unnet virkelig denne dama en telefon for å kunne snakke med familien i hjemlandet sitt siden jeg vet hvor mye jeg ville savnet min familie hvis jeg befant meg i et annet land. Da jeg så fikk avslag på min søknad fordi at de mente jeg hadde nok penger (jeg var i litt krise den gangen fordi at jeg hadde betalt en telefonregning som var dyrere enn den burde ha vert) så kjente jeg at jeg ble litt sint fordi at dama forran meg i køen garantert fikk både til telefon og telefonregning pluss mere til.

Jeg mener sefølgelig at asylsøkere skal få hjelp når de kommer hit, men jeg synes ikke at de skal få i pose å sekk heller. Hvis ikke vi Norske kan få dekket vår telefonregning, hvorfor skal da de få dekket telefonregningen sin? Jeg minnes også tilbake til da jeg leste på nyhetene at staten vurderte å dekke bil lappen til utlendingene slik at de lettere kunne få seg jobb. Men hva med de Norske som ikke har penger til lappen? Å vi har faktisk ganske mange Norske uten jobb også. Selv tok jeg opp et lån for å kunne ta lappen da jeg var 20 år gammel, men det er jo ikke alle som kan gjøre det

Jeg selv er ingen rasist, å jeg bruker bestandig å forsvare disse utlendingene når jeg hører at folk snakker om "pakkjævlene" , fordi at jeg ikke liker hvordan de blir framstilt. Norske folk må lære seg at disse "pakkjævlene" ikke kan noe for at staten gir de så mye å ikke oss Norske. De er bare mennesker de også akkurat som oss, men det virker som utrolig mange glemmer det av og til. Så neste gang du er sint på utlendingene for at de får i "pose og sekk" så tenk over det en gang til, å bli sint på staten istedefor disse utlendingene.

Nå vil sikkert mange tenke "ja, men hva med all vold da?" Å per dags dato har vel ingen utlendinger tatt livet av så mange mennesker i Norge som det Breivik gjorde helt alene på en dag? Vi har faktisk Norske folk også som sitter i fengsel pga drap og vold, men vi henger oss alt for mye opp i utlendingene fordi at de ikke er her ifra. Men uansett hvor man er ifra så har INGEN rett til å yte vold på noen som helst måte. Å jeg er helt sikker på at du ikke ville likt å blitt sett på som en voldelig Norske pga det Breivik gjorde sant? Så hvorfor sitter så mange å drar alle utlendinger under en å samme kam?

Vi er alle ett, ta vare på alle rundt deg uansett om det er en Norske eller en utlending :)


(bildet lånt fra google)

Huttetuu

RIKINGER SER NED PÅ FOLK MED MINDRE PENGER

25.11.2013 @ 23:42 i Blogg 23 kommentarer

Hei se på meg, jeg har penger! Jeg kjøper de dyreste merkevarene til barna mine fordi at jeg har penger til det, og dere som ikke kan betale så mye for klær er bare misunnelige på meg. Jeg vil bare barna mine det beste, å da holder ikke boddyen fra H&M. Å bare for å sette det på spissen så legger jeg det fram slik at foreldre som ikke kan kjøpe de dyre klærne tydeligvis ikke vil det beste for barna sine. Men som dere sikkert forstår nå, jeg har penger!!

Ja Rannveig, jeg er misunnelig for at du har penger. Men ikke fordi at jeg ikke kan kjøpe de dyre merkevarene til barna mine. Jeg er misunnelig fordi at jeg kunne trengt noen tusenlapper til å kjøpe meg en ny bil, fordi at jeg trenger noen lapper for å kunne kjøpe flybillettene fra Bodø til Oslo den 1 juni slik at vi kommer oss på flyet til Hellas fra Oslo (som for øvrig alt er kjøpt), fordi at jeg trenger penger til en ny leilighet/hus siden den leiligheta jeg å familien min nå bor i er knøttlita. Men jeg er altså ikke misunnelig på de klærne å ikke er jeg misunnelig for at du kan sitte å rope ut om hvor mye penger du har i forhold til veldig mange andre. 

Nå har ikke jeg fulgt Rannveig sin blogg lenge, for jeg begynte faktisk først å lese den i sommer da det var det charterfeber styret. Men jeg er nesten helt sikker på at Rannveig også satt med mindre penger før bloggen hennes ble stor å hun begynte å tjene penger på bloggingen. Så med andre ord er jeg nesten helt sikker på at Rannveig var den "sjalue" personen før pengene for blogging begynte å renne inn. Å jeg kan skjønne at Rannveig sikkert letter fra bakken fordi at hun har penger, men er det nødvendig å skrike ut om hvor mye penger hun har i forhold til fattiglusene?

Nå skulle ikke dette blogginnlegget handle om Rannveig, men hun blir nevnt som et eksempel for poenget sin del. Hun er bare en av veldig mange som med ett føler seg veldig stor å får trangen for å brøle ut at hun har penger når hun plutselig sitter med et godt overskudd.

Jeg har spurt meg selv spørsmålet mange ganger. Hvorfor denne trangen for å poengtere for folk at man har penger? Selv har jeg ganske god råd i forhold til mine venner i Hellas for eksempel (forståelig pga situasjonen der nede), men det er jo ikke slik at jeg driver å poengterer for de at jeg har mere enn dem allikevel. Jeg ville på den andre siden heller følt meg ekkel om jeg skulle skrike ut til alle der nede om hvor mye fint å flott jeg kan kjøpe i forhold til dem.

Å hvorfor føler "rikingene" seg så mye større enn folk som har mindre penger? Selv om jeg kanskje er misunnelig å skulle ønske at jeg hadde mer, så betyr jo ikke det at du er større enn med pga pengene dine? Vi er da bare mennesker begge to som på hver vår måte får hverdagen til å gå. Jeg ville iallefall ikke følt meg større å bedre enn andre hvis jeg hadde penger, uansett hvor pengene kom ifra. Å hvis jeg faktisk hadde hatt så mye penger (om det var fra blogg eller 1. gevinst i lotto) så hadde jeg skrytt av det til noen.

Nei rikinger, på tide å få bena plantet ned på bakken igjen. Det er faktisk ingen som synes at dere er noe bedre pga pengene, tvert imot så kan dere bli sett på som hærslige fordi at dere skal rakke ned på andre som ikke har så mye som dere. Legg midre fokus på hvor mye dere har å mere fokus på å være "normale" folk som bare vil være seg selv.  Å husk at lykke ikke kan kjøpes for penger, noe som sansyneligvis de "fattige" virkelig vet.


(bildet lånt fra google)

Som dere ser så er menneskene på begge sider like, er bare pengesekken som er forskjellige. Å slik vil det forbli også uansett hvor mye større den pengesekken vokser.

Huttetuu

 

SANTABUDDIES

25.11.2013 @ 19:43 i Blogg 3 kommentarer

I dag har jeg vert sammen med mamma i byen for å få handlet det siste jeg trengte til adventskalenderen til barna. Blir ikke strore tingene i den kalenderen, men er jo litt gøy med pakker slik at de ikke har anelse om hva som ligger gjemt inni. Fikk også kjøpt nesten alle julegavene jeg skulle kjøpe, så nå mangler bare 3 gaver så er jeg ferdig med julegavene. Deilig

Uansett, på shoppeturen kom jeg over en skikkelig god julefilm som jeg kjøpte. Å den falt i smak hos begge barna. Vi har hatt kosetid her hjemme i ettermiddag med denne nye filmen, å midt i filmen så utbryter 4 åringen "Mamma, tusen takk for at du kjøpte denne filmen til oss". 

 

Klarer hundene å redde julen?? En god familiefilm som jeg virkelig vil annbefale. Den falt iallefall godt i smak både hos 4 åringen å 8 åringen her hjemme.

Er dere kommet langt med julegaveshoppingen?
Å har dere noen gode julefilmer som er nok interresang for små barn som store barn?

Huttetuu 

DYRE MERKEKLÆR TIL BARN!!

24.11.2013 @ 15:31 i Blogg 16 kommentarer

Nå har jeg fulgt litt med på debatten når det gjelder dyre merkeklær til barn, å jeg er rett å slett sjokkert. For det første så kan vi jo ta toppbloggeren Rannveig som et eksempel hvor hun skriver at folk sikkert er bare missunnelige. Å jeg stiller meg selv spørsmålet om hun virkelig tror på det tullet selv?

Som kjent i bloggen min så har ikke jeg masse penger å skryte av, men jeg kan med 100% sikkerhet si at jeg ikke ville gått for det dyreste av det dyreste selv om jeg hadde hatt penger til det. Jeg har en sønn på 8 år og en datter på 4 år, å jeg har aldri så langt brukt over 1000 kroner på et plagg til barna. Selv ikke en utedress til vinteren. Det er jo klart at jeg ville gjort det hvis jeg viste at de dressene til over 1000kr var det ENESTE som kunne holde mine barn varme igjennom vinteren, men siden utedressen fra sportmann (som for øvrig ligger i en barnehagepakke med mere tøy i) holder jenta mi varm å god igjennom vinteren, hvorfor da legge mange flere hundrelapper i noe annet bare fordi at det hadde et "bedre" merke?

Barna mine får klær ifra H&M, Cubus, KappAhl å det skjemmes jeg virkelig ikke over. Man ser at det skrives i debatten om at det ikke er kvalitet på billigklær, men hvorfor kan da mine barn bruke sine klær 2 år på rad + at klærne er fine nok til å kunne gi videre til andre etterpå? Fordi at billige klær også fint kan ha kvalitet selv om man ikke har betalt flere tusenlapper på klærne. Hvis jeg hadde fått dyre merkeklær til barna mine fra noen andre så hadde jeg sefølgelig brukt de på barna mine hvis de var fine, men jeg ville ikke kjøpt det selv. Det eneste jeg faktisk kan forstå er når foreldre legger en del penger i gode sko til barna, for alle VET at når det gjelder sko så må man nok punge ut litt ekstra for kvalitet. 

Nå skal ikke jeg sitte her å dømme foreldre som velger dyre merkeklær til sine barn, for de gjør det jo i beste mening (velger jeg å tro). Men selv ville jeg ikke gjort det uansett om jeg hadde hatt penger til det. Å en av grunnene til dette er fordi at jeg mener at barn skal se at det er helt ok å gå i billige klær med kvalitet også, for de klærne er også kjempefine!


(Livsglade og fine barn i klær til en billig pris)

Jeg er ikke noen dårligere mamma selv om jeg ikke kjøper dyre klær til mine barn, jeg er på den andre siden en god mamma som viser mine barn at klærne trenger ikke å være superdyre for at de skal se fin ut eller ha god kvalitet. Å hvis barna mine absolutt vil ha merkeklær som koster sjorta, så skal de også få vite hva sparing er for noe. For da kommer jeg til å fortelle de at jeg kan betale noe av klærne også får de spare resten som mangler. På den måten lærer mine barn seg at penger faktisk ikke vokser på trær, og at man faktisk må spare hvis man vil kjøpe seg noe som er så dyrt.

Å husk kjære småbarnsforeldre. Hvis dere gjør det til en vane å kjøpe dyre klær til barna bare for at dere vil være "motebevist" eller uansett, så kommer barna til å kreve mer å mer opp igjennom etterhvert som de blir eldre. Da kan du sitte der med sjegget i postkassa når dette blir for mye for pengboka de. For da kommer du til å ha barn som blir sinte/frustrerte/lei seg fordi at det var jo DU som lærte de at kun det dyreste var bra nok! 

Å husk også at du må lære barna at folk med billigklær ikke er noe mindre verdt enn dere bare fordi at de ikke har de dyreste klærne. For det er slik mobbing starter. Jeg husker selv hvordan jeg ble mobbet da jeg gikk på barneskolen fordi at jeg ikke hadde en miss sixty bukse, og man kan vel ikke klandre noen andre enn mobbernes foreldre for det? 

Lik å del innlegget hvis du også mener at billigklær kan være like fin med like god kvalitet som de dyre merkeklærne!

#mammablogg #mote 

Huttetuu 

JULEN HANDLER BARE OM GAVER!

22.11.2013 @ 22:53 i Blogg 28 kommentarer

For meg handler jul om familie å ikke minst den gode julematen (kroppen gruer seg, mens hodet gleder seg). Men for alle er det desverre ikke slik nå til dags. For nå til dags skal alt handle om gavene å hvor store de er. Å hvis man ikke gir nok store gaver så blir det prat om det. 

Min sønn har bestandig vert en takknemmelig gutt som blir glad for det han får. Er det klær så jubler han nesten like høyt som hvis det er harde pakker. Men jeg kan allikevel ta ønskelisten hans som et utgangspungt da. For gutten har skrevet på ønskelisten sin både i fjor å i år som første pungt: Ipad/ Ipad mini.

Han fikk ikke Ipad i fjor å han var ikke sur for det heller. Han viste å sette pris på gavene han fikk istede for å bli sur for det han ikke fikk. Han har nemmelig fått lære fra tidenes morgen at ting koster penger, å mamma har nok ikke råd til å kjøpe gaver til flere tusen. Han har fått lære hele veien at man kan ikke få alt man ønsker seg, men at man må være glade for det man får. Sefølgelig vet han at det er ok å ønske seg de dyre tingene, for selv jeg som voksen har jo også ting jeg ønsker meg som koster en del penger.

Men det er slettes ikke som dette over alt. Nå til dags så forventes det at foreldre skal kjøpe dyr 42 tommer TV, ny datamaskin/laptop, Ipad, iPhone osv. Å hvis ikke barna får dette, å de ser at andre barn får det, ja da kan man regne med å få høre det neste året om den iPaden som ikke de fikk når Ola fikk det. Å hvis det ikke er barna som minner deg på at de ikke fikk, så kan du regne med at det sitter andre folk å snakker om hvor fattig du er som ikke kunne gi barnet ditt slik å slik gave.  (minnes tilbake til den tiden hvor jeg ønsket meg en labbetuss hundebamse en jul som kostet 300(?) kr. å dette var dyrt)

Så kan vi jo snakke om kjærestepar også. Jo dyrere gaven er, jo mere tror folk på at du elsker din kjære. Har du lite penger å ikke har råd til den dyre gaven så er du en dårlig kjæreste. Så med andre ord bør du ikke ha kjæreste hvis du ikke har mye penger. Hvis du på den andre siden kan kjøpe dama di et dyrt smykke til 2000kr, eller en dyr klokke til mannen din for 2000kr så er du safe. Men legg nå med en bukse til 700-1000kr bare for å være sikker, så har du ditt på det rene.

Nå har jeg skrevet om barn å kjæreste. Men for all del ikke glem venner da. Hvis du har brukt opp pengene dine på barn/kjæreste/familie å ikke har råd til julegave til 200-500kr til dine venner (å det gjelder sefølgelig alle vennene dine) så ikke bli overasket om julen bringer sorg over en tapt venn. For det er jo klart at det må være en konkurranse mellom venner om hvem som kan gi de dyreste gavene til hverandre. 

Ut fra dette (som for øvrig er fakta også) så kan man jo skjønne hvorfor mange faktisk tar seg opp LÅN før jul. Nettopp for å kunne gjøre folk fornøyd med gavene sine. Så langt er jeg faktisk så heldig at folk rundt meg skjønner at man ikke sitter med flere tusen kroner gjemt bak øret. Men julen å julegaver er rett å slett blitt en skrekk å gru for mange pga. slik som det er.


Lille snuppa forran juletreet i 2010. Den ble feiret sammen med mine foreldre/søsken/bestefar å sefølgelig Inge-Aleksander. Den julen fikk Henriette dukkevogn hos meg mens Inge-Aleksander fikk seg nye ski for å ha da snøen kom.

Lik å del dette innlegget hvis DU er av typen som faktisk ikke setter gaver så høyt, men bryr deg mer om familiekos å god mat i julen! Som også synes at gavene er mer "bonusen" som ikke trenger å være det dyreste i butikken.

#mammablogg #jul #julegaver 

Huttetuu 

KONKURRANSE

22.11.2013 @ 16:00 i Blogg 9 kommentarer

Nå er det jo ikke så lenge igjen til Desember, så da tenkte jeg at det er på sin plass med en konkurranse

Dette er premiene, og som dere ser så blir det et par store øredobber å et par små øredobber. Jeg skal trekke 2 vinnere denne gangen, å vinnerne skal få lov til å velge selv hvilken sett øredobber dem vil ha. Men hvis begge vinnerne vil ha samme sett så blir jeg å trekke hvem av de 2 som skal få det da det er bare 1 sett av hver.

Det du må gjøre for  være med i konkurransen er som følger:

* Lik facebooksiden min HER
* Del dette med dine venner på facebook
* Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet på dette innlegget å fortell hva du vil vinne + mail adressen din

Så er det bare å si lykke til :)  Trekker en vinner på Fredag 29. November, altså om en uke. Å jeg blir å sjekke at dere har gjort det som står over her.
#mammablogg #konkurranse 

Huttetuu

"KJÆRE" BIL, REIS TE HEL*****!!! (video)

19.11.2013 @ 11:29 i Blogg 10 kommentarer

Egentlig er jeg veldig glad i bilen min, å jeg håper så klart at jeg finner ut hva som feiler å får fikset det. Men akkurat nå er jeg så sint på bilen at jeg like gjerne kunne sendt han på skroten. Men det går nok forhåpentligvis over når bilen vil starte å jeg får den med meg hjem igjen. For akkurat nå står den på prix, jeg ble så sint at jeg dro ifra den etter over en halvtime med å prøve å få start...

 

Lik hvis du også ville blitt sinna

Huttetuu

SOMMERKROPPEN 2014, HERE WE GO

18.11.2013 @ 23:12 i Blogg 22 kommentarer

Etter en sommer i Hellas hvor jeg brukte alt for mye tid på å prøve å skjule kroppen min, så er det nå dags for å prøve å gjøre noe med det til neste sommer. Vet ikke helt hvordan jeg skal nå målet mitt siden jeg ser ut til å bare gå opp å opp i vekt. Spesielt etter jeg sluttet å røyke for over en måned siden. Har lagt på meg hele 6 kilo etter jeg sluttet å røyke.

Men nå er det skjerpings. INGEN godter (bortsett fra litt i julen da), INGEN brus. Å trening skal gjennomføres hver dag. Med tanke på helsa mi får jeg begynne i det små, men skal nok øke mer å mer på det etterhvert som jeg kjenner at det er ok å øke. For jeg vil nemmelig ikke ha en til sommer med bilderedigering for å få bort magen, eller håndduk over magen til en hver tid på stranden, eller bilder hvor jeg trekker inn magen for å få et ok bilde. Nå er det nok!


(kan ikke tro at jeg faktisk deler disse bildene. Men tenker at det er første skritt til å slutte å gjemme meg selv!)

#trening #kropp #mammablogg #kosthold

Huttetuu


 

DET SKAL SÅ LITE TIL FOR Å KUNNE HJELPE

18.11.2013 @ 11:03 i Blogg 0 kommentarerVille bare dele dette på min blogg slik at flere kan se det å hjelpe denne lille skjønningen.

Denne lille gutten som blir 5 måneder den 20. november har allerede vært i gjennom mer enn du og jeg noen gang antageligvis må igjennom. Han har tilbrakt så og si hele livet sitt på sykehuset koblet opp til maskiner som holder han i live, som hjelper han å puste. Han har kjempet en evig tung kamp siden allerede før han ble født. Nixon Christopher er bare 5 måneder, men han har allerede rukket å oppleve hjertestans og åpen hjerteoperasjon. En operasjon han trengte for å kunne overleve, vokse opp og få en utdanning, venner, kjæreste, kanskje en dag egne barn. Han ligger nå til observasjon etter operasjonen, men det var en vellykket operasjon og han har allerede åpnet øynene sine.

Det som gjør utrolig vondt er at de lever i USA, et land der helsen din faktisk ikke er første prioritet hos staten. Moren og faren til Nixon, som ikke er eldre enn 23 og 25 og som har en 4år gammel datter fra før av har gjeld til langt opp etter ørene. Den gjelden kommer ikke av at de har kjøpt seg ny bil eller nytt hus, skjemt bort datteren sin eller kjøpt det nyeste som er trendy i dagens samfunn. Gjelden er sykehusregninger som har hopet seg opp over fem måneder fordi man ikke ligger gratis på sykehus i USA slik som i Norge. Behandling koster enda mer enn en natt på sykehuset og er du så uheldig at du må opereres så kan du nesten regne med å ha gjeld resten av livet.

Det er opprettet ''The Nixon Christopher Fund'' slik at andre som har lyst til å hjelpe kan gjøre det, slik at sykehus regningene kan minske litt så de har en ting mindre å bekymre seg over.

(Jeg har kopiert hele teksten som er skrevet av et familiemedlem av Nixon, hun er Norsk å det er også hun som har opprettet "The Nixon Christopher Found")

Klikk på bildet i dette innlegget for å komme til siden hvor man kan hjelpe med å donere penger. Å det trenger jo ikke å være så mye, men litt hjelper mer enn man tror.

Dere kan også følge Nixon i kampen om å bli frisk på en Facebook gruppe som er laget. Der oppdateres det jevnlig, å ligger både bilder å video av denne lille sterke sjarmøren. Facebook siden finner du HER 

Del dette videre med dine venner slik at flere kan hjelpe denne lille familien.

Huttetuu

ET UVANLIG PROBLEM MED BILEN

17.11.2013 @ 00:29 i Blogg 5 kommentarer

Jeg skal ut å hente snuppa i barnehagen, i det jeg går ut kommer tankene *kommer jeg meg hjem igjen, vil bilen starte igjen når vi kommer ut av barnehagen?*

Det har seg nemmelig slik at bilen min plutselig begynte å tulle for en uke siden. Jeg fikk ikke start å var sikker på at jeg var tom for strøm på bilen. Så jeg ringte en kompis som kom for å gi meg starthjelp. Ja nettopp, bilen startet som en klokke da startkablene kom på. Tankene begynte å svirre  *pokker, må jeg nå kjøpe nytt batteri nå rett før jul? Ypperlig for meg som i grunnen ikke har spesielt med penger!* Så jeg kjører rundt med bilen i et par timer for å få ladet opp batteriet på bilen slik at jeg kan tørre å stoppe han igjen.

Dagen etter går jeg ut til min trofaste venn med godt mot om at det er nok strøm på bilen siden batteriet skulle være fult ladet. Joda jeg hadde rett, bilen starter som en klokke, så jeg regner med at problemet nå er løst. Men når kvelden kommer å jeg skal ut igjen for å kjøre med bestevenninna mi så nekter bilen å starte *typisk min flaks, spesielt siden jeg skal møte venninna mi som bare er i byen for den helgen!* Ringer inn til pappa å ber han komme å gi meg starthjelp. Han kommer ut for å først høre hvordan bilen høres ut når han nekter å starte. Så han setter seg inn, vrir om nøkkelen, slår på lysene å BAM!!! Bilen starter. Jaja, rimelig flau over at pappa fikk starte å ikke jeg.... Etter jeg hadde vert ute å spist med venninna mi så vil ikke bilen starte igjen, men jeg vet dere... jeg husket at pappa slo på lysene da han fikk start, så jeg tester det samme, å joda bilen startet den.

I flere dager oppfører bilen seg bra imot meg, ja så lenge LYSENE er skrudd på da. En dag jeg kommer hjem finner jeg ut at jeg trenger ikke vri om nøkkelen for å stoppe motoren, det er bare å slå av lysene så stopper også motoren. Siden jeg synes dette var toppen av merkelig oppførsel av bilen min så måtte jeg jo teste litt. Så neste gang jeg er ute å kjører så slår jeg AV lysene mens bilen er i fart. Holder på å le meg skakk når jeg finner ut av bilen nekter å gi gass når lysene er av, men med en gang jeg slår på lysene så går bilen som aldri før. Jaja tenker jeg, så trenger jeg ikke bekymre meg om problemet før ETTER jul da siden jeg har funnet noe som fungerer. For jeg har tross alt en del å bruke penger på før jul, å vil nødig måtte punge ut med penger på bilen nå.

Lykken over en bil som ville samarbeide varer på den andre siden ikke lenge... Jeg skal innom butikken etter å ha hentet jenta mi i barnehagen, å når jeg kommer ut så nekter bilen å starte, enda lysene som den er så glad i er PÅ!! Motvillig tar jeg telefonen å ringer pappa *Duuu, atte... hva gjør du? kan du komme å gi meg starthjelp på prix?* Snille pappaen min som egentlig skulle rett inn å spise middag etter en lang dag på jobb.. Han henter startkablene for å hjelpe meg. Jeg er sefølgelig klar når han kommer, har panseret åpent å alt slik at det bare er å sette på kablene. Pappa setter seg inn i bilen min først for å se om HAN får start uten kablene. I det han faktisk FÅR start uten kablene *med lysene PÅ sefølgelig* så tar jeg meg faen på at bilen GARANTER savner pappa (jeg fikk bilen hos mamma å pappa da de kjøpte seg ny bil).
Senere samme dag når jeg å kjæresten er ute (ja, igjen på prix) så begynner bilen å tulle, men denne gangen er bilen nådig med meg. Så da jeg å min kjære dro til rema for å kjøpe noe som prix ikke hadde så satte typen fint i bilen med motoren på mens jeg sprang inn. Ville ikke ta sjansen på å ikke få start IGJEN!

Så ila uken har jeg blitt vant med problemet til bilen min. Jeg kan bare stoppe bilen max en gang hvis det ikke er snakk om lengre stopp. (altså kan jeg ikke dra inn på 2 forskjellige butikker på samme turen ut). Men i dag topper bilen min alt. Jeg er faktisk så sinna på bilen min at skroten virker som en veldig fin plass nå, å ja jeg tuller ikke!. Jeg drar altså ut for å handle litt, men først stopper jeg innom bensinstasjonen for å gi bilen min litt deilig mat siden den er nesten tom. Å vi vet jo alle hvordan man ikke kan fungere på tom mage. Med en god følelse etter å ha matet bilen min å brukt opp 200 kroner som jeg egentlig trenger til andre ting, så drar jeg på butikken for å få handlet lørdagsgodt til mine små hjemme. Bilen er alene i toppen 10 minutter mens jeg er inne på butikken. Men de 10 minuttene uten meg ble vist for mye for min "kjære" bil. Så når jeg skal starte nekter den sefølgelig! Jaja tenker jeg, jeg står i bakke så la oss slippe bremsen å la den trille i gang, men neida. Clutchen drar forsovidt bilen litt framover, men motoren NEKTER å starte. Så etter å forbrilsk ha prøvd i sikkert 30min. bestemmer jeg meg for å bite i det sure eplet å be noen om hjelp.

Min søster å en kompis kommer meg til unnsettning. Enda min kompis egentlig skulle være på jobb, så kom han for å hjelpe meg. Men "kjære" bil vil ikke starte med kablene heller. Så den er altså ordentlig sinna..Vi konkluderer med at jeg må nok slepes hjem denne gangen, for NÅ har bilen tatt sitt siste "åndedrag"... Men før vi setter i gang med slepingen drar vi å kjører litt i min kompis sin bil slik at jeg kan få varme i meg igjen. For etter så lang tid i min kalde bil, så kan dere bare tenke dere hvor kald jeg var *TUSEN TAKK BILEN MIN!!!*.
Så etter ca 15-20 minutter med kjøring drar vi tilbake til bilen min. Slepetau ble festet å vi er klare, men før vi kjører ber min kompis meg om å prøve en gang til å starte. Glemmer alt om lysene å prøver å starte, men nei... Kompisen min minner meg på at jeg må jo prøve med lysene på. Jaja, skrur på lysene, vrir om nøkkelen å BAM... Bilen STARTER!!!

Så siden jeg å bilen tydeligvis ikke skjønner hverandre så skriver jeg dette blogginnlegget i håp om at kanskje noen skjønner bilen min å kan fortelle meg hva dette problemet kan være. Bilens siste sjanse, for om jeg ikke finner ut av problemet uten å må betale skjorta så må jeg nok desverre levere min "eks" trofaste venn til skroten. Har en ny bil for hånden om jeg ønsker, men den har en topp pakkning som må skiftes, å det er jo ikke så billig da. Men koster helt klart penger på en god bil enn dyre dommer på den bilen jeg nå har. Så får håpe det bare er en liten bagatell da :)

Lik å del innlegget med dine venner slik at kanskje noen som har peiling på dette kan hjelpe meg med forklaring. Tusen takk <3

#bil #problemer #mammablogg

Huttetuu

 

VERDENS BESTE MAMMA (BREVET)

14.11.2013 @ 11:35 i Blogg 3 kommentarer

Min sønn kom hjem i går til meg med et brev som han hadde laget på skolen!
Å jeg ble så rørt. Jeg har verdens hærligste gutt, det er jeg sikker på. Elsker barna mine <3

Til mamma. Jeg er så glad i at du blei min mamma, du er verdens beste mamma, jeg er glad i deg, hilsen Inge-Aleksander

Trykk på like knappen under hvis du synes dette var søtt <3

#mammablogg

Huttetuu
 

HO HO HO, DET ER SNART JUL

13.11.2013 @ 13:27 i Blogg 4 kommentarer

Tiden bare raser avgårde i reserfart. Nå har vi alt 13. November tenk, så det er ikke lenge igjen til adventstiden starter. De 2 første julegavene er allerede kjøpt (allerede tenker du, for det er vel jammen på tide?). Hvert å ender det med meg som stresser rundt i Desember for å kjøpe julegaver å det blir neppe noe bedre i år. Men heldigvis har jeg ikke så mange å kjøpe julegaver til da.

Ellers sånn kort oppdatering fra helgen for dere som har sett mitt siste innlegg. Fotball laget til min sønn vant 3 av 4 kamper på turneringen. Var så godt å se at de er kommet seg så utrolig masse siden i fjor, for tidligere har de brukt å tapt. Regner også sterkt med at guttene nå har større motivasjon når de har fått sett at de kan hvis de bare vil :) 

Nå om dagene går det mye i perling her hjemme, både for små å store. Barna stortrives med aktiviteten, så perler var absolutt et godt kjøp. Mine små søstre (som for øvrig er blitt store nå. hele 17 å 13 år) likte det også så godt at mamma måtte dra å kjøpe litt ekstra siden de også¨er hos meg å perler. Tenkte å vise dere et par som min søster Karoline perlet i går. Den første laget hun til seg selv å den andre til meg <3

Nå skal det bare perles et par ting til jenta mi som hun kan ha på veggen ved sengen siden gutten alt har fått av min min søster Ida (Supermario brødrene). Så tenker jeg at det blir perling på barna som de kan gi vekk i julegave. For hva er vel bedre julegave for besteforeldre osv. enn det man har laget helt selv? 

I går var også jeg å mamma ute en tur på shopping. Var noe småting som skulle kjøpes til kalendere. Godt at butikker selger billige ting som er ment for adventskalendere, ellers så kunne slike kalendere fort blitt dyrt ja. Å når jeg å mamma er på shopping så bruker vi i grunnen å ha det ganske kult. Å gårdagen var ikke noen unntak, bare se her:


(mammaen min <3 ) Har bilde av meg også med de på hodet, men mamma tar seg bedre ut på bilder enn meg, så da får dere bare se på henne istede :)

Over til noe helt annet. I går fikk jeg kjøpt billettene til Hellas fra Oslo. Så da er det bestemt at vi drar 1. Juni å kommer hjem igjen 3. Juli :D TUUUUUUSEN TAKK til mamma å pappa som hjalp meg med en del av pengene til billettene. Det var julegave på forskudd fra dem slik at jeg kunne bestille nå mens prisene enda er lave. Følte meg 10 kilo lettere etter de var kjøpt på betalt slik at jeg ikke trenger å tenke på de billettene mere. 

Q. * Har dere fått kommet i gang med julegave shoppingen?

Trykk på Like knappen hvis du synes mammaen min var søt på dette bildet (så får ho se at ikke bare jeg synes hun er søt der) 

#mammablogg #jul #julegaver #fotball

Huttetuu 

MÅÅÅÅL!!!

09.11.2013 @ 23:53 i Blogg 3 kommentarer

Denne helgen har min sønn fotballturnering. De hadde 2 kamper i dag hvor den første ble tap mot Bodø Glimt. Så da vi kom hjem drev Ida min søster å øvet ute i hagen sammen med min sønn for å lære han et par ting. På den andre kampen de hadde mot saltstraumen så vant de 3-2 :) Det var en veldig spennende kamp de hadde, å jeg tror det er LENGE siden jeg har vert så engasjert som akkurat på denne kampen. Å min sønn skåret et mål. Jeg var så stolt av gutten min at jeg nesten begynte å grine haha. Sa også til han i bilen at jeg nesten begynte å grine da han skåret å de vant, fikk så til svar at "ja det så jeg på deg mamma" :P Han ble jo så glad å stolt selv også, og han fortalte stolt at dette var første gang at han skåret mål på en ordentlig kamp.

Ellers så er jo helt klart perling blitt kjempepopulært nå som jeg har fått kjøpt det. Så i kveld etter at kveldsmaten var inntatt så fikk ungene lov å perle litt før sengetid. Det var tante Ida som var sammen med de å gjorde det mens jeg selv var ute å kjørte med bilen for å få ladet opp batteriet. Dere kan tro at jeg fikk sjokk å hakeslep da vi skulle kjøre hjem etter kampen å bilen nektet å starte. Heldigvis kom en kompis å dama hannes for å gi oss starthjelp. Takk Marius å Camilla <3


(Min søster Ida som laget disse to)

#mammablogg #fotball #trening

Huttetuu

 

WHAT DOES THE FOX SAY?

09.11.2013 @ 00:05 i Blogg 0 kommentarer

Det er flere enn Inge-Aleksander som liker sangen om reven. Å i dag sto ungene å danset å sang til dette, så det måtte jeg jo bare filme

 

Lik å del gjerne innlegget :)

#mammablogg

Huttetuu

Bestevenn dagen <3

08.11.2013 @ 23:11 i Blogg 4 kommentarer

Å ha annsvar for 4 barn er ikke bare bare, å iallefall ikke når man har dårlig plass. Men siden mine barn fikk sine bestevenner på besøk helt ifra Oslo så har jeg prøvd å gjort det så fint for barna som mulig. Dette håper å tror jeg blir et besøk de sent vil glemme.
Først var barna snar å ville ut. Det begynte nemmelig å snø ute, så det var jo storstas. Men ble fort vått siden det var våt snø, så barna var også ganske snar med å komme inn igjen

Da barna kom inn så var det ponny å hest som gjaldt for jentene, å lego for guttene (helt til jentene fant ut at de skulle plage seg på guttene, for det var enda mere gøy enn ponny å hest). Minn meg på at jeg aldri skal ha firlinger (altså 4 barn i rundt samme alder, for det gjør en sliten) :P

Etter lek sto sefølgelig middag på planen, å siden barnetv kom så tett på middagen (eller var det middagen som kom tett på barnetv?) så måtte de sefølgelig få "dessert" også. Er ikke lørdag, men jammen ikke hver dag bestevennene er her heller. Så da fikk de snop å cola som de koset seg med til barnetv. 

Etter barnetv så sprang guttene fort tilbake til Lego leking, mens jentene fant ut at de ville ordne meg på håret. Å for at det ikke skulle bli krangel imellom jentene så "delte" jeg håret i 2 å gav de hver sin børste slik at de kunne ordne hver sin side. Var så gøy med lille Nathalie som plutselig brøt ifra seg med: Det er så artig å grei, for det har jeg aldri gjort før..

Som et siste påfunn for dagen så dro jeg ut for å kjøpe perler å perlebrett til barna som de kunne holde på med før de la seg. Jentene synes det var utrolig gøy i starten, men syntes også fort at det ble litt kjedelig å klaget på at de ikke fikk til. Tror ikke de har ro i kroppen til å sitte med slik småpjusk over lengre tid. Guttene på den andre siden ble sittende med dette enda etter jentene hadde lagt seg. 

Så alt i alt tror jeg barna har hatt en veldig fin dag, å jeg har sprunget rundt å vasket opp, ryddet, støvsuget, laget mat osv. Så barna er godt fornøyde å kroppen min sier ifra nå at jeg har nesten ikke sotte på rumpa i hele ettermiddag :P Så nå venter jeg bare på at jentene skal sovne slik at jeg kan sende guttene i seng (4 barn på 1 rom sier seg vel selv at det ikke går om de alle er våken) haha. 

Har foresten et par filmer av jentene som jeg skal laste opp på facebooksiden min senere. Så om du vil se film av de to skjønne jentene så gå inn på facebooksiden min HER å lik den slik at du blir oppdatert når filmen blir lastet opp :)

Huttetuu

VELKOMMEN!!

07.11.2013 @ 15:14 i Blogg 0 kommentarer

Barna her er helt i hundre med tanke på at de endelig skal få treffe bestevennene igjen i morgen. Inge-A har tegnet masse til bestekompisen for å overaske han, sparet halloween godter har de også gjort slik at de ska han noe å kose seg med her når bestevennene kommer.  Fortalte Inge-A at Christoffer kommer til Bodø i dag, og før jeg fikk fullført settningen så ropet Inge-A ut "JAAA da kan jeg jo leke litt med han i dag også". Nei nei Inge-A, Christoffer har flere han skal treffe når han er i Bodø, så han får du treffe i morgen tidlig. En litt småskuffet Inge-A, men han skjønte det jo da.

Ellers så har jeg vert hos tannlegen i dag. Var så trøtt i morres etter Inge-A var dratt til skolen at jeg sovnet av igjen. Våknet så 30 min før jeg skulle være hos tannlegen. Da var det bare en ting å gjøre, rett å slett å ha litt sminke på øynene. Er jo ingen som pynter seg før de skal til tannlegen, å det gjorde ikke jeg heller. Men måtte gjøre NOE med øynene mine slik at jeg ikke såg såååå trøtt ut. Gikk fint hos tannlegen i dag også, også skal jeg tilbake i morgen igjen. Man skulle tro at tannlegeskrekken min er borte nå etter alle turene til tannlegen det siste året, men det er den ikke. Jeg er veldig flink til å skjule skrekken når jeg er hos tannlegen (tror jeg), men tiden før jeg drar å tiden etter når jeg får "reaksjonene" er ikke like enkel. Godt at jeg ikke har mye igjen nå før jeg er ferdig :)

Huttetuu

SOUVLAKI

06.11.2013 @ 21:46 i Blogg 14 kommentarer

Vår middag i dag, å det var rett å slett himmelsk godt.

Først laget jeg tzatziki for et par dager siden. Så dette hadde jeg alt i kjøleskapet.
Det du trenger for å lage en god Tzatziki er følgende:

* En hel agurk
* Gresk yoghurt
* Olivenolje
* Pepper 
* hvitløk
*Eddik
* Salt 

Rasp en hel agurk (så smått som mulig, skal ligne på hmm, agurkmos). Bland så agurken med et stort beger Gresk yoghurt. Så rasper man 1/2 - 1 hvitløk, alt etter hvor masse hvitløk man ønsker å ha i balndingen.  Bland hvitløken, ca 1/3 kopp med olivenolje å 2-3 SS med eddik oppi. Rør godt å tilsett så mye salt å pepper som man selv føler for. 

Selv laget jeg dette for første gang for 2 dager siden. Vi har hatt det en gang tidligere, men da var det Dimitris som laget det. Å jeg følte for 2 dager siden at jeg hadde feilet litt med litt for mye eddik i, men nå etter at den har fått stå å godgjøre seg i kjøleskapet i 2 dager så ble den helt perfekt!

Så kjøpte jeg en stor pølse med kjøttdeig som jeg skjærte å laget små flate pølser av å steket i olivenolje på pannen. Souvlaki lages på samme måte som vi lager taco i lefse. Man tar en lefse som man legger tzatziki i, så tar man på kjøtt, tomat, løk å chips/potet. (jeg liker ikke løk så den droppet jeg da)

Ikke noen sunn middag, men hva gjør vel det? Man skal da ha lov å unne seg noe godt også. Så dette vil jeg virkelig annbefale :)
#mammablogg #oppskrift 

Lik innlegget hvis du synes dette så godt ut :)

Huttetuu

STUDERE, STUDERE, STUDERE

06.11.2013 @ 14:05 i Blogg 5 kommentarer

Jepp. Dagene går nå til å studere. Studere reiseliv å lese Gresk om hverandre. Fikk jo tips om en gresk serie som jeg kan se, så kan jeg lære litt igjennom det også.

Så jeg har altså ikke så mye å oppdatere om. Henriette er hos sin pappa nå fram til Fredag. Inge-Aleksander er en del ute å leker med vennene sine på ettermiddagen, så da er det med andre ord lite som skjer.  En ting er iallefall sikkert, jeg har to barn som gleder seg vilt til helgen da. For da kommer nemmelig bestevennene Christoffer og Nathalie på besøk å skal være til Lørdag. Skal bli kuli for min del med 4 barn hjemme, men vi gleder oss alle sammen :)

Jentene <3

Huttetuu

HELLASBILLETTER I BOKS

03.11.2013 @ 20:41 i Blogg 5 kommentarer

Riktig det. Jeg har klart å sparet litt av pengene selv + at jeg får lånt det resterende jeg mangler. Å grunnen til at billettene fikses så tidlig er fordi at det er billigere slik, MYE billigere. Så til sommeren blir det hærlig familietur på meg, Dimitris å barna. Gleder meg som en unge på julaften til å få ta med meg mine vakkre skatter på en ordentlig ferie. En hel måned i Hellas på oss sammen med familien til min kjære. Kjenner at året bare kan gå fort, for aller helst skulle jeg ønske at vi kunne dratt i går :P Men det går jo så klart ikke. 

Er jo bare billetter fra Oslo til Hellas som blir fikset nå, bodø/oslo billetter har de tillbud på hele tiden så det er ikke noe stress enda.
Begge barna gleder seg også til å dra. Kjenner at neste sommer kommer til å bli den beste ferien.

* Har du også begynt å planlagt ferie til neste år? kanskje til og med bestilt ferie? *

Huttetuu

INNEDAG MED KOS OG LESING

03.11.2013 @ 19:26 i Blogg 6 kommentarer

I dag har vi bare hatt innedag. Jenta mi er ikke helt i slaget enda. Eller formen er jo grei nok med mindre feber enn i går, men renner fortsatt av nese å øyne. Stakkars lita er helt rød under nesa si, så må nok komme meg ut i morgen å få kjøpt en salve som vi kan smøre på den såre huden hennes under nesa.

Så vi har bare hatt kosedag i dag med TV, dataspilling og masse kos med jenta mi. Det er ikke godt for noen å være syk, men jenta mi har blitt litt skjemt bort i helgen siden hun er syk. Så til tross for sykdom så har hun det egentlig veldig godt. 

I dag har jeg også brukt en del tid på lesingen min. Som jeg skrev i går så har jeg virkelig gått inn for å lære gresk nå. Det er virkelig på høy tid nå etter snart 2 år. For det er ikke noe kult å ikke forstå et ord når min kjære snakker med alle sine kjente. Eller det faktum at jeg ikke kan kommunisere med familien hannes. 

Leser å leser. Men føler jeg blir bare mer å mer forvirret haha. Gresk er virkelig et vanskelig språk, så hvis jeg får til å lære meg dette, ja da kan jeg klare alt. Har iallefall klart å få inn hele alfabetet nå + de bokstaver som ikke står i alfabetet, men blir laget av 2 bokstaver sammen.

*ει = I, οι = i, αι = E, ευ = F, Μπ = B, γκ = G, γγ = G, Ντ = D, ου = O*
Ja dere skjønner frustrasjonen min sant? Men dette skal gå, for det har nemmelig jeg bestemt!

Jenta mi som koser seg med dataspilling. Ikke helt i slaget, men bedre enn hun var i går. Så går rette veien

Dagens lesing/skriving (egenlæring siden kjæresten er en smule opptatt). Å nå når han ser over så har jeg gjort en del feil også. jaja.... starte på nytt da :P

Lik innlegget hvis du også synes Gresk høres veldig vanskelig ut!

Huttetuu 

GRESKE BOKSTAVER GJØR MEG EN SMULE SVIMMEL

02.11.2013 @ 20:25 i Blogg 7 kommentarer

Hei alle fine. Har ikke fått oppdatert bloggen på et par dager nå. Har nemmelig ei syk lita jente i hus. Feber, hosting å snørr er det som står på. Så jeg har lagt bloggen litt til siden da. I dag trosset vi feberen (som var borte etter febernedsettende) for å dra på City Nord. Måtte jo dra å kjøpe hostesaft å febernedsettende til jenta mi. Og siden vi var på City Nord så ble det en tur på cafè også med en hærlig flott Gresk gjeng (kommer fler å fler, og det liker vi). 

Over til overskriften min i dag. Greske bokstaver gjør meg virkelig småsvimmel og gir en smule hodepine haha. Men tenker det er bare i starten inntil jeg lærer dem. Nå er det nok sløving, jeg SKAL lære meg Gresk!!!

Ellers så var jeg også en tur hos tannlegen i går. Fikk satt på krona som jeg har ventet på i 2 uker. Så fornøyd med nytanna mi :D Også er jo tannlegen som jeg går til bare fantastisk flink. Fra å ha slik tannlegeskrekk at jeg BARE gikk til tannlegen når jeg hadde så vondt at jeg ikke hadde noe valg, så klarer jeg nå å gå til tannlegen veldig greit. Har jo fått en del "øving" på det nå det siste året også da siden jeg har vert noen ganger inn å ut av der. Heldigvis ikke lenge igjen nå til jeg er ferdig å har fått fikset alt i munnen min :D

Huttetuu

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits