Kategori: Spørsmålsrunder/svar

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

31.12.2013 @ 16:24 i Spørsmålsrunder/svar 0 kommentarer

Tenkte egentlig jeg skulle lage video med svar, men siden det for det første ikke kom så mange spørsmål og jeg har knapt med tid.. Så lager jeg bare et vanlig innlegg med svar

1. Hvor mange søsken har du?

Jeg har 3 søsken. Min lillebror som er 23 år, mi lillesøster som er 17 år, og minste lillesøstera mi som er 13 år. 

2. Har du barn?

Jeg har 2 barn. Inge-Aleksander som er 8 år gammel, og Henriette som er 4 år gammel

3. Liker du å høre på musikk?

Jeg er veldig glad i å høre på musikk. Det går for det meste i gresk musikk, men liker stortsett alt av musikk. Jeg fikk også spørsmål om jeg har noen musikktips, men det kan jeg heller ta i et innlegg senere. Hvis dere har lyst til det?

4. Den beste gaven du fikk til jul?

Selv synes jeg ikke gaver til jul er så viktig for min del, er mye mere gøy å se gleden til barna når dem får gaver. Men den beste gaven jeg fikk var nok fra mamma å pappa. De gav meg penger slik at jeg kunne bestille Hellas tur til sommeren med barna og kjæresten min. Så det kommer til å bli kjempekjekt.

5. Hvor høy er du å hvor mye veier du?

Jeg er ca. 1.73 høy. Når det gjelder vekten min så synes ikke jeg det er noe poeng i å fortelle. Jeg er overvektig, men det er ikke det som er grunnen til at jeg synes det er unødvendig å nevne, for jeg ville sagt akkurat det samme hvis jeg var 50kg. Det å drive å fortelle vekten sin å henge seg opp i det er noe av det som skaper kropspress, å det synes jeg veldig lite om.

6. Hvor fornøyd er du med deg selv på en skala fra 1-10 utseendemessig?

Jeg vet ikke om jeg kan sette tall på det. Men selvtilliten min er ikke veldig god desverre å det har sine grunner. Men jeg jobber meg å like meg selv bedre, og det synes jeg at alle andre også skal gjøre som er mindre fornøyd med seg selv. Husk ordtaket "vi elsker ikke mennesker fordi de er vakker, vi synes de er vakker fordi vi elsker dem" 

7. Vil du ha flere barn? Hvis ja, når vil du ha det?

Jeg vil nok ha et barn til ja, men ikke enda. Først skal jeg fokusere på å bli ferdig med utdannelsen min å få meg jobb. Så får man se det ann etter det. 

8. Hvor lenge har du vert sammen med Dimitris?

Jeg har vert sammen med denne søtingen i 2 år til sommeren. (oy oy, tiden går jammen fort avgårde)

9. Kan du skrive litt om livshistorien din?

Tror jeg har gjort det tidligere. Men jeg kan lage et eget innlegg om det senere hvis ønskelig. 

10. Hva er ditt aller beste minne?

Jeg har så mange gode minner. Men de øyeblikkene i det barna mine kom til verden må nok være mine beste minner, å ikke minst sterkeste minner. 

11. Hvordan kom du fram til dine barns navn?

Inge-Aleksander: Jeg kom fram til dette navnet fordi at min oldefar som døde da jeg var lita het Inge. Aleksander kom som mellomnavn fordi at mi minste lillesøster maset om at ungen MÅTTE hete Aleksander. Så da tenkte jeg å bruke begge siden de passet fint sammen

Henriette Irene: Hun fikk navnet etter min bestemor som het Hallgund Irene. Jeg ville ikke bruke Hallgund, så da ble det Henriette Irene. Men vi sier bare Henriette da

12. Hvor mange land har du vert i?

Jeg har totalt vert i 4 land. Norge, Sverige, England, og Hellas. Å jeg må si at Hellas helt klart er favoritten min <3

13. Hva er ditt aller største ønske?

Blir vel for optimistisk å ønske verdensfred ja? Neida men. Jeg ønsker å bli ferdig utannet, få meg en god jobb, få meg eget hus. Å i framtiden er ønsket å kunne flytte til Hellas (men det blir så klart langt fram i framtiden når barna er myndige å flyttet for seg selv.

14. Hva er din aller største frykt?

Min aller største frykt er nok at noe skal skje med de jeg er glad i. Sånn bortsett fra slike store ting så har jeg veldig frykt for småkryp. Tror nok de hører skrikene mine helt til nabo byen når jeg ser en edderkopp litt for nært meg haha...

15. Hvordan har du det?

Etter forholdene så har jeg det veldig bra. Kunne hatt det bedre hvis jeg hadde større leilighet å bo i. Å hvis plagene mine med smerter hadde gitt seg. Men vitende om at det finnes folk i verden som har det mye verre enn meg, så synes jeg selv at jeg er veldig heldig.

 

Det var spørsmålene denne gangen. Nå skal jeg bare kose meg med familien min resten av dagen. Å i kveld blir det raketter å stjerneskudd. Dette gleder barna seg veldig masse til.

Lik gjerne innlegget hvis du likte svarene.

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN <3

Huttetuu

 

SPØRSMÅLSRUNDE

27.12.2013 @ 14:03 i Spørsmålsrunder/svar 5 kommentarer

Hei hei alle sammen

Nå tenkte jeg å kjøre i gang en siste spørsmålsrunde i 2013. Så dere kan spørre om hva enn dere lurer på, men hvis spørsmålene er på kanten frekke så blir jeg nok ikke å svare på de. Vil foresten også minne om min facebook side som dere kan gå inn å like for å følge meg om dere vil. Det kommer av og til ut bilder og videoer på facebook gruppen som jeg ikke poster på bloggen, så da er det greit å følge meg der om dere vil se disse bildene/videoene også. Facebook siden min kan dere finne HER

Håper ellers at alle sammen har hatt en god og fin jul.

Huttetuu

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

22.10.2013 @ 21:30 i Spørsmålsrunder/svar 0 kommentarer

Hva fikk deg til å blogge?

Svar: Jeg startet først min blogg for å blogge min historie om hvordan livet har vert for meg å oss her hjemme etter at kjæresten min flyttet hit fra Hellas. For det har virkelig ikke vert noen dans på roser. Du kan lese mere om dette under kategorien "min historie". Men det tok ikke lang tid før jeg kjente for å blogge om alt å ingen ting. Ting som opptar meg å også om hverdagene til meg å min familie

Hva er det koseligste du pleier å finne på med barna dine?

Svar: Alt jeg gjør som får mine barn til å smile å le, eller bare kose seg vil jeg si. Alt vi finner på er jo koselig på hver sin måte. Noen eksempler er: Lekedilla, gå turer, dra på stranden (om sommeren), lage snøhule/snømann osv. (vinteren), gjøre det koselig med stearinlys ol. å se på barnetv sammen.


Hva er drømmejobben din?

Svar: Jeg har veldig lyst å jobbe på flyplass. Enten i resepsjonen for et flyselskap eller kanskje innsjekkingen. Ja eller jobbe i et reisebyråd. Driver jo å leser meg opp til eksamen for å bli reiselivskonsulent.

Hva gjør du på fritiden?

Svar: Tiden min går jo til barna, å er man mamma så er man jo i utgangspunktet mamma 24/7. Men nå er jo ikke jeg sammen med fedrene til barna mine, så når de er hos fedrene sine så tar jeg bare livet helt med ro. Besøker kanskje bestevenninna mi hvis jeg har drivstoff på bilen å hun har tid :P Ellers så har jeg jo ikke mye penger å skryte av, så det meste av min fritid går til å sitte hjemme når barna er borte. Å når de er hjemme så kan man gå på tur, dra på lekeplass ol. med barna.

Hvis du fikk velge et navn du skulle ha istede for det du har, hva ville det vært?

Svar: Jeg tror ikke jeg noen gang kunne lært meg å lyde et annet navn enn det jeg har akkurat nå :P Men da jeg var lita elsket jeg navnet Victoria, å jeg ba til å med mamma om å få ha det som mellomnavn, men mamma nektet :P Ellers så kan det jo faktisk hende at jeg blir å få meg nytt navn med mitt eget navn som mellomnavn (alle blir jo fortsatt å kalle meg Malin da). For hvis jeg skal gifte meg i Hellas så må jeg først døpe meg der å få meg Gresk navn. Jeg liker veldig godt Athina (tror de skriver det slik. de sier det iallefall slik). Så hvis det blir Gresk navn på meg så er det sansynelig at det blir navnet mitt

Favorittfilm?

Svar: hmm vanskelig... Pirates of the caribbean tror jeg nok :)


Hva synes du er det beste med å blogge?

Svar: Det må være alle dere søte lesere. Hadde det ikke vert for dere så hadde nok bloggen vert død for lenge siden. Ser ut for at lesertallet mitt er gått ned i forhold til hva det var, så mulig jeg er blitt kjedelig? Så hvis det er noe dere vil se mere av på bloggen min så bare rop ut :)

Hvor kjøper du det meste av dine klær?

Svar: Nå kjøper jeg veldig skjeldent nye klær til meg selv. Først av alt fordi at jeg rett å slett ikke har penger til nye klær. Når jeg faktisk har penger så er det barna mine som er prioritert. Så mens du sitter der med 10 bukser i ditt skap så har jeg 3. Ja du leste rett, 3 bukser hvor den ene er en for trang dongeribukse som jeg bare bryter på meg i bursdager ol. (må nesten bruke verktøy for å få den på, så sier seg selv at jeg ikke klarer å gå med den alt for ofte). Men når jeg først kjøper meg noe nytt så er det Ellos, H&M, kappal å andre billig butikker, helst når de har salg.

Favorittfarge?

Svar: har ikke favorittfarge, men favorittfarger :P Blå, Svart og Rød :)

Hva var favorittferien din?

Svar: Begge årene jeg har vert i Hellas. Men spør meg igjen etter neste sommer så er jeg sikker på at svaret blir sommeren 2014, for da skal også barna mine være med til Hellas, å det gleder jeg meg sykt mye til.


Hva er din beste/verste side?

Svar: Min beste er vel at jeg alltid gjør hva jeg kan for at andre skal ha det bra. Setter liksom meg selv litt til siden hvis jeg vet at noen trenger meg mere enn jeg trenger meg selv. Å den verste siden er nok at jeg er et veldig følsomt menneske, så jeg kan lett begynne å gråte av en krangel ol. (til kjæresten sin store fortvilelse) :P

Hvor mye får du i barnebidrag?

Svar: jeg synes ikke det er nødvendig å skrive åpenlyst direkte tall på hvor mye jeg får. Men pappaen til jenta betaler meg hver måned, å får gutten får jeg bidragsforskudd via nav siden nav sier at pappaen ikke har råd til å betale bidrag da han har 3 andre barn også å forsørge.

Hva jobber du å kjæresten med?

Svar: Jeg er student for øyeblikket, så jeg jobber ikke enda, men satser på at jeg kan ta eksamen i Mai, å da blir det rett ut i arbeid. For kjæresten sin del så jobber ikke han enda heller, men det er fordi at ingen vil ha han jobbende hos seg siden han ikke snakker flytende Norsk enda. Men han er veldig aktiv på arbeidssøk da, å søker så fort det er jobber ute som han kan søke. + at han søker rundt omkring på plasser i byen hvor de ikke har lyst ut noen stilling også.

Det var spøramålene jeg fikk inn for denne gang som jeg har valgt å svare på. Ble desverre ikke noe videoblogg denne gangen heller. Men det kommer senere, lover :)

Lik innlegget hvis du likte svarene.

Huttetuu
 


 

SPØRSMÅLSRUNDE

20.10.2013 @ 14:45 i Spørsmålsrunder/svar 8 kommentarer

Fikk spørsmål for en stund siden om å ha spørsmålsrunde, og siden jeg lovet det så er det på tide å kjøre igang en.
Du kan altså spørre meg om absolutt hva du måtte ønske. Får se om jeg kanskje lager videoblogg med svarene, kommer ann på spørsmålene da. Synes det er litt kleint å lage videoblogg. Men man må vel bare øve hvis en skal bli vandt til det. Svarer når jeg har fått inn noen spørsmål :)

Huttetuu
 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE, DEL 2

28.08.2013 @ 00:29 i Spørsmålsrunder/svar 3 kommentarer

1.City nord eller glasshuset, og hvorfor? :)

Svar:

Helt klart City Nord. Grunnen er fordi at det er gratis parkering der, handlevogner som man kan sette barna i å trille rundt hele City Nord med, mere utvalg av butikker. Og generelt er City Nord mere koselig enn glasshuset :)

2.Hvordan er sexlivet deres?

Svar:

Ifølge Twitter så har jeg jo ikke sex ;P "Nei, ikke i dag" 
3.Har barnene dine noe kontakt med fedrene sine?

Svar:

Jepp de har det. Lille snuppa mi er hos sin pappa annen hver uke fra Onsdag til Søndag. Å gutten min er hos sin pappa i helgene av og til (vi bruker å avtale etterhvert)

4.Hva liker dere best med hverandre?

Svar:

Malin: Det jeg liker best med Dimitris er at han er veldig åpen å ærlig. Han tar veldig godt vare på både meg å ungene å passer på at vi alle har det bra. Å sammen med han kan jeg være meg selv 100% fordi at han liker meg akkurat slik jeg er og ber meg aldri om å forandre meg. Jeg kunne nok sikkert skrevet flere A4 sider om han med ting jeg liker ved han, men det faktum at jeg elsker han å bor sammen med han sier vel egentlig det meste <3

Dimitris: Hennes forståelse, hennes vilje til å holde dette gående til tross for alle vanskelighetene, fordi det er ikke en tur i parken. Det kommer ikke til å bli enklere (tror ikke jeg iallefall). Det er ikke mange som ville kjempet for noe som dette, men hun gjorde det, og hun gjør det fortsatt, og jeg vet hun vil fortsette å gjøre det for så langt tid som det tar å få ting på plass. Og dette er det største beviset på hva hun føler om meg i sin helhet
Hva liker dere minst med hverandre?

Svar:

Malin: Det jeg liker minst med Dimitris er at han er treig når vi skal noen plass. Som regel starter han ikke å gjøre seg klar før 5 minutter før vi skal ut døren. Å da skal han skifte klær, fikse håret ol. haha... 

Dimitris: For å være ærlig så er det ingen ting jeg ikke liker ved henne, er en måte å si det på. For meg så er de slags øyeblikk en del av en persons sjarm, og siden ingen (ikke dere heller) er perfekt så må man enten godta det, eller så kommer det til deg før eller senere å du har ikke noe annet valg enn å møte det, uansett utfallet. Hvis jeg kunne si en av de søte irriterende "feil" ved henne så ville det være hennes høye varige følsomhet hvor akselereringen gjør øynene hennes våte, og på sin høyde så renner glomma over, og vannet renner ukontrollert. Fordi sammenlignet med alle andre, så er dette spesifikt hva som treffer mitt pungt, siden jeg ikke liker å se eller høre noen gråte. 

Hva liker dere og gjøre?

Svar: Veldig masse i grunnen. Se film og spise god mat, biliard, shopping, gå turer, reise, bade å sole oss på stranden, tilbringe tid sammen med familie, besøke venner osv. 

Hva synes Dimitris om landet Norge?

Svar:  Jeg kunne lett fylle alle 17 volum av leksikonet britanica for bare å få sjansen til å snakke om Norge for dette året å noen måneder jeg har vert her, kanskje for å få noen ting ut, kanskje for å brøle å aktivere Beerenberg (vulkan), eller kanskje til å med slippe løs mitt raseri å vekke Etna å snu alt til aske, kanskje kaste gift på de som behandlet meg på en lignende måte å lage en stor vegg av tekst som den store kinesiske mur...

Men uansett så fristende det er så vil jeg ikke gi opp dette å gå inn i troll raseri, Jeg vil gi kredit til den som ba skjønt, og se det hele som jeg har sett med mine egen øyne.

Idyllisk landskap, flott arkitektur. Jeg har aldri opplevd tap av sollys i seks måneder for så å ha alt for mye av det de neste seks månedene (det blir ikke mørkt om natten om sommeren her vi bor, og mørketid betyr mørke nesten hele dagen), og hvorfor Norske folk her blir så deprimert av det, og temperaturen som synker til -10 eller -30 grader. Siden jeg kommer fra den motsatte siden så begynner det å synke inn i meg. Jeg har bare vert her i litt over et år, og jeg sier fortsatt at den beste perioden i Norge er vinteren, og Malin stirrer på meg som et romvesen. 

Språk er utfordrende, jeg prøver å venne meg til de ekstra vokaler Æ,Ø,Å. Jeg føler jeg nesten sliter med å uttale ord som har for mange av dem, og jeg biter meg selv nesten i tungen i prosessen.

Regler overalt, hver dag oppdager jeg nye regler som jeg ikke hadde ventet å faktisk eksistere. 

Siste nytt er at arbeidstaker ikke kan servere mere alkohol til noen som er full nok, og få han ut av butikken. Og også at politiet kan ta med seg folk som er for full å sette dem i fyllearrest til personen blir edru. Og regelen om at det ikke er lov å drikke alkohol offentlig, som ute på en benk. Ikke at det påvirker meg, for jeg er ikke en som drikker, men jeg mener hva...? Du kan ikke drikke en øl for eksempel når du er ute?

Så regler, regler, regler.. Noen av dem kan jeg leve uten, noen liker jeg ikke. Men garantert noe å tilpasse seg å lære om. Sefølgelig gjemte jeg det beste til sist.. Du kan ikke slå noen, du må skyve han vekk å ringe politiet. Så du kan ikke forsvare deg selv? Du vil se en fyr forran deg med et knust glass eller verre, og du vil fortelle han at dere kan snakke om det å løse dette.. huh? Ikke at jeg støtter vold, men ikke alle ting er svart/hvitt hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg har hørt flere regler og for å være ærlig så er noen av dem gode å ha, men de nevnte er de første å siste jeg hørte.

 

Vennlige mennesker, eller i hvert fall de som jeg har møtt så langt. Og maten er fokusert mest på kjøtt og poteter som jeg har sett, men god mat.

Hva synes Dimitris Om Naturen?

Svar: Jeg liker naturen, de berømte fjordene i Norge og grønt landskap og fjell. Til tross for at jeg kommer fra en sement by som er full av støy, biler, natteliv og stress, så har jeg svart på dette spørsmålet om min mening om Norge.

Hvilken Norsk mat liker Dimitris best?

Svar: For å være ærlig har jeg ikke smakt ekte Norsk mat, som tradisjonell Norsk mat, enda jeg har vert her i over et år. Men om jeg hadde det ville jeg være i stand til å huske navnet, jeg gir egentlig ikke mye oppmerksomhet til mat generelt. Men jeg har smakt sei filet, så hvis det er en Norsk oppskrift så anntar jeg at jeg ble reddet på denne 

Hva like han ikke?

Svar: Lammekjøtt å alle typer retter som inneholder dette. Jeg har aldri klart å spise denne typen kjøtt

Prater dere norsk når dere er sammen?

Svar: Vi prøver jo på det, men jeg kunne nok ha vert mye flinkere til å snakke mere Norsk til han (skamme meg!!!). Jeg har veldig lett for å ty til Engelsk fordi at jeg har lite tålmodighet hvis folk ikke skjønner meg. Må nok legge av meg den uvanen!

Hva synes familien din om dimitris?

Svar: Min familie er veldig glad i Dimitris. Har så langt ikke hørt at noen har noe imot han :) Så lenge jeg er glad i han å mener han er rette mannen for meg, så er nok dem "fornøyd" med han :)

Og hans familie om deg?

Svar:

Det beste å bare det beste, hva annet kan de tenke? Hun er bedårende

Hvor mange lesere har du på bloggen din?

Svar:

Det varierer veldig. Noen dager har jeg 50 lesere og noen dager oppe i 300 lesere. Men i dag har jeg hatt nesten 700 lesere :) Å jeg er glad i alle å en hver av dere <3

 

Dette var siste del av spørsmålsrunden for denne gang. Lik foresten gjerne facebooksiden min HER

Huttetuu

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE, DEL 1

27.08.2013 @ 18:40 i Spørsmålsrunder/svar 2 kommentarer

hvordan møttes dere? skriv hele historien

Svar:

Jeg begynte å spille det berømte spillet World of Warcraft for noen år siden


Etter noen år med spilling endte jeg opp i et kjekt Guild med denne Guildmasteren:


Jeg å denne guildmasteren (som for øvrig er utrolig kjekk) begynte å snakke sammen veldig ofte, å vennskapet ble bare sterkere å sterkere. Etterhver begynte jeg å han å kalle oss for søster å bror (thats right, he is my brother from another mother). En dag da jeg å Nikos satt å snakket sammen på skype så ble Dimitris addet i samtalen av Nikos. Å slik ble vi introdusert. Samtalene med meg å Dimitris var i starten bare tull. Vi laget veddemål om hvem som var best i World of Warcraft. Å den som tapte konkuransene måtte gjøre slik å slik :P Men etter å ha tilbrakt timer og dager og uker på skype så gikk all tull over til å bli mere flørting. Så vi bestemte oss tilslutt for at vi ville møtes. Å da var det gjort, han kom til Norge å ble hele en måned her før han dro tilbake til Hellas. Da sommeren kom dro jeg til han, og kjærligheten blomstret bare mere å mere. Så det ble avgjort, enten måtte vi satse på forholdet å han flytte hit, eller bare avslutte med en gang. Men vi var begge forelsket å ønsket ikke å avslutte. Så etter sommeren kom han flyttende til meg (Høsten 2012). Så det var i grunnen historien om hvordan vi møttes.


I begynnelsen av bloggen skriver du om en hemmelighet, noe som skal skje, men som du ikke kan si hva er enda. Hva var det?

Svar:

Det var snakk om et intervju med NRK. Jeg har lagt ut et innlegg tidligere på bloggen om dette intervjuet å hvor skuffet jeg er av hva det ble til. Saken skulle i grunnen omhandle Dimitris, hvordan det har vert for han etter han kom til Norge, hvilken respons han har fått rundt når han har søkt jobb osv. Men mannen fra NRK laget det til et intervju om språk å bare det. Så det store ble ikke stort, men heller veldig skuffende!

Er du gravid???

Svar:


Jeg fikk spørsmål av flere anngående akkurat dette. Først å fremst så drakk jeg bare Cola i helgen som var fordi at det eneste jeg liker av alkohol er sprit, og jeg ønsket ikke å drikke sprit i helgen med barna mine løpende rundt. Hvis jeg hadde likt øl eller vin så hadde jeg sikkert drukket littegranne.
For de som kanskje synes jeg ser gravid ut (?) så har jeg nok bare mage etter tidligere graviditeter. Er nok ikke stort annet enn mat, fett å ekstra hud på magen min for nå. Men blir nok å få en liten bebi til i framtiden :) (Sorry for skuffelsen til de som håpet at jeg skulle ha bebi nå)

Går du på p piller?

Svar:

Nei jeg går ikke på P-piller. Jeg testet det ut i fjor, men boobsa mine gjorde så vondt da jeg gikk på dem at jeg knapt klarte å dusje fordi at det gjorde vondt da dusjstrålen kom på dem. Men takket være gynekologen jeg gikk til så ble jeg introdusert for P-ringen. Trør den bare opp i høna å lar den ligge der i 3 uker, så tar man den ut for en uke for å få tanterød på besøk før man setter inn ny. Å hvis man ikke vil ha tanterød så bytter man bare enkelt å greit til en ny ring etter 3 uker istede for å bare ta ut den man hadde. (fantastisk å slippe å huske pillen hver eneste dag)

Så dette var noen av spørsmålene, og siden det ble langt så kommer det en del 2 også. Vil dere ha del 2 også? :)

Huttetuu

 


SPØRSMÅLSRUNDE

26.08.2013 @ 11:59 i Spørsmålsrunder/svar 9 kommentarer

Tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde igjen siden det er en liten stund siden sist. Dimitris er også med på denne spørsmålsrunden, så dere kan også stille spørsmål til han om det er noe dere ønsker svar på. Så skal vi svare når vi har fått inn noen spørsmål.

Huttetuu

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

13.06.2013 @ 12:02 i Spørsmålsrunder/svar 9 kommentarer

Hei søte deg, her kommer svar på spørsmålsrunden. Tenkte først at jeg skulle lage film av det, men ombestemte meg. Skal heller lage film av det jeg vil lage film av fra spørsmålene, men den kommer senere :)

 

1. Møttes du og kjæresten din hverandre på nettet? Isåfall hvor lang tid snakka dere sammen før dere møttes? :)

Svar: Det er en litt innviklet historie, men skal prøve å forklare. Jeg brukte før å spille det berømte spillet World of Warcraft. Der ble jeg kjent med en hyggelig mann som heter Niko. Etter ca. 1 år da jeg å Niko satt å snakket sammen på Skype så la Niko til Dimitris i samtalen. Det var slik jeg å Dimitris begynte å snakke sammen. (Dimitris å Niko er bestevenner i virkeligheten å var nesten naboer). Jeg å Dimitris snakket sammen i ca. 3 måneder før vi bestemte oss for at vi hadde lyst til å møtes. Å slik ble det.

2. hva jobber du med, er du utdannet, tjener du godt?

Svar: Jeg har ingen jobb for øyeblikket, men jeg studerer reiseliv via NKI nettstudier. Siden jeg studere via et program som NAV har, så kommer lønnen min fra programmet. Tjener nok ikke godt nei, men har slik at vi akkurat klarer oss.
3. kan kjæresten din noe norsk, vil høre :))

Svar: Kjæresten min kan ganske mye Norsk nå, men har enda litt problemer med å forme setninger selv. Han kan også være litt vanskelig å forstå av å til siden han sliter med utalelsen av bokstavene A, E, I, O, U, Y, Æ, Ø, Å noen ganger. Tenkte at jeg skal lage eget innlegg om dette å lage video der dere kan få høre når han snakker Norsk. Har dere lyst til det?

4. Hvor fornøyd er du med kroppen din før og etter 2 svangerskap.

Svar: Jeg har altid hatt problemer med eget selvbilde fra jeg var lita. Jeg har vert et mobbeoffer på skolen så lenge jeg kan huske pga at jeg veide noen kilo mere enn de andre jentene i klassen. Dette første til spiseforstyrrelser da jeg var tennåring. Etter jeg kom i trivselsvekt så tok det jo ikke så lang tid før jeg ble gravid. Etter 2 svangerskap så har i grunn ikke størrelsen min vært mitt største problem, men all ekstra hud jeg har fått på magen pga. alle strekkmerker jeg har. Dette skal jeg få dekket operasjon for å få fjernet pga. at den ekstra huden har gitt meg plager. Men må ned 6 kilo da før jeg får operasjon.

5. hvor ser du deg selv om 10 år.

Svar: Jeg ser meg selv boende på en plass jeg trives på sammen med familien min

6. hva er drømmelivet for deg.

Svar: Vet ikke helt hva jeg skal svare på dette. Jeg har en drøm om å en dag langt inn i framtiden flytte til Hellas. Men av hva jeg ønsker for livet mitt akkurat nå så er det å bli ferdig utdannet, få en jobb (helst på en flyplass), kjøpe hus, å bare nyte livet sammen med kjæreten og barna mine

7. hva sa moren din når du ble gravid som ung?

Svar: Hun sa til meg at jeg måtte huske på at det å være mamma å ta vare på et barn ikke er det samme som å sitte barnevakt å ta vare på et barn. Hun var nok noe skuffet da jeg kom hjem så ung å sa at jeg var gravid, men hun støttet meg 100%. Både hun å pappa har vert helt fantastisk. Å da det ble slutt mellom meg å barnefaren så laget dem en kjellerleilighet til meg hjemme hos dem slik at jeg kunne bo nært å ha hjelp fra dem om jeg trengte det <3
8. hvorfor forlot barnefaren til jenta de, hvordan har dere det idag, er han i nytt forhold.

Svar: Hvorfor han forlot er i grunnen ikke så viktig. Skjedd er skjedd, å verken jeg eller han kunne noen gang ha tenkt oss å bli sammen igjen. Men vi har et helt fantastisk sammarbeid når det kommer til datteren vår, å vi snakker veldig godt sammen. Men det er også alt, vi har ingen kontakt bortsett fra når det gjelder jenta vår. 

9. hvorfor har ikke faren til gutten din hatt noe med han å gjøre for i januar, eller når det var,som du nevnte tidligere.

Svar: Vil ikke legge ut slikt på bloggen, i grunn vil jeg ikke rippe opp i det i det hele tatt. Hovedsaken er at dem har kontakt nå, å fortsetter slik som det er nå. Sønnen min er gladd for å ha pappaen i livet nå, å pappaen ser ut til å trives godt med å være der for sønnen nå. Så da er det det viktigste :)

10. Kan du få en veninne til å ta en makeover på deg, der dere gjør noe med håret, en litt stor forandring, hadde vært artig om det hadde vært ett eget innlegg, at det hadde vært filmet :))

svar: Kan se om jeg får til dette på et eller annet tidspunkt å lage film av det, men jeg vet ikke helt hva vi skulle gjort med håret mitt da. Driver å sparer til skikkelig langt hår nå, så ingen får lov å for eksempel nerme seg med saks i håret mitt. Ellers av frisyrer så kan jeg altids spørre min lillesøster om hun kan finne på noe siden hun driver å utdanner seg som frisør :)

11. kan du få en veninne til å skrive ett gjesteinnlegg om deg :))

Svar: Det kan jeg sikkert gjøre. Blir ikke i dag da, men skal spørre ei venninne når hun har tid. Kanskje på Mandag/Tirsdag :)

12. Hvilken gjeng var du i på skolen? Nerd, gother, bimbogjengen osv?

Svar: Jeg var ikke i noen gjeng på skolen. Jeg var den som ble holdt utenfor å mobbet. Som dere ser lengre opp så ble jeg mobbet fordi at jeg veide mere enn de andre. Men jeg ble også mobbet fordi at jeg var en person som brydde meg om alle. Så hvis jeg så andre som satt alene å ikke hadde de lett, så tok jeg vare på dem å lekte sammen med dem. Å dette skulle jeg vist få tilbake med enda mere mobbing.

13. Har du noen gang blitt mobbet?

Svar: Er vel svart på et par ganger nå. Men ja, jeg ble mobbet veldig masse. Mobbet både psykisk å fysisk. På det verste kom jeg hjem rød å blå på kroppen etter slag på skolen. Å denne gangen sto til å med min lærer å så på at jeg ble slått uten å gjøre noe med det

14. Føler du livet ble anderledes enn du hadde håpet?

Svar: Som 10 åring så såg jeg nok for meg andre ting enn hva dem er i dag. Men nå i dag er jeg glad for at livet mitt er som det er :)
15. Føler du at du prioriterer penger på en riktig måte?

Svar: Ja å nei. Regninger som skal betales blir betalt, å mat som skal kjøpes blir kjøpt. Men hender jo sefølgelig nå å da at jeg kjøper meg noe som jeg egentlig ikke hadde trengt å kjøpt. For eksempel energidrikken battery som jeg er så glad i, men jeg trenger den jo virkelig ikke. Ellers så kjøper jeg aldri dyre ting som jeg ikke burde kjøpt, for så mye penger å "sløse" har jeg virkelig ikke uansett.. (Nå kan du grue deg til du får jobb å visa kort Dimitris. Da har vi jo mere til overs)... Neida. Jeg kjøper meg skjeldent noe nytt, når jeg skal finne noe nytt til meg selv så ender jeg som regel opp med å ikke finne meg selv noe, men heller kjøpe noe nytt til barna mine :)

16: Lure på kordan du fikk penga te ny mobil?

Svar: Jeg betalte hele 1kr for min nye mobil. Dette med et adbonomang som jeg er bunnet til for 1 år. Grunnen til at jeg gjorde det er fordi at jeg ville ha ny telefon med mere minne, og adbonomanget jeg har nå er billigere enn det jeg tidligere hadde. Så vet alle det om det var flere som lurte på dette :)

17. Hvilken type jobb kunne du tenke deg?

Svar: Reisebyrå, innsjekkingen på flyplass, eller kanskje informasjons skrank på flyplass :) Derfor jeg i utgangspunktet studere reiseliv, men en jobb på hotell funker fint det også :)

18. Hva gikk du på vgs

Svar: Jeg har bare fullført Helse og sosial grunnkurs. Begynte 2 år på helsearbeiderfaget, men fullførte desverre ikke. 

19: Hvor ofte trener du?

Svar: Jeg trener i utgangspunktet 2 ganger i uka på basseng med svømming. Ellers så går jeg tur så ofte som mulig hvor det er oppoverbakker, gjerne 2-3 ganger i uken. 

Likte dere svarene? :)

Del gjerne innlegget videre.

Xoxo huttetuu 

SPØRSMÅLSRUNDE

11.06.2013 @ 23:13 i Spørsmålsrunder/svar 5 kommentarer

Hei dere søtinger <3

Skal kjøre i gang en spørsmålsrunde nå siden det er en stund siden jeg hadde det sist. 
Så dere kan nå stille spørsmål, så svarer jeg iløpet av noen få dager når jeg har fått inn noen spørsmål.

Xoxo huttetuu
 

SPØRSMÅLSRUNDEN (SVAR)

19.03.2013 @ 14:01 i Spørsmålsrunder/svar 3 kommentarer

Hvem er den egentlige deg?

Jeg er en jente som ble født i Bodø i Norge i året 1988. 
I dag er jeg blitt 24 år gammel, men blir 25 år når april måned kommer.
Jeg har 2 fantastiske barn, Inge-Aleksander som er 7 år og Henriette som er 3 år gammel.
Jeg studerer ved NKI for øyebligget igjennom NAV så jeg har ingen jobb for øyeblikket.
Jeg liker å være med vennene mine å se film, gå tur, en fest i ny å ned (men det skjer skjeldent),
men jeg er også hjemmemenneske å liker å bare ta livet med ro iblandt sammen med barna å kjæresten min.


 

Hva mener du bør gjøres med samfunnet?

Det kommer nok veldig ann på hvor i landet man bor, og hvordan det er på dem forskjellige plasser.
Her jeg bor synes jeg at det skal være mere opplegg for ungdom som undomsklubber ol.
For eldre så synes jeg at noe burde gjøres også, mange av dem er stengt inne å bare ligger der (på gammlehjem).
Synes egentlig at det er et veldig vanskelig spørsmål, for jeg er ingen problem løser. Det vil altids være alternativer for å gjøre ting bedre, men for meg så vet jeg bare hva jeg kan gjøre for å gjøre en forskjell

 

Favorittdyr? 

Mitt favorittdyr er nok hund. Jeg ønsker meg veldig en liten hund som jeg kune koset å dullet med, gått tur med osv.
Men fordi at jeg er et veldig reiseglad menneske så er det ikke aktuelt med noe hund for meg nå. Synes det blir for mye stress med å skal finne hundevakt hver gang jeg skal reise. For reising blir nok å skje en del i framtiden siden kjæresten min er fra Hellas, og familien hannes bor jo da så klart der.
Men da er det greit å kunne kose med lille voffsen til mammaen å pappaen min, og snart får dem en til!


 

Hvor mange lesere har du?

Det varierer veldig hvor mange lesere jeg har. Det kommer ann på hvor ofte jeg oppdaterer med nye innlegg å hvor mye jeg bruker bloggshout.
Men i dag har jeg til nå 160 lesere på bloggen. noen dager er jeg nede i 20-40 lesere å på det meste hadde jeg nesten 400 (tror jeg at det var).

 

Hva er favoritt fargen din?

Hmm min favorittfarge. Tror det må være skarp blå. Men jeg liker også veldig godt svart, rød og rosa!

 

Hva er din favoritt tv serie?

Jeg ser svært skjeldent på TV, å når jeg først ser TV så er det som regel Disney channel med barna mine. Men hvis jeg måtte velge en TV serie som jeg liker bedre enn andre så må det være Greys anatomy. Eller True blood (men true blood ser jeg ikke på TV, men over internet da).


 

Tror du på liv etter døden?

Ja å nei. Jeg kan ofte tulle med at i mitt neste liv så..... Men egentlig tenker jeg ikke stort over det.
For meg så er det lite vits i å tenke over hva som skal skje etter jeg dør, for det er det ingen som vet.
Så når jeg en dag forlater denne jorda, som for øvrig er lenge til, så får jeg enten vite ellers så får jeg ikke vite fordi at det ikke skjer noen ting!

 

Hva gjør deg lykkelig?

Lykke for meg er barna mine, kjæresten min, familien min, vennene mine. Det å se andre rundt meg ha det bra gjør meg veldig lykkelig.
Å det å ha gjort gode gjerninger gjør meg også lykkelig, da har jeg en veldig god følelse inni meg.
Det er egentlig masse som gjør meg lykkelig, men tror nok at jeg har nevnt det som står høyest!

 

Hva er det beste du kan bli servert?

Kjærlighet, smil, klemmer, massasje, smil.... Neida, regner med du mener mat?
Av mat så er det beste jeg kan bli servert flere ting. Jeg er veldig glad i fisk, spesielt fersk fisk, uer å salt torsk.
Biffsnadder er også en tier sammen med fleskpannekaker. Kunne nok fortsatt listen lang siden jeg er et matglad menneske!


 

Hva er favoritt blomstern?

Alt av blomster med fine farger som lyser opp stuen min er fine. Jeg er glad i blomster generelt, men har liten plass for det her jeg bor. når jeg en dag flytter i større leilighet så skal det nok bli en endring på det!

 

Hva er din drøm?

Nei altså, i går natt så drømte jeg.... Neida.
Jeg har masse drømmer. Jeg drømmer om at situasjonen i Hellas vil bli bra igjen innen barna mine er voksne slik at jeg å kjæresten kan flytte dit.
Så drømmer jeg om at barna mine skal gjøre det godt på skole slik at dem kan få en bra jobb når dem blir stor.
Jeg drømmer også om verdensfred.. Ja så drømmer er det ikke for lite av, men kanskje i meste lageret.


Har du ting du angrer på?

Hvis jeg hadde sittet å tenkt over hele livet mitt fram til nå, så har jeg nok masse jeg kunnet angre på.
Men jeg har en ting som sansynelig vil følge meg livet igjennom, og det er oppførselen jeg hadde mot mine foreldre da jeg var tennåring.
Kan jo også nevne at det friåret jeg tok fra skole etter ungdom skolen angrer jeg på. Ting hadde nok vert litt annet om jeg hadde fortsatt skole den gang da. Så mitt råd til alle som avslutter ungdomskolen, ikke ta friår!

 

Har du ting du ville gjort om igjen?

Ja det har jeg. Enkelt som det!

 

Drømmereise?

Det er nok mange siden jeg liker å reise å se verden. Men for nå så er det nok Hellas. Jeg ønsker å se mere av Hellas enn det jeg har gjort, og det får jeg nok muligheten til også siden det blir Hellastur hvert år. Men jeg har også lyst å reise til det store USA.
 

Kake eller Eple?

Svaret burde nok ha vert eple siden det er mest sundt, men jeg er ikke så glad i epler så da blir det nok kaker. Hadde alternativet vert melon så hadde det nok blitt det. Men hvis jeg skal tolke spørsmålet ditt som (sundt VS usundt) så hadde nok svaret vert Eple.

 

Hva gjør deg sint?

Jeg er ikke en person som lett blir sint egentlig. Så det skal nok litt til for å se meg sint. Men mobbing gjør meg veldig sint, og hvis noen er slemme mot noen som står meg nær så får dem se meg sint. Jeg kan derimot bli oftere irritert.

 

Ja dette var svarene på spørsmålsrunden. Håper dere likte svarene, å om dere ikke gjorde det så "too bad" for dere, for jeg er ærlig å meg selv.
Nå skal jeg gå å lage meg en god Gresk salat å kose meg med. 
Lik foresten også facebooksiden min her! 

Del gjerne innlegget videre!

xoxo huttetuu


 

 

SPØRSMÅLSRUNDE

16.03.2013 @ 14:42 i Spørsmålsrunder/svar 7 kommentarer

Tenkte at jeg skulle sette igang en spørsmålsrunde.
Det er ikke så veldig lenge siden jeg sist hadde en (Snart en måned siden). Men jeg har jo fått noen flere lesere siden da.
Det vil si, jeg har jo ikke hatt denne bloggen så veldig lenge, så det kan jo hende at mine nye lesere har noe dem lurer på.
Så spør i vei om det er noe dere lurer på, så skal jeg svare når det har kommet inn noen spørsmål :) Del gjerne innlegget videre :)

xoxo huttetuu

Svar på spørsmålsrunde!

24.02.2013 @ 21:41 i Spørsmålsrunder/svar 0 kommentarer

Tenkte å legge inn svar på spørsmålsrunden jeg startet i går. Er ikke så mange spørsmål enda, men tenker at det kanskje er for at jeg enda er såpass ny her. 
Så blir nok å kjøre en til spørsmålsrunde senere igjen :)

1: Hvorfor vil du være anonym?

Svar: Jeg vil ikke egentlig være anonym. Men det kommer til å skje noe stort snart, så jeg må være anonym til det skjer. (Nå kan dere glede dere til å se hva det er og også se hvem jeg er) :)

2: Hvor gammel er du?

Svar: Jeg er 24 år gammel, men blir snart 25 år gammel

3: Hva slags blogger liker du å lese?

Svar: Jeg leser alle mulige slaks blogger så lenge det som skrives er fengende å lett å lese :)

4: Hvor gamle er barna dine?

Svar: Jeg har 2 barn. En sønn på 7 år (blir 8 år i år), og en datter på 3 år (blir 4 år i år)

5: Hvordan bor dere?

Svar: Vi bor i en liten trang kjellerleilighet hjemme hos mine foreldre. Vi har bare 1 soverom som barna mine deler, der har dem etasjeseng og lekene sine og sefølgelig litt plass til å leke. Selv har jeg å kjæresten en sovesofa i stuen som vi har som sofa om dagen å seng om natten. Men når kjæresten endelig kan finne seg jobb, så blir det nok ny å større leilighet på oss, og det gleder jeg meg stort til.

6: Hvordan går det med kjæresten din og norsken?

Svar: Det går bra så langt nå etter at han startet på en ordentlig skole med Norsk kurs. Han er der bare en ettermiddag i uken, men vi øver masse hjemme også. Han kan enda ikke ha en samtale på Norsk, men han kan si enkelte setninger pluss at han forstår mye av det vi sier til han på Norsk. Også får han øvet seg masse på barna mine også siden dem ikke skjønner annet enn Norsk :)

7: Hva er det beste med å blogge?

Svar: Det beste med å blogge, hmm. Jeg startet jo denne bloggen i hovedsak for å dele min historie med omverden, for at alle skal kunne se hvilket system vi egentlig har i Norge per dags dato. Om hvor vanskelig det kan være om man tilfeldig finner drømmemannen i et annet land enn Norge å vil ha han hit. Men bloggen har utviklet seg lengre enn det da. Så nå blogger jeg egentlig om alt som måtte falle meg inn. Jeg tenker å grubler på mye, jeg har masse fortid som jeg har lært av både på godt å vondt. Å ellers så kommer jeg jo også til å skrive mere om meg selv, barna å også kjæresten min når jeg kan pubelisere hvem jeg er.

8: Hva er det beste du vet?

Svar: Det er mange ting det. På topp så må det nok være det å bruke tid sammen med barna, oppleve nye ting med barna ol. Ja også å ha kvalitetstid med kjæresten, se film å spise god mat sammen å bare ha det litt romantisk ilag. Åsså ELSKER jeg å reise, oppleve nye plasser, høre nye språk. Er vel i grunnen det jeg kommer på nå som er på topp iallefald :)

9: Hvis du kunne dra hvor som helst i verden, hvor ville du dratt?

Svar: Hellas garantert. Til nå så har jeg bare sett hovedstaden Athen, men jeg forguder plassen der, og jeg lengter fælt dit. Så skal bli godt når sommeren kommer å jeg skal tilbake til Hellas. Kanskje jeg også får tid til å se noen av dem fine øyene der før jeg drar hjem igjen :)

 

Ja det var spørsmålene så langt. Om det skulle kommer flere spørsmål så er det bare å spørre. kan lage et ekstra innlegg om det kommer mange inn :)

xoxo huttetuu

Spørsmålsrunde og Facebook side

24.02.2013 @ 11:18 i Spørsmålsrunder/svar 3 kommentarer

Minner om spørsmålsrunden jeg har gående :) Får se om jeg blir å svare i dag, er jo greit å få inn litt spørsmål før man begynner å svare :)
Spørsmålsrunden han du finne HER :) 

Ellers så har jeg også laget en facebook side for bloggen min, lik gjerne siden om du vil holde deg oppdatert på alt jeg blogger om :)
Facebook siden kan du finne HER :)  

xoxo huttetuu

Spørsmålsrunde

23.02.2013 @ 21:17 i Spørsmålsrunder/svar 3 kommentarer

Ja da fant jeg ut at jeg skulle ha en spørsmålsrunde jeg også. Siden jeg ser at så mange andre har hatt det.
Tanken er at kanskje noen lurer på noe når det kommer til meg å mitt (jeg kommer ikke til å pubelisere navn enda, så det er ikke vits å spørre om)
Men bortsett fra navn så kan dere spørre meg om alt mellom himmel å jord :)

Lar denne ligge ute til i morgen en gang, så skal jeg svare på eventuelle spørsmål jeg får inn :)

xoxo huttetuu 

Forsiden Om meg Fødselshistorie 1 Fødselshistorie 2 Facebook Kontakt meg

Malin Lauritsen

Malin Lauritsen 27, Bodø
Huttetuu@hotmail.com er min mailadresse hvis noen vil kontakte meg

Instagram

Søk

Widgets

hits